metal kulinarika - recepti in ostalo |
Post Reply | Page <1 23456 16> |
Author | |
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
a kdo mogoč ve od kot ta "mit" o prepovedanem segrevanju olivnega olja?
ajde, štekam, da v ponev ne, kr ga je škoda, ampak a je segrevanje res lahk škodljivo? js ga sicer zmeri dam par kapljic v vodo s pašto, da se ne sprime skupi (bolj navada kot nujnost ), zdle pa delam česnovo juho (v ene tretjo poiskušam vrjante , sj je bla zmeri za pojest, ma rad bi še boljšo) in zmeri se mi je zdela "presuha" in sm dans med kuhanjem dodal par žlic olivnega in? kak je s tem no? |
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja, to bi pa tudi mene zanimalo (olivno olje), kaj je res in kaj ni... najdeš svašta - od sproščanja strupov pri visokih temperaturah do tega, da se lahko, ampak je pač drago... kakšen kemik ? ja, svinčnik mam, zanima me olivno olje...
aha!!!
stročji fižol z bučnim oljem
skuhaš stročji fižol (= v strokih :)), ga lepo odcediš... potem pa svež nasekljan petršilj gor, pa malo bučnega olja, pa je mmmmmmm ...
:) ja, ne vem, znam samo preproste recepte :)
krompir v oblicah, recimo :))))))
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej dupli, si dal judase notr?:)
|
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
to sm hoto napisat zanč ja...
se mi je ful dopadl, k si med sestavine napiso priesto (pač cooking music ), pol pa v navodilih vidim da jih je treba nažgat šele ko jed serviramo... škoda, med kuhanjem so še bolši, ko ješ, je muska v drugem planu komad, ob kerem začnem js kr poskakovat okol loncov, hladilnika pa nožov: http://www.youtube.com/watch?v=BSN6mIU-CWM Edited by FABO - 21.Feb.2010 at 23:26 |
|
Stock
Newbie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 440 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz še nisem crknil, tko da ne bo držal da je zelo škodljivo ;) sej tud cigareti pa alhkohol škodjo, pa jih večina folka še zmer uživa... |
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
o, lejga, kuhar :D hehehe... sej jst tudi kr na olivcu, mi je bolj fajn, ker ne pride grdo mastno...
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
isto kot pri Fabotu, me je presenetlo, da šele ob jedi :)
med custom nastavitvami pa so se žal znašli (oz. se niso) tudi Judasi...nikoli jih nisem kej preveč poslušal...itak pa sm zadnje cajte v vojni evforiji, tako da se je med kuharijo vrtel plošček ansambla Warbringer, ki sliši na ime War without end. |
|
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja... sam veš kuko... če med kuhanjem poslušaš preveč dobro glabo, pol se lahko kej prpali pa tko :))) vsaj mene odpele, pol pa... ja, pol pa ljudje mislijo, da sem na ......... a ne dupli
pssssstttt... sej je blo vse res, sam... upppssssss !!! Edited by mother earth - 22.Feb.2010 at 00:03 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sej jst upam, da me ni kdo vidu. naša kuhnja je namreč skor ku izložba...je eno veliko okno, k gleda na predsobo, to je naša kadilnica, ki je pa spet vsa v steklu, na uni strani je pa že ulica s pretežno sosedi upokojenci. in itak da ne moreš bit pr miru pr taki muziki, pol pa slemaš od štedilnika do hladilnika, en stagedive po kislo smetano na spodnjo polico, hitro en požirk iz flaše modrega pinota, pa kuj nazaj k ponvi slemat
|
|
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne skrbi... moji sodelavci pravijo `o, poglej jo, kako je danes dobre volje` k tko ponesreči priplešem k njim v sobo (sam res, včasih mi uide, pol pa sploh ne vem kaj naj naredim sama s sabo
mogoče tako lepo razmišljajo tudi tvoji sosedje :)))))
p.s. imam najboljše sodelavce na svetu, četudi nočejo nikoli posode pomivat sploh se jih ne da prevzgojit!!! pa sem jim povedala, da jst tudi tega ne maram, a zdej moram pa zato, ker nisem moškega spola... pa nič ne pomaga !!!
Edited by mother earth - 22.Feb.2010 at 00:19 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
Monxster
Newbie Joined: 24.Aug.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 356 |
Post Options
Thanks(0)
|
prejšn tedn sm prebral v eni knižci, da u bistvu je olivno olje bl primerno za kuho, zrd sestave.
jst večinoma kr olivnega uporablam. za kake omake za makarone, zelenjavne juhe itd. za golaž more bit pa svinjska mast!! če se pa kak ocvirk drži zravn je pa še bolš |
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
no sej ubistvu se je omenjen cd vrtel med pripravo.. ampak kuhna je vedno zavita v tančico skrivnosti (sajmon ™), jedca ne zanima kako reč nastaja, ampak mu je treba z ambientom postrežt ob serviranju:)
|
|
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dans sn si čist tak za foro zeksperimentirala kosilčk in morn rečt da je blo super. Nimam mer, samo osnovne sestavine lahk napišem ;)
Pač rabiš ananas, smetano (najboljše je una za kuhanje), čebulo, mal začimb če ti je to kul in testenine. Pač naseckaš čebulo, jo prepražiš (js sn jo na margarini, da je bolj sladko vse, glede na to da sn delala z ananasom), na kockice narežeš ananas (lahko uporabiš tut vloženga, pač po želji) ga flikneš na čebulo, to en čas pajsaš da se mal zmehča (mal vmes poliješ z vodo, da se ne zažge) dodaš mal začimb če ti to paše (js sn mal timijana posula gor) in na koncu poliješ gor še smetano. To vse pa naflikaš na poprej skuhane testenine (široki rezanci über alles!). Pač to je to, hit narjen, pa še njam njam! |
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
U si me fajn spomnila na eno stvar k sem jo skuhala enkrat neki let nazaj, lih tko je bil eksperiment in zelo zelo podoben, samo da sem namesto ananasa uporabla na lističe narezan korenček in hruško
In ja, široki rezanci! |
|
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja, to je njam! Itq je najboljš kr neki eksperimentirat, ker itq delaš za sebe, ne za druge. :D
|
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
Šaja
Groupie Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
Post Options
Thanks(0)
|
no, kdo mi pride kaj skuhat
|
|
white_as_hell
Groupie Joined: 02.Oct.2008 Status: Offline Points: 679 |
Post Options
Thanks(0)
|
kozice, ki morajo biti sveže, ocvrte v pivskem testu z ingverjem
+ pečen krompir (manjši kosi) z rožmarinom posebej v pečici + moja tatarska s kaprami za metalski okus dodajte še malo aluminijevega granolata |
|
she wanted nothing and i delivered
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
in meni !!! jaz bi kr fabota imela doma
oprosti fabo, oprosti fabo !!! nisem jst kriva, če si tak kuhar... joooj, pa ti deluješ prav un kuhar... ki daje hrani eno posebno začimbo waaaaaw
/ojoj!!! to zgoraj mi je zdej mal ušlo, but what the hell.... aja, v bistvu sem tela rečt white as hell
da ne bom off topic:
pomaranča posuta s cimetom... za fruštk !! cimet imam rada :)) Edited by mother earth - 25.Feb.2010 at 09:30 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
white_as_hell
Groupie Joined: 02.Oct.2008 Status: Offline Points: 679 |
Post Options
Thanks(0)
|
tu pri zadnjem postu sem te zgubo...
malo pred cinnamon waves orange Edited by white_as_hell - 25.Feb.2010 at 09:31 |
|
she wanted nothing and i delivered
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
what the hell -> white as hell... ime polno kontradiktornosti pač ena neumna asociacija... še vseeno bi imela fabota /ne bom več težila, navdušenje sem že izrazila... meje ljudje!! meje /
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
Tokio
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1242 |
Post Options
Thanks(0)
|
s Strugijem mava za vikend vedno kuharski razvrat, nazadnje so ble chimicange po improviziranem receptu in so ble njam njam njam in muffini s četvorno čokolado.
Ta vikend bo Panna Cotta in pašta ala Strugi.
Can't wait
|
|
Metal je muska za grde.
|
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro, ma sklepaš tu iz parih sproti objavlenih receptov
rad pripravlam in se ukvarjam s hrano, eksperimentiram na vlko, e, a to je tut vse ----------------------------------------------- k stvari: dobil sm neke pasjo hude oštre sveže čili paprike.... del jih mislih namočit v olivno olje, del posušit, še ma kdo kako idejo o shranjevanju? vlaganje se obnese in se ohrani ostrina? za v svežo porabo so pa kr hc - slaba polovička v skledo solate in jeaaaaa |
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
we can see it through your posts
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
Windir
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1202 |
Post Options
Thanks(0)
|
šujo noče delit z mano recepta za sirovo juho
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
fabo, pr nas z vsakega korita gledajo ene vražje mejhne paprike, ki se še zelene poberejo in vložijo v kozarce podobno kot kumarce.. pa še tist je norišnca.. svežo damo ponavad eno na 3 litre golaža:)
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
we are not alone Edited by frogstomp - 04.Mar.2010 at 01:17 |
|
Pero
Admin Group Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3820 |
Post Options
Thanks(0)
|
To knjigo prodajajo v On Parole štacuni!
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
sej, tm sm najdu :)
|
|
FINc
Senior Member Joined: 20.Nov.2007 Status: Offline Points: 1087 |
Post Options
Thanks(0)
|
Js sm pa lih dons eno stran od načo fanov najdu http://www.ilovenachocheese.com
tuki mate pa recept za pripravo: http://www.ilovenachocheese.com/2007/03/the_official_il.html
zadovoljni?
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) ja, če ga še narediš za nas, smo zelo zadovoljni :) hehehe
melancani v omaki
- melancan narežemo na kockice, poslimo in pustimo malo stat... potem ožamemo vodo iz njih (ne vem zakaj, tko pravijo da niso grenki, če so grenki?)...
- v kostrolci na olivnem olju popražimo nasekljan česnček in damo gor melancane... malo dušimo, pa kej z vodo zalijemo pa tko...
- no, v ta drugi kostrolci pa dušimo narezan paradižnik... solimo, sevede... da zelenjava spusti vodo... dušimo dušimo... tko, kokr dolgo se nam zdi :P dodamo baziliko, pa papriko v prahu...
- potem pa vsebino prve in druge kostrolce skupaj zmešamo in še ene 7 do 9 min kuhamo... in dodamo nasekljan petršilj ...
evo, to sem si danes skuhala in se mal sproti zmišljevala... meni je dobro :)) zraven sem pa jedla na vodi kuhano proseno kašo...
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
dodej še 2 zrezka pa bo popolno:)
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja, to pa lahko naredite mesojedci :)
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej bom res naslednjič k bom novo edicijo kuharice delal naredu zrezke v tejle omaki, dobiš vse akreditacije:)
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
:)) aja !!! pa sol, a ne.. uporabljam sol od piranski solin - nerafinirana, nemleta, nejodirana... meni je zelo všeč, ker ni grdo slana... ker pa ni mleta, je fino imeti mlinček (hladne jedi, v toplih se itak raztopi)...
sol je morje, ki ni moglo nazaj v nebo...
zanimiva čokolada :)
pa imajo tudi čokolado s sivko :))
Edited by mother earth - 07.Mar.2010 at 15:27 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
PREBRANACPICA
"testo": -fižol -čebula -začimbe -sladka smetana nadev:, karkoli si date na pico, js sm doma najdo tole: - paradajz (pelati...) -sir -pršut -origano itd... -jajčka -kohuna koruza -feferončki -česen -olive.... v ponvi popražmo čebulo (ne skoparit z njo, čebula je GLAVNA sestavina prebranca, ne fižol,,, js sm dal v prebranac za 2 , 2 kr velke rdeče čebule in jih fajn prepajso. dodamo fižol (brez vode), (ki ga najprej seveda dan prej damo namakat čez noč in skuhamo ) začimbe in žlico sladke smetane ter vse skupi še mal pajsamo da se "spoji" stvar iz ponve predevamo v pekač (no, še bolš kaka lončena posoda, kr se res lepš peče v tem) in se delamo kot da mamo pred sabo razvlečeno testo za pico (s tem da se na fižolu svež paradajz ful lepo obnese, kar za obično pico ne morm glih rečt.... in damo vse skup pečit za par minutk, men osebna je mera da fajn zakrkne beljak na vrhu, itak ni nč surovga gor da bi blo treba še dlje... basta! Edited by FABO - 09.Mar.2010 at 14:49 |
|
puntar
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvalabogu niso kaki prežvekovalci pisal receptov za pomije!
Ne da se mi pisat, tak da evo linke treh meni naboljših zelenjavnih jedi. Vse ostalo mora bit z mesom. Sataraš Matevž Filane paprike Pa gonte se z načosi in podobnim u tri... Zdejle mam pa polno rit krompirja, zelja in krvavic!!! |
|
Mha! It is EVIL! It is? SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD! |
|
AmarNat
Newbie Joined: 26.Oct.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa imajo tudi čokolado s sivko :))
jp tole je res fino :).. pa tut sz bučnimi semeni pa še neki majo res prou mmm |
|
JOŠ! :D
We must not allow other people's limited perceptions to define us! |
|
AmarNat
Newbie Joined: 26.Oct.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
jp Puntar sataraš je res zakon !! , posebi še polet ku je fina domača zelenjava in ne zele ku je sama plastika u štrcuni
drugače pa d dam š js en recept za neki slatkega.. sicr š nisem delala ampak se mi čuje zakon zakon !!! in bo slej ku prej pršlu na vrsto torej.. KOKOSOVA ROLADA Sestavine za ovoj: 22 dag mletih keksov 10 dag margarine 10 dag cukra 10 dag naribane čokolade naribana lupina 1 limone Sestavine za nadev: 15 dag kokosove moke 2 dcl vrelega mleka 5 dag margarine 5 dag cukra 5 dag mletega lanenega semena 1. margarino vzemi 2 uri pred pripravo iz hladilnika, da postane mehka 2. zmešaj sestavine za ovoj. Peki papir posuj z lanenim semenom in po njem razvaljaj testo za prst na debelo. 3. Nadev: mleko zavri in ga polij po kokosu. Dodaj ostale sestavine in dobro premešaj. 4. Nadev namaži na ovoj. 5. Zvij in postavi v hladilnik, da se strdi. e tu je tu. :) čuje s fino pa še fejs lahk za nardit.. |
|
JOŠ! :D
We must not allow other people's limited perceptions to define us! |
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
kokos
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
FINc
Senior Member Joined: 20.Nov.2007 Status: Offline Points: 1087 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mama zamlja sej bi ti ga naredu sam so napisane ene američke enote pa jih ne razumem
evi vam ene kokice k bi metalcem pasale
Edited by FINc - 09.Mar.2010 at 17:03 |
|
puntar
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za tole pa tud js vem recept. :D
Ali kot je pravil včasih Oliver Mlakar: "Male tajne velikih majstora." ----------- Amarnat, plastikk fantastik artificial nuclear kuplen paradajz sucks!! |
|
Mha! It is EVIL! It is? SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD! |
|
Katana
Senior Member Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jst dostkrat nardim eno čokoladno peno.
okol 200ml sladke smetane stepeš ločiš 2 jajci, stepeš beljak v sneg rumenjaka zmiksaš z 2 žlicama cukra, jst dam še vanilin sladkor pa 1 noževo konico muškatnega oreščka stopiš 150-200g čokolade nad vodno kopeljo in jo vmešaš v rumenjake pol pa zmešaš zraven še sneg in sladko smetano to je dokaj božansko :) če pa komu ne pašejo surova jajca (men niti ne tok), nej da pa v posodo pa v pečico(jst dam v ventilatorsko), na 170-180 stopinj, a peče dokler ne razpoka na vrh. To sm dans nardila, sam da sm po ene 15-20 min pečenja zmiksala še eno pomarančo (brez lupine :D), pa zmešala v sneg iz dveh beljakov in namazala čez, pol pa naprej pečt. napišem pol če bo dobr, pomojm da bo ful :D (edit: dobr je blo. Če daš še 2 žlici moke in pol žličke sode bikarbone, dobiš že bl testu podobno stvar, če pa ne daš je pa bl sufle :P) še en recept: TUNIN NAMAZ 2 mejhni konzervi tun al pa ena velika, odliješ olje stran polovica zeliščnega/česnovega namaza (mu), 1 žlica kisle smetane česen, lahko un zmlet al pa ga pač nasekljaš lahko daš še mal putra pa baziliko to vse zmiksaš v multipraktiku in ješ na popečenem kruhu Toast s čokolado Vzameš 2 kosa toasta, oba namažeš po zunanji strani z maslom, daš not 4 koščke čokolade (pač v kvadrat, ne v vrsto), pa v VROČ namizni žar in se ocvre :D to je res najbolš. Lohk daš pa tut nutelo vmes, al pa belo/črno čokolado. Sam ne dat več k 4 koščke, ker bo vse vn stekl. zdej grem pa rižoto narest :) nomnom Edited by Freia - 11.Mar.2010 at 21:24 |
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
nism neki na sladko (niti uživanje, niti priprava), ma me mal mančizi dajejo in sm prej spacal neko sladico, k bo materi sigurno všeč
PEČEN MANGO mango rum kardamon gustin (lahk tut moka) pomaranča (js sm rdečo) mango olupmo in narežemo na šnicle, vržemo v ponev ( če nimate teflonske ponve je mal sitno pomoje, k olje ne paše zram, pa vse se prime...) v skodelici zmešamo pomarančni sok, rum, gustin in kardamon..... gre za zlo močno začimbo, zato pazlivo z njim..... in polijemo to po že popečenih mangotih in še mal pustimo to je to, čas priprave? 3 minute edit: če ste si že šli h tisti fajni sosedi v kroksih sposodit kardemon, si ga lahk še mal v kavo šuknete, ful paše Edited by FABO - 13.Mar.2010 at 16:46 |
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
a sm sam js glup al se teh Kotanyi mlinčkov (poper...) ne da odpret in ponovno nafilat?
|
|
Sanja
Newbie Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kuskus z jajcevci!
Zavres vodo, das zlicko soli in zlicko masla. Not streses vreco kuskusa in pustis stat ene 4 minute, da se kuskus napije. Medtem preprazis na olivnem olju na kocke narezan jajcevc, lahk tud papriko (men je bols ce je paprika tud!- to mal zacinis!) in zmesas s kuskusom. To vse streses v namazan pekac (MASLO!), gor narezes na kolobarje paradajz in VELIK sira! Vrzes u pecico za 15 minut in TA RAAAAAAAAAA! Najbolsa jed. Zravn ful pase kaka pecena kura al pa piscanc v smetanovi omaki. Lahk pa tud kr solata- to ne redi:D Edited by Sanja - 16.Mar.2010 at 19:00 |
|
opička
Newbie Joined: 06.Dec.2007 Status: Offline Points: 156 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, js sm pa lih jedla kuskus s špinačo in cvetačo (recept: zmrznjeno špinačo in cvetačo vržeš v vodo, ko zavre vržeš not še kuskus in kup začimb vključno s česnom in čez nekaj minut je ready - ja, lena sem dans... ).
|
|
AmarNat
Newbie Joined: 26.Oct.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne, ne da se ,.. sm tut js ž pred časom probavala in toukla, grizla, s matrala- p j ostal isti ku je biu :) ,.. č p pogruntaš način s p priporočam |
|
JOŠ! :D
We must not allow other people's limited perceptions to define us! |
|
Sanja
Newbie Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aja, js mam to Hellbent for Cooking knjigo in je kr carska:) Zdej vem, da:
Scot Ian je najrajs sarmo. Band The Lamp Of Thoth (ce kdo pozna, js ne) majo narajs krvavico s kalamari. Kreatorji majo najrajs veganske burgerje:| Tankard- kaj pa drugega ko pir pico! Nc novga. No, not so se recepti za brownije, Tardy je razkril recept za dobro Margarito! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tako naprej.... Pac js sm "kuk frik" pa zbiram kuharske knjige:) |
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11766 |
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | Page <1 23456 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |