Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Napovednik
  New Posts New Posts RSS Feed - 04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn - Event Date: 04.May.2018 - 05.May.2018

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Železni Aktivizem View Drop Down
Organizator
Organizator
Avatar

Joined: 08.Apr.2016
Location: Velenje
Status: Offline
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železni Aktivizem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Calendar Event: 04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn
    Posted: 13.Feb.2018 at 12:51
Železni aktivizem v sodelovanju z MetalDays, Šaleškim študentskim klubom, Mladinskim centrom Velenje in klubom eMCe plac, v sklopu Dnevi mladih in kulture, predstavlja MOSH TILL YOU DROP IV (official METALDAYS warm up).

METALDAYS festival nam res ni potrebno predstavljati.. edino, kar lahko izpostavimo, je to, da so letos znoreli in sestavili line up, ki te sezuje. V upanju, da se vam vsaj vezalke odvežejo, smo mi poskusili sestaviti line up za warm up.

ROTTING CHRIST:
Kultna black metal zasedba, ki prihaja iz Grčije in že tri desetletja navdušuje Evropo, kot preostali svet, z svojimi mističnimi uroki. Letos beležijo 30 let obstoja in v to čast bodo, 23.03. pri založbi Season of Mist izdali album Greatest Spells, ki bo izbor najboljših urokov, ter še nekaj do sedaj ne izdanih pesmi.

https://www.rotting-christ.com/en
https://www.facebook.com/Rotting-Christ-290468585669/


INFEST:
Srbski deaththrasherji natančneje iz Jagodine in Beograda. Band je ugledal luč sveta leta 2002. Že od samega začetka črpajo norost in energijo iz deaththrash žanra in so do sedaj izdali 5 celovečerna albuma, dva demo albuma in en EP album. V svojih 16. Letih so Infest eden izmed najbolj aktivnih skupin iz regije in so igrali že na mnogih festivalih, imeli 6 evropskih turnej, ter bili predskupinam velikanom kot so Kataklysm, Sodom, Sinister, Keep Of Kalessin in še mnogo več..
Ne samo da so bili predskupina, na nekaterih albumih sodelujejo tudi z Adrie (Sinister), Honza (Avenger), Thebon (Keep of Kalessin), slednji naj bi pustil poseben pečat na njih.

https://www.facebook.com/pg/infest.serbia/about/?ref=page_internal


NATURE:
Obujenje speče kranjske pošasti s precejšnjo infuzijo sveže krvi ter z novo nastalim apetitom za osvajanje odrov širom Slovenije in dlje. Z vrtoglavimi tempi, nemogočimi riffi in surovimi kriki ustvarjajo prvovrsten progresiven death metal masaker, katerega moči uspe pobegniti le redkim.

KHOLN:
Black metal skupina, ki je bila ustavljena pozimi leta 2013, kot nadgradnja black metal projekta, ki ga je začel basist Chrnobog. Kasneje so se mu pridružili še ostali člani Varpulis na kitari, Vrag na vokalu in Morgoth na bobnih. Po nekaj mesecih je skupina že imela dovolj lastnega materiala, da je lahko prvič nastopila, seveda v domačem kranju v Velenju, ter kasneje še nekaj koncertov po Sloveniji. V letu 2015 so posneli prvi demo pod imenom Wrath of the Forgotten, ki je naznanil prihod prvega albuma, ki ga je možno pričakovati letos.

https://www.facebook.com/kholnband/?ref=br_rs


Na samem dogodku bomo, kot vedno do sedaj, ižrebali srečneža, ki bo prejel tedensko vstopnico za festival.

Predprodaja vstopnic po ceni 21 €. Na dan koncerta 25 €.
https://olaii.com/event/278/mosh-till-you-drop-iv-official-metaldays-warm-up
Stay (sic).


Edited by Železni Aktivizem - 05.Mar.2018 at 10:43
One fist - One tribe.
Horns up - Hell Arise.
United we mosh!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop DownThis page was generated in 0,078 seconds.