![]() |
Judas Priest |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
N.J.C. ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 575 |
|
Karkoli in kadarkoli Maidni odigrajo, je bolš od kogarkoli!!! (v tem primeru tud od Priestov) ![]() Edited by N.J.C. - 23.Apr.2008 at 23:37 |
||
TWO IN THE PINK, ONE IN THE STINK!
|
||
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
![]() sori sam ripperja res ne marm pr iced earth mi je ![]() ![]() pe še enkrat ![]() |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
Ytsejam ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 21.Nov.2007 Status: Offline Points: 696 |
|
JA ITAK ![]() |
||
![]() |
||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3105 |
|
Ni šans.Maidni zame proti judas priest ližejo dupe.Judas priest so gods of heavy metal.
|
||
![]() |
||
N.J.C. ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 575 |
|
hehe pač stvar okusa...
Ja tanov komad je pa kr dobr. Upam sam, da bo ostalo na takem nivoju, čeprov raj nč ne pričakujem, ker sm pol ponavad razočaran...Mo vidl :) |
||
TWO IN THE PINK, ONE IN THE STINK!
|
||
![]() |
||
Ytsejam ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 21.Nov.2007 Status: Offline Points: 696 |
|
Takšna primerjava je čist brezpredmetna in brez pravih argumentov. Oboji so pri svojem delu profesionalci.
Vseeno pa so JUDAS PRIEST najboljši. |
||
![]() |
||
cjasar86 ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 03.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 253 |
|
+1 |
||
![]() |
||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 9674 |
|
Nov komad je kar OK. Ampak to ni bistveno... Komaj čakam da jih junija vidm u živo!
![]() |
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
|
Poslušam nov komad... tud ta precej spodobn... Edited by Sunshine - 04.May.2008 at 19:18 |
||
![]() |
||
doda24 ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3105 |
|
Lohk bi dal link
![]() |
||
![]() |
||
|
Sam si ga najd
![]() |
||
![]() |
||
|
Ga ni nikjer.Sam nostrdamus je
|
||
![]() |
||
|
![]() Klikn na 'ta' u mojmu predprejšnmu postu...
|
||
![]() |
||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
|
No bad !!!!
|
||
![]() |
||
|
wauuuuuuu ZAKOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Se more res neki izjemnega zgodit da me ne bi blo u zagrebuuuuuu. fak so mi dobri judasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
muki ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 31 |
|
Sicer se mi zdi ful pop ta Visions komad. Pa zgradba mal na kšne Iced Earth koncept. komade spominja. Samo men je to bolj všeč. Res hud komad. Še posebi za na koncerte. Priestom se bo po mojem spet obrestoval da majo jajca kej drugačnega probat. Njihovi koncerti bodo pomojem samo še bolj pestri.
![]() |
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5106 |
|
![]() |
||
puzavnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
|
kšno vejco so pozabil dat:))
|
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
sovdat ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 960 |
|
![]() |
||
samson ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.May.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 70 |
|
A bodo imel kaksno predskupino?Hope not!
|
||
I love my hair!
|
||
![]() |
||
cjasar86 ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 03.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 253 |
|
Sm prebrau, da bodo za predskupino dali band Cavalera Conspiracy... ...samo še en dober mesec potem pa JUDAS....and NOSTRADAMUS almighty |
||
![]() |
||
|
Dobu še 9 komadov.Men je to odpileno dobr
![]() |
||
![]() |
||
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3305 |
|
Dobu 9 komadov česa? Sicer pa... še 12 dni do Nostradamusa. :D
|
||
![]() |
||
|
Wauuuuuuuuuuuuuuu tud jst mam že 9 komaduuu in fakk to pa sekaaaaaaaa!!!!!!!!
NJAMIIIIIIII mah sej ne morem verjetttttttt |
||
![]() |
||
|
Prophecy pa mi zmagaaaaaa huhhhh nikoli si nisem mislu da bom slišu judas priest + klaviature :D
meni je zakonnnn |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Aaaaaa, kje si dobu teh 9 komadov ??...moram jih nekje dobit...čim prej, ker se mi je že trgat začelo ![]() |
||
![]() |
||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2534 |
|
Torrenti! Vtipkaj Judas priest v bitjunkie pa je tam med prvimi...
![]() |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
|
Thanks dude...če bi bil ženska bi te kar poljubil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Real ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2534 |
|
![]() |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
FABO ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Nicaragua Status: Offline Points: 3944 |
|
poslusam prve komade NOSTRADAMUISA....
hmmmmm, sj je JUDAS PRIEST, a ma ce se bojo tile sintisajzerji pa opera se 2 ure vlekl je pa kr tuga............ |
||
![]() |
||
Ragery ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 166 |
|
Ma meni je všeč!
Je pa res, da bi se privržencem starih Pristov lahko to zdelo malo preveč pussy... ![]() |
||
![]() |
||
Madafaka ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 614 |
|
http://www.globaldomination.se/reviews/judas-priest-angel-of-retribution
![]() |
||
Raul artista, siempre Madridista!
|
||
![]() |
||
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
|
Najbolj mi tezi, ko klapa rece "Đudas Prajst" ... bemu boga ...
|
||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
||
![]() |
||
danzig ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
|
The PRIEST is back !!!
|
||
![]() |
||
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3305 |
|
http://www.judaspriest.com/news/fullstory.asp?id=9AFB19D1-A030-4FF8-AAD6-B39C7E4FC468
Nov video... KVA HUDIČA JE TO???
Nevem al bi mi blo tole smešno al žalostno. ![]() Edited by rožica - 24.Jun.2008 at 13:10 |
||
![]() |
||
engl ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1198 |
|
rožica..... sedaj ko sm vidu ta spot pa tud več nevem kaj naj povem na prikazano. Direkt otroška akcijska risanka .... pa komad je tud čist adijo
|
||
![]() |
||
|
Bolše da bi dali prophecy oz nostradamus za singl! Men najbolša komada na plati! Spotov itak ne gledam komad pa je res adijo
![]() |
||
Nomen est omen.
|
||
![]() |
||
|
Pust kilav komad... Glej kak je šele spot smotan. :/ jao jao jao, kaj so študiral.............................................. -.- |
||
![]() |
||
engl ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1198 |
|
jst sm spot sam do prve minutee gledau pa je blo nevzdržno... komad sm slišu ceu ............ sam pa res nkol mi ne bo jasn kva za vraga je to blo ...... pa kaj to mislijo oni v živo igrat?
z projekcijo spota še zravn? ma folk bo ceu v depresiji |
||
![]() |
||
Gašper Fatur ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 9674 |
|
Ne se bat, s tanove plate bodo igrali ene 3 komade, ostalo pa stare.
![]() |
||
FUCK THE WORLD
|
||
![]() |
||
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
|
Ma kaje to za en spot? Kaj je to za en komad? Kaje mgla ....
Slabo res slabo ... halford je zgubu glas in glede na spot je kot kaze padu u WOW .... Meni ni vsec. |
||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
||
![]() |
||
PiWi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6061 |
|
Ochitno so hotli neko zgodbico povedat ...
![]() |
||
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
||
![]() |
||
|
Škoda da jih niso povabili na MC .
|
||
![]() |
||
|
ja men se zdi tud škoda .... sam pa mogoče je MC premau fest za njih, mogoče pa so tudi predragi ![]() |
||
![]() |
||
|
Škoda jih je gledat v takem stanju.Zgleda,kot da se jim ne bi dal igrat.Ko sm gledal videp Rising in the east sm jokal zravn.Zdej,ko sm bil pa na bang your head pa dolgočasno
![]() |
||
![]() |
||
FABO ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Nicaragua Status: Offline Points: 3944 |
|
mah men je tut zdle grozn, ko govorim folku, s kerim sm bil zmejen da gremo skupi u zagreb, da ne grem, pa jim pobiram dobro voljo pred koncertom
![]() |
||
![]() |
||
Mirage ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 800 |
|
ma kak šou so nardil na gods of metal!!!! fak!!!!111 PRIESTTTTTT
![]() |
||
![]() |
||
|
Kva zej, pol folka piše da je tavečji dougcajt, pol pa, da so bli taboljši. Neč jasn.
Tomorrow we dine in ZAGREB!!! Da vidmo...... zdele grem zadnjič spat pred jutrišnjim večerom najbrž, mam še šiht ponoč pol pa mnde kr direkt gasa nč wiuwiuwiu. Edited by rožica - 01.Jul.2008 at 07:45 |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |