Paranoid koledarčki |
Post Reply |
Author | |
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3056 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31.Dec.2019 at 10:11 |
Pocukajte nas za rokav, če bi radi imeli svojega! |
|
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3056 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slika pove več kot tisoč besed? |
|
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5063 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mogoče sem edini tukaj, ki ne ve, ampak me vseeno zanima kdo je ta punca?
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Do nekaj deset minut pred fotkanjem tudi sam nisem vedel, da je to Heidi: »Kakorkoli generično zvenijo, so Butcher Babies pravzaprav postali kandidat za vrhunec torkovega večernega nastopa. Glasba je vsekakor »ameriška«, skupina pač zveni, kot bi hotela igrati preveč žanrov hkrati in ima precej shizofreno identiteto, ki se skriva za drznim flirtanjem s popom. A v torek ni bilo moč zanikati, da so res dobri v tem, kar počnejo. Če kdo reče, da se band vrti zgolj okrog pevke Heidi Butcher, ima verjetno prav. A zasluženo, saj je odlična »frontwoman«, ki zna iz sebe spraviti demonske glasove, čupo vrti kot nora in nima težav s tem, da se spravi na parter in sproži moshpit. Vsaka ji čast za moč in pogum, ki ju je pokazala ob momentu, ko se je – metaforično – res razgalila pred nami. V izjemno čustveno nabitem govoru je povedala, kako bi decembra 2019 skoraj končala svojega življenja pot, a jo je ljubezen do glasbe in občinstva rešila. Iskreno, v mojem pisanju zveni »kremž« (op. pr. ang. – »cringe«), ampak v dvorani Kina Šiška je resnično zvenelo 100-odstotno pristno. Butcher Babies so predstavili tudi najnovejši single Sincerity, ki je bil sprejet z navdušenjem. Povezava med bandom in občinstvom je bila očitna – glasba je bila neustavljiva, a hkrati introspektivna, kar je občinstvo popeljalo skozi intenzivne trenutke. Pomen tega nastopa je bil vsekakor večji od zgolj glasbe – bil je opomnik, da glasba lahko pozdravi, poveže in močno vpliva na posameznika. Pa tudi, da lahko igraš generičen novodobni ameriški metal in še vedno posekaš veterane angleškega black metala.« Edited by Dejan - 29.Nov.2024 at 08:48 |
|
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11540 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tudi jaz nisem imel pojma, kdo je to. Sicer so pa imeli pred tem dve punci na vokalih, poleti jih je zapustila Carla. Dejansko sem jih "poznal" samo po njunih fotkah na netu. |
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
khm, khm.
|
|
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11540 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja, kar naprej se pojavljata v teh "metal kotičkih." Se pa niti ne spomnim, a sem dejansko do danes kdaj poskušal poslušati njihovo glasbo (pa sem samo pozabil kako zveunijo) ali še ne.
|
|
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5063 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne poznam niti skupine... sem kar malo zaostal s korakom modernejše metal scene.... Danes sem si v avto pritisnil ključek z Overkill diskografijo. To mi je bolj domače... pa kar nekaj njihovih albumov ne poznam, tako da bom decembra odkril "nekaj novega"
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |