sejem plošč in cdjev Trst 24.11.24 |
Post Reply |
Author | |
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5064 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18.Nov.2024 at 10:52 |
V nedeljo bo v Trstu že skoraj tradicionalni 22. sejem plošč in cdjev.
Bojo pa štanti (več kot 70) iz Italije, Slovenije, Hrvaške, Švice, Madžarske in nemčije.
Sejem bo v rokometni dvorani: Urnik: 10-19 vstopnina: 6eur Edited by Mitja M.J. - 18.Nov.2024 at 10:59 |
|
MacGyver je zakon!
|
|
engl
Senior Member Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1222 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bom za vikend na obali, grem preverit.
|
|
Powerandpain
Newbie Joined: 11.Nov.2015 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj bo samo prodaja al je tudi menjava? nisem.bil se na takem sejmu
|
|
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5064 |
Post Options
Thanks(0)
|
vsega imaš. kot sem videl, večina jih prodaja, hodijo pa tudi prodajalci od štanta do štanta in menjajo.
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
Mitja M.J.
Post Options
Thanks(0)
|
No, pa je mimo še letošnji sejem. Bilo je lepo. Pred kosilom malo preveč ljudi, ki pa so kmalu naredili prostor v dvorani, da so zapolnili prostor v svojih trebuhih 😁
Sicer nisem dobil vsega kar sem iskal, ampak nič ne de. Se ne mudi, drugo leto bo spet, mogoče bom pa takrat dobil. Tako sem dobil še zadnji album Motörhead, ki je manjkal v kolekciji. The world is yours je sedaj moj. Dobil tudi Sepulturo Arise. Tistega first press, neremasteriziranega. Pred kakimi 25 leti sem ga prodal... Potem čez leta kupil remastered. Tega se ne bi smeli it. To je res bedarija, ki smrdi do neba. Prodajalec, ki je sicer imel obe verziji se je z menoj strinjal. Jaz pa z njim, ko je skurcal Megadeth remaster izdaje. No, danes sem napako popravil. Najbrž bi dobil še kaj, kar je bilo v planu, ampak se nekako nisem glih angažiral za lov. Sem bolj površno pregledoval stojnice in raje občudoval slike na vinilkah.
Edited by Mitja M.J. - 24.Nov.2024 at 22:14 |
|
MacGyver je zakon!
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 2288 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz tudi tega ne maram. Še hujši so pa bonus dodatki novih re-issue izdaj. Poslušaš dobro znani album in v momentu, ko bi se ob dobrem občutku zaključil, sledi neka svinjarija v obliki remixa, slabega live posnetka ali pa kaj, kar doda okus, kot bi nekdo zadnjemu požirku kakovostnega pira primešal mlačno vodo. A lahko prosim ne?
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |