Podcasts |
Post Reply |
Author | |
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27.Aug.2024 at 14:38 |
Evo, upam da ne smetim z ponovnim odpiranjem tople vode, če da naj admin (lepo prosim *blink* *blink*) ustrezno združi niti.
V glavnem kadar se mi sicer redko zgodi da sem sam na delovnem mestu, sem si začel poslušati podcast Behind the bastards (ga res priporočam sploh če se kljub vsem svojim napakam želite na lepem spet počutiti kot kar do neke mere spodobno bitje ) in kar padel vanj. Obdelal sem Seagala, L. Ron Hubbarda, Jobsa,... in trenutno furam How conservatism won. Naslednja bo How the liberal media helped fascism win. Zanima me, kateri so zanimivi vam, da najdem morda še kaj zase . Osebno me najbolj pritegne zgodovina in psihologija.
Edited by devlin - 27.Aug.2024 at 15:18 |
|
frogstomp
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11964 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki časa sem kar poslušal podcase, ampak pol skoraj izkljujčno prešaltal na knjige - v samihpodcastih so ponavadi avtorji predstavljali kakšno svojo čtivo.. pa je vseeno bolje kot to poslušat direkt vir prebrat/poslušat.
Je pa tole fantastična reč, ne tok klasično podcastična.. Dan Carlin - Hardcore history |
|
Schmts
Newbie Joined: 11.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 446 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hardcore History je res nor! :) Nikol ne bom pozabu zgodbe o uporau evangeličanov v Minsku. Se mi zdi, da če bi v šolah predaval zgodovino kot jo on razlaga, bi mel dost boljšo predstavo nad preteklostjo. Jst nekak še vedno ostajam na podcastih, ker mi mozak ne dovoli dovolj koncenetracije, da bi lahko res bil 100% časa prisoten, pri podcastu pa je dost vseeno, če kaj spustiš.
|
|
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8582 |
Post Options
Thanks(0)
|
You are not so smart celo malo poznam. Premalo. Bom popravil. Hardcore history bi tudi moral biti dober.
Področje ki ga je nalimal Frogi precej poznam, prebral sem celo Comentarii de bello Galico ampak Gaj Julij tam seveda vse zavije v celofan in majčkene podrobnosti kot je na primer genocid izpusti. Bom poslušal tudi to čeprav je kar zalogaj.
Edited by devlin - 28.Aug.2024 at 13:37 |
|
polopoklip
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2125 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno sem kar malo obseden s (slovenskim?) podcastom Smart Cookies.
Super teme, zanimivi gosti in predvsem podcaster, ki zna vzpostaviti pristno dinamiko pogovora s svojimi sogovorniki. https://media.rss.com/eurotrash/feed.xml -(priporočam)- |
|
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smart Cookies: +1 Zanj zvedel mimogrede na rtvslo ali neki podobni strani, kjer je bil intervju z Zazo, preposlusal nekaj materiala in ja, vodja podcasta je res spica in nekaj posebnega. Zgoraj je nastetih par super. Poskusil sem z "If books could kill", pa mi nekako ni kliknil, preposlusal sem nekaj epizod kjer so se norcevali iz tako neumnih bestsellerjev, da niso imeli zelo tezkega dela, in je hitro postalo dolgocasno. Na backlogu imam se veliko "Behind the bastards" epizod. Dan Carlin mi je greatest of all time, najljubsi sta mi o vojni na Pacifiku in o prvi svetovni vojni, komaj cakam da to spet preposlusam. Od slovenskih sta mi super: - V steni: moras bit vsaj malo planinc, ce se ti ne da poslusat o alpinizmu potem 90% posnetega ni zate, so pa vmes ene epizode (meteorolog s kredarice, oskrbnik s koce na Smrekovcu) ki bi jih priporocil vsakomur. Voditelj je totalna spica. - Fejmici: spoznal sem jiju preko dobrodelne epizode ob lanskih poplavah. Od takrat obcasno uporabim ta podcast da se seznanim s kakim slovenskim fejmicem, o katerem ne vem nic. Castna omemba: epizoda z Blazem Svabom od Modrijanov, kliknil sem samo zato ker nisem vedel kdo je, ko sem zvedel da gre za Modrijane sem bil na poti da ugasnem, na koncu pa sem preposlusal vse in samo rekel "respekt" kljub temu da se njihove glasbe s palico ne taknem. :) |
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najnovejse odkritje: Almost Cult Classics (-priporocam-)
|
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
polopoklip
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2125 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sem poslušal nekaj njihovih podcastov in zadeva je blazno poslušljiva. Zaradi tega podcasta sem padel skozi retro filmsko zajčjo luknjo in sedaj prebiram knjigo Cinema Speculation od Tarantina in zraven gledam filme, ki so opisani v knjigi. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |