Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Alkoholni post?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Alkoholni post?

Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.May.2024 at 23:53
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

Ko berem tele tvoje zapise se po eni strani precej najdem notr, kolk koncertov sm preležal nekje v kotu v zarodkovem položaju.. in po drugi strani se lahko samo zgražam.. fak! Kolk koncertov, dogodkov ki sem se jih najbolj veselil... sem preležal nekje v kotu v zarodkovem položaju! Tako kot mnogi moji kolegi.. in to se nam zdi oz. se nam je zdelo kar povsem normalno. Da greš nekam, in se v procesu tolk nabutaš da na cilj prispeš nezavesten.

Meni se je to zelo redko zgodilo, da sm prav zaspal nekje. Če je bilo preveč pitja se je zgodilo da se nisem spomnil koncerta, ali pa samo delno, ampak sem pa očitno aktivno užival v privh vrstah (fotke, pričevanja...). In ni lih normalno ne, je pa smešno/zabavno in vsekakor del metalske folklore. Mislim da preveč dramatiziraš, če si se pač odločil nehat pit, kul. Mogoče tale tema ki je postala nekakšen tvoj blog o streznitvi še komu pomaga - in če je bil dejansko tak problem kot praviš, potem podpiram odločitev. Thumbs Up
FUCK THE WORLD
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,266 seconds.