metal kulinarika - recepti in ostalo |
Post Reply | Page <12345 16> |
Author | ||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti nč nawš kuhala ker ne maraš česna
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+ check your signature
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ya sori
posoda pa še lahk pomivaš ti dovolim |
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sestavine:
kruh 2 jajci poper sol priprava: 2 jajci vržemo v krop za 3 minute, dokler niso mehko kuhana. olupimo samo zgornji del in vaše bašemo sestavine v poljubnem vrstnem redu. |
||
Paparazzi
Senior Member Joined: 14.Oct.2008 Status: Offline Points: 2693 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jaz sem si v dijaško-študentskih letih vsaki drugi dan naredil palačinke.
Sedaj pa si dostikrat spečem krompir skupaj s sirom in origanom, včasih dam še malo paradižnikove mezge ali pa čebule. |
||
Papa Papa Paparazzi !
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nč ne bo nobenga fabota pa nobene jedi k je še nikol ni delo na naslovnci
je pa ene par prav lepih receptov se pojavl na novo jerina koruzna juha zgleda fajn, petrini žepki....... mmmm no, če že glih ne bomo kuharske knjige nikol nrdil pa bi lahk vsaj paranoid piknik nrdil, pa bi mi mal kuhal pa likerčke mešal pa to, pa vsak bi še kj prneso.... |
||
Zupan
Groupie Joined: 28.Nov.2007 Status: Offline Points: 792 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zrezki s smodnikom in bodečo žico
1xzrezek 1x sod smodnika 1m bodeče žice < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> Edited by Zupan - 11.Feb.2010 at 12:13 |
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
? kaj je jedel on...
FABO: ideja je dobra!
Edited by mother earth - 11.Feb.2010 at 15:15 |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej, sam ti si definitivno bolj brutal kot tortilje !!! :)
čist divji! :) pa to vidim, bo nadaljevanje :))
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
in kva zaen hudič je tole?
men noče ofnaat |
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kArOsS
Newbie Joined: 16.Nov.2008 Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha frogi zaaaaaaakon!!! (: ful fajn, da je nastala tema o kulinariki sicer se nikak ne spravim napisat kaksen recept, ker je pri meni vse od oka :D ampak, casu primerno, bom vseeno napisala en recept za krofe, ki sem jih danes spekla: veganski KROFI 600 g moke 1 kocka svezega kvasa (lahko tudi 2 zlicki suhega kvasa) 7 dag margarine 20 dag agavinega sirupa (lahko tudi javorjev, ne-vegani lahko daste med, ali pa 3,5 dag sladkorja) 1 vanili sladkor 0,5 dcl ruma (po zelji) ¾ zlicke soli 2 dcl ovsenega, sojinega, rizevega...mleka (jest sem dala sojino vanilijevo mleko) malo kurkume (za rumeno barvo) (kdor ma probleme s tem, da so krofi veganski, lahko uporabi pac navadno mleko in sladkor, margarina se lahko nadomesti z oljem, dodas pa se 5 rumenjakov) mleko, margarino in sirup segrejes tolko, da je mlacno in da se margarina stopi, potem notr nadrobis kvas in pustis, da kvas vzhaja. posebi zmesas vse ostale sestavine in jim dodas mesanico mleka in kvasa...zgnetes v testo...pri krofih je zelo pomembno, da res dobro pregnetes testo (ce je prevlazno, dodas se malo moke, ampak je boljse, ce je bolj vlazno, kot pa bolj suho testo)...potem pustis testo vzhajati, dokler ni dvakrat vecje (to traja nekje od pol do ene ure)...testo zopet pregnetes in oblikujes kroglice (iz te kolicine moke priblizno 20 kroglic)...kroglice polozis na desko in pokrijes s krpo in zopet pustis vzhajati dokler niso enkrat vecje(kroglice se bojo, ce je le blo testo dovolj rahlo, malo polegle in bo ratala taksna oblika, kot so krofi)...med tem segrejes v posodi olje (ne sme biti prevroce niti premalo vroce ) in vanj polozis krofe, ter posodo pokrijes za priblizno 2-3min...ko so krofi na spodnji strani lepo rjavi, odkrijes posodo in krofe obrnes in cvres se na drugi strani dokler niso lepo rjavi (tokrat pa ne pokrivas posode)....ko so krofi peceni, jih napolnis z marmelado, cokolado... (jest si pomagam z uno stvarjo, ko je za krasit torte s smetano)...ce maste radi ful sladko, jih pol pac potrosis se s sladkorjem v prahu... pa dober tek! |
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kje kupujete kajmak in kjera znamka vam je naj? hvala
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
js sm ga že iskal po večjih trgovinah pa je jako slaba ponudba...
mercator prodaja nek namaz, na katerem piše da je kajmak (prozorna embalaža z modro etiketo se mi zdi) in je kr dobr, ampak ni pa niti malo podobn kajmaku, ki ga dobiš zram tvoje omiljene pleskavice na celjski avtobusni, kjer majo istočasno tut najbolši kajmak za moje pojme |
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne...me prav zanima, a ga tej k majo te 'fast food-e', a ga sami delajo al kaj...hvala, bom probu tega mercatorjevega, sej mogoče se ga da z dodatki še kej zboljšat
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj pa, če kr unga strica, k pleskavice peče, vprašaš kje ga dobi oz če ti morda proda eno kantico za začetek ? :)
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
kArOsS
Newbie Joined: 16.Nov.2008 Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
men se zdi, da se da kajmak kupit na trznici v lj..tam spodi not gres, ko tut ribe al kaj ze prodajajo....pa majo tut neke salame in sire in majo ponavadi tut kajmak..samo ga nisem nikol probala, tak da ne vem kak je...za sprobat (;
|
||
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ta s tržnice > merkatorjev.
|
||
black_cat
Newbie Joined: 20.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
o,tnx frogstompu za tale recept! izgleda sočno!
|
||
PiWi
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6068 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mmm... fino je blo... moja sirova shtruchka s shunko in ego aronija grozdje ob branjo te niti... fajn
|
||
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ejjj!!!! jst grem pa zdele žvarovno kuhat :)) jeeeeee !!! matr, se tuk veselim, mi je že slabo od pic, pohanih sirov, kruha in sira, pomfrija fak! pa sama hrana od zunaj, mastna ko svinja... nujno rabim nekoga, ki kuha, pomiva in pospravlja :) staro mamo bi imela... prehrana me jebe! to ne more it tko :(
bom pol enkrat prišla povedat :) ma zakon, neki doma skuhanega!! prav praznik :)
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mah.. ta zimska kulinarika je itak od prve do zadnje stvari krneki.. pol se itak žar vrti vsak dan od maja do septembra.. fabota upraš kako to gre:)
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
frogstomp, zrezke mi odpre, tortij pa ne, neki cajta melje, pol mi pa odspodi v kakosežekliče vrstici napiše stopped
zrezki zgledajo odlično, bomo sprobali. vodo se najbrž doliva segreto? aja, dobra mera česna...na sliki ga niti za vzorc ni dej, a je kje tuki blizu (kaka Francija zna bit) česen festival. v kaliforniji vem da je |
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja, žvarovna je pa prav dobra zadeva!!! pa ful dobro, k sem imela neposušen petršilj, to je po moje kr nujno pri tej zadevi... pa tudi česen sem dala notri (ma sem rekla, da se je treba soočiti s predsodki :)) ... tko... ne samo en strok, več, več..
ja, mnjam! dobra hrana recept za v knjigo, torej :)
ok, naslednja zadeva bo kompot, sicer me zelo mikajo žepki iz listnatega testa, samo tistu moraš imet mal več sestavin, pa tko... ampak žepki bodo pa tretji!!! k to mora bit hudo dobro :)
edit:
mislim, da sem dala malo preveč česna :) res... Edited by mother earth - 17.Feb.2010 at 19:09 |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zgleda da si spregledal.. 2 kr zajetna stroka sta poletela notr:) |
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
popravljene tortilje, zdej na blogu.. za tiste k vam ne dela
|
||
Vragg
Newbie Joined: 17.Feb.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vsi ste neki hudi kuharji... TOREJ tu je moja specialiteta! Okusni navadni sendviči! Sestavine: Sir (skori kirkol) Salama (pomojem kirakol, razn poli ker je zanč) Kruh (kirkol isto) *Vse količine so relativne, pazite le na to, da bo šel v mikrovalovko Prednosti: 1. Enostavna priprava 2. Hitra priprava (lahko tudi naknadna, če obrok ni zadosten) 3. Nasitnost 4. Cenenost 5. In še bi lahko našteval Priprava: 1. Pripravite dve skladajoči se rezini kruha (zgornjo in spodnjo stran) 2. Narežite sir in salamo (še lažje če kupite že narezano) 3. Založite salamo in sir na sendvič po principu 1 na kruh 2 v usta 4. Poiščite primerno velik krožnik 5. Postavite v mikrovalovko za minuto do dve (odvisno od kruha) dokler se kruh zelo ne segreje in posledično stopi sira 6. Dober tek! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte sami s seboj. Konzumiranje prevelikih količin se lahko izrazi v nezmožnosti premikanja zaradi polnega trebuha ali ob daljši uporabi pri pridobitvi teže. Za morebitne poškodbe z nožem pri rezanju ne odgovarjam. |
||
Your god is dead! The goatchrist prevails!
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a si ti zihr da vroč kruh posledično topi sir?
frogy, nč nism spregledu, tisto je pljunc u morje :) ne sej ne, če si še nevem kak ljubitelj česna, ga preveč najbrž 'pokvari' jed. zmernost pa to. sm pa enkrat tolko zapretiravu z njim, sm meu pomoje ene 39 telesne temp. pa srce na 120 obratov. čeprav...zdej mi ni lih najbolj jasno te povezave...če neka stvar znižuje krvni tlak, a lahko pospeši bitje srca...ker meni se zdi lih nasprotujoče si, lahko pa da je lih prav :) |
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
boli te ketna, to samo pomen da ti bacili pomirajo:)
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tudi sestra je rekla, da je žvarovna dobra :)
kvadratni umetni sirčki niso fajn, ker se nič ne vlečejo (premalo mastno, preveč vodeno...)
šporhat na drva! joj, pa kaj majo to za ene šporhate... neke indukcijske plate ali njihove naslednice, ne vem zdej... ki ne zaznajo vsake posode... kr neki... če pridem k našim, si moram kavo skuhat v 8-x preveliki đezvi, ker une ta male sploh ne zazna... waw, kako bistroumni smo... mi, moderni ljudje :) instant people... mmmmmmmmmmm... rada bi svojo staro mamo
če bi vsaj lahko malce upočasnili čas... ne morem tko hitro živet :( Edited by mother earth - 18.Feb.2010 at 07:34 |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
česen - huh, zgleda da sm že kr konkretno zabredu v odvisnost od česna, če sta tist 2 zajetna stroka hmmmm
pikniki, žar - tuki sicer nism tak ekstremist kot ti, frogi,ampak ja, BBQ je zakon!!!!!! pa tut da se spečit marsikej več kot sam meso (ki je sicer mašina in motorno olje obenem! ) (krompir v foliji pa raznorazno zelenjavo na žaru...) ... mmm ribe ..... kaj pa SIR ZA ŽAR? to sm js lani polet prvič probo in mi je totalno brezveze.... nima okusa, ne nč.... al je kaka posebna fora v pripravi? ------------------------------------------ kaj pa zajtrki?? se kdaj potrudte pa si kj posebnga nrdite al kornfexi pa topli sendviči vsako jutro? js kosmičov in podobnih stvari za v mleko ne pojem kj velik, kr vsako jutro spijem vlke količine črnega kofeta in mi pač tut mleko iz kosmičev zram ne paše.... toplih sendvičev in nasplošno kruha zjutri sm se pa že tut mal naveličo, zato sm danes zjutri si nrdil tole.... ZAJTERK NR. 6623 -kuhana čičerika (priročna stvar v hladilniku tud sicer, ko se že enkrat namoči in skuha, se je splača nrdit mal več) -jajce -sir -kaka suha salama -paradajz -paprika -česen - S&P, začimbe - js sm uporabo baziliko, k so bli lih neki listi sveže pr hiši... v ponev pač vržemo vse, začensi z zmešano jajco (lahk pa tut čičeriko prej popečemo mal) in dodamo še ostale stvari narezane na kocke al pa trakce in to je to (no, za malco sm pa jedo sam čičerko + sir popečen in je blo tut dobr, se pravi se lahk recept tut konkretno poenostavi ) Edited by FABO - 18.Feb.2010 at 21:52 |
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uffff, meni zjutraj lih ne paše jest...
-------- ne fruštk :)
banane s čokolado :)
aja!!! za pusta sem videla banano, hodečo po cesti
pač banane :))
potem pa raztopiš čokolado, daš malo margarince pa mlekca pa ruma...
poliješ po banani... mmmmmmmmmmmmmm :)))
sploh so mi stvari, ki imajo okus po rumu zelo dobre... mmmmm, zelo dobro, če damo v maso za palačinke rumov sladkor... mmmmmm...
sicer pa... palačinke iz kakršnekoli mase že... običajno jem brez nič...
ajdove so fajn...
ajdova & bela moka, mleko, malček soli, voda (radenska...) pa nasekljan drobnjak... palačinke znamo, ne... ni treba posebej pisat... notri recimo paše skuta...
fabo, ti si ultra kuhar hudo dobro! ma te prav občudujem :) waw!
če delamo palačinke brez jajc, pa hočemo barvni efekt :) ... kurkuma
Edited by mother earth - 18.Feb.2010 at 22:43 |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lassi
jogurt
voda (mleko)
kardamom
sadje (jagode, banane, mango... pač dam eno sorto)
rjavi sladkor -> nebarvan :D
vse sestavine s paličnim mešalnikom (recimo) zmešaš...
to je to :) |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Vragg
Newbie Joined: 17.Feb.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He, jest se pa kr prsilm zju3 jest. Čene pol v šoli preveč me skp vleče in mam filing da bom samga sebe prebavu počas.
Skratka, obstaja ena kul zadevica k se ji reče iron (kovinska pjača za vse kovinarje :P). Sicer ni neki posebnga sam je hitr pa dost te nafila. Naliješ jogurt (navadn) pa vodo v razmerju 3/1 pa soliš po filingu in vse skupej fest prešejkaš. In popiješ. Kar se pa palačink tiče (lih zanč delal spet), probejte kt nadev sladkor pa limono ;) |
||
Your god is dead! The goatchrist prevails!
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jogurt solit?brrr
mene ni hteb u kuhno ja mati fruštek je najbl pomembna stvar ever fabo:enkrat si wablen na pico ka jo bova mi2 naredla in na kateri bo ful česna in ja česn je hrana in will rule the wwworld |
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja, poleg skute, je to tudi zeloooo dobro (pudarek na limoni :)))... nimam rada cukra namazanega na kruhu -> marmelada al pa vikikrema... ma nisem neki cukr človek :)
p.s.: ne, nisem zbirčna, sem čist zadovoljna le s kruhom, nadeva ne rabim... ok, sira se nikoli ne branim :D
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sem se ful let matrala, da bi jedla zjutraj... sam res ne morem... tko, da zdej se ne silim več... bolj se dan nagiba v noč, več jem...
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Vragg
Newbie Joined: 17.Feb.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe, sej se sliš ful čudn, sam ka nej rečem. Probi enkrat. Itak nimaš kej velik zgubit tist slb € za navadn tekoč jogurt :D |
||
Your god is dead! The goatchrist prevails!
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pol pa jamraš das debelakva te pa košta tist zju3 zrawn kofeta ofnt eno zasko pa klobaso zrawn aja sej res vegeterjanc pol ne morm niti enga recepta napisat |
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lahko napišeš recept, lahko... smo vsesorte jedci tlele... kr napiši svoj prispevek v kuharsko temo :) več kot dobrodošlo... p.s.: ne ej, če te je strah, da ti bom kej sikala, nč skrbet... ne bom...
sam res !
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Domac namaz za na kruh za zajtrk: manjmastna skuta in kisla smetana (priblizno 1:1), sol in zacimbe (jaz dam koper, majaron ali drobnjak, lahko tud mleto sladko papriko, čili v prahu, praktično karkol), takrat ko se mi pa res da, pa na čisto drobno narežem not kisle kumarce ali čebulo.
Aja pa namest kruha so mi wasa polnozrnati kruhki ful fajn za tole . |
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa najbrž je čist vseeno, če vzamem kr navadno skuto (polnomastno al kako se reče), a ??
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja čisto vseeno je, sam men je una manjmastna ful bolša... stvar okusa, tud tip kisle smetane ni važen, ko je nisem mela sem celo kak gost jogurt namest tega uporabla. po filingu pač :)
|
||
BudZpencer
Organizator Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kajmak na tržnici zmaga na celi črti... je pa res, da še vedno to ni glih to, je pa najbližji približek. Nikakor pa ne nabavt un Meggle kajmak u trgovini... tist pa sux. Tko nekak kot da bi ajvar delal na Norveškem... pač ne gre...
|
||
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm, po kajmak u lj...? tolko mi pa spet ni do njega :) sploh pa tuki pr nas v Gorici še tej k pečejo pleske nimajo nevem kaj dobrega, sploh če ti ga še zagreje skupej z mesom al kaj jst vem in pol tisto zgleda že bolj ku olje sm pa včerej za večerjo nrdu zrezki alla frogy z manjšimi custom nastavitvami...zelo dobro. sicer nisem pristaš vrečk, je pa tekstura omake kot more bit...brez bi se kar matru prit do podobne tako da frogy: uommo del monte a detto SI! :) Edited by dupli - 20.Feb.2010 at 09:22 |
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kva? :)
jah.. vrečke.. sej večina sestavin je sveža zelenjava pa meso.. tole z vrečke ubistvu daš da ti ni treba pacat z raznimi pecilnimi praški, emulgatorji... namesto tega lahko daš jušno kocko, mal več gob pa mal več smetane.. samo tole je res simpl pa zakon rešitev.. v 3. številki pomoje lahko pričakujete kitajsko, nek približek chopsuija z nam bolj domačim sestavinam (spet veliko paprike).. polet pa itak t-bone z rožmarinom in raznorazne žar dobrote, ki niso ravno vržt meso na žerjavco pa čakat.. |
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne ti meni kva
ma nč, uno je kar neki. je bla na enem italijanskem kanalu stalno ena reklama, k so kmetje ful pridno obdelovali zemljo pa negovali kulture, pol pa, k so pridelke pobrali, je pršu en možakar z belim klobukom, poizkusu pridelek in dau zeleno luč, kao, to je pa kvalitetno, to gre z mojim odobravanjem na prodajne police |
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 11759 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dej pogej si food inc. dokumentarc pa boš vidu kaj je za tako podobo:)
http://www.youtube.com/watch?v=mu6f29zV3kM dobro domače smo jedl še okol časa osamosvojitve ko smo mel monopolni protekcionizm, zdej jemo tisto kar je cenejš kar si je pa sam potrošnik kriv. |
||
Post Reply | Page <12345 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |