Siebenburgen Loreia cd |
Post Reply |
Author | |
bostjan_gajsek
Newbie Joined: 26.May.2015 Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16.Sep.2024 at 20:50 |
Kupim
|
|
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3008 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf, kje si pa tole ven potegnil?! odličen album!! a ti svojega CD-ja ne prodam.
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Online Points: 2229 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jaz tudi svojega ne :)
Saj vem, da nisi želel tega slišati, ampak se moram po Dejanu tudi jaz pohvaliti s prvim printom dotične zadeve :p
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
bostjan_gajsek
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala obema za draženje Upam, da se kdo najde Mi pa od tega benda, samo ta cd manjka
|
|
Speadge
Senior Member dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Online Points: 2229 |
Post Options
Thanks(0)
|
Če slučajno ne najdeš, ker malce dvomim, da se tole še kaj dosti najde naokoli, pa je na discogs kar nekaj opcij.
Recimo prodajalec z Danske s proper Napalm records verzijo in še kar razumno ceno ima "Make Offer" opcijo, pa se da tu še nekoliko spustiti ceno.
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
bostjan_gajsek
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala za nasvet, sem tudi na to pomislil, če mi tukaj nihče ne bo ponudil
Prvo vedno raje povprašam na tem forumu😎
|
|
Dejan
Admin Group Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3008 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa saj se nisem hvalil ... no, malo že.
|
|
Dejan
Post Options
Thanks(0)
|
sem prav šel preveriti in ugotovali, da sem pozabil, da ima band celih ŠEST albumov. no, jaz sem ostal pri prvih dveh, čeprav sem nekoč nekaj od kasnejših tudi imel doma. skratka, upam, da nekje najdeš album po zmerni ceni.
|
|
bostjan_gajsek
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Dejan da ne omenil, nekoč sem ga celo imel
Lahko rečem, da so mi vsi albumi super🤘res pa je, da Loreia in Grimjair sta top. Če si slučajno premisliš, sem pripravljen kupit
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |