metal kulinarika - recepti in ostalo |
Post Reply | Page 123 16> |
Author | |||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21.Jan.2010 at 20:17 |
||
mal sm se odločla da zberem kšne fajn recepte k pr ns doma se zadne cajte bl bogo je tko da če čm kej dobrga kar ni blo skuhano že en mesec nazaj in 20x pogreto do nerazpoznavnosti si morem kr sama skuhat. pa da še mau vs uprašam za kšne fajn recepte k si doma nardite za jest :))) ...da mau pokradem ideje ;)
|
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
(=cegu=)
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
1 kg kislega zelja
1 čebula olje moka mleta sladka paprika sol poper kumina vegeta lovorjev list 2 žlici kisle smetane ..sam segedin je zakon:D |
|||
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
:)
buča (una velika oranžna)
pehtran
kurkuma
leča
to lepo skuhaš (bučo posebej, lečo posebej), zmelješ v kašico in meni je mmmmmm...
ok, drugi hočejo še en kup drugih začimb in kup soli in se neki zmrdujejo in pravijo, da je to hrana za dojenčke... in v bistvu niti nečejo probat zato evo...
še ena papica (malo več dela, ampak )
BLITVINI ZREZKI S SIROM
sir
blitva
jajca
drobtine
moka
V vreli vodi pokuhaj blitvine liste, približno 30 sekund (samo tolko, da niso čist trdi). Vanje zavij koščke sira, spaniraj in spohaj.
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uh ja...pa moja mama zarad nekih verskih prepričanj noče več jest nič kar je nekoč bilo živo (žvali) alpa da ma potencjal da postane živo (ala jajca) tko da če kdo ve še kšne take recepte...
|
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajdova kaša z brstičnim ohrovtomčebula (sesekljana) Na malo olja popražimo sesekljano čebulo in dodamo na polovičke narezan brstični ohrovt. Ko ohrovt dobi malo barve, dodamo še ajdovo kašo, zalijemo z vodo in kuhamo, dokler ni ajdova kaša mehka. Začinimo s soljo, majaronom in peteršiljem. Vse skupaj preložimo v posodo, primerno za v pečico in prelijemo s prelivom, ki smo ga pripravili kisle smetane in sira. Pečemo 20 minut, oziroma dokler preliv ni pečen.
ej, drugač ti pa lahko mejlam en fajl k so sladice brez jajc... nisem nič sprobala, tko da ne vem kuk je komplicirano ali ne... pa tudi komu drugemu, če hoče /najbolj na mejl al kuko¿/ waw, ta tema je morda me pripravi do tega, da si kaj skuham :) bilo bi lepo... sej fertah mam drugač :)
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
brr wi kr jejte tole neužitno zelenjavo
jst mam meso |
|||
Janchk
Senior Member Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meso |
|||
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zelenjava zna bit čist kul če jo dobr prpravš eto ena men kul zelenjavna jed ZELENJAVNI "ZREZKI" 1 por 1 koleraba 1/4 gomolja zelene 1 večji korenček 1 večji krompir 1-2 zeleni bučki 3 jajca 1 žlica moke 1 žlica parmezana sol, olje 1. narežeš por, korenček, krompir, kolerabo, bučko olupi & grobo naribaj 2. naoljiš ponev & dodaš por da se zmehča (ne porjavi), dodaš zeleno, kolerabo, korenček in krompir + 3 žlice vode, sol...nekaj min dušiš da se zelenjava zmehča in voda povre, odstaviš, primešaš bučko in pustiš da se malo ohladi 3. v skledi stepeš jajca, dodaš moko, parmezan in zelenjavo iz točke 2. 4. z žlico zajemaš zelenjavno zmes in jo daš v vroče olje in potlačiš da se splošči, popečeš z obeh strani Edited by Kali - 21.Jan.2010 at 23:17 |
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
Tokio
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stvari, ki ni iz mesa, se NE MORE REČT zrezk!!!!!
MESO > ostalo
|
|||
Metal je muska za grde.
|
|||
Pero
Admin Group Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 3820 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fak kolk napisanga o zelenjavi...men je že od branja tega slabo :)
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
rižek :) na maslu popražiš čebulo (jo ne nasekljaš, ker potem hitro porjavi, pa ne sme v tem primeru... tko na kolobračke in na pol... čebula naj le postekleni), ki jo malo posoliš (kr takoj, ko jo daš gor)...
potem daš gor na drobne koščke narezan paradižnik in papriko (vse barve!!! :))) pa tko malo tenstaš...
no... potem pa to tko na rob posode umakneš in streseš v posodo riž... ma to je fajn, ker riž dobi en tak fajn okus, če ga malo popražiš... čez nekaj časa zaliješ z vodo... in pol kuhaš dokler ni kuhano :)
gostota poljubno ;) men je dobro, da ni čist suho, tko... mal župca :)
začimbe: paprika, bazilika, origano, popr, lovorjev list ...
pa kakšen trikoten sirček ali pa kar ta prav nikoli ne škodi :)
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Gorjanec
Admin Group Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3801 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kali: Link do mojih dveh spektakulinaričnih receptov pomoje imaš
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baba ve kuga je futrow right |
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
no pa k je že govora o futru je tole en prej pejstu na facebook jes pa zj dalje: HELLBENT FOR COOKING: The Heavy Metal Cookbook, by Annick Giroux “The Morbid Chef” Edited by Kali - 22.Jan.2010 at 13:46 |
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha, ta knjiga je a must have. Bom kupu babici, k ma drug mesc RD
|
|||
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|||
Real
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2683 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zelenjavni zrezki so nekaj najbol ogabnega. Fuuuj |
|||
Nomen est omen.
|
|||
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zelenjava je zakon! Ljudje itak pojemo waaay too much mesa. Mislm, sj je dobr pa to, sam ni pa za pretiravat.
|
|||
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pol pa že nis dobre jedu :P
|
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=4eYSpIz2FjU toj to :) |
|||
d_Omen :P
Groupie Joined: 23.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 556 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ni bolsga k fejst velk pa debeu dunajsk snicl pa tenstan krumpir pa ena velka skleda sulate(kumare paradajz paprika cebula sir po moznosti feta)!!!!
|
|||
kva je????rt set maje!!!!
|
|||
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3386 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
AAAHHHAHA ZAKON
pa kera nora ideja, namest na brezrokavniku - našitki na predpasniku.
Order today to receive a FREE bonus serving bookmark / recipe card by the Czech Republic’s Root!
fak pa če je to res vse ... zelo lep seznam bandov tudi.
me zanima če je kvaliteta Mutiilation receptov kaj boljša od kvalitete posnetkov. Edited by rožica - 22.Jan.2010 at 15:20 |
|||
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zakon tema!
receptov se sicr ne držim najraj, čeprav si sam prpravlam hrano skor vsak dan... raj mam t.i. nasvete oziroma kake kuharske trike k kako stvar poenostavjo al pa jo nrdijo dobro.... kar se tiče mesa pa - najraj ga mam od vse hrane, sploh kako dobro perutnino, govedino.... ampak kar se tiče kuhanja, raj experimentiram z zelenjavo.... meso pač spečeš pa poješ no, seveda se da marsikej nrdit z raznimi marinadami, praženju na tem in onem.... ampak ključna je zelenjava in ostale sestavine! no, tole pa mam zdle v pečici (sprot zmišlen recept, ene 3-4eu za sestavine, pa manj ko pol sm porabo, pa še za večerjo bo -polenta - suhe gobe -sladka smetana -mleto meso -čebula -por -česen - mocarela/feta -začimbe -polento skuhamo (precej gosto) v ponvi, da že ma u štartu obliko torte, med kuhanjem dodamo notr mal pora (že na olju popečenga, najbolš zelena stebla... lahk še tut zram kake sveže začimbe v kakem drugem letnem času - peteršilj, bazilika...) jo damo na mrzlo, da se ohladi - strdi. -strjen kolač kipnemo na pekač in nrdimo z nožem na vsakim par cm zareze čez celo. -na olju popečemo čebulo, gobice, meso..... in dodamo sladko smetano.... vse skup fajn nazačimbamo (fajn izpade, če se polento soli manj, kot bi se jo sicer in se bolj soli tole omako) in prelijemo po polenti, po vrhu pa še damo par rezin sirčka v pečico za nevem kok cajta, zdle je 15minut not, pa ji dam še ene 10 min da se fajn zapeče.... napišem količino mmm-jev čez pol ure aja, jutr bom pa probo tole nrdit, s tem da bom namest polente dal KUS KUS to bo tut mogl bit zanimiv! Edited by FABO - 22.Jan.2010 at 15:32 |
|||
Gorjanec
Admin Group Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3801 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako že moram: http://www.gorjazenec.tk/ Recept št. 2 sem spet pred kratkim jedel, njami. |
|||
Ventor
Senior Member Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Wise man! |
|||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|||
Lunik
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2060 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma zelenjava je čist preveč zakon! Sploh surova. Ko so barve lepe, okus je dobr, pa vse je nadsuper. Zj sn se ful navadla da solate samo solim, brez vsega in je čist boljš, ker ma dejansko tak okus ko naj bi bil. Čeprav čez piščanca ga še vseen ni. Njam
Aja, Jajčk tole piše |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
aja, se mi je že čudn zdel, ka bi lunik piso v ne-nogomet temo |
|||
jerrej
Senior Member Joined: 21.Mar.2008 Status: Offline Points: 1289 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sami neki vegi meniji - dejte še kaj mesnatega napisat!
|
|||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3415 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja dej ane :P
|
|||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
basmati riž s kokosom in petršiljem
riž opereš in ga cca 2 minutki pražiš na olju... dodaš vodo in sol in zmešaš... kuhaš dokler ni kuhan
na koncu dodaš nasekljan svež petršilj in kokosovo moko !
ma, sem ku ta huj kuharca :)
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Baco
Newbie Joined: 16.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 381 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
VSEBINA TORTILJAS :D
Kupiš Narjene Tortilje (ka smi jih neda delat, usaj mene) hahahhaha -Puranje meso -Bešamel (nevem ku se toččno napiše , lohkur je tui nek sjr ka je isto pakiran ku bešamel) -Rdeča in Rumena paprika -Koruza -Fižol -Paradižnik -Načo sjr :D -sol in te pizdarje :D Prvo puranje meso naražeš na take kocke jih položiš u kozico (malo olja spodi) jih soliš in to, ter počakaš da meso porumeni (da rata pečeno) pole kar daš notr bešamel (ali uni sjr) in seveda koruzo , fižol , paprike (tudi narežeš na kocke), in pe malo mešaš tko da se malo skuha use ukop in še načo sjr, pole uzameš že narejene tortilje jih malo pogreješ in napolniš pripravljeno usebino jst jih zaprem kr szi alu. folju za peko tko da pride ku neka jufka kebab... in to je to :D nahitru povedanu :D |
|||
Bajc the mean-machine - keep it KOROMAČ
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ej, kakšen načo ti kupiš? ker to kar imajo v trgovini -> meni ima to prav tak industrijski okus pa mam rada načo drugač... ja, sej res... kje se dobi dober načo? jaaaaaa, tortiljas :)))
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Baco
Newbie Joined: 16.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 381 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ujej ma po pravici jst načosa nism dau sm pa samo napisu kot možnost... :D mene je zadosti uni bešamel (ka pridejo tudi neki sjri in mene je blo tisto zadosti in ja še uni toast sir ložim u tortiljo predn dam notr omako :D tko pride lih tko dobro...
|
|||
Bajc the mean-machine - keep it KOROMAČ
|
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
:) sir feni :) življenje brez sira bi bilo p(o)razno
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dans mi je pa prav fajn ratala juha s cmočki, čeprav sm jo u bistvu hoto sam zgostit
zima je, lakota razsaja ---> paradižnikova juha iz vrečke! še na wc pa paranoid grem pa je kuhan, ok. HITRA PARADIŽNIKOVA JUHA Z KNEDLI 1A A) 1,2l vode juha mediteranske začimbe v raznoranih oblikah in agr. stanjih olivno olje s & p B) čebula feferoni (js sm uzel iz kisa, še bolš če nad hladilnikom/na vrtu raste kak lonc ) česen vegeta mediteran pršut C) jajčk ali 2 moka stvari iz A zmešaš skupi v tem vrstnem redu (od vretja in soljenja vode naprej), v ponvi popražiš B in dodaš še naseckan pršut in ko je čebula zlata dodaš v ponev še C (v deci mlačne vode zmešana moka in stepenja jajca)... mmmmm Edited by FABO - 24.Jan.2010 at 16:13 |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Js bom pa ju3 tole zadevco pekla:
Muffini 2 skodelici moke 2 žlici margarine 1/4 skodelice sladkorja 1 skodelica mleka 1 pecilni prašek 1/2 čajne žličke soli gozdni sadeži Zmešaš suhe sestavine, potem dodaš margarino mleko in sadje, vse skupi naflikaš v modelčke in daš pečt. Upam da bo dobr, ko se mi že dans cel dans sline cedijo Več poročam ju3. Edited by jajčk - 24.Jan.2010 at 22:18 |
|||
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|||
FINc
Senior Member Joined: 20.Nov.2007 Status: Offline Points: 1087 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zj sm se spomnu kaj js dobr spečem...kukijes tapravim putrom! kok je to neki dobrga...mmmmm
|
|||
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vem, sn jih že probala. Se še kdaj priporočam
|
|||
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
KIVIJEV KOMPOT
tole je poskusna serija, recepta ni, - pač kivi (k je prej že olupljen bil mal popakam z limoninim sokom) daš kuhat v vodo + med, cukr, cimet, klinčki, da se kivi "zmehča" , plus pol par kaplc ruma, ko je kompot že pretočen v kozarce za vlaganje! Edited by FABO - 25.Jan.2010 at 13:07 |
|||
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Js ga pri nas še nisem zasledila in sem po sili razmer kupila edinega ki sem ga našla v trgovini, znamka je Tina in ga nikol več ne bom kupila ker ni dober Nek tak preveč kisel okus ima. Sem naredila pa celo raziskavo po internetu, kje bi se načo dobil, ene pol leta nazaj, pa so po raznih forumih pisal da nej bi bil ta Tina zaenkrat edini v teh večjih trgovinah, ker nobenega drugega ne dobavljajo več. Lah da je že kej drugač zdej, vsaj upam da je, ker bi ga spet kmau mela. Načo, pa vsi siri nasploh: njami! |
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
opička
:) no, pol pa k sprobaš sporoči :) to bi me res zanimalo!!! ga že dolgo nisem kupila, ker tisto kar so imel v trgovinah, je bil dobesedno ku da bi tovarno jedel :/ kr neki... tko no, cca. 7 let nazaj, vem da so imeli tak ta prav načo okus pri horsburgerju v tivoliju (lj), pa še kako dobro leto nazaj so imeli ta pravega v mehiški pri pivovarni union... zdej je tudi tam industrijski... mah, v bistvu sploh nikoli več ne naročim načota, ker je vedno isti... bljek... samo zdej me je pa tisti tortilja man (baco) spomnil nanj :)
say cheeeeeeese uber ales!
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sicr se pa da naččo tut doma nrdit (sam ga je treba res hitr porabit, kar pa tut ni problem ), Tina je res sranje, chiota več ne prodajajo... pa nasplošno je res drag v trgovini, včasih majo kje kako x rumeno tubo po 4 evre za par plunkov...
torej, HOME MADE NAČO! -maslo -bela moka -toplen sir (po možnosti un ta rumen v lističih) -mleko -feferončki -začimbe - sol, rdeča paprika, u bistvu to je to, naprej mal moka na maslu popečit, dodat vse, poskusit sir čimmanj pajsat (tok da se vse skup zmeša pa je)..... edin barva pride mal neprepričljiva vn, mogoč bi zram še kak rumenjak paso, če ne spremeni okusa preveč.... treba poskusit aja, je kdo kje zasledil obstoj NAČO SIRA, ne omake? js mam v spominu da sm to že 1x vidu.... sj nevem če je kaka bistvena razlika, razn agregatnega stanja, ampak pomoje more bit še bolš Edited by FABO - 25.Jan.2010 at 16:14 |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, ta je pa dobra. Upam, da je po seksu/menstruaciji ne muči občutek krivde (zaradi smrti spermijev/jajčec s potencialom, da postanejo živi). :) Enkrat sem predvsem iz usmiljenja do prodajalca na vratih kupil neko tovrstno vegi kuharco. Če hočeš, ti jo dam. |
|||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe
Nasvet za ljubitelje pašte NA ALDENTE : -plin že ugasnete kako minutko po tem ko jo vržete v krop in jo pol pustite zaprto kipet/ležat v vodi še preostal cajt |
|||
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sprobala sem neki podobnega včeri: brez feferončkov, ker jih nimam pa namesto unga rumenga topljenega sira sem kar par zdenka sirčkov in začinila z rdečo papriko, čilijem v prahu in tabaskom. Super je blo, čeprav barve pa res ni bilo prave :) |
|||
Pero
Admin Group Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 3820 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Če komu uspe narest tak nacho, k je na horseburgerju recimo, ga kupm kilo!
|
|||
Ivan
Senior Member Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2578 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
FABO, the real metal cook! Hahaha, zakon!!!
Jebeš načo, to redi :P |
|||
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
|||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro! potem tvoja porcija vedno pripada meni !!!
juhu!
|
|||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|||
Post Reply | Page 123 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |