Print Page | Close Window

04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn

Printed From: Paranoid Metal Webzine
Category: Koncerti
Forum Name: Napovednik
Forum Discription: Organizirate dogodek? Napovejte ga tu!
URL: http://forum.paranoid-zine.com/forum_posts.asp?TID=9341
Printed Date: 14.Dec.2018 at 02:00


Topic: 04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn
Posted By: Železni Aktivizem
Subject: 04.05.18 Rotting Christ, Infest, Nature, Kholn
Date Posted: 13.Feb.2018 at 12:51
Železni aktivizem v sodelovanju z MetalDays, Šaleškim študentskim klubom, Mladinskim centrom Velenje in klubom eMCe plac, v sklopu Dnevi mladih in kulture, predstavlja MOSH TILL YOU DROP IV (official METALDAYS warm up).

METALDAYS festival nam res ni potrebno predstavljati.. edino, kar lahko izpostavimo, je to, da so letos znoreli in sestavili line up, ki te sezuje. V upanju, da se vam vsaj vezalke odvežejo, smo mi poskusili sestaviti line up za warm up.

ROTTING CHRIST:
Kultna black metal zasedba, ki prihaja iz Grčije in že tri desetletja navdušuje Evropo, kot preostali svet, z svojimi mističnimi uroki. Letos beležijo 30 let obstoja in v to čast bodo, 23.03. pri založbi Season of Mist izdali album Greatest Spells, ki bo izbor najboljših urokov, ter še nekaj do sedaj ne izdanih pesmi.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.rotting-christ.com%2Fen&h=ATN6AWWPI2m7A2o54EjWXcU_UpGyKXMhs6jx8vyiiZ2bevW_2kFhLuwG2E-flrd4kZLvcofHOhtkVNDYU7JLhQKhnG4qm_XKMDgs1iezVsvEymZNoDJCa6qiEIK7WsPRB-5U2b_Rfx2b5dU19qgLd7042dDxj3KQx91pIEr1zZMJZ4-pBg" rel="nofollow - https://NATURE:
Obujenje speče kranjske pošasti s precejšnjo infuzijo sveže krvi ter z novo nastalim apetitom za osvajanje odrov širom Slovenije in dlje. Z vrtoglavimi tempi, nemogočimi riffi in surovimi kriki ustvarjajo prvovrsten progresiven death metal masaker, katerega moči uspe pobegniti le redkim.

KHOLN:
Black metal skupina, ki je bila ustavljena pozimi leta 2013, kot nadgradnja black metal projekta, ki ga je začel basist Chrnobog. Kasneje so se mu pridružili še ostali člani Varpulis na kitari, Vrag na vokalu in Morgoth na bobnih. Po nekaj mesecih je skupina že imela dovolj lastnega materiala, da je lahko prvič nastopila, seveda v domačem kranju v Velenju, ter kasneje še nekaj koncertov po Sloveniji. V letu 2015 so posneli prvi demo pod imenom Wrath of the Forgotten, ki je naznanil prihod prvega albuma, ki ga je možno pričakovati letos.

https://www.facebook.com/kholnband/?ref=br_rs" rel="nofollow - https://www.facebook.com/Print Page | Close Window