![]() |
Marduk |
Post Reply ![]() |
Author | |
Dejan ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 916 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14.Feb.2017 at 11:43 |
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10627 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vse kar pravjo o švedski je res zgleda.. :)
|
|
![]() |
|
Vraan ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1753 |
omg, bruh
|
|
The real monsters are often just people.
|
|
![]() |
|
Lif. ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 20.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1397 |
Lih hotla postat, neverjetno. :)
|
|
![]() |
|
Ijus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 05.May.2014 Status: Offline Points: 2238 |
kaj pa je bil razlog za to akcijo - to proglasitev?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Čak Boris ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 08.Feb.2010 Status: Offline Points: 992 |
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4564 |
ah dejte no... nekateri vse povsod videvajo naciste. To so že malo obsedeni po mojem... Tu na obali, so nekoč v trgovini s cunjami morali zamenjat stojala, ker so od zgoraj spominjala na svastike.
nekaj v tem stilu: ![]() |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Potty Mouth ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 30.Dec.2015 Status: Offline Points: 3460 |
Super! Vse gre v pravo smer.
![]() |
|
...microaggressor & safe space destroyer |
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 4564 |
Ma prav, da si bom kak Marduk CD nabavu... Kaj pa če je vse zrežirano? Da je Marduk manager to zorganizial da poveča zanimanje za band?
![]() ![]() |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
lord infernus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1532 |
Dokler si "politično korekten" lahko govoriš karkoli in jebeš kogarkoli a n.
Marduk imajo s podobnimi izmečki že dolgo zgodovino. Drugače pa zakon band! Poslušam jih že dvajset let ![]() |
|
![]() |
|
Lif. ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 20.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1397 |
![]() |
|
Dejan ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 916 |
recenzija singla: http://www.paranoid.si/recenzije/marduk-werwolf-single
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Atuin ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 731 |
Meni daje pa Viktorija prevec naucen obcutek napram Frontschwein (Fani?). Kot, da ji je to sluzba in so posledicno vsi opisani gibi v recenziji le del nastudirane rutine, ki pa ne vkljucuje "the girlfriend experience". Fani po drugi strani pa je ponovno odkrila veselje do mesenih uzitkov po malo daljsem morecem obdobju. Mogoce se ne giblje ekspertno kot Viktorija, ze res, ampak se pa giblje z veseljem :)
Tako ali tako pa je na koncu dneva glavni problem Viktorije to, da ima Mortuus se eno ljubico - Funeral Mist. Ta ima pa, saj za moje pojme, tako gibe Viktorije kot veselje Fani ![]() |
|
Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
|
|
![]() |
|
ko se band ponavlja oziroma ko ponovi nek določen stil, je zmeraj nevarnost, d vse skupaj izpade bolj mlačno. pri Viktoriji se mi vseeno zdi, da se to ni zgodilo, čeprav so Marduk s Fani zagotovo orali ledino, z Viktorijo pa iskali večje število strank s podobnim fetišem. Viktorija vseeno deluje po mojem ravno zaradi tega, ker je ključna razlika med njo in Fani v tem, da je pač bolj razvlečena. koliko pa je v vse skupaj pri Marduk vpleten še Funeral Mist, je pa vprašanje. jaz bi rekel, da ni, ker Morgan tega ne bi dopustil. se pa pri FM definitivno slišijo novi Marduk, kar je v mojih ušesih velik minus.
|
|
![]() |
|
lord infernus ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1532 |
Zelo slikovita recenzija :)
Marduk so mi eni najboljših švedskih bm bandov zato verjetno ne bo razočaranja pri Viktoriji. Pri njih mi je kul ker so še naprej brezkompromisni in agresivni,brez black n roll sranja,ki je pokvaril tolko dobrih bm bandov. Glede na to,da albume izdajajo dokaj pogosto,kvaliteta ne trpi,vsaj za moje pojme.
|
|
![]() |
|
Gmajnar ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 14.Feb.2014 Status: Offline Points: 1073 |
Dejan - sem se ornk nasmeju ob branju tvoje recenzije - kere žlahtne prispodobe
![]() ![]() ![]() lord infernus - se strinjam s tabo, da je kul, da vsaj kšn izmed stare garde velikih black metal bendov ni zaplul v blek'n'roll vode
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |