Hišni ljubljenčki pt..2 |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | |
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za rojsn dan ti bom lisico prnesla!
|
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sveže z ceste, dvodimenzionalno.
Take jaz največkrat vidim, ma ne, lažem, žive sem v bistvu večkrat, stekla pa je nazadnje lajala na našem dvorišču letos poleti ob štirih zjutraj : /. Edited by devlin - 12.Feb.2010 at 20:27 |
|
OdiumNostrum
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3124 |
Post Options
Thanks(0)
|
... no to pa je naš cvek...najdenček...je šla majka na sprehod sama, domov pa prnesla čist mladega mucka, ki ga je nek prasc odvrgu v jarek...no zdaj je že kar velik kot se vidi na sliki Edited by Goregrindmadnes - 12.Feb.2010 at 20:55 |
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, miško papa ker pa se boji, da ga bom kr na hiški pustila, noče tja... in pol strada... cel dan...
in mi skor v usta zleze, če kej jem, ker je tuk lačen... zdej sem mu pa šalčko prinesla, da ne bo umrl od lakote :))) smeško mali :)))
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
Šaja
Groupie Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeraa
Newbie Joined: 07.Sep.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
http://www.myspace.com/whitenightband
|
|
Železnk
Organizator Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Online Points: 1611 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jera ti maš pa prov enga panterja :) |
|
Scapegoat
Newbie Joined: 05.Jan.2009 Status: Offline Points: 158 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"Napravili ste pot od črva do človeka in marsikaj v vas je še črv."
|
|
plecocicho
Senior Member Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evill one
CAAAAAAAAAATTTTTT!!!!!
|
|
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
|
plecocicho
Senior Member Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aja pa naslednji teden koncno zalvfam svoj pico tefe projekt!!
|
|
plekokiko |
|
Ejsi_Disi
Senior Member Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekola, sva z našo končno nabavila mačka - Sv. Birmanka.
Dobre 3 mesece star Bugsy: |
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
|
Ozee
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Online Points: 5061 |
Post Options
Thanks(0)
|
ČOH ČOH ČOH po treubu
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
plecocicho
Post Options
Thanks(0)
|
iiiiiiiiii
|
|
plekokiko |
|
jajčk
Senior Member Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spominja me na našo bivšo Frido. Kir cortek je
|
|
|
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11963 |
Post Options
Thanks(0)
|
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
i'm too sexy for my cat
|
|
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
wuko !!!!!
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
jajčk
Post Options
Thanks(0)
|
Legendarno
|
|
|
|
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ne!? Dona je über kewl |
|
|
|
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
gledala sem za veterinarja za ribice.
na aquanubisu sem našla tole. in edini, ki se sploh ukvarjajo. Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani Ambulanta za male živali Cesta v Mestni log 47 1000 Ljubljana Tel: (01) 477 92 51, 477 92 48 Delovni čas: pon. – pet.: 10:00-14:00 Spletna stran: http://www.vf.uni-lj.si Ukvarjajo se tudi z akvarijskimi ribami. Prineseš bolno ali umrlo ribo v vrečki z akvarijsko vodo. Bakteriološka preiskava: 20-30€, kot kaže vključuje tudi preiskavo za ribjo TBC. Parazitološka: 20€ Zdravila se dobi pri njih. |
|
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
Vargrim
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
Post Options
Thanks(0)
|
nogice mojega, sedaj hišnega, lublenčka kraaaakraa morm še klun ujagat ;> |
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
@ W.U.K.O.: haha LOL
|
|
jajčk
Post Options
Thanks(0)
|
Vargrim, zakaj samo nogice, zaka nimaš raj celega. Veš kak bi ti skos kradu pa nagaju :D
|
|
|
|
Vargrim
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma bom počaku da jo po delih dobim..
Edited by Vargrim - 14.Apr.2010 at 18:27 |
|
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj je to? eagel's claw?
|
|
Vargrim
Post Options
Thanks(0)
|
vrona ;)
|
|
Buco
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
tehle dihurjev sem pa že parkrat vidla po mestu laufat. nazadnje čakala ponoč v vrsti pred dežurno lekarno, pa je enden mim švignu.
|
|
Lunik
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2084 |
Post Options
Thanks(0)
|
Razen tega da je tole kuna ti kr verjamem!
|
|
Buco
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jp jp, Devin zelo ni dihur.
|
|
Sanja
Newbie Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
In Devina zelo ni vec :((((
|
|
Lunik
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2084 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bogi malček, pa sem si ga tko želel spoznat čimprej.
|
|
W.U.K.O
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj pa je blo?
|
|
|
|
jajčk
Post Options
Thanks(0)
|
Totalno bedno
|
|
|
|
Nordy Nuš
Newbie Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
?
Enivej; sožalje. |
|
Sanja
Newbie Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baje da ga je kap:/
|
|
Slay
Groupie Joined: 13.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 723 |
Post Options
Thanks(0)
|
Criminally insane
|
|
Vargrim
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kul, veja večja kot on : ). Najbolje je ko ti kak fuknjen prinašalec z muko privleče pol drevesa potem te pa gleda 'VRŽ, VRŽ, VRŽ!!!!'.
|
|
mati zemlja
Post Options
Thanks(0)
|
a so nimfe nemesojede živali ? :) resno sprašujem...
miško, ki je 19 let z mano
Edited by mother earth - 02.May.2010 at 21:24 |
|
|
|
Vargrim
Post Options
Thanks(0)
|
Tyr vs. posušena smrečica učas se kr čudim kaj privleče, da ima toliko veselja do tistega hloda ki je trikrat težji od njega.. :) |
|
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe:))) mja, piki ima kostke parkrat večje od njega in jih vedno privleče na postlo, nevem kako mu rata, hecen je:)
|
|
plecocicho
Post Options
Thanks(0)
|
Moji novi ljubčeki, f1 tefe zeleni diskusi. A niso lustkani
|
|
plekokiko |
|
jajčk
Post Options
Thanks(0)
|
Lunik ni priden in hoče napit mojo podgano... Bogi Oto
|
|
|
|
mati zemlja
Post Options
Thanks(0)
|
:) joj, ej, samo zdej si me pa spomnila... enkrat na dolenjskem... tko žurka ob krki... pa kr ena želva priplava po krki... mi vsi veseli `gremo jo mal zakadit, gremo jo mal zakadit` ... potem je bila ful boga in smo jo v vodo namakali pa tko... no, sej je bilo v redu, samo nam je bilo pa žal...
al pa isto na doljenskem, ko je star ata šnopc kuhal... potem so pa kure pa petelini tiste tropine jedli ... wiu wiu
drugač je imel pa od ene kolegice kuža, samojed, res zelo rad pivo :))
fotka je simbolična, to ni meki... samo se mi zdi lušno enga kužka prlimat
bi mela pa takega kužija
|
|
|
|
Provo Kator
Newbie Joined: 08.Oct.2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 364 |
Post Options
Thanks(0)
|
Če imam doma žival, ki je ne ljubim, a je potem to vseeno domači ljubljenček?
|
|
Vodkodlaki in vamparji
|
|
jajčk
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, mama, Oto je samo vohljal pivo in ga dejansko ni pil, je pa fotka nastala taka fajn. Drugač pa ja, bivša sošolka mi je razlagala kak so enkrat njeno tarantelo zakadil in pol 2 dni nič ni mogla revca...
|
|
|
|
mati zemlja
Post Options
Thanks(0)
|
ja, to čist sucks... mi nismo tega naredili nikoli več, ker res ni blo fajn... boga želva to je že najmanj 10 let nazaj, pa nisem še pozabila...
meki je bil pa sitn, če smo pili pivo in je bil zraven... še nikoli nisem vidla kužata, ki bi bil skorajda obseden s pivom... moj papagajček pa ne mara alkohola, najbolj rad ima stlačen krompir :) joooooj, to tolk je tega... pol ga poskušaš odvrnit, pa začne uno proseče gledat in stegovat vrat... mah, on itak vse poje... še čebulo... pa sir ima rad (najbrž po meni :))))... če imaš kruh pa sir... ma kakšen kruh, sir je zakon ! ! pa sej sem brala, da so menda nimfe na splošno precej usekane na človeško hrano... mu poskušam dat čim manj, samo... hehehe... ma ko mami in oči zajtrkujeta, južnata... ima čočko kr svoj krožniček zraven njiju na mizi :) in skupaj papajo... najbrž je to zato, ker nimata vnučkov sam on poje cel makaron, potem hoče pa kr še !!! ne vem kako lahko tuk vas spravi ?
joj, ej, pa k sem bila na keep it true, me je zgleda kr pogrešal... je skočil dol iz hiške (v dnevni sobi), šel čez kuhinjo na hodnik do tistih vrat, ki vodijo k meni in je tam čakal pa to vse peš... ker ne more letet ... ja, sej on gre včasih kr malo na sprehod po bajti pol je pa včasih v kopalnici :) najbolj luškan je, ko se sprehaja po dnevni, kjer so zelena tla :) zgleda ku da je na travničku :)))
čočkooo
pa oba se bojiva pava, ki naju opazuje skozi okno tak mlad detektivski pav je to :))
Edited by mother earth - 18.May.2010 at 09:37 |
|
|
|
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |