Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - TV serije
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

TV serije

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: TV serije
    Posted: 20.May.2024 at 21:35
sem pregledal vse do novembra 2011 jn nisem našel teme o TV serijah. Zadnje čase se mi zdi, da je tega ogromno. Vsak ponudnik jih ima milorečeno VELIKO. HBO, Netflix, VOyo... vsi se "hvalijo" s svojimi best serijami. Se mi zdi, da je večina bolj balast. Nekaj časa smo mleli policijske/detektivske. True detective je bila prva sezona ok, pol zablodili. The wire se mi zdi glih tako. No Oz je bil ok, samo to je spet starejša zadeva. 

Mi na HBO (pač edini, ki ga imamo. sodelavci jih imajo po 3+. Pa kdaj sploh uspeš pogledat vsakega vsaj malo?) trenutno spremljamo Supernatural (zabavna neobremenjujoča, za zvečer pred spanjem). Pogledali že stari Fringe, pa From, pa Southland in  Tokyo Vice, da omenim par zadnjih, ki so nas pritegnile, da smo pogledali vse... no, pod črto je bil Breaking bad še vedno najboljši, ali vsaj med najboljšjmi. Še posebno ta prve sezone. 

Pol imamo tukaj te, s smehom v ozadju. Big bang theory mi je bila všeč. Nismo šli čez vse, smo jih pa dosti pogledali. Seinfield je v redu, mi je pa npr. Everybody loves Raymond boljša. Prijateljev nisem neki ful gledal... me niso pretirano pritegnili. So pa v redu.

Pol pa pridejo tiste ta prave... the legendary. MacGyver, A-team, Magnum P.i., Knight Rider, CHIps, T.J.Hooker, Starsky in Hutch... teh ne more prekosit nobena. Najbrž tudi zaradi emotivnega učinka. Mogoče mi danes ne bi bile tako legendary. Nič ne de spomin je vrhunski.

Najbolj mi pa grejo na jetra une iz bivšega Foxa. Tiste brez konca
 Tako na hitro se spomnim vsaj štirih, ki so končali na stredi zgodbe. Pa drugače čisto kul serije... škoda, jeza in razočaranje.

Edited by Mitja M.J. - 21.May.2024 at 05:28
MacGyver je zakon!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 09:07
doma v lj nimam tivuja niti želje, da bi buljila v ekran, ker to itak počnem cel dan (raje berem zvečer).. v tminu pa se zvečer večkrat butnem na kavč in pogledam kak dober film.. glede serij sem zato zlo out.. in oldskul.. serije so video format, s katerim se kr malo oženiš.. parkrat sm imela prou odtegnitveni sindrom, ko sem nehala virtualno kukat v življenja drugih.. v bistvu zlo dobra in navlečljiva marketinška poteza..
pogledala vse poirote, miss marple, sherlocka holmesa, umore na podeželju, mentalista..obožujem six feet under.. zelo rada imam picardove startrek.. black mirror, tales from the crypt.. pr true detective je prva sezona res neprekosljiva, ampak 4ka pa mi je bla kar všeč.. mindhunter..
še zmeri imam raje filme, kompleksne zaokrožene celote, ki ponudijo zanimive uvide v preteklost, človeško psiho, medosebne odnose ipd. 
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
vrho View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 13:00
Mah jaz sem še iz tistih časov ko smo cel dan čakali na Grizli Adamsa😀😀 Kasneje smo spremljal Fresh Prince from Bel Air, Beverly Hills je bla takrat kr velika stvar k smo jo gledali vsi. Kr se pa novih serij tiče me je najbolj navdušila serija The Boys. Breaking Bad mi je itak huda, prav tako Sopranovi. Problem teh novih serij se mi zdi da kr dobr startajo potem pa malo zvodenijo. Najbolj ocitni primeri tega so GoT, True Detective, Sherlock Holmes serija pa v koncni fazi tud Hannibal. Drgac pa serija k jo lohk gledam znova in znova mi je pa Seinfild, Friendse sm ful rad gledal ampak sm se jih lansko letu ponovno lotil gledat pa mi ni blo nekej.
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 14:23

Če ti je sedla BB, full priporočam še Better call Saul. Meni je bila precej ljubša od BB, ampak ok, to je verjetno stvar okusa, samo je res v redu, pa dobro so povezali dogodke pred BB in vse povezave ljudi, kako so prišli do tja, kaj se je prej dogajalo...

Heh, včasih smo ždeli in čakali "Sovo", da bi gledali kaj novega zvečer, mislim, da se je takrat vrtel Twin Peaks... pred tem smo imeli itak samo St.  Barbaro in Dallas od teh daljših, če ne štejem par krajših tipa Vrnitev v paradiž in Pesem ptic trnovk ipd.

Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 14:25
ja, Better call Saul čakam, da se kje pojavi. Na foxu sem že 2x zamudil začetek... sem pa prelen, da bi z neta snel...
MacGyver je zakon!
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 15:30

razen zadnje sezone so jo pred časom predvajali na Briu (dons se kanal imenuje drugač), kar ene parkrat se je ponavljala od začetka, ampak zadnje pa še nisem snel... tudi meni se ne da iskat oz. zgleda, da se mi ne mudi, si pa vsekakor želim pogledat še zadnjo sezono in zgleda, da jo bom na koncu vseeno moral snet

Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
vrho View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2024 at 15:48
Better Call Saul je tud na Netflixu, sm pogledal prvo sezono in mi je fejst dobra
Back to Top
jerrej View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jerrej Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.May.2024 at 09:54
ah ja nostalgija...knight rider in miami vice na ORF v nemščini :)
Back to Top
Schmts View Drop Down
Newbie
Newbie

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schmts Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.May.2024 at 11:38
Pred kratkim sem tud jaz končal z Six Feet Under, ki je bil res konkreten emotional rollercoaster. Pa Fargo je bil res hud krimič do koder sem pogledal. Čakata me še zadnji dve sezoni. Res je noro, ko sezone skačejo po časovnih obdobjih še vedno pa srečujemo ali slišimo omenjene glavne characterje iz preteklih sezon.

Trenutno pa uživam v The Expanse, ki je res huda Scifi zadevščina. Vsako sezono je fokus na nek drug aspekt politike/življenja v tistem svetu prihodnosti.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2024 at 10:26
@jerrej
vi v nemščini, mi v italianščini. iste nanizanke, drugi jezik, isti spomini. se spomnim, ko sem prvič gledal A-Team in MacGyverja v originalu, mi je bilo kar čudno. sem rabil ene par epizod, da sem se navadil :)

pa unadva ste gledali, the six million dollar man in bionic woman? ta sta mi bila tudi kul.  aja, pa Dukes of Hazzard mi je bila tudi legendarna!!!

@Schmts
evo, Fargo dodan na watch list Thumbs Up
MacGyver je zakon!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0,297 seconds.