Partis |
Post Reply |
Author | ||
V1981
Newbie Joined: 31.Oct.2019 Location: Slovenija Status: Offline Points: 212 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30.Mar.2023 at 19:42 |
|
Kdo ve kaj je s Partisom? Nekaj je blo, da se seli k drugemu ponudniku gostovanja, sedaj pa ne deluje ...
Edited by V1981 - 30.Mar.2023 at 19:44 |
||
V1981
Post Options
Thanks(0)
|
|
jerrej
Senior Member Joined: 21.Mar.2008 Status: Online Points: 1314 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mene tut zanima kaj je/bo. Vmes je par dni za silo delalo...zdaj pa spet mrk?
|
||
lord infernus
Senior Member Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1877 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Res je, nekaj dni je delalo, potem spet tema.
Veliko ljudi, s katerimi sem govoril in je v preteklosti zvesto uporabljalo Partis, počasi izgublja voljo. Sam sem se vedno trudil narediti tisti 1:1 razmerje ali več, po požaru pa je to postalo skoraj nemogoče v večini primerov. Laufati škatlo noč in dan zaradi tega je pa spet... Saj je jasno, da ni malo dela s tem, ampak po vsem tem času, je Partis (kadar deluje), bolj kot ne bleda senca tega kar je bil pred nesrečo. Veliko zadev sploh nima več sejalcev, tudi folk je kar malce obupal nad uploadom se mi zdi, itd. Če se bo takole nadaljevalo, ni za pričakovati kaj dobrega na žalost. Edited by lord infernus - 31.Mar.2023 at 19:04 |
||
Tough times create tough men. Tough men create easy times. Easy times create weak men. Weak men create tough times.
|
||
Nobody
Newbie Joined: 24.Sep.2021 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zdejle spet dela
|
||
lord infernus
Senior Member Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1877 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Včeraj še ni delal, ko sem se poskusil logirati.
|
||
Tough times create tough men. Tough men create easy times. Easy times create weak men. Weak men create tough times.
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Par trenutkov nazaj sem se poskusil logirati in javlja: Napaka: (502)
Meh...
|
||
|
||
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11540 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, pridem not, potegnem dol torrent, ko pa ga želim skiniti pa mi napiše |
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mater, situacija s Partisom se spreminja iz ure v uro.
Kot vojno stanje v Ukrajini, a ne Poli?
|
||
|
||
jerrej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Problem je, ker ni ne bu ne mu. Nobenih informacij, vse je zavito v meglo...
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Partis je spet down. Že par dni se ni možno logirati...vsaj meni ni uspelo.
|
||
|
||
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11540 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jaz sicer pridem notri, ampak potem notri ne moreš nič narediti, karkoli klikneš na spletni strani se nič ne zgodi, ne search, ne download, nič.
|
||
Nobody
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dela pa ne dela. Ta trenutek dela.
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Partis je še vedno v pizdi. Prideš sicer notri, ko hočeš potegniti film pa... Lahko bi vsaj dali kakšno izjavo ali časovnico, ker tole je pa že porazno, žal. |
||
|
||
jerrej
Post Options
Thanks(0)
|
|
a za mojblink ima kdo vezo za dobiti povabilo?
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tudi jaz se ne bi branil, če je možno dobiti...
|
||
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, da ne bomo samo šimfali, Partis zadnje čase deluje kar dobro.
Filmi se vlečejo dol normalno, upload tudi laufa, le enkrat ali dvakrat se mi je naredilo, da se nisem mogel logirati. Upam, da bo ostalo tako in da odpravijo še nekatere "hibe".
|
||
|
||
jerrej
Post Options
Thanks(0)
|
|
spet neki brskalnik ne dela cel teden??
|
||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S partisom je konec. Piratebay vabi.
Obvestilo prenešeno od drugod.. Dragi uporabniki in uporabnice Partisa, minilo je že teden dni odkar smo izvedeli pretresljivo novico, da nas je za vedno zapustil alfa in omega Partisa, user #1, lastnik domene in glavni programer - antiloop. Ob tem osebje izreka iskreno sožalje družini in bližnjim prijateljem. Čeprav so nas ločili kilometri in državne meje, smo bili povezani v skrbi za največji in najbolj priljubljen slovenski p2p portal in obenem skozi dolga leta tudi eno izmed najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji nasploh. Dobro veste in ste opazili, da vse od požara v podatkovnem centru v Franciji pred dobrima dvema letoma, kjer smo izgubili praktično vse, Partis ni več deloval optimalno. Nismo pa izgubili svoje volje do dela in smo vam vseeno skušali priskrbeti dnevno sveže torrent vsebine, kar nam je v precejšnji meri kljub preprekam in občasnim izpadom, uspevalo. Nekoč pa se vsaka zgodba, skupaj z vzponi in padci, konča in kot kaže se bo tako zapečatila tudi usoda portala Partis.si Edited by devlin - 18.Jun.2023 at 14:35 |
||
jerrej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa je poleg piratebaya še kakšna kvalitetna nevirusna alternativa? Pozna kdo kaj?
|
||
Mrtupevc
Senior Member Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1831 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
torrentday.com
|
||
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
||
lucho
Groupie Joined: 23.Nov.2007 Location: Bhutan Status: Offline Points: 573 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
če potrebuje kdo invite za to, naj sporoči - imam 3
|
||
Madafaka
Groupie Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 667 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pizdarija, naj počiva v miru.
Ali kdo ve, kje se bo dalo zdaj dobiti sinhronizirane risanke in podobno?
|
||
Raul artista, siempre Madridista!
|
||
Vader69
Newbie Joined: 26.Mar.2009 Status: Offline Points: 191 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Online Points: 5061 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jaz za filme uporabljam yify, za glasbo pa metal tracker. Za ostalo pa kickass torrent.
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3055 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nobody
Post Options
Thanks(1)
|
|
Je že nova stran. Podobna kot partis.
Infire.si |
||
jerrej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tudi jaz metal tracker (kar pač ne kupim original). Pozna kdo, kje se dobi čim večji spekter ostalih zvrsti (jazz, blues, itd).
|
||
OdiumNostrum
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3124 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
Sicer že nekaj let nisem bil redni uporabnik Partisa, saj je na preostalih generalnih odprtih trackerjih bila dosti bogatejša ponudba vsebine, a vseeno škoda videti tak zaključek njegove zgodbe. Sem pa se zaradi nedavnega propada RARBG-ja podal na lov za najboljšimi alternativami.
"torrentgalaxy.to" je verjetno najboljši približek za filme in serije, 1337x, Kickass in TPB mi nekako več ne sedejo. Je pa še ena rešitev, torrent agregator tipa "knaben.eu", kjer ti indeksira magnetne linke torrentov iz različnih trackerjev, torej vse na enem mestu, zelo priročna zadeva. Za glasbo pa še nisem našel boljše kombinacije od "metalarea.org" (metal) + "getmetal.club" (metal + ostali žanri). Tako imaš pokrit večinski žanrski spekter, vsaj moj je popolnjen v 95%.
|
||
Haderach
Newbie Joined: 26.Mar.2008 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kul. Hvala za info. Tudi mene je daleč najbolj zabolela izguba RARBG.
|
||
OdiumNostrum
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3124 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malenkost. In ja, propad RARBG-ja je bil kar konkreten pretres za celotno sceno. Sicer imam sam dostop do Aleksandrijskih knjižnic zabavnih vsebin oz. privatnih trackerjev tipa BTN, PTP, Redacted ipd., a sem dejansko uporabljal RARBG v 95% primerih zaradi milejših zahtev sejanja. Škoda, a bo sčasoma zagotovo vzklila kaka podobna reč, ki si bo prilastila primat alfe in omege, s tem pa bodo planeti spet poravnani.
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Infire počasi in vztrajno raste. Za moje pojme zelo spodoben naslednik Partisa. Sicer bo potrebno še nekaj časa, da bo po ponudbi na enakem nivoju, so pa na zelo dobri poti!
|
||
|
||
lord infernus
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na Infire je čedalje več in več materiala Vsekakor si zaslužijo support za trud.
Sicer je še vedno veliko zadev, ki upam, da jih še dodajo v prihodnosti.
|
||
|
||
V1981
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kdo ve, ce gre v letu '24 za pristno vrnitev Partisa, ali je to res le slepanje na ime Partis, kot sem to zasledila navedeno v clanku na Infire? V clanku na Infire je zapisano, da kar so zaceli leta '06 na Partisu, da se sedaj v resnici nadaljuje na Infire skupaj z osebjem iz Partisa.
|
||
Real
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2697 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Če pogledaš naj bi imeli elektronske naslove... Zagotovo ne bodo torenti. Da ne boste pristali v kakem sms klubu...Glede na to, da zahtevajo telefonsko... Vso osebje/nalagalci iz partisa je(smo) na Infire.si. |
||
Nomen est omen.
|
||
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Online Points: 5061 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da si sposodim to temo....
a še komu ne deluje metal tracker? Bi se rad malo pripravil na prihajajoči koncert Cannibal Corpse, pa nimam zadnjega albuma. Sodelavci so me prijazno prosili, če lahko to storim doma, ker je to vseeno prehudo za njih in da jih stiska v prsih itd. Doma imam pa rajši mp3je kot YT.
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Banshee
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Novo mesto Status: Offline Points: 606 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Če ti ne uspe na Metaltracker, pa še vedno lahko youtube pretvoriš v mp3-je.
|
||
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
||
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Online Points: 2283 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ta moment, ko sem pogledal, dela.
|
||
P l a c e h o l d e r
|
||
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja, samo pol so bolj klavrne kakovosti ane?
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala.
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Real
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2697 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti lahko jaz pošljem...
|
||
Nomen est omen.
|
||
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala za poslano!
sem pa že rešil z metal trackerjem... najhitrejše pobiranje doslej. dejansko par sekund.... No, čez par tednov z malo sreče (če jih bodo imeli) kupim še CD. Mogoče še podpisanega
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Real
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super!
|
||
Nomen est omen.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |