![]() |
Heavys |
Post Reply
|
| Author | |
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Online Points: 8881 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: HeavysPosted: 03.Mar.2025 at 01:59 |
|
Malo sem razmišljal, da bi si vbodel tole: https://www.heavys.com/
Ker je v igri nekaj fedra in mi ni do tega da bi bral reviewe botov, me zanima če si jih kdo lasti in se dejansko splača? lp.
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Oct.2025 at 15:14 |
|
Curiosity killed the cat. Sem odkartal ta kupček evrčkov in si jih nabavil.
Sprva sem bil precej razočaran. Glede na opis sem pričakoval da mi bo razfukal glavo ko jih bom nažgal do konca. Zvok je bil sicer kar v redu, samo daleč prepotiho zame. Šele čez en dan sem ugotovil da moraš equalizer downloadati posebej, ker ti ne skoči na androida prek auto povezave oz. Ti je ne ponudi. Zdaj je vse skupaj recimo približno zadovoljujoče. Za pravi efekt pa jih moram vtakniti v zvočnike. Da zaključim: jakost zvoka 3 od 5 Kakovost slišanega tam oko 4. Se mi zdi da bi se kaj podobnega lahko izvohalo za manj denarja.
|
|
![]() |
|
Kilroy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1583 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 17.Oct.2025 at 10:16 |
|
Hvala za info. Jz glede nabave še mal cincam, se pa bolj nagibam k firmi Valco. Ocene njihovih proizvodov so solidne, imajo pa tudi precej bolj zabavno spletno stran napram drugim ponudnikom:
https://valco.fi/en |
|
|
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5300 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 17.Oct.2025 at 10:38 |
|
vprašanja, ki se mi porajajo:
a to poslušate preko telefona? podvprašanje: koliko spomina zasede in ali imate not dodatne spominske kartice? še eno podvprašanje: s kakšno aplikacijo poslušate? a mp3, FLAC ali kak drugi format? Imamo doma ene štoraste audio technica ath m50, pa me zanima a je to ful razlike (ne vem če se to sploh lahko primerja, ker so kao studijske?) pa še ene cenejše brezžične imamo (ta majhne za vtaknit v uho). a se pri poslušanju mp3jev sploh pozna razlika med budget za 30eur in slušalkami za 200eur? še en edit: pol je tukaj še faktor same glasbe. poslušamo Slayer in death metal. ni glih jazz al klasika s 75 glasbili. a je res potrebno imet slušalke za 300€? nekoč so eni mladeniči v nekem studiu želeli nek specofičen pevski mikrofon. pa jim je dec reku: sej ne bo pela Celine D., igrate death metal! ta je čisto v redu za vas. pa se po eni strani kar strinjam. Edited by Mitja M.J. - 17.Oct.2025 at 10:47 |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Oct.2025 at 00:26 |
|
Jup, muziko v glavnem šopam preko telefona v mp3 formatu. Trenutno mi zasede okrog 5 giga. Prostora je dovolj da ne rabim dodatne kartice.
Vsekakor za službeno ali multifolk okolje priporočam earbudse ker je šundra manj. Še ko sem heavys preizkušal v službi kako se obnesejo se je sodelavka pritožila, da posluša z mano, čeprav se mi je zdelo zelo potiho. Jaz osebno sem najboljši zvok doživel na enih budsih za 20 evrov. Prav na novo sem odkrival komade. Temu ne pridem več blizu niti s heavys niti z budsi za 200 flik. ![]() Uporabljam aplikacijo music player and mp3. Ta se mi je v zadnjih letih najbolj prikupila. Kot ljubitelj overproduced stuffa bi rekel da ni vseeno na kaj se snema, tudi če se gre death metal. Edited by devlin - 18.Oct.2025 at 00:31 |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |