![]() |
Carl Sagan: Svet demonov. |
Post Reply ![]() |
Author | |
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 23.Jan.2025 at 09:02 |
Katastrofa.
![]() Probat ni greh.
|
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mi tudi ni bilo nikoli jasno. Nekomu nekaj posodiš, on pa kao na to "pozabi" in ga moraš pol fehtat da ti vrne. Še hujši so primeri, ko tvojo stvar nekomu, ki ga sploh ne poznaš posodi dalje?!?@
Mislim... a svojo potem tudi tako posoja naokoli?
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Speadge ![]() Senior Member ![]() dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 2312 |
Meni gre tudi to na živce. Mislim, daj človek, če si nekaj sposodiš imej vsaj tisto malo feelinga, da je na tebi, da boš zadevo vrnil.
Pa ne spraskano, z mastnimi prstnimi odtisi, zavihanimi robovi, itd kot, da je šlo čez dve fronti in v kuhinji služilo kot podstavek, ampak kot si dobil... Če lahko jaz pazim na svoje reči, boš pa menda tudi ti, če ti je bilo že posojeno.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8585 |
Problem je, da sam zelo rad posojam, menjam,... stvari, tak da malo izgubim nadzor kdo ma kaj. Mislim da vem kje se trenutno nahaja, pa bom osebi malo zamoril. Bi pa še vseeno kupil en izvod, ki bi ga v primeru da sem prav skontal in da bom dobil nazaj ponucal za darilo.
|
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5067 |
ja, to so tudi posebneži. Dobiš nazaj knjigo z zjebanim robom. Booklet od CDja z zjebanim robom, ker ga je tlačil čez una dva zobka kot una opica, ki tlači valj v kvadratno odprtino. Jaz sem svoj čaa imel abecedni seznam CDjev, na koncu pa dodatka: Kje so CDji in Kam grejo CDji No zdaj jih že kar nekaj let več ne posojam.
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Ko sem še poslušal Metallico sem eni šjori posodil black album. Nazaj je sicer prišel ampak brez bookleta
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |