O konoplji in drogah nasplošno |
Post Reply | Page <1234 16> |
Author | |||
Jovo
Senior Member Joined: 23.Nov.2007 Status: Offline Points: 4317 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Men bo zmerej fascinantno to, da bo folk s polnim gobcem alkohola pluvou po travi pa se dru, da to pa ne, to so hasisarji, to je skodljivo, trava je unicla moje frende, itd itd ...
Pa ne leti tole na nobenga, sam opazanje, kako se dokaj veliko ljudi v Sloveniji obnasa. Mal pretiravamo s temi dvojnimi merili. Dokler to ne vpliva name direktno (travo se je lahko dobilo ze prej, pa tudi v prihodnosti bo ma voljo) in me nobeden ne sili konzumirat, je nasprotovanje temu isto, ko da bi sou pred mercator pa se dru: prepovejte alkohol. Ce se to slis neumno je samo zato, ker tudi je. Live and let live, huh? Edited by Jovo - 10.Jan.2014 at 06:56 |
|||
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
|||
Jan Ov Plain
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3236 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To pa brez dvoma.:) Sam precej opažam sicer, če se nas direktno nekej ne tiče, potem nam je težko mar. No, dokler bi ostalo samo pri 'vseeno mi je', bi bilo verjetno še OK, pogosto se pa tak folk potem po defaultu kar postavi PROTI, ne vem čist točno zakaj.:D Ne nujno iz gole ignorance, mogoče iz čiste zlobe. Al kaj. Verjetno je kar kompleksen problem, ki ni zgolj slovenski.:S |
|||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
|||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11963 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nekako razumem tako vedenje, ker sm ga prakticiral tudi sam kkšnih 6 let nazaj..ravno zarad te izkušnje, ker so mi kolegi, s katerimi smo prej aktivno preživljali čas začel poležavat, lenarit, blodit.. takrt sm tud jst v krču reagiral tako.. poudarjam, v krču, kar pomeni da ni podloženo s tehtnim razmislekom. ko sm kasneje spet začel to prakticirat sem učinek začel doživljat precej drugače, predvsem pa kreativno, antistresno in nasploh je dodalo življenju eno začimbo radosti, sreče. Ne rečem, da kdaj ni vodilo v zlorabo.. zato mesečna januarska pavza še toliko bolj prav pride :)
http://www.zurnal24.si/prodaja-marihuane-cveti-clanek-218900 |
|||
zludij
Newbie Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 77 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jovo
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislm, ce si bedak pa vsak dan spusis 10ko, itak, da te bo kr hitro zjebal na dolgi rok. Ampak to je isto, ko da bi nekdo vsak dan spiu flaso viskija, ki pa je, glejgazlomka, legalna.
Ni problem v substancah, problem je v folku, ki se ne zna kontrolirat. In ne krivit trave/drog za dejstvo, da so tvoji kolegi sami seb usli izpod nadzora. To je pateticno. |
|||
|||
grafin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6759 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
lepa fotka.. :)) |
|||
se oprasicujem za oftopik :>
|
|||
grafin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6759 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne alko ne trava nista kriva za to, da jih folk zlorablja.. no, nasa civilizacija zlorablja v bistvu celo vrsto reci.. zdrava mera nam nekak ni v krvi.. oz. je res redkim.. ampak najbrz je ze za neki dobr, da mors vcasih zavit s poti.. da spoznas brezpotje.. enim je to konkretna brca v rit..
ko se prebudi fasistka v meni, bi kr vse prepovedala.. :D pol si pa po drugi strani recem, da kaj hudica neki uravnavat, itak je vsak svoje srece kovac.. zalostno je edin to, ker nihce ni izoliran v tem svetu in posledicno vedno vsaj delno kujes 'sreco' se komu drugemu.. nikol nism mela problema s tem, da se ga vcasih nakresas.. tko al drgac.. ampak rekla bi, da nam predvsem manjka prizemljitve.. stika z naravo.. stika s sabo.. |
|||
se oprasicujem za oftopik :>
|
|||
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11963 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sej to, se strinjam z obema, to je sicer že ideološko uprašanje ampak vsekakor sem za več individualizma kot predajanja pravic v roke tirana s pendrekom. največja blesarija mi je da grejo drezat na festivale kot je recimo madžarska ozora, kjer se je itak vedlo, da folk notr vozi laboratorjie v kombih .. folk se ga przadeva.. ampak.. ja in?! človk je nujno potrebn psihadelične izkušnje.. ta mu zmakne misli stran od agresije in prestrašenega tuljenja k odrešeniku.. oblastnikom vrjamem, da to ni po godu. |
|||
pestilence.
Senior Member Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aja? |
|||
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
če te res zanima ti polinkam zgodnje eksperimente z gobami, LSDjem, meskalinom... v času, ko je bilo še legalno in so jih testirali na "normalnih družinskih ljudeh" v iskanju terapevtskih uporabnosti. in so jih našli. nekateri znanstveni preboji so se zgodili pod močnim vplivom, največja svetovna kontrakultura v času vietnamske vojne se je zgodila, ker so ljudje pod vplivom psihadeličnih snovi za trenutk obrnil glavo stran od puhlic. ko je vojska zgrabila LSD so upali, da bodo iz vojakov nrdil mašine (mind control)... ampak ko je folk to pojedu je imel tako spiritualno izkušnjo, da so hotel za vedno zavreči puško.. če te zanima.. materiala je ogromno :)
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
O izvoru življenja, o LSDju in posledičnem odkritju DNK... Edited by frogstomp - 15.Jan.2014 at 14:22 |
|||
Jan Ov Plain
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3236 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
:| |
|||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
pojasni svoj dolg obraz
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
polopoklip
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2125 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upam, da ta zadeva še ni bila omenjena tukaj.
Vredno razmisleka IMO.
|
|||
...separation of delusion and cum...
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
ej toook ti hvala za tole.. te govori so top :D eat your shroomies kids :D
"sex isn't bad either :D" |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.had.si/blog/2014/01/15/vlada-republike-slovenije-ne-podpira-predloga-zakona-o-konoplji/ kravatarji so povedal svoje, in sicer da bomo šli po isto poti kot do zdej, torej v podn. Skratka podali so isto odgovor kot pred leti Katarina Kresal... torej sklicevanje na neke uredbe, kot da so te zapečatene... Če je tako, zakaj potem sploh imamo ljudi v parlamentu, če so tako nemočni, da jemljejo listine, ki so nastale spod peres v isti hiši, kot da so v kamen vklesane zapovedi? Ironično jim je uspel spremenit uredbe na področju avtorske pogodbe... in to tako, da so zaposlenim pod to obliko dela čez noč za cca 30% zmanjšal dohodek, v zameno za ene puhlice. Edited by frogstomp - 16.Jan.2014 at 10:41 |
|||
Jan Ov Plain
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tak sem se rodil.=( |
|||
|||
Gorjanec
Admin Group Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3810 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Frogi, si me spomnil zdaj na tale intervju (na 12:36)
Samo neko birokratsko nabijanje o tem, kako se konoplje ne sme legalizirati, ker je prepovedana, in kako so neke direktive in podobne oslarije. Edited by Gorjanec - 16.Jan.2014 at 11:08 |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
medtem čez lužo..
|
|||
Vraan
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Valuk
Organizator Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1548 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ta demokracija ne pelje nikamor.
|
|||
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
|||
Vraan
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Če bi bil referendum bi tako ali tako zmagali tisti, ki smo proti, ker:
1.) bi zadetki pozabili, da je referendum, 2.) se zadetkom ne bi dalo do volišča, 3.) bi volilni list raje uporabili za podlago, 4.) ipd.
|
|||
Valuk
Organizator Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1548 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vraan, zakaj imaš napade "vsevednosti" zadnje cajte?
|
|||
|
|||
Jovo
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kavo z mlekom bi prosil. |
|||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sem par mesecev nazaj poslušal tole pa skoraj padel dol od smeha od enega komentarja, ki ga več ne najdem.
Pač da enemu rastejo na dvorišču in tip ima buldoga, ki ni samo neumen, ampak impresivno zabit. In ta buldog si je vtepel v glavo, da bo vsako pomlad pofrezal čimveč goldcapsov, kolikor jih bo pač zmogel, preden se odvleče v nek kot za kak dan ali dva 'to trip balls'. Takoj ko pride nazaj k sebi ponovi vajo, dokler jih najde. Point: Kljub temu, da ga opazuje vsako pomlad to počet, ni cucek nič manj impresivno zabit, prej narobe. Drugač pa ja, kar veselo. Mene ne moti, dokler me ne gre kdo ropat zaradi šusa heroina. Eni se bodo onesposobili in bo več šans na trgu dela zame - Das Kapital iz mene seka Eni se boste imeli fajn, tisti drugi pa pristanejo na kakem zaprtem ali hujše. Koliko podzavesti to lahko odklene ne vem in me tudi ne zanima - sem videl precej več tistih, ki se jim ni izšlo, kot onih drugih. Kot rečeno je vsak svoje (ne)sreče kovač... ----------> ta post je na pol navadna trolunga in se ga mora jemati resno samo pod vplivom. Edited by devlin - 16.Jan.2014 at 16:39 |
|||
Jovo
Post Options
Thanks(0)
|
||
Edited by Jovo - 16.Jan.2014 at 18:46 |
|||
|||
Azael
Newbie Joined: 29.Jul.2013 Location: Offline Status: Offline Points: 278 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Farmacevtska industrija se bo do zadnjega diha otepala marihuane, saj bi jim odžrla dobiček, razen če se bodo prej spomnili, da jo začnejo tržiti kot tablete.
Lahko si samo predstavljamo, kolikšen vpliv imata Lek in Krka na naše vrle politike.
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
glede na komentarje vseh večjih domačih portalov mi ideja o referendumu zgleda obetavna. razn na slo1 portalu, kjer so jih dobil pri ponarejanju rezultatov ankete... poleg tega je medijska podpota boja zelo zelo pozitivna, o zakonski ureditvi se strinjajo tudi vidnejša društva in inštituti. sklici na te mednarodne konvencije in pravne akte so mi pa tak bullshit. vse skupi se je zapisalo pod direktno komando amerike oz. njihovih lobistov... zdej ameroti svoje 50 let stare grehe odprvljajo.. mi pa še vedno ne vidmo dlje od teh dokumentov.. :S |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
pestilence.
Senior Member Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|||
martinck
Paranoid crew Joined: 07.May.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 358 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naslov teme je zavajujoč - nič še ni bilo zavrnjeno, podano je bilo zgolj negativno mnenje vlade. Zavrnjeno bo takrat, ko bodo poslanci v državnem zboru večinsko glasovali proti.
Men osebno gre najbl v nos pesimizem v tem boju in nasploh v vojni za boljši jutri. Vsi se pizdimo cele dneve da itak ne bo penzije, davki grejo gor, voda bo privat lastnina..., ko se pa stvari začnejo očitno premikat v smeri izboljšave, oziroma se neko področje začne temeljito urejat, potem takoj začnejo deževat menja ala "ma sej to itak ne bo nič iz tega", alpa "vlada se ne strinja, vsega je konc", "farmacija nm bo itak vse pobrala", "stare mame bojo šle na referendum pa spet nč nau". Sej razumem da se je precej lažje kregat kot pa kej dejansko narest, samo dej nej pol govorijo tisti, ki majo zanos in znanje, naša vloga pa je, da jim damo eno vzpodbudno po hrbtu pa brcnemo v rit (npr. s tem da gremo podpisat). Ta stavk bi lahko tud pa poslance pršparal, ampak kdaj je treba tud pred domačim pragom pomest. "Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could only do a little. The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
strinjam. pa če še kdo ne ve.. z glavo čez zid čist paše it ;) |
|||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, kul ideja. Zrihtaj vrečo semenk pa gremo v akcijo, ko se malo ogreje |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
sej po ljubljani jih je že cahunek odmetavu |
|||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
||
Premalo, da bi se opazilo
|
|||
Azael
Newbie Joined: 29.Jul.2013 Location: Offline Status: Offline Points: 278 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Če kdo ne ve: obstaja tudi toplotna izolacija iz konoplje.
|
|||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Če meni date semenke jih bom pojedel ne pa posadil, tako da nima smisla...
|
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Valuk
Post Options
Thanks(0)
|
||
Če bi to veljalo, bi jaz že zdavnaj razpadel zaradi obeh faktorjev :)
Sicer pa niti ta zrak, voda in hrana niso ravno najboljši za moje zdravje...torej who cares. Kolikor mi je namenjeno, mi pač je. Dokler ne škodim drugim. |
|||
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
lej kva se majo radi ljudje :) |
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lepo. Škoda le, da ne sami po sebi
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
kot tudi človek brez knjig ni učen in brez hrane ne raste. a je morda problem v tem, da manjka od krke štemplj? |
|||
FIFS666
Newbie Joined: 09.Feb.2009 Status: Offline Points: 413 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne bit taka zloba no žužk
A SPLIFF A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY za ostale pa KEEP BLAZIN STAY AMAZING
|
|||
Pojej jogurt.
|
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hrana = potrebna za preživetje Droga = a res morm napisat sploh... Haha prov predstavlam si prfokso v šoli k reče otrokom: "Če ga naute pohal pa naute zrasl."
Edited by Vraan - 21.Jan.2014 at 14:23 |
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
je res. vendar pa je tudi res, da enim ljudem duhovnost in s tem duhovna hrana.. nista potrebna elementa življenja. tistim, ki so v to smer razviti tudi duhovna smrt ne diši.. ampak to je zdej tko k da bi slepmu razlagu barve...
|
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uff... Za trenutek se mi je zazdelo, da sem se ponesreči znašel na nekem forumu verskih blaznežev.
|
|||
frogstomp
Post Options
Thanks(0)
|
||
verski blazneži so znotraj indoktrinacije šolskih sistemov in ustaljenih paradigm. nism pričakoval, da boš razumel.
|
|||
Vraan
Post Options
Thanks(0)
|
||
63. člen - Prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni
Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Očitno ne smem več pisat v to temo, verske nestrpnosti pa ja ne bom širil.
|
|||
Post Reply | Page <1234 16> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |