En kup posterjev |
Post Reply |
Author | |
matos
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1753 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04.Dec.2013 at 17:28 |
Že nekaj časa se mi valajo sledeči posterji pa bi jih ne bi ravno zbasal v peč, ne da se mi jih pa na okol raznašat in delit, tko da, če si jih kdo želi mu najraje dam vse pa lahko potem z njimi bajno zasluži, kupi jahto in se infiltrira na 36000 tons of metal!
seznam: -thunderstone (precej velk) -Candlemass (candlemass album cover (un ta brezvezn ja), pa band fotka spodej) -Brainstorm, At Vance, Mercinary (logoti) -Cradle of Filth (joške, mislm da je služil promociji koncertu k je bil v lj.) -Darkane -Disbelief (66sick, ful bedn band foto) -Brand new sin (wanted poster) -Himsa (summon in thunder, zgleda kul) -Neurotech (iz metal planet) -Naplm Death (metal planet) -In flames (used and abused, in live we trust, zlo velik) -Fintroll (ur djup nekej..) -Kreator, Dark Tranquility (enemy of god tour) -Metal mania 07 -Metalcamp 08 -Dew scented 2x (un za koncert v ortu 2008) -Samael (močvara, gala hala promo) -Sentenced (buried alive) če bi kdo res rad, lahko navržem zravn še kej od behemoth, krisiun (zaenkrat na steni). S pošto se ne bi zajebavov, najraj dam nekomu z gorenjske, no lohk ste tud s kjer kol sam nam tja hodu :D
Edited by matos - 04.Dec.2013 at 17:43 |
|
. . .
|
|
Slay
Groupie Joined: 13.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 723 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz bi vzel Napalm Death :) Na enmu koncertu magar:)
|
|
Criminally insane
|
|
EndZeit
Groupie Joined: 07.May.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 563 |
Post Options
Thanks(0)
|
Živijo, vzel bi:
In Flames, Metalcamp (08), Candlemass, Kreator/Dark Tranquillity, Cradle of FIlth in Metal Manio,
|
|
|
|
matos
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1753 |
Post Options
Thanks(0)
|
em ja, javim ko grem iz kej iz hiše ;)
|
|
. . .
|
|
Nocturnal
Newbie Joined: 07.May.2009 Status: Offline Points: 176 |
Post Options
Thanks(0)
|
js bi Neurotech - tut na kšnem koncertu najbol da se zdila :)
|
|
Tauriwen
Newbie Joined: 05.Jun.2013 Location: primorska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oj, od Fintroll mas se ? :) Nism z gorenjske ampak ja, bi lahko tudi jaz na kaksnem koncertu prevzela in to :D
|
|
Paparazzi
Senior Member Joined: 14.Oct.2008 Status: Offline Points: 2694 |
Post Options
Thanks(0)
|
Matos, jaz bi ta dva, če maš še, pa mi prneseš na kak koncert od Penisow "in da fjuča" !
-Dew scented 2x (un za koncert v ortu 2008) -Samael (močvara, gala hala promo)
|
|
Papa Papa Paparazzi !
|
|
matos
Post Options
Thanks(0)
|
o fak, čist sm pozabu da talam te postrje! :D
za enkrat sm potalov sam napalm death.
emm ja, dobite sam da začnem okol hodt ;) |
|
. . .
|
|
kookie
Paranoid crew Joined: 04.Jun.2012 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jst bi Sentenced, sem iz gorenjske in lahko pridem kam iskat
|
|
janaless
Newbie Joined: 15.Mar.2013 Location: medvode Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kok je se kej robe ostal ?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |