Iščem CDje |
Post Reply |
Author | |
Lady
Newbie Joined: 24.Nov.2019 Location: Maribor Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14.Dec.2019 at 10:11 |
Ne iščem več
Edited by Lady - 09.Mar.2020 at 22:02 |
|
Banshee
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Novo mesto Status: Offline Points: 606 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakaj rabiš originalne CD-je za maturo? In zakaj ti jih mora nekdo podariti in ne npr. samo posoditi? Zakaj moraš nekaj IMET za maturo?
|
|
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
|
Ijus
Senior Member Joined: 05.May.2014 Status: Offline Points: 2825 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj pa tebe to briga?
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 2237 |
Post Options
Thanks(0)
|
Verjetno zato, ker je bil prvi post bolj skop z informacijami. Meni se zdi vprasanje na mestu.
Saj, gotovo ima tu kdo kaksen CD, ki ga ze leta ne poslusa vec, ampak tole "rabim si nabrati originalne CDje za maturo" se res malce cudno slisi. A bo DJ na maturantskem plesu? Gre mogoce za kaksno posebno projektno nalogo, kjer mora imeti clovek v lastnistvu xy originalnih CD-jev? Je glasbena zvrst kakorkoli relevatno ali pa je važno zgolj, da so originalni? A izposoja ni opcija? Jaz ne vidim nič zlonamernega v tem, da se vpraša za kakšno bolj konkretno informacijo, pa posledično mogoče tudi lažje nabere kaj uporabnega.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Ijus
Post Options
Thanks(0)
|
haha
|
|
Lady
Post Options
Thanks(0)
|
Lepo pozdravljeni
Seveda je opcija tudi izposoja. Da jih rabim sem napisala ker ze od oktobra ne najdem nikogar, ki bi mi jih bil pripravljen posoditi. Za maturo pa zato ker profesor od mene zahteva da imam CDje ce zelim imeti nalogo glede glasbe in cdjev na maturi. Seveda jih ne rabim obdrzati samo pokazati jih morem profesoru da sem jih res imela pri sebi Ker pa nimam lastnega prevoza in zivim sama je ta izposoja malo problem. Hvala za opozorilo
|
|
Lady
Post Options
Thanks(0)
|
Sem uredila tudi prvotno objavo
Se enkrat hvala za opozorilo oziroma nasvet.
|
|
Banshee
Post Options
Thanks(0)
|
Nenavadna zahteva. No, jaz sem iz Novega mesta, tako da najbrž ne pride v poštev. Upam, da ti uspe. Sicer pa, če se ne motim, je treba seminarske naloge oddati tam nekje aprila, tako da imaš najbrž še dovolj časa. Glede na to, da jih rabiš samo 1x prinesti v šolo, da jih pokažeš, se bo že kdo našel. :)
|
|
|
|
Banshee
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe, tole me je spomnilo na temo iz prejšnega desetletja " Imam 215866355 cd-jev, a nisem car?" Mogoče moraš pri nalogi iz psihologije opisat občutke, kako je, če si tak car.
|
|
|
|
Lady
Post Options
Thanks(0)
|
Tudi meni je bilo na zacetku cudno da to zahteva pa vendar ni popustil
Pac prinesem v solo in on si zabelezi kaj sem prinesla in to je to Res je, tudi mi imamo cas do aprila vendar on nonstop nekaj zahteva od teh, ki smo pri njem vzeli nalogo za maturo. Pa bomo že nekako pregurali
|
|
Ijus
Post Options
Thanks(0)
|
no pa se je le vse srečno izšlo oziroma se še bo
----------- jaz sem en krat prinesel, ker me je prosila, ker je rekla da ima hčerko, ki posluša metal, naši profesorici za angleščino fotokopije besedil od metal bendov: - deicide - carcass - morbid angel - pestilence - ipd... haha kaj sem ji moral zagrenit življenje.
|
|
Lady
Post Options
Thanks(0)
|
Kakšna pa je bila reakcija?
|
|
Ijus
Post Options
Thanks(0)
|
no comment iz njene strani
|
|
Lady
Post Options
Thanks(0)
|
Jaa sej kaj ji je pa druga preostalo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |