Ostala glasba poleg metala - priporočila |
Post Reply | Page <12345 28> |
Author | ||
Primus
Newbie Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Juno |
||
My disco queen, let's disco!
|
||
Jure
Newbie Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hitlerjeva muska? Mwahaha! Za Wagnerja poslušat pa rabimo še nekaj časa... |
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Spet vas nadoziram z eno dozo 80's cheesy pop-a:
Men at Work - Down Under (komad je itak klasika, spot sm pa šele učer prvič vidu in je prov zabavn - še clo pripomore k razumevanju besedila )
Men at Work - Overkill (ta komad sm pa prvič slišu v eni epizodi 'Scrubs', sicer akustično verzijo, ki mi je mal bol všeč kot ta)
... po pa še en izlet v 60-ta:
Vanilla Fudge - You Keep Me Hangin' On (so mel se mi zdi, da NWOBHM-jevci Nightwing priredbo komada že v začetku 80-ih, bolj znana je pa priredba od Kim Wilde iz 1987... drgač mi je pa največji car u videu Carmine Appice (kasneje bobnar pri King Cobra in kratk čs tud pr Ozzy-u), brat od Black Sabbath/Heaven & Hell/Dio bobnarja Vinny-a Appice-ja)
+ HOLY FUCK!!! kva sm pa lihkr najdu. Ne vem, če je kdo od vas spremlu ponovitve oddaje Beat Club pred leti na 3sat programu. No takrt sm spoznou ta bend:
Spirit - 1984 & 2 komada (band se je proslavil tud po zaslugi Led Zeppelin, ki so si od njih 'sposodl' intro za Stairway To Heaven)
Te pa zihr poznate (men nažalost samo še bes vzbujajo, ker mi je dve njihove plate en cigan od sošolca spizdiu):
Ten Years After - Good Morning Little School Girl (z meni ukraden plate Shhhh se mi zdi in prav tako posnetek iz Beat Cluba)
|
||
FINc
Senior Member Joined: 20.Nov.2007 Status: Offline Points: 1087 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja Land down under je prou zakon videospot.Tak smešnJs sm ga tut šele ene 2 mesca nazaj prvič vidu.
|
||
FINc
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drugač pa zadne cajte dost poslušam rock iz 60ih pa 70ih.Pink Floyd, Doors, Led Zeppelin.
Od slo pa Niet pa AliEn (ker je Leva scena ena bolših slo plat nasploh).
|
||
Katana
Senior Member Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
beatli
queen -sam par komadov depeche mode kšni te stari hiti iz 60,70,80ih od današnje muske pa loreena mckennit, ian anderson, songs from a secret garden. muska za sproščanje ;) |
||
Katana
Senior Member Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aja..rock sm pozabla:
divlje jagode pink floyd riblja čorba motley crue pa še kej bi se najdl |
||
FINc
Post Options
Thanks(0)
|
|
Freia posluš si pol Blackmore,s night.Men zakon muska za sproščat.
|
||
Hopsy
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Canada Status: Offline Points: 1320 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sej nevem če je to že kdo predlagal, sam ne spremlam debate ker pač..je ne. za nazaj se mi pa tut ne da brat..
nemetal ki je poslušljiv občasno s strani mene: devin townsend band - najbolši rock/metal/nevemkaj EVER! bon jovi - definitivno dabest ever thing sploh skor bl ne no.. body count- EVIL DICK! placebo-sej so zafixani gayi, and i like it! red hot chily pepers, the white stripes, system of a down,static-x,in še precej nu-metala(not-metal).. to bi blo to |
||
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mc Solaar - Nouveau Western
http://www.youtube.com/watch?v=feXhd8e99do (s podnapisi) |
||
Katana
Post Options
Thanks(0)
|
|
heh, hvala.. se že lovda ;)
|
||
SpArDa
Newbie Joined: 08.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Klasika, Filmska glasba, Glasba iz računalniških iger, priredbe prejšnjih zvrsti za pihalni orkester, Slon in sadež...
Edited by SpArDa - 14.Jan.2008 at 00:15 |
||
ZNANJE JE NOČ!
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej, a poznaš kako fajn stran za kej tega dol povlečt? se spomnem smo par odličnih komadov igrali, bi pa rad v malo bolj profesionalni izvedbi to slišal :)
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
Mrtupevc
Senior Member Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1831 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
John Zorn
|
||
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
||
SpArDa
Newbie Joined: 08.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jst bi tut rad link do kake take strani ,ker bi men to tut za samo igranje ful pomagal... upajma da se naju kdo usmili... |
||
ZNANJE JE NOČ!
|
||
Nordy Nuš
Newbie Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Blackmore's night je fajn, no odvisno keri komadi :)
Zdajle poslušam album Jan Garbarek "I took up the runes". Tak ambient jazz s skandinavskimi folk elementi, čeprav nisem poznavalka :P Mi je pa všeč za brat knjigo oz. sproščanje :) |
||
Catherine
Newbie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Barry White!!
|
||
Mou duši sám Lucifer si vzal.
|
||
pogan
Newbie Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 145 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajd še jst:
elektronika: Jean Michelle Jarre, Kraftewerk, Tangerine Dream
pagan ambient: Lord Wind, pozni Burzum, Perunwit
neo-folk: Krinytza
rock: Pink Floyd, Led Zeppelin
klasika: Wagner, Bach, Beethowen
|
||
Grazyn
Newbie Joined: 22.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
70-ties Obscure Rock
Edited by Grazyn - 24.Jan.2008 at 12:17 |
||
Pujs
Newbie Joined: 07.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
alo.. a se ga lohk nasekaš če si na antibiotikih?
ni dokazan da škodujejo niti ni dokazan da ne škodujejo (firme se seveda bojijo testirat)
Primeri drugih pa kažejo tud neki na pol.. znani so primeri k jo folku ful zadogajal k so bli na antibiotikih in valda ful je tud primerov kjer je blo vse obično.. Ampak! Nikjer ni dokazov da tistmu folku k je v tej situaciji (alkohol+antibiotiki) zadogajal da so za to krivi antibiotiki. Mogoče jih je zjebala psiha.. slab dan.. karkoli
Torej.. temna svilena tančica skrivnosti je še zmeri neodmaknjena
|
||
mandarine z vikikremo prosim
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
iz mojih izkušenj se ga komot lahko. je večkrat pršlo tako da je bu žur pa jst na antibiotikih, ni blo kakega novga efekta kot drgač. zna bit da je tudi odvisno na kjerih si. bolj pomembno vprašanje je, če antibiotiki delujejo kokr bi mogli.
sicer pa je bolj pametno da spustiš žur pa se lepo pozdraviš kukr je treba, pa se ga pol nasekaš če že ne gre brez :)
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
Pujs
Newbie Joined: 07.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja baje da se zmanša učinkovitost antibiotikov.. v enih primerih pa celo poveča sej sm ga pil k sm bil na antibiotkih sam takrt mi niti na pamet ni pršl da je to lohk kao nevarn.. :) pr men je mal v glavi problem k nikjer ne najdem 100% odgovora a škoduje al ne.. nočm pol ob enih zutri tm ležat k tresoča 70 kilska vreča dreka s špricajočo peno iz ust
Hvala za mnenje :) Edited by Pujs - 24.Jan.2008 at 15:02 |
||
mandarine z vikikremo prosim
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kolkr je men znano, pjačo z antibiotiki odsvetujejo bolj zaradi tega, ker antibiotiki pomagajo tvojemu imunskemu sistemu, s pjačo pa le-tega oslabiš in je zarad tega učinek slabši. Da se je torej alkota bolje izogibat zarad bolezni same, kajti tako se telo proti njej lažje bori, ne pa da ga ti še dodatno obremeniš s pijačo.
Sicer pa je antibiotikov kar nekaj vrst, pri katerih se mehanizem delovanja zelo razlikuje, tako da je najbolje, če prebereš navodila. Cefalosporini naj bi z alkoholom včasih povzročali slabost, recimo.
|
||
Pervertor
Newbie Joined: 28.Nov.2007 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
če ne marate glasbe lahko probate to - http://noisepedia.org/ablablablablabla/
priporočam še power electronics (Brighter Death Now, Genocide Organ, Whitehouse...) |
||
demshy
Newbie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
NWA & Cypress Hill ;)
|
||
mojcart
Newbie Joined: 12.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ozee
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Antarctica Status: Offline Points: 779 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
80`s pop like top gun sound track,old school rock...to je to :)
|
||
|
||
W.U.K.O
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
js sm učeri prvič slišu bend Another Animal... projekt članov Godsmack in pa Whitfield Crane-a (Ugly Kid Joe frontman). tak alter/rock/metal... na momente mi ful vleče na Alice In Chains. men je ful kul, sploh k sm največji fen od UKJ in mi je Whit najbol peuc.
|
||
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
||
Dale Cooper
Newbie Joined: 22.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 113 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Men osebno so bend nad bendi Pixies, njihova muzka je brezčasna, nikoli ne zveni zastarelo, ampak vedno sveže in izvirno, še posebi albuma Doolitlle in Surfer Rosa (poslušaš Monkey gone je zame osebno komad, ki je prehitel čas). Drgač pa najbolj paše filmska muzka (Twin Peaks, Fargo), pa bendi kot so npr. Sex Pistols, System of a down, Offspring (v bistvu sam album Ixnay on the hombre), The White Stripes, Marilyn Manson (njegov zadnji album sicer ni presežek), The Distillers, Queens of the stone age, Placebo itd. Sicer sem glede glasbenih skupin precej izbirčen, še posebi kar se tiče slovenske muzke, kjer mi je 99% glasba za cajtom in obupno zastarele (začenši z govedino Zoran Prdin). Edini, ki so mi od domačic všeč, so že razpadli Traffic Religion (ki jih itak nihče ne pozna), Elvis Jackson, Racija pa Nieti.
|
||
WildSpirit
Newbie Joined: 22.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
The Dubliners
.... Well it's all for me grog, me jolly jolly grog, It's all for me beer and tobacco.... ....As I went home on Monday night as drunk as drunk could be I saw a horse outside the door where my old horse should be.... |
||
Atheist
Paranoid crew Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Flogging Molly špilajo taisti komad...Irska narodna...
|
||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh, Irci špilajo vse po spisku, ker so to narodne muzike in si jih noben avtorsko ne lasti. Moram pa reči da mi je bil vedno veliko večji filing gledati manjše in pri nas neznane bande kot Dublinerse, ki so mi v živo izpadli preveč komercialni in zlajnani.
Mi je pa največja faca po preformansu Paddy O'Connor. On je pa čist mem in prfuknjen - v pozitivno zabavnem smislu.
|
||
WildSpirit
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja, to je čist res...
Kar se pa manjših 'domačih' bendov tiče, ki šrpilajo Irsko musko...Beer Belly
|
||
spiral
Newbie Joined: 21.Nov.2007 Location: Albania Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
faith no more ... the real thing & angel dust
kyuss - alles iron butterfly - in a gadda da vida huno reaktor - matrix stuff ... |
||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jst bi pa dau vse dab jih widu enkrat. boli me kurac če so komercialni. muzka pa ni muzko majo pa totalno zakon |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
Real
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2697 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Js pa zaj ful new age poslušam! ql muzika! tak za relax!
|
||
Nomen est omen.
|
||
moser
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 660 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ti je muska ja...zakon! |
||
(=cegu=)
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kdo izvaja u originali I AM A WARRIOR????
|
||
|
||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE]jst bi pa dau vse dab jih widu enkrat.
boli me kurac če so komercialni. muzka pa ni muzko majo pa totalno zakon [/QUOTE] Uleti kdaj na Bled na Okarino, boš še kaj boljšega videl, Dublinersi so pa pomojem že v bolnici na kisiku, vsaj banjo player je bil leta nazaj v Ljubljani že tik pred zdajci. Sedel, bil čisto naglušen, samo enkrat nekaj zamomljal, ampak igral pa res dobro, sploh na mandolino.
|
||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe ti sam puwej kdaj je?
kukr sm reku boli me če igrajo.sam da IGRAJO pa dj jih JEST enkrat widm |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3282 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
HMMM....The list is long but destinguished:)
T.Rex-maaa kaka glasba ej
Mott The Hoople
David Bowie-Ziggy era predvsem
Status Quo
Rod Stewart
Alice Cooper
SLADE!!!!!!!!!
Sweet
Queen
Dire Straits
The Moody Blues
JETHRO TULL!!!!!!
Deep Purple
Led Zeppelin
Roxette
Heart
Belinda Carlisle
Cindy Lauper
Duran Duran
ma ogromno je tega...
|
||
Fuck you and the horse you rode in on
|
||
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3282 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
seveda še Toto, Foreigner, Journey, Marillion, Saga
|
||
Fuck you and the horse you rode in on
|
||
WildSpirit
Post Options
Thanks(0)
|
|
boli me kurac če so komercialni. muzka pa ni muzko majo pa totalno zakon [/QUOTE] Uleti kdaj na Bled na Okarino, boš še kaj boljšega videl, Dublinersi so pa pomojem že v bolnici na kisiku, vsaj banjo player je bil leta nazaj v Ljubljani že tik pred zdajci. Sedel, bil čisto naglušen, samo enkrat nekaj zamomljal, ampak igral pa res dobro, sploh na mandolino. [/QUOTE]kaj kaj kaj??? jst bi tut na kej tazga šla :P Javi ko bo, sam kurc, toj deleč, na takih 'zabavah' je pa greh NE pit... |
||
Real
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2697 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hawkwind! Lemmy je bil pri njih pred Mötörheadi! So called Space rock! Hassan I Shaba je taki zakon!
hashish hashin
hashish hashin hashish hashin hashish hashin hashish hashin hashish hashin hashish hashin |
||
Nomen est omen.
|
||
devlin
Post Options
Thanks(0)
|
|
[/QUOTE]kaj kaj kaj??? jst bi tut na kej tazga šla :P Javi ko bo, sam kurc, toj deleč, na takih 'zabavah' je pa greh NE pit...
[/QUOTE] Bom odprl topic ko bo, če se bom spomnil. Enkrat sredi jeseni je po mojem.
|
||
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uh, 14. marca nastopa u Ljubljani The Tolkien Ensemble...
16. maja pa znova pride u Ljubljano Lord Of The Dance... če bo cajt dopušču grem zihr spet gledat.
|
||
WildSpirit
Post Options
Thanks(0)
|
|
The Beach Boys!
|
||
(=cegu=)
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 641 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a so to uni k so bli že lans let an....če so bli jih ne grem več gledat k so pofejkani |
||
|
||
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pofejkani? Zakaj? Js sm jih gledu par let nazaj in mi je blo zlo všeč. Kaj naj bi blo pofejkanga nevem. Dobr šov uglavnem.
|
||
devlin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Njihov Cry of the Celts je zakon!!! |
||
Post Reply | Page <12345 28> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |