![]() |
Hišni ljubljenčki pt..2 |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | |
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za rojsn dan ti bom lisico prnesla!
![]() |
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8639 |
Sveže z ceste, dvodimenzionalno.
![]() Take jaz največkrat vidim, ma ne, lažem, žive sem v bistvu večkrat, stekla pa je nazadnje lajala na našem dvorišču letos poleti ob štirih zjutraj : /. Edited by devlin - 12.Feb.2010 at 20:27 |
|
![]() |
|
OdiumNostrum ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3125 |
![]() ... no to pa je naš cvek...najdenček...je šla majka na sprehod sama, domov pa prnesla čist mladega mucka, ki ga je nek prasc odvrgu v jarek...no zdaj je že kar velik kot se vidi na sliki ![]() Edited by Goregrindmadnes - 12.Feb.2010 at 20:55 |
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, miško papa
![]() in mi skor v usta zleze, če kej jem, ker je tuk lačen... zdej sem mu pa šalčko prinesla, da ne bo umrl od lakote :))) smeško mali :)))
![]() |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
Šaja ![]() Groupie ![]() Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
![]() |
|
Jeraa ![]() Newbie ![]() Joined: 07.Sep.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 107 |
![]() |
|
http://www.myspace.com/whitenightband
|
|
![]() |
|
Železnk ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1612 |
Jera ti maš pa prov enga panterja :) |
|
![]() |
|
Scapegoat ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 05.Jan.2009 Status: Offline Points: 158 |
![]() ![]() |
|
"Napravili ste pot od črva do človeka in marsikaj v vas je še črv."
|
|
![]() |
|
plecocicho ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Evill one
CAAAAAAAAAATTTTTT!!!!!
|
|
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
|
![]() |
|
plecocicho ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Aja pa naslednji teden koncno zalvfam svoj pico tefe projekt!!
|
|
plekokiko |
|
![]() |
|
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Ekola, sva z našo končno nabavila mačka - Sv. Birmanka.
Dobre 3 mesece star Bugsy: ![]() ![]() |
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
|
![]() |
|
Ozee ![]() Groupie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5097 |
ČOH ČOH ČOH po treubu
![]() |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
iiiiiiiiii
|
|
plekokiko |
|
![]() |
|
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Spominja me na našo bivšo Frido. Kir cortek je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12067 |
![]() |
|
W.U.K.O ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
i'm too sexy for my cat
![]() |
|
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
wuko !!!!!
![]() |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
Legendarno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
W.U.K.O ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
A ne!? Dona je über kewl |
|
|
|
![]() |
|
gledala sem za veterinarja za ribice.
na aquanubisu sem našla tole. in edini, ki se sploh ukvarjajo. Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani Ambulanta za male živali Cesta v Mestni log 47 1000 Ljubljana Tel: (01) 477 92 51, 477 92 48 Delovni čas: pon. – pet.: 10:00-14:00 Spletna stran: http://www.vf.uni-lj.si Ukvarjajo se tudi z akvarijskimi ribami. Prineseš bolno ali umrlo ribo v vrečki z akvarijsko vodo. Bakteriološka preiskava: 20-30€, kot kaže vključuje tudi preiskavo za ribjo TBC. Parazitološka: 20€ Zdravila se dobi pri njih. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vargrim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
![]() nogice mojega, sedaj hišnega, lublenčka ![]() morm še klun ujagat ;> |
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
@ W.U.K.O.: haha LOL
![]() |
|
![]() |
|
Vargrim, zakaj samo nogice, zaka nimaš raj celega. Veš kak bi ti skos kradu pa nagaju :D
|
|
|
|
![]() |
|
Vargrim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
ma bom počaku da jo po delih dobim..
Edited by Vargrim - 14.Apr.2010 at 18:27 |
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
kaj je to? eagel's claw?
|
|
![]() |
|
vrona ;)
|
|
![]() |
|
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
![]() |
|
![]() |
|
tehle dihurjev sem pa že parkrat vidla po mestu laufat. nazadnje čakala ponoč v vrsti pred dežurno lekarno, pa je enden mim švignu.
|
|
![]() |
|
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2088 |
Razen tega da je tole kuna ti kr verjamem!
![]() |
|
![]() |
|
Buco ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2128 |
Jp jp, Devin zelo ni dihur.
|
|
![]() |
|
Sanja ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
In Devina zelo ni vec :((((
|
|
![]() |
|
Lunik ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2088 |
Bogi malček, pa sem si ga tko želel spoznat čimprej.
![]() |
|
![]() |
|
Kaj pa je blo?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Totalno bedno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nordy Nuš ![]() Newbie ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 238 |
?
Enivej; sožalje. |
|
![]() |
|
Sanja ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 29.Feb.2008 Location: Norway Status: Offline Points: 264 |
Baje da ga je kap:/
|
|
![]() |
|
Slay ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 13.Mar.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 723 |
Criminally insane
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
devlin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8639 |
Ma kul, veja večja kot on : ). Najbolje je ko ti kak fuknjen prinašalec z muko privleče pol drevesa potem te pa gleda 'VRŽ, VRŽ, VRŽ!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a so nimfe nemesojede živali ? :) resno sprašujem...
miško, ki je 19 let z mano
![]() ![]() Edited by mother earth - 02.May.2010 at 21:24 |
|
|
|
![]() |
|
Tyr vs. posušena smrečica ![]() učas se kr čudim kaj privleče, da ima toliko veselja do tistega hloda ki je trikrat težji od njega.. :) |
|
![]() |
|
hehehe:))) mja, piki ima kostke parkrat večje od njega in jih vedno privleče na postlo, nevem kako mu rata, hecen je:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
plekokiko |
|
![]() |
|
Lunik ni priden in hoče napit mojo podgano... Bogi Oto
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
:) joj, ej, samo zdej si me pa spomnila... enkrat na dolenjskem... tko žurka ob krki... pa kr ena želva priplava po krki... mi vsi veseli `gremo jo mal zakadit, gremo jo mal zakadit` ... potem je bila ful boga in smo jo v vodo namakali pa tko... no, sej je bilo v redu, samo nam je bilo pa žal...
al pa isto na doljenskem, ko je star ata šnopc kuhal... potem so pa kure pa petelini tiste tropine jedli ...
![]() drugač je imel pa od ene kolegice kuža, samojed, res zelo rad pivo :))
fotka je simbolična, to ni meki... samo se mi zdi lušno enga kužka prlimat
![]() ![]() bi mela pa takega kužija
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Provo Kator ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 08.Oct.2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 364 |
Če imam doma žival, ki je ne ljubim, a je potem to vseeno domači ljubljenček?
|
|
Vodkodlaki in vamparji
|
|
![]() |
|
Hehe, mama, Oto je samo vohljal pivo in ga dejansko ni pil, je pa fotka nastala taka fajn. Drugač pa ja, bivša sošolka mi je razlagala kak so enkrat njeno tarantelo zakadil in pol 2 dni nič ni mogla revca...
|
|
|
|
![]() |
|
ja, to čist sucks... mi nismo tega naredili nikoli več, ker res ni blo fajn... boga želva
![]() meki je bil pa sitn, če smo pili pivo in je bil zraven... še nikoli nisem vidla kužata, ki bi bil skorajda obseden s pivom... moj papagajček pa ne mara alkohola, najbolj rad ima stlačen krompir :) joooooj, to tolk je tega... pol ga poskušaš odvrnit, pa začne uno proseče gledat in stegovat vrat... mah, on itak vse poje... še čebulo... pa sir ima rad (najbrž po meni :))))... če imaš kruh pa sir... ma kakšen kruh, sir je zakon ! ! pa sej sem brala, da so menda nimfe na splošno precej usekane na človeško hrano... mu poskušam dat čim manj, samo... hehehe... ma ko mami in oči zajtrkujeta, južnata... ima čočko kr svoj krožniček zraven njiju na mizi :) in skupaj papajo... najbrž je to zato, ker nimata vnučkov
![]() joj, ej, pa k sem bila na keep it true, me je zgleda kr pogrešal... je skočil dol iz hiške (v dnevni sobi), šel čez kuhinjo na hodnik do tistih vrat, ki vodijo k meni in je tam čakal
![]() ![]() ![]() čočkooo
![]() ![]() ![]() Edited by mother earth - 18.May.2010 at 09:37 |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |