Radio 1 Rock (ex-Radio BOB) |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gorjanec
Admin Group Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3810 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8559 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da bi mal presekal sem zadnjič dal na rok radio, ki je posodobil playlisto.
UGH. So dobil dva primerno debilna voditelja. A moraš res bit retardiran za ta poklic? Obrnil nazaj na Bob in stokrat zlizane zadeve, ki mi gredo večinoma itak na jetra, ampak se splača ker menim da sta Gorjanec in Šujo edina normalna in včasih zares zabavna voditelja.
|
||
Stratego
Newbie Joined: 19.Sep.2021 Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ta teden en dan zjutraj na poti na siht na Bobu
Rainbow - Srargazer In dan je takoj drugačen🤘
|
||
Stratego
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali je samo ime postaje zdaj zelo podobno drugi rock radijski postaji ali bo tudi programsko šlo v njihovo smer?
Sem manj spremljal zadnje čase..sem pa slišal nek napovednik Jana Morel od.. do.. vsak dan... Kako bo zdaj naprej?
|
||
devlin
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8559 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super pa sem mislil da sem se Morilotke znebil, ko je šla z radia 1. Retardacija postaj se nadaljuje s to voditeljsko pridobitvijo.
|
||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
|
V osnovi pač Bob pod drugim imenom, z dodatno voditeljico.
|
||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
|
matos
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1753 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kot se sliši je ta sabo prinesla še kup reklam. Verjetno treba nekako pokrit strošek. Bolj mainstremovski občutek, novi đingli, pa avtomatsko mi je skremž, ko slišim "Radio 1". Ja sej vem, je bil že prej Bob pod radio 1, ampak, če ti tega ne povejo 6x na dan, pa Šujo vmes mal nabija o legendarnih članih benda in pogosto dejansko pove kaj še ne-slišanega in praviloma bolj zanimive kot "na današji dan se je let 1964, v ameriškem mestu... rodil ...", se radio čisto da poslušat. Največ pa šteje pač izbor glasbe, ki večkrat prijetno preseneti s čim manj zdrajsanim.
|
||
. . .
|
||
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5045 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Se bojim da bom spet razočaran, ampak bom drug teden na šihtu spet naredil test en dan...
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Stratego
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ni samo ON znan od obeh
A Šujo je ostal edini voditelj radijske postaje, ki se ne pojavlja v rumenem tisku? Tudi on bi si zaslužil kak članek v Lady |
||
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5045 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Par dni poslušamo Radio 1 rock.
V bistvu razen tega, da pogrešam Šujota nič novega. No mogoče Jana, ki pove kaj je rada poslušala v mlajših letih. |
||
MacGyver je zakon!
|
||
Poli
Senior Member Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11528 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
In, kaj je bejba poslušala v mladosti? Delite, delite božji ljudje! |
||
devlin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stavim da tako lame stvari kot je ona . Sorry ampak ne morem se znebiti tega priokusa da mi je šla kadar sem moral poslušat Avtičev šov še najbolj na jetra od vseh treh. Upam da se bo zdaj, ko se ji ni treba režati za vsako bedarijo ki jo šefe pove, kot pečena mačka malo unesla in izdavila celo kaj pametnega.
|
||
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
|
mah... še najboljše, da sami poslušate. Neka dodana vrednost glih ni ne.
Kakorkoli, v par urah so bili na sporedu spet trije od štirih komadov, ki so jih Guns n roses posneli v svoji zgodovini. Pa Status Quo so bili tudi na vrsti... 2 komada. Tista dva od treh.
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Stratego
Post Options
Thanks(0)
|
|
A Šujota ni več al kaj? Pa ravno v teh (pozno) popoldanskih vožnjah sem največ poslušal radio in njegove oddaje - te tematske... pa na današnji dan..
Tam se je slišalo precej dobrega, izven klasičnega radijskega mainstreama (all hail Chesney Hawkes - I am the one and only)... na srečo med 10 in 14 nikoli ne poslušam radia.. a potem ostane samo kaka Gorjančeva dobra volja zjutraj okoli osmih?
|
||
devlin
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jp.
|
||
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
|
na strani od radia je Šujo omenjen le v Težkih časih.
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šujo se je od radia poslovil že nekaj mesecev nazaj, ker je dobil super službo v pivovarski industriji in mu zelo dobro laufa. Težki časi so pa že od samega začetka v prvi vrsti passion project, tako da si navkljub vsem ostalim obveznostim ob sredah zvečer še vedno oba vzameva čas za to
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |