Anal stripi |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | |||
Ventor
Senior Member Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha una s Coroner je zakon :D
|
|||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|||
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3282 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahahahahaa poču ob zadnjem stripu...nadzakon!
|
|||
Fuck you and the horse you rode in on
|
|||
matos
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
. . .
|
|||
Person-man
Organizator Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nauk četrte epizode
Edited by Person-man - 25.Aug.2008 at 12:28 |
|||
Dolen
Newbie Joined: 17.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 246 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ej legendarni stripi!!! Faakk ej |
|||
!St. Ilj Hardcore!
|
|||
Person-man
Organizator Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nov strip! Vsemogočni Ključ-Mož!!1. Ja vem, malo se ponavljam s temi idiotskimi super-heroji. Sam jebeš
Ni mi ravno tako uspel kot "Mož, ki je imel veliko idej" ali "Horoskop", ampak je vseeno zabaven, če smem sam tako reči |
|||
Tyrant
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ta pa res ni zabavn.
|
|||
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Tyrant
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hja, tko je to. Do naslednga tedna me pa presenet s kakšnim bolnim stripom. Sej znaš |
|||
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
No, tak je. V torek nardim enga thrasherskega (v stilu Coroner, sam da bo tokrat ene n-krat več bandov not, ker bom pol bolj kul izpadu) pol pa v sredo nardim enga totalka sick, da te osrečim :*
Edited by Person-man - 11.Sep.2008 at 19:44 |
|||
plecocicho
Senior Member Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Planckova konstanta A1, most evil villan in the universe!
Enkrta se pa moram s tabo na pru dobit, ko vidim da mas odfukane ideje.
|
|||
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Predstavitev stripa Sokol in golobica. V četrtek, 18.09.08 ob 19. uri v Strip.art.nici Buch.
Edited by Tonckow - 16.Sep.2008 at 00:34 |
|||
PiWi
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6068 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ja kulchi... spominchek na neko obdobje... Edited by PiWi - 16.Sep.2008 at 14:05 |
|||
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prvo kot prvo, sorry za zamudo. Sem za ta teden obljubljal stripe, sam me je net pwnal
Hehehe, hvala Morma ta pirček čimprej izpeljat Btw. Obvlada kdo španski jezik? Bi ga malo zlorabil za naslednji strip (s tem ne mislim na organ za okušanje) |
|||
Kilroy
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1478 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tkole je blo: http://ca.youtube.com/watch?v=8yjkvyQHFX0 http://ca.youtube.com/watch?v=7kFdPNu7sxo&feature=related http://ca.youtube.com/watch?v=1iQyzFatl7Y&feature=related Edited by Kilroy - 26.Sep.2008 at 22:01 |
|||
ブレードランナー
|
|||
plecocicho
Senior Member Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ha HA AHA Tolko cinizma pa že dolgo nisem slisal na kupu.
|
|||
plekokiko |
|||
Ejsi_Disi
Senior Member Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Glihkar prebral Texa (Tex Willer & Kit Carson) - Zlato juga. Heh, prejšnji teden pa Blek Stijena (Veliki Blek). Si morm še kakšn strip omislit. Sem čist not padu.
|
|||
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
|||
Everlost
Senior Member Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Se opravičujem za oftopik, sam se mi zdi brezveze nove debate odpirat zarad ene risbe...
Ko so že tu ravno risbe in to, bi vam rad pokazal kaj trenutno rišem (risba še sploh ni dokončana, pride še ozadje in barve... ) Gre za maskoto od Iron Maiden, legendarni 'Eddie'. Rišem ga pa za Xmas Card Competition (Link) . Še risba: |
|||
Kilroy
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1478 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nice :)
|
|||
ブレードランナー
|
|||
plecocicho
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lepo, znas se kaj drugega kot pa tolci po opnah in pet dickinsona.
|
|||
plekokiko |
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nov strip uploadan ^^
Predstavlja kao dnevni program enga random TV kanala Se opravičujem za neaktualnost, sam TVja nism gledu že ene 3 leta Aja, če bote štekal foro s ptičem/reporterjem, mate pir v dobrem En namig je v njegovem imenu. W000h000. 18. strip. Končn so polnoletni :happy: Btw. Everlostovo skico (ki je dokaj impresivna tbh) sm dodal v prvi post. |
|||
matos
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
heheh! tv strip je ql! no če bi kuj vidu kok je dovg se mi ga sicer neb dal brat.. najbl zmagaj thrash vojna, še posebej ker so fastkill na konc :D aja pa steven seagal seveda!
|
|||
. . .
|
|||
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11540 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Toplo priporočam še Sjeverozapadni teritorij. Gre za maxi št. 5, ki bo najverjetneje zmagal na izobru za strip leta 2008. Lansko leto je zmagaj zgoraj omenjeni Tex maxi št. 3 Zlato juga. Osebno mi je št. 5 še za en rang boljša kot 3. |
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
No, tisti, ki me imate na spejsu ste mogoče opazili, da začnem v kratkem z novim projektom. Imenovalo se bo "Bright future"
In tule je demo naslovnice Pa eden izmed likov: Ja vem, nuca nekaj dodelave Edited by Person-man - 01.Nov.2008 at 17:48 |
|||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zgleda kr kul
vsaj lepo je narisan zaenkrat |
|||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tule mate eno zateženo Kakšni predlogi za ime? In ne, ni lezba. Aja, roke sm ji "mal" predolge naredu :F Edited by Person-man - 02.Nov.2008 at 12:54 |
|||
matos
Post Options
Thanks(0)
|
||
emm tole novo zgleda ql sam... hm a to da njene oči+nos zgledajo kot jajca+penis je naklučje
al to sam jest tko vidm ? |
|||
. . .
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mogoče se v meni prebujajo čustva in jih podzavestno izlivam v obliki stripa . Mah ne, sam pse tak rišem ... do zdle tega sploh še nism opazu . Kurc, bo pa gejevski strip, bo tolk bol užgal pr metalcih |
|||
matos
Post Options
Thanks(0)
|
||
sezona izpitov se zopet bliža, in kot ponavadi od učenja pobegnem k stripom in tako je ratal tale:
statistika (ubistvu gre spet za en čist neumn strip, ki sm ga narisov čist btw, tko da se mi spet ni dal obadat z estetiko) ups! popravil url Edited by matos - 04.Nov.2008 at 11:00 |
|||
. . .
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mater, tile "bytheway" stripi so v bistvu najboljši ^^
Ker pwn na koncu Edit: Šele zdle sm prebral statistiko , tist s pijačam zmaga ^^ Edited by Person-man - 04.Nov.2008 at 11:04 |
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
BudZpencer
Organizator Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha tale statistika je super!
|
|||
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
|||
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|||
Lunik
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2084 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha, legendarni stripi Kaly.
|
|||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Person, tip me, če odštejem rep spominja na človeka-muho .
|
|||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Na partisa je nekdo priobčil zajeten kupček dylan dogov.
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Flemcomics rox lolol
Edited by Kali - 20.Nov.2008 at 02:30 |
|||
|
|||
Kali
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|
|||
Kali
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa še en mau dalši del
Edited by Kali - 20.Nov.2008 at 02:57 |
|||
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
O lol, tile flemcomics so preveč zakon. Sm prebral cel Jay story ... fak
|
|||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tole bereš?
|
|||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehe ja. Na začetku mi niso bli nevemkaj, zdej pa postajajo vedn boljši . One scene z dvojčicama so čist preveč zakon
|
|||
Ventor
Senior Member Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ni strip ma jebes ... moj produkt ne spanja za glemerje :)) Edited by Ventor - 20.Nov.2008 at 14:38 |
|||
|||
Ventor
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sej nevem mogoce bi blo bujs ce bi dau te logotipe pod zanimive logote bendov, ma lahko komu niso zanimivi ztu jih bom dau sem :)))
Uglavnem 3 bendi k sm jim nrdu logote: KELLER: LEATHER: WOLI WO: Se opravicujem za take velikosti ma smi ne da manjsat :)) In se ... za malo reklame ... ce rabi kir bend logo nej mi pove in se zmenmo ;) Se rad ubadam s takmi recmi :) Edited by Ventor - 24.Nov.2008 at 15:19 |
|||
|||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11964 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by frogstomp - 06.Dec.2008 at 09:59 |
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
O lol, tale "Murphyjev zakon" ubija
Še posebi zadna dva |
|||
Ventor
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehehe ja pr parih od teha "murphyjevega" sm se res nasmeju :D
|
|||
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aja, by the way, če najde kdo kak kul torrent za stripe nej prosim butne link sm, da dam v prvi post :D
Kurc, sm mislu končat s svojimi krneki stripi, sam sm zadnje čase dobil kar veliko pohval in bom spet začel z njimi. Zdaj sem začel delat enega prazničnega. Do večera bo končan ^^ |
|||
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Frogi, tele FFFFUUUU scene so zakon. :D
|
|||
Person-man
Post Options
Thanks(0)
|
||
Eto, zaporedje slik s tekstom z božično temo je končano
Veste kje najdit mojo zadnjo umetnino |
|||
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |