![]() |
Hišni ljubljenčki pt..2 |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | ||
Chemas ![]() Newbie ![]() Joined: 15.Feb.2008 Location: Western Sahara Status: Offline Points: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://picasaweb.google.com/jernej.cemas/ObductionSuperbutt#5422621199461291458 :) |
||
![]() |
||
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
|
Njam njam, bonbonček.
(no sj, tule je še cel priden, naslednjo sekundo mi je že pa šilček ukradu iz peresnice ![]() ![]() |
||
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
||
![]() |
||
Sanja ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
|
![]() fake firefox logo |
||
![]() |
||
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
|
Hahaha, legenda :D
|
||
|
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8610 |
|
IIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiIIIIIII!!!!!!!!! |
||
![]() |
||
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8610 |
|
Francka z novoletnim darilom.
![]() Edited by devlin - 06.Jan.2010 at 22:11 |
||
![]() |
||
AishaBerg ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 15.Jul.2008 Location: United Kingdom Status: Offline Points: 1370 |
|
waa morm še jz mojga fuksa pokazat. ne sam moj mačk je RES naumn :D
|
||
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
|
||
![]() |
||
|
Welcome to my world. Zakaj misliš da sn enmu mačku doma dala ime Arnie (Arnold Schwarzeneger
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
|
moj mali kupček :) je že bil tukaj :)
![]() pa tko... skoči dol iz vrat... ker v perutkah nima ravnotežja, običajno pristane na hrbtu... oooooo, je ku en mali hrošček... brca z nogicami...
![]() Edited by mother earth - 08.Jan.2010 at 23:06 |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
|
Technological cat is technological!
![]() ![]() Ja, mamo Lexmark printer, it sucks, ja, sm mel ofnjen metal-archives, ja, sm gledal plato od Dream Theater, še kej? :D |
||
![]() |
||
Šaja ![]() Groupie ![]() Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Satanya ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02.Mar.2008 Location: Mongolia Status: Offline Points: 865 |
|
o fak...kolk je veliko to ščene?jz mam eno škotski karo oblekco ka ne rabim...zadnjič sm eni ponujala,ma ma premajhneha ščeneta
|
||
LIFE IS BRUTUS!
http://www.pandemoniumclothing.com |
||
![]() |
||
|
Piki je visok 15-20cm. nevem pa, kako mu rata v dolžino narest daljši kakec kokr ma trup. je ravno to zimo dobil puppy plaščke. so mi všeč nežne baby barve. sam potem pa vsi mislijo da je punčka in nardi blazno trapast pogled.
|
||
![]() |
||
Satanya ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02.Mar.2008 Location: Mongolia Status: Offline Points: 865 |
|
ja ne vem,ta je zelen škotski,mogoče bi mu bil prow...pa sej mu lahko narišeš kak srček gor
![]() |
||
LIFE IS BRUTUS!
http://www.pandemoniumclothing.com |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() Moj mali afnek kaže jezčka ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ti je že preglodal kak kabel? Si me že skoraj prepričala kaj bo moja naslednja domača žvau. |
||
![]() |
||
WildSpirit ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 22.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 267 |
|
![]() |
||
Nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat!
|
||
![]() |
||
|
Ja, glih včeri od printerja ![]() Zj za kazn nima izhoda dva dni ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
|
wild spirit: nice :)
a je to črno-rjavi irski seter ? če ja - kako se že reče, a črno-rjavi al drugače?
|
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
![]() |
||
WildSpirit ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 22.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 267 |
|
to je seter, ampak gordon seter ne črno-rjavi ![]() smo pa imeli pred tem irskega setra, sej sem 1x tudi pripopala sliko v prejšni temi o hišnih ljubljenčih ![]() |
||
Nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat!
|
||
![]() |
||
|
Samo poskrbi da bo imel dovolj vejic in vsega pa vedno ga imej na očeh. Ehh ja, provocirajo pa raziskujejo kje so meje,... Saj če orenk zatuliš ko začne šnofat kabel pa ga pospraviš s prve bo mrbit kmalu dojel, tele živalce so baje blazno pametne. Kaj pa kako lužico ali kupček, je že naredil izven kletke? Baje da so blazno čisti drugače. Koliko ur na dan pa spi? Ponoči kaj razgraja? Damn, evo ko čisto resno razmišljam o možnostih ka mi je tolk fletkan. |
||
![]() |
||
|
Hehe, lepo da ti je všeč. Pa spi tak skor cele dneve, sploh ker je samček in samčki so še bolj leni kot samičke. Pa ja, ma za glodat v bivališče dost, samo pač, vedno more kaj ušpičit. Sj načeloma je ekstremno priden dečko, samo zanič je mal uničeval. Zdaj pa ko sn ga kregala, je pa vedno previdn, ko ve da počne kako bedarijo. :D
Tak da upam da je blo to edinkrat. Glede lužic pa kupčkov, je to počel samo na začetku, ko je še bil prestrašen in ni bil navajen na mene in okolje novo. Kakci tak niso problem ker so čist suhi in ne smrdijo, smo lulanje je blo mal moteče. Ampak je mogoče polulal 2x. Drugač pa lula skos v kletki. Ponoč ga pa ne slišim, ker spim nad njim, ampak načeloma lomasti mal, samo se sčasoma tak navadiš. Doma, ko ma kletko ma navado da se meče dol iz rešetk in potem ropota, drugač tu v LJ, ko pa ga mam v akvariju pa načeloma ne zganja pretiranih akrobacij. Pač mal je treba pazit, ko zna hit kaj ušpičit, samo je pa res drugač tak prijetn dečko in ga je vzljubu tut folk, ki ma ful velik za povedat proti podganam. Drugač pa to, da je pametn čist drži. Mi je 2. dan pobegnu za omaro in ga 3 dni nisn mogla vn dobit, ker za vsako past je pogruntal da je past in sploh ni obrajtal. :D Potem mi je ratal s hrano ko je bil sestradan. Je pa res nasplošno super živalca, ko je tak nagjivc scartani mali. Ful rad lupčke deli, pa itq radovedn je za 4 :D Edited by jajčk - 21.Jan.2010 at 14:20 |
||
|
||
![]() |
||
pestilence. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
|
Moj prašiček pa je v tem trenutku na preiskavah, proti zvečeru zvem kako je/bo z njim.
Wish him luck. |
||
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
||
![]() |
||
pestilence. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
|
Ni, ni več
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
|
Beda :/
|
||
![]() |
||
|
O bedno.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
moje sožalje.
kšne zdravstvene težave je mel? |
||
![]() |
||
|
Niti ne vem točno. Mogoče se je prehladil ali nekaj podobnega. V glavnem, nehal je jest.. pravijo pa da je za manjše glodalce usodno če dan ali dva nič ne pojejo. To je bilo to:/ Naprej bi sicer lahko naročil preiskave, samo se mi zdi bolj ali manj pointless zdaj:) Oh, well.. he was a good pig.. Saj bom 100% mel neko novo živalco, ampak ne še takoj:) |
||
|
||
![]() |
||
Scapegoat ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 05.Jan.2009 Status: Offline Points: 158 |
|
Muci, zdaj že malo večja, in njen dobar drugar: ![]() ![]() Pa grizljanje odeje: ![]() Elizabeth, Beti za domače ![]() ![]() Edited by Scapegoat - 30.Jan.2010 at 18:05 |
||
"Napravili ste pot od črva do človeka in marsikaj v vas je še črv."
|
||
![]() |
||
plecocicho ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
|
luban z dobrim kozjo bradico |
||
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
||
![]() |
||
Mighty Hammer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Status: Offline Points: 3592 |
|
Eni se pizdite/mo nad novozapadlim snegom, eni ga majo pa radi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by Mighty Hammer - 10.Feb.2010 at 17:39 |
||
Into Glory Ride!
|
||
![]() |
||
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
|
zdej je na domačem terenu :)
tvoj? |
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
![]() |
||
Mighty Hammer ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2007 Status: Offline Points: 3592 |
|
Naš (največ se fotr z njim ukvarja) ..
![]() Je pa sneg za njega isto, kot za metalca pir/festival ali kaj podobnega. ![]() |
||
Into Glory Ride!
|
||
![]() |
||
Sanja ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
|
Ker lepotec!
|
||
![]() |
||
Scapegoat ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 05.Jan.2009 Status: Offline Points: 158 |
|
Indeed!
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hehe cel car!
Sj naša je bla tut taka ko je bla mlada, zj se je pa mal polenla in se ji ne trga več tuk, ko sneg zapade. Čak samo tole je Husky al malamut? :D |
||
|
||
![]() |
||
|
Husky
|
||
Into Glory Ride!
|
||
![]() |
||
|
a polej imajo malamuti dve različni okici ?? vsi ?? pa večji so, kajne?
res je lep!!! :) a ful vleče??
pol gresta lahko s tekaškimi, on te pa vleče ;)
|
||
|
||
![]() |
||
|
dvomim, da imajo vsi različni očesi, prej redkost? ... no, en sorodnik ima aljaškega malamuta pa nima takšnih
![]() |
||
|
||
![]() |
||
white_as_hell ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02.Oct.2008 Status: Offline Points: 679 |
|
ja ne, al pa je aljaški malamut samo mimo letel..
|
||
she wanted nothing and i delivered
|
||
![]() |
||
|
?? kako to misliš? kje letel ??
![]() ----
husky
OCI
Mandljaste oblike, zmerno razmaknjene in postavljene neznatno posevno. Oci so rjave ali modre barve, eno rjavo in eno modro oko ali delno rjave - delno modre oci so sprejemljive. Husky je edina pasma, pri kateri je bil recesivni gen modrih oci selekcioniran in izredno iskan. S starostjo psa se ta modra nebesna barva se bolj posvetli. Do enega meseca in pol starosti se mladicu barva oci spreminja, zato do takrat se ne moremo dolocit koncne barve oci. ![]() za malamute sem pa prebrala, da imajo (samo?) rjave... sej zdej vem od kod, to z očmi... poznala sem dva haskija, ki sta bila taka in potem sem zgleda mislila, da so vsi... Edited by mother earth - 11.Feb.2010 at 08:32 |
||
|
||
![]() |
||
white_as_hell ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02.Oct.2008 Status: Offline Points: 679 |
|
mimo letel (oz. tekel) takrat, ko so delali tega, ki mu oči ne štimajo
![]() |
||
she wanted nothing and i delivered
|
||
![]() |
||
|
aja!!! ata si ni dost časa vzel
![]() huski je ;)
EDIT na drugo vrstico:
aja!!!! ma sem slabo dojemljiva... jutro je še... se opravičjem white as hell ![]() Edited by mother earth - 11.Feb.2010 at 08:47 |
||
|
||
![]() |
||
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vsi ste lepi !!!! :) |
||
|
||
![]() |
||
|
Hemr, zaka mi nisi prej povedo da maš Huskya, bi lahko služl z mladički,zj je pa naša že prestara...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Js bi tud mel haskija lalalala, al pa LISICO! :D
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |