Vprašanja |
Post Reply | Page <1234 22> |
Author | ||
WildSpirit
Newbie Joined: 22.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hum, jst sm jih dubla 60, za 8h dela v soboto...kot gradbeni tehnik, ne kot ženska |
||
Nekatere napake so tako zabavne da jih je škoda narediti samo enkrat!
|
||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hum,jst sm mislu tko pč.kot šala.oz.če si prijatlejica noči pa še več(baje)
toj odwisn vse od izobrazbe jst tud kot šwasar dobim ob nedeljah in praznikah 60eu edit: pujs-prek študenca če delaš ob sobotah maš nekje tud 6al pa 7eu na uro zdej pa zračunaj Edited by puzavnar - 23.Jul.2008 at 21:33 |
||
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
rožica
Senior Member Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ve kdo za kak program s katerim bi lahko snel glasbo z myspacea? Ni glih lepo da se to sicer dela, ampak če je bandu izpod časti odgovorit na 2 poslani vprašanji kako bi se dal pridet do njihovga dema potem pač ...
Edited by rožica - 06.Sep.2008 at 20:35 |
||
Pero
Admin Group Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3852 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poglej v Explorer temporary files, verjetno so notr mp3ji, dokler ne odigra do konca komad. Vsaj eni browserji so tko delal.
|
||
Gorjanec
Admin Group Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3810 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ponavadi dajo bendi opcijo "download", če hočejo, da imajo poslušalci njihove mp3je na svoji računalih. V nasprotnem primeru pa lahko zagrešiš nevrjetno grozodejstvo in kupiš njihov demo za isto ceno kot kepico sladoleda na Tromostovju. Če bend kljub temu ne da svoje glasbe na voljo, potem puši kurac, ali pa obišči kak njihov koncert in jim jebi mater, dokler ti ne dajo CD-ja. |
||
Jan Ov Plain
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3236 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jz uporabljam Audacity, če že morm kak štikl si snet iz myspace. Naštimam snemanje 'Stereo Mix' in pač prtisnem play pr željenem myspace štiklu, audacity lepo posname komad in to je to.
|
||
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
||
puzavnar
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kva? 5eu? Edited by puzavnar - 07.Sep.2008 at 15:03 |
||
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
rožica
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kdo kej izkušnj z laptopi firme Asus?
ne me pošiljat na ostale forume kr jih že pridno čekiram ... :P |
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj je z to msnjem, njegovim ukinjanjem in pogoji za ohranitev lastnega računa?. je to kak spam al se res ukinja in bo plačljiv?
|
||
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
||
Person-man
Organizator Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I vote for spam!
|
||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
||
Banshee
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Novo mesto Status: Offline Points: 606 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heh, ga raje nimam, kot da se vsem zamerim zaradi prekomernega spemanja.
|
||
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
||
HomoEyes
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene pa zanimajo baze v Oracle. Mi lahko kdo razlozi vec?
|
||
rožica
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je že mimo, mašino sm kupoval pa me je zanimalo če ma kdo kakšne izkušnje z njimi.
Zaenkrat hudič čisto lepo funkcionira. Hvala vseeno.
|
||
dupli
Senior Member Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, hvala, no sej se mi je zdelo, samo k sm lesen pa predvsem naiven sm rajš prašu, da ne bi pol sestre kej zajebu, k je pršla po info h meni.
še eno bi meu. ne maram mobitelov in se ne spoznam kej preveč na znamke, ga pa morm met, pa me zanima, kjeri majo tabulš baterije? |
||
|
||
Kali
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tastari mobiteli so mel najbolš baterije :)) zdej so več al mnj use krep k so narjeni tko da jih u roku par let zamenaš - al mobi al baterijo...sj useen - nakonc oboje isto stane.
men nokia 3310 še vedn rulz (čeprou umre če plava v ruzaku v kerem je skor ceu pir ponesreč polit - preverjeno) |
||
|
||
polopoklip
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eno instant vprašanje za vse geeke.
Glede na to, da je to metalski forum vas verjetno ne manjka. HAR HAR!!! Torej, vso mojo CD kolekcijo bi rad pretvoril v *.flac format in s to kramo napolnil kakšen poceni zunanji disk. Ali slučajno kdo pozna kakšno napravo, na katero bi lahko priključil ta zunanji disk, da bi te *.flac datoteke lahko poslušal na mojem HIFI sistemu? Nekaj v stilu: WD TV HD Media Player. Verjetno obstaja še malo morje podobnih napravic. Ali pač? |
||
Tyrant
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jou jou!
Dej nej mi kšn ful pametn svetuje kašn leptop se najbol splača kupt!
Cena nej bo zmerna pa vse ostalo tud.
Od fujitsu siemens so "baje" dost dobri.
No zdej pa na delo!
|
||
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
||
Mighty Hammer
Senior Member Joined: 27.Nov.2007 Status: Offline Points: 3592 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Into Glory Ride!
|
||
Bifröst
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 530 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prirocen bi bil kaksen Ubuntu user, da mi pove kako na novo nastavit pult, ki ima funkcijo, da se vsa aktivna okna oz. njihove ikonce minimizirajo tja :/ Jaz sicer pult aktiviram in ikonce gor tudi ampak ni vec tiste funkcije, da bi ikone gor delovale kot double click pri windowsih za max. in min.
Potem me pa se zanima, ce ksn linuxas spila Eve Online...could use some help there also :) |
||
You're an inspiration for birth control.
|
||
Bifröst
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 530 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahh je ze vredu, ena ukazna vrstica v terminalu je zadoscala :)
@dupli: priporocam Nokio odsvetujem LG |
||
You're an inspiration for birth control.
|
||
Ejsi_Disi
Senior Member Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dej mi nekej povej. A ma tale tvoj HPjček SVHS lukno? HP-ji so drgač vredu ker se da tudi port replikator pol kupit, da maš osnovne stvari skoz prklopljene. |
||
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
Mighty Hammer
Post Options
Thanks(0)
|
|
Če mi poveš kaj je to, lahk pogledam. Jah, se pač ne spoznam ravno na računalnike ...
|
||
Into Glory Ride!
|
||
Ejsi_Disi
Senior Member Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tale luknja. To je drgač za zvezat s TV-jem. Jest na mojem imam, samo je tudi malček star. Ko pa je moja kupovala podobnega pa isto nima te luknje. Zato sprašujem. |
||
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
Mighty Hammer
Post Options
Thanks(0)
|
|
A mogoče kdo ve, če se da kje dobit komade brez vokalov?
Pač podobno kot kak Guitar Pro. Edited by Mighty Hammer - 07.Apr.2009 at 10:57 |
||
Into Glory Ride!
|
||
Gašper Fatur
Senior Member Joined: 18.Nov.2007 Status: Offline Points: 11031 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobi si Helloween - Karaoke Remix (Vol. 1 & 2). Za druge bende pa nevem.
|
||
FUCK THE WORLD
|
||
Mighty Hammer
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Fatur! To je točno to, kar iščem! Pa še ravno od Helloween! Dobiš za pir!
Če pozna kdo kaj podobnega še za kakšno drugo skupino, naj kar napiše. |
||
Into Glory Ride!
|
||
pestilence.
Senior Member Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kak Audacity ali podoben program zna odstranit vokale. Samo, ce dobro preposlusas potem, se vseeno se malo slisi. Kar tako, popolnoma odstranit, pa se ne da.
|
||
Janchk
Senior Member Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za downloadanje uporabljam BitComet..zakva zaboga se skor vsaka stvar k jo hocem stegnt dol ustav pri 97% pa do 99%??pa sm ze 3x na nov nalozu program pa je se zmer isto
|
||
|
||
Mirage
Groupie Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 803 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ hammer: gamma ray majo tud tak album.... karaoke album mislm da je ;)
|
||
Person-man
Organizator Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To ni program nič kriv Blame the seeders! |
||
Janchk
Senior Member Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nevem no,do zdej mi je skoz normaln vse delal,pa tud ce niti enga seederja ni blo se je ze enkrat stegnil dol 100%.
|
||
|
||
puzavnar
Post Options
Thanks(0)
|
|
zameni pa pejt na mikro torrent
men se še ni nč ustawl pa je lohka biu sam en seeder |
||
||
Šaja
Groupie Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a se da filmcek posnet postrani obrnt naravnost?
rada bi filmcke skupej spela? rada bi mp3je skupi spela? nisem jas za racunalnike? |
||
puzavnar
Post Options
Thanks(0)
|
|
odgovor na 4 vprašanje je ja!
|
||
||
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
jsm tazadna! |
||
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
a si lahko brez statusa, ce mas status studenta, a se ga da znebit ceprov ga mas?
|
||
Kali
Post Options
Thanks(0)
|
|
če si študent maš pač status :))
|
||
|
||
Guests
Guest Group |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dvakrat pogrn pa pošl vse skp u kurac?
|
||
PiWi
Senior Member Joined: 16.Nov.2007 Location: Russian Federation Status: Offline Points: 6068 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
che shtudirash ob delu... ej rozhica, a to so uni kompjutri, k jih u hoferju prodajajo? zadnich sm gledla enga - stacionarca z en tera diska, sam jz sm se nekako zadala, da bo moj nasledni komp mek, in ka pa vem, ni she panike... seka me je prehitela, s je nabavla un mekov prenosnik... chist je navdushena... s tisto tanko dilco okol leta v rucahchku :PPP drgach pa sm za te rache s hoferja chula, da se kr dobro obnesjo, pa triletno garancijo majo baje itn. |
||
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
|
||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
|
A kdo ve, kje bi lahko dobil pribor za destilacijo? V mislih nimam nekih ogromnih kotlov, temveč nekaj podobnega spodnji shemi.
|
||
Pero
Admin Group Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3852 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ni blo neki podobnega včasih v kompletu mladi kemik? :)
|
||
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
gorjanc, ti si čarovnik!
|
||
Gorjanec
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šmrc, a nihče ne ve?
|
||
Zmešnjavca
Newbie Joined: 27.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene pa zanima ali se da it v Srbijo samo z osebno a rabiš pasuš? Ker kokr vem v Bosno in Črno Goro se da za Srbijo pa nisem ziher.
|
||
dupli
Post Options
Thanks(0)
|
|
pasuš
|
||
|
||
Kali
Post Options
Thanks(0)
|
|
pasoš pasoš...smo bli na ac/dc zj pa smo ga rabl...en revež ga je pozabu z enga busa pa so ga lepo nazaj poslal
|
||
|
||
Šaja
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe. sj ne.
|
||
mati zemlja
Senior Member Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kaj pomeni, če daš polnit mobitel in napiše: polnim tujo baterijo |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
Mitja M.J.
Senior Member Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5061 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da boš lahko nekomu izstavu račun za polnjenje
|
||
MacGyver je zakon!
|
||
Post Reply | Page <1234 22> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |