Razprodaje |
Post Reply |
Author | |
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3056 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22.Nov.2020 at 17:03 |
Božič je pred vrati, morda pa koga kaj zanima - Metal Blade ima razprodajo: |
|
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3056 |
Post Options
Thanks(0)
|
Season Of Mist popusti za Black Friday:
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Bandcamp še naprej podpira glasbenike: In še 20% na vse knjige na črni petek: pa še nekaj tehnike:
Edited by Dejan - 25.Nov.2020 at 06:54 |
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Vesela Dihurcka nimata ravno razprodaje, namen je pa enak:
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Založba Dunkelheit Produktionen z razprodajo do 35 % praznuje svoj 14. rojstni dan:
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Online Points: 2288 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thanks for the heads-up. Naklikal dva CD-ja od Acid Witch in Xasthur T-shirt (ja, saj vem...) da bom malce pisan naokoli hodil :)
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
z veseljem!
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Online Points: 2288 |
Post Options
Thanks(0)
|
V spletni trgovini nika.si poteka Vseslovenska akcija! Vse do 50% popusta na artikle slovenskih izvajalcev.
Sicer ni nekaj blazno veliko metala (med drugim nekaj zadev od Noctiferie 50% off) se pa pod rubriko rock najde malce več zadev - če koga to zanima. |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Založba Nahetal Klangschmiede ima ob že tako ugodnih cenah s kodo FO666 celih 50% popust na vse artikle. (kodo vpišeš pri vsakem artiklu, ko ga vržeš v košarico).
Imena v njihovem katalogu niso najbolj zveneča, se pa če človek malce pobrska najde marsikaj zanimivega, pretežno v blackened, doom, death, atmo ... vodah. Cena posamičnega CD-ja tako pride v povprečju nekako med 2,5 do 4,5 eur, poštnina pa tudi precej nizka (štartno 4 eur, in raste po nekaj deset centih za naslednje kose. Veliko muske za malo denarja :) Ne vem koliko časa bo akcija trajala. Nekaj samplov: |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
vrho
Newbie Joined: 03.Apr.2012 Status: Offline Points: 345 |
Post Options
Thanks(0)
|
Se najde kar nekaj solidnih stvari tu gor🙂
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Ja, res nekaj imenitnih zadev. Si kaj nabavil? :)
Drugi krog: (link je dve objavi višje)
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
vrho
Post Options
Thanks(0)
|
Sem😉
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz tudi, prav presenečen, pet dni od naročila, vključno z vikendom, že prispelo :)
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Spet imajo popust, tokrat 50%. Potem se spremenijo pogoji pošiljanja iz nemčije in podraži poštnina (je že več založb to objavilo).
Najboljše iz kataloga? Težko bi rekel, ampak ob vsem divjaštvu mi osebno najbrž najbolj ležita oba nekoliko bolj zasanjana albuma od Lunatic Affliction ter Drunemeton. |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Oh yes, it’s been 20 years since the My Kingdom Music adventure started. It was 2002 that the idea of giving life to a label, that would become my alter ego from that moment on, came to light in a decisive way.
2002 – 2022: twenty years of passion, joys, friends, art, twenty years full of research for the unicum and the sublime, but also pains, thoughts, sacrifices, the desire to let go of everything and again the desire to be stronger than reality. No choice was ever loved, desired and never denied, because My Kingdom Music represents what I love to do, it’s my job, it’s my freedom. To you who have supported my creature and continue to do so with greater affection, a 20% discount code to be used throughout 2022 on any My Kingdom Music product in my store https://mykingdommusic.bigcartel.com - CODE: MKM2022 Kul zadeve? Zadnji/novi album od Dreariness se da dobiti tu! |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
On Parole ima razprodajo CD-jev:
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Danes v Mullerju, na Čopovi.
Povsem na vrhu vsem na očeh kraljujejo Bolt Thrower, desno spodaj Sacred Reich in nato vse ostalo (Motorhead, Iced Earth, Sepultura, Overkill, Amon Amarth, Testament...) vse po 5,99 eur |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Švedski Black Lion Records z obsežnim black/death metal katalogom na Bandcampu s kodo blacklion50 ponuja vse CD-je in ostalo za 50% off. V povprečju tako CD pride okoli 3 do 5 eur + poštnina (mislim, da je prvi CD 6 eur in nato 1 eur za vsak dodatni CD).
V njihovem katalogu se najde kar precej manj poznane ampak kvalitetne glasbe omenjenega žanra. Pred časom sem nabavil nekaj zadev od Mist of Misery, ki jih odkar je band presedlal k drugi založbi žal nimajo več, zdaj sem si pa privoščil melodične black metalce Kvaen, ki pridejo to poletje na Tolminatorja in pa Vindland, eni redkih, če ne edini res solidni nasledniki Windir zvoka.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
vrho
Post Options
Thanks(0)
|
uf bom pa po mojem se jaz kvaen vzel👍
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Če imaš kakšno preferenco, bodi pozoren na to, da oba albuma dobiš v digi pack in jewel case verziji. Jaz osebno močno preferiram jewel case.
Imajo pa toliko zanimivih reči, da si mora človek prav čas vzeti in preposlušati :)
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Speadge
Post Options
Thanks(0)
|
Sem že omenil, pa naj bo še enkrat (ko sem ravno domov privlekel prva dva albuma od Testament, ki sem ju imel od pamtiveka na kasetah), v Mullerju na Čopovi imajo cel kup starejših metal CDjev po 5.99 eur/kos. Klasiki od bandov kot so Helloween, Gamma Ray, Running Wild, Judas Priest, Black Sabbath, Sodom, Testament, Bolt Thrower, Death, Sepultura, Paradise Lost, Arch Enemy, Sacred Reich, Watain itd. Najde se tudi kaj novejšega, ampak tisti CD-ji imajo redno ceno, ki je dvakratnik ali celo trikratnik omenjene. |
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Alone Records Shop s popusti in nagradno igro: |
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
Indie Recordings: https://shop.indierecordings.no
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
22 let založbe On Parole!!! / 22 years of On Parole label!!! - https://mailchi.mp/d4ded21005b0/on-parole-mailorder-update-17366735 22% popust na vse On Parole izdaje. / 22% off on all On Parole releases. Koda popusta / Discount code: OPP22BD |
|
vrho
Post Options
Thanks(0)
|
oj a ima se kdo težave z registracijo na on parole?
|
|
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz sem se lahko registriral ko sem par dni nazaj kupil koncertno karto pri njih, mi pa se niso poslali podatkov za placilo. EDIT: sori: loginal, ne registriral. Edited by rožica - 21.Jan.2024 at 19:32 |
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
Kilroy
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1478 |
Post Options
Thanks(0)
|
ブレードランナー
|
|
vrho
Post Options
Thanks(0)
|
Na metal odyssey majo razprodajo, tko da ljubitelji benda Esoctrilihum in založbe I, Voidhanger navalite
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
WINTER SALES 2025
Stock Clearance Before Spring !!STARTING RIGHT NOW!! For 1 week only, 40% OFF on ALL ORDERS* over 40€ (excluding firm price & 2025 items). Use code WINTER2025 on checkout page. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |