Podarim majice - ODDANO |
Post Reply |
Author | |
M.
Newbie Joined: 21.Oct.2024 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22.Oct.2024 at 10:15 |
Oddano, hvala! ___ Podarjam, ker so mi bile večinoma že od začetka premajhne in jih zato nisem nosil; nekatere pa so zdaj to nedvomno postale, heh. Več jih vzameš, bolj bom vesel, ker bo manj dela s pošiljanjem. Če si iz Kranja, pa lahko osebno prevzameš. Vse so velikosti L, le Monarch je M. Klikni sliko, da bolje vidiš. 1. Mist - nenošena 2. Monarch - nenošena 3. Indust Bag - (skoraj) nenošena 4. Paragoria - precej nošena 5. Messa - precej nošena 6. Metal Mania 2012 - nenošena 7. The Canyon Observer - (skoraj) nenošena 8. Lord Vicar - nošena 9. Vigilance - nošena 10. Death Valley - (skoraj) nenošena 11. Ater Era
Edited by M. - 28.Oct.2024 at 14:05 |
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11944 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ooooo, sama elitna noša.. škoda da prihajamo v tako različnih dimenzijah. V Monarch bi ne zaplaval edino, pa ne poznam :)
|
|
M.
Post Options
Thanks(0)
|
Jah, lahk probaš, čez komot ga ni! Nkar s tako ihto, fantje (ves tale haute couture je še na voljo) :) Dodal sem še Ater Ero, sem jo zadnjič pozabil.
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 2237 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, da bi mi bilo kaj prav, ampak moram vseeno komentirati, da gre, kot je že frogi omenil, za zelo zelo zanimiv nabor bandov.
Celo tisti podtaknjenec iz Metlike mi je fantastičen. Prav "zavrtel" sem si zdajle nekoliko pozabljena Nova Leta.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
M.
Post Options
Thanks(0)
|
Moj prefinjen okus ste zakrivili predvsem forumaši, heh (od tu sem pred leti pobegnil, zdaj je bilo treba pa tem majicam najti nov dom).
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |