![]() |
2025 / 02/23 UDO DIRKSCHEIDER @ Boogaloo, ZG |
Post Reply ![]() |
Author | |
Floopy ![]() Newbie ![]() Joined: 07.Sep.2016 Status: Offline Points: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27.Nov.2024 at 13:39 |
4O. obletnica Accept album Balls to the Wall!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 11065 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kmalu.
![]() |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
razor ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Status: Offline Points: 273 |
Sem jih videl pred dobrimi štirinajstimi dnevi. Ni ravno moja skodelica čaja, ampak je vseeno sedlo ...
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 11065 |
Super koncert! Rokinđijo & co. lih zamudili, The Madcap so bli kul, dober glas in stas, pa mislim da sm prvič gledal turški bend, ampak ko sm slišal da imajo neke nasnete vokale me je minilo. Dirkschneider pa bomba itak, Udo še vedno zmore, svaka mu čast. Setlista dolga in dobra, dober zvok, vzdušje, alkohola preveč - maček brutalen, dobra družba in prevoz, to je to - Heavy Metal! |
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Powerandpain ![]() Newbie ![]() Joined: 11.Nov.2015 Status: Offline Points: 46 |
Ze ki mam gripo bom se jaz napisal raport. Flesh ujeli zadnja 2 komada pa se ta ob debati ob sanku jebiga.
Turska predskupina- bend na kerega se ne bi namenoma peljal, ampak ko sem ga gledal je bla lepa izkusnja. Heavy-hard rock-(blues?)malo pop redko? z res hudim vokalom in nasmehom ves cas pevke-frontmanke. se dobro da ne poje turski folk. odlicen band, interakcija s publiko, cool. Udo in co. zazgali takoj glasno in udarno s Fast as a shark, Breaker, Midnight Mover, Metal heart, Flash rockking man, solo pesem petra in se kaj verjetno in presaltali na cel Balls to the walls album, zakljucli z bisom Princess, Up to the limit, rockrnroller. zvok je bil meni top. udo pa je v formi za 72 let, ker sem ga videl prvic mi je bla to tudi malo religiozna izkusnja, kot bi videl titota haha vsaka cast za energijo in voljo. vec kot 2 uri super nastop in super odziv publike razen par ustasev ki so na nacin brez klase prerivali naprej v bisu, ma se nismo dali
|
|
![]() |
|
Ne da se mi nove teme odpirat... Koncert je bil samo neki dni po tem iz naslova in v istem placu, tako da bom napisal kar tle. Prejšnjo soboto so igrali 4 bendi v sklopu Harder Than Rock festivala (festival je bil 2 dni, tudi v petek). Odium (zamudil), Airforce (Šujo jih je kr dobro opisal kot Big Foot Mamo z Dickinson kopijo na vokalu - pogledal sm ene pol komada), potem pa Burning Witches ki bi jih mogli videt že predlani v Birminghamu (kot predskupino KK's Priest), ampak ker imajo tam tako idiotski sistem pregledovanja obiskovalcev pred koncertom, so takrat pol koncerta odigrale pred prazno dvorano - no, zdej sm jih končno vidu. Dober nastop, pevka bolj vrešči kot poje, tako da glasovno ni neki navdušila (je pa stasovno). Kitaristka Courtney Cox fajn solira, ampak da imaš samo eno kitaro na turneji in te pol za 2 al 3 komade sploh ni na odru ker ti je počla struna?! Sej po svoje zabavno, ampak jao... Potem pa še headlinerji Enforcer. Nikoli se nisem preveč poglobil vanje. Že leta 2011 so igrali v Mariboru skupaj s SkullFist (ti so me dosti bolj pritegnili, že prej in še danes so mi zakon) in Bullet. Pred koncertom sm jih poslušal kak teden, nič niso izumili na novo, so pa naredili par dobrih albumov. Vokal malo teži, tip zgleda malo kot Kill 'Em All Hetfiled minus 50% testosterona, vokal zveni temu primerno, pač smešen je jebiga, ampak je pa car. Mislim da je lih Olof z Enforcer neuradno nekako začel ta "NWOTHM" ki še kar traja. Ko sm malo bolj poslušal oba benda pred koncertom (Burning Witches in Enforcer), sm opazu da Enforcer albumi dosti bolj dihajo, imajo dinamiko, tudi tišje zvenijo. V bistvu bolj kot sm jih poslušal, boljši so mi bli. Od BW je vse navrto na mx in težko za poslušanje, tudi komadi so manj "glasbeni" oz. manj zanimivi. Koncert je bil torej super, od obojih, publika taka kot mora bit - podivjano, pijano, raztvratno. Konceret je bil precej boljši kot sm pričakoval (in bil sm trezen ker sm fural). Za poslalstico proti koncu se je bendu pridružu še legendarni Zele od Jagod in z njimi odigral Motori - in to na od Enforcer sposojeni flying V kitari - legenda! Enforcer so imeli 2 ful lepi zastavi na odru, "Heavy" in "Metal", pa zvok je bil precej dober čez cel večer (mogoče kitare malo prepotiho). Pa upam da bo kmalu še kej dobrega v Zagrebu, zadnji 2 leti jim gre odlično s koncerti. :)
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |