![]() |
Filmska scena |
Post Reply ![]() |
Page 123 99> |
Author | ||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2702 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18.Nov.2007 at 11:25 |
|
Pogledal Y Tu Mama Tambien! Zanimiv film!
|
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
Jan Ov Plain ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jz sm včer končno pogledu 'Once Upon A Time In The West', odličen Leoneov western.
|
||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
||
![]() |
||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2702 |
|
Uuu! To pa je res zakon! |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
Bifröst ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 530 |
|
Tonckow, ko bos zasel v to temo - make yourself noticed. Da se zmeniva za norveske filme. Saj ves: We have a deal - Imava dilo. Ti specem in postrezem sveze
![]() |
||
You're an inspiration for birth control.
|
||
![]() |
||
Jan Ov Plain ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3236 |
|
Dones ponoč mam pa v planu al 'The Outlaw Josey Wales' al pa 'Django', oba sta bojda zlo dobro. Res mi je blo bedno, da sem od teh zakon westernov pogledu samo tri najbolj popularne Leoneove, medtem ko jih je še cel kup drugih iz istga obdobja k so prav tako spodobni.
Tako da mam zdj vsaj za dva tedna 60,70s (večinoma) špageti westernov:D |
||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
||
![]() |
||
.Hel. ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 64 |
|
Sicer mal pozno, ampak ze cel mesec TV Slo vrti ciklus filmov Jima Jarmuscha. Danes je Coffee and Cigarettes. Pa ne vem, a ga ponavljajo ali je bil na enem hrvaskem kanalu par tednov nazaj. Kakorkoli, upam, da se bo nadaljevalo se s kakim filmom in da ne bodo pocasi zakljucili.
http://www.imdb.com/title/tt0379217/ (Kako se na tem forumu linka iz naslova filma direktno? Tisti okencek, ki se odpre, mi ni niti malo jasen.) Edited by .Hel. - 18.Nov.2007 at 21:29 |
||
Garth, marriage is punishment for shoplifting in some countries!
|
||
![]() |
||
|
http://www.imdb.com/title/tt0109830/-Forrest Gump
Sn pogrunto! Daš Insert Hyperlink pa not kopiraš link pa daš ok! ![]() Edited by Real - 18.Nov.2007 at 21:41 |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
.Hel. ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 64 |
|
Ja, sam kam kopiras Hyperlink? Tam, kjer je http, mi noce nic dodat, pri okencki zraven mi vedno (karkoli probam) napise error :S
|
||
|
||
![]() |
||
|
Tam zraven http okenčka ja! Men gre brez problema! Uporablam pa Mozillo Firefox!
|
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
V desno okence prepišeš url naslov ampak brez 'http://'-ja, ker tega izbereš že v levem okenčku.
|
||
![]() |
||
|
Aha, hvala :)
(Pa se opravicujem za OT) |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
Evo me, zašel sem v temo (sonce se je skrilo) in sedaj se delam noticiranega. Na mail ti bom poslal seznam filmov, ki jih posedujem, da si boš lahko še sama izbrala kaj iz domače peke.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
|
uf men sta pa zakon filma Little Nicky pa Tenacious D - The Pick Of Destiny
|
||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
||
![]() |
||
Kilroy ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1482 |
|
###SPOILER WARNING U RUMENI!!!### Je za pogledat ja, sam ne morm se poistovetit s sporočilom filma... to, da more bit človk na smrt bolan da začne u lajfu uživat very spanish :) Drgač pa priporočam od taistga režiserja film Children of Men. |
||
ブレードランナー
|
||
![]() |
||
JuRiJ ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 886 |
|
Pravkar pogledal Pigs, še ena najstniška pizdarija v stilu ameriške pite sam če se ti ne da preveč razmišljat je kr uredu film
![]() |
||
![]() |
||
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6766 |
|
gledala izredno zanimiv import-export..
avstrijski film, ki seze globoko v ritno luknjo, postreze s socnimi ukrajinskimi joskami, pokuka v posrane upokojenske plenice in se marsikaj drugega..
sicer na svoj nacin zelo romanticen film..
priporocam..
|
||
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
Kilroy ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1482 |
|
PIGS!? A ni to una B-grozlivka iz sedemdesetih? |
||
ブレードランナー
|
||
![]() |
||
JuRiJ ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 886 |
|
ja to ne vem, to je zdej nek nov film od enih studentov k bi sam fukali
![]() |
||
![]() |
||
|
Pogledu dons petega Highlanderja. Kljub temu da absolutno nič dobrega nism pričakoval od filma, me'j vseen razočaru.:/
|
||
||
![]() |
||
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
|
Pred kratkim pogledu Last life in the universe, kar vredu.
A ma kdo kej od Hiroyuki Tanaka razen Monday? K ta mi je pa edn bulših japonskih, pa bi še kej tega konzumiru.
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
![]() |
||
|
Dober je samo prvi del! Js sn pogledo Dances with wolves s Kevinom Costnerjem! Odličen 4urni film! Priporočam! |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8599 |
|
Rambo 4??? Se vrne v Afganistan med pogumne in plemenite mudžahedinske bojevnike po Osamo???
|
||
![]() |
||
|
|
||
||
![]() |
||
sovdat ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1003 |
|
Iščem naslov filma - posnet je bil (najbrž) konec 80 / začetek 90, dogaja pa se (mislim da) malo v prihodnosti; zgodba je pa nekaj takšnega, da v šolo, v kateri vlada kaos, za učitelje postavijo androide, ki zgledajo kot ljudje. No, potem kmalu vse uide iz nadzora in ... all hell breaks loose :) Nekaj v tem stilu, no ... ;)
|
||
![]() |
||
|
Pomoje bo ta taprav: Class Of 1999
|
||
||
![]() |
||
sovdat ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1003 |
|
Zgleda, da je. Hvala!
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8599 |
|
Aha, Rambo meets the pirates of carribean sea at the end of the world. Ugh... Men niti Johnny Depp ni prvega filma rešil, tale drugi bo verjetno še strašnejši.
|
||
![]() |
||
|
Jz tegale poznam: http://imdb.com/title/tt0070537/ Šele zdj vidm... tale film ma 10 različnih naslovov... ugotavlam da sm vidu uno, US-recut. He, he... ker tagline: If you go down to the woods today... you're in for a PIG surprise Edited by Kilroy - 20.Nov.2007 at 22:36 |
||
ブレードランナー
|
||
![]() |
||
(=cegu=) ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
|
nujn morte gledat film donnie darko, priporočam
|
||
![]() |
||
|
Pantom jaz sem vodnar
![]() |
||
![]() |
||
|
Real Pleše z volkovi(prav tako poznan kot Lawrence Prerijski) je obupno zgrešen film. Apače na primer postavi v prerijo, oni pa živijo v goratih predelih... Tip ni naredil domače naloge.
Ampak ok, Costner se bojuje za indijanske pravice. Zares dobri se mi zdita nadaljevanki Sinovi jutranje zvezde in Into the west(oboji se ukvarjata z Lakota Sjuji, potem nek film z Valom Kilmerjem, ki se dogaja v rezervatu(ravno zadnjič je bil po tv, samo se ne spomnim naslova), Bury my heart at wounded knee, pa še kaj bi se našlo,... Teli se bolj držijo zgodovine. Edited by devlin - 23.Nov.2007 at 19:14 |
||
![]() |
||
|
Kolkr se je spomnem, majo Indijanci kr radi 'Pleše z Volkovi', ne glede na to kam je prestavu koga.:) Verjetno domačo nalogo je naredu, pa je blo pač bl kul za film, da se vse skup ne dogaja v gorah. Tud to je čist možno in v končni fazi ne tolk napačno.
Zadnji film, da sm ga pogledu: Last Man Standing Obupno veliko črpa iz 'A Fistfull Of Dollars' (Yojimbo, Red Harvest) ker je pač narjen po tej 'predlogi', sam niti ne moti to tolk. Čist zabaven film. Christopher Walken je car! |
||
||
![]() |
||
|
Jaz sem pa dve leti po izidu filma videl apaškega vrača ki se je zelo pritoževal
![]() Pa prav pogledati sem šel kako se reče tistemu filmu s Kilmerjem. Thunderheart. Meni je bil všeč, čeprav so dogodke v rezervatu prikazali z prav tako mero svobode kot Pleše z motoristi. "This land is not for sale!" :). Morda so bili ostali Indijanci zadovoljni zato ker je filmov v katerih ne igrajo zlobne premične tarče zelo malo. ![]() Edited by devlin - 23.Nov.2007 at 20:41 |
||
![]() |
||
|
Vsekakor, gledu sm po tv en potopis človeka k je pač potoval po tistih krajih v Ameriki in katergakol indijanca je pobaru če obstaja kak film k jih je lepo prikazu, je bil to 'Pleše z volkovi'. No kakorkol, v tem filmu sm jz užival. Na sploh se mi zdi Costner ful underrated. Ne dolg nazaj sm gledu 'Mr. Brooks', zakon film v katerem igra serijskega morilca. Se splača pogledat.
|
||
||
![]() |
||
|
Valda, tisto kar sem jaz naštel še ni bilo zunaj, razlaga pa je zadnji stavek... Čakaj da se spomnim kakega westerna kjer imajo rdečekožci vidnejšo vlogo - Shalako, um... um.... um... Ok, obljubim da ne bom več pametoval... Mel Brooksova Drakula mora vedno imeti zadnjo besedo...
Pravkar pogledal Shoot 'em up(in pred tem uspešno izklopil možgane). Pusti Matrico gladko zadaj kar se metkov v luftu tiče in ne mori z kiberpunkfilozofijo. Poleg tega med karnažo poslušaš Ace of spades znanih šundrrokerjev. Predvidevam da bo ta posmeh akcijskim filmom, ki se ga ne splača iti gledat v kino, spodbodel še več mladih fleksibilnih možgančkov na kreku da bodo to izprobali v rl(in bili presenečeni ko jih bo skenslal prvi ali drugi policaj). Kar se pa mene tiče: Sim city na moj način(čeprav ga drugič ne bom gledal) ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by devlin - 23.Nov.2007 at 23:35 |
||
![]() |
||
|
Sj men je biu Last Man Standing čist solidna zabava :))) Taka tema je zmerj aktualna... Večkrat sm si predstavlal, kuko bi zgledal če bi Willis tkole pršu u kakšno zakotno lokalno vas... Edited by Kilroy - 24.Nov.2007 at 10:44 |
||
ブレードランナー
|
||
![]() |
||
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6766 |
|
bitter moon, polanski, 1992, drama. z eno meni najljubsih in hot igralk emmanuelle seigner.. |
||
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
|
Js pa sn pogledal Zeitgeist(končno!). Zelo zanimivo!!
![]() ![]() |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
jst glih zdej snemam planet of the apes na hrvaški-remake pa to.
sm pa najdu na netu en torrent ka maš pa not vse tastare pa to. sm si reku da kuj ka bom mu plac bom naredu en tak čist frik stuff pa to. pugledu vse stvari zaporedoma(vseh šest hehe) pa to. |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
|
Daj povej ti raje kaj je to za en torrent pa to.
|
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
na isohunt napiš planet of the apes pol pa tm not pugley.
pugledu remake-punawad zmeri kr uriginal pugledam zdele pa ni zneswo. sm pa original gledu kut mulo.uglawn neki mi ni všeč.to ka so konc spremenil full.drgač je pa hud mislu sm da bo slabši |
||
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
|
Planet Of The Apes remake je totaln drek.:)
Sem pa pogledu jz 3:10 to Yuma remake in je zakon. En boljših filmov letos zame vsekakor. |
||
||
![]() |
||
|
Hm.. to ne vem kam nej napišem zato bom kr kle..
Kšn dokumentarc od muzike al pa od kšnega banda bi rad pogledal sam sm mal brez ideje kterga ![]() |
||
![]() |
||
|
Js pa sn začel gledat Taken! Kr dobro zaenkrat! Še 8 delov!
|
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
|
razlog? sam ne mi rečt zarad konca.vsi fani tega filma so mi to rekl |
||
||
![]() |
||
|
Taken so ZAKON. Jebeš X-fajle. Z vsakim delom boljši. Jaz se pa še vedno dajem z Into the west. |
||
![]() |
||
|
Konec je vsekakor 'kr en':D Drgač pa men je cel film tak brezvezen, original je dejansko dober pa kr globok film, za ta remake pa lahko sam rečem da kar se tiče make-upa pa efektov je super, to'j pa to:) Tak totalno plitek film. Slab scenarij, nerazviti liki,... Pa ne more Marky Mark nost filma:D On vsekakor ni Charlton Heston. Dons bom pa gledu 'A Bronx Tale', zakon gangsterski film. |
||
||
![]() |
||
|
no originala nism widu-še.
pol bom pa še jst svoje mnenje puvedu |
||
||
![]() |
||
OdiumNostrum ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3124 |
|
vceraj mel movie day pa sem gledo Departed, Munich in Parfum...Departed naj bi bil naj film leta...sam men se ne zdi tak extremno dobr...mi je Parfum al pa Munich dost bolsi.
|
||
![]() |
||
|
Glih gledal včeraj! Fukjen film! Edited by Real - 07.Dec.2007 at 11:24 |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 99> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |