![]() |
Vprašanja |
Post Reply ![]() |
Page <12345 22> |
Author | ||
matos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hehehe ![]() ![]() |
||
. . .
|
||
![]() |
||
matos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
|
Aja mene je pa zanč ful mučlo čist nevmesno vprašanje: Kaj zdaravnik pregleda ko te prime za jajca ti morš pa ob tem zakašlat ?
men se zdi to res smeš, mism krkol že je a se res neb dal drgač pregledat ? Aja pa drgač sm to vidu v filmu (mislm da je bi space cowboys). |
||
. . .
|
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
Pri inigvinalni herniji ("kila") se bula nardi, kadar človk zakašlja al pa se napne - in to se otiplje.
Seveda so drugi načini, ampak zakaj bi jih uporabljali, če pri njih pacienta ne spraviš v neroden položaj? :) |
||
![]() |
||
|
o kar malce sm presenečen nad tako hitrim in točnim odgovorom, hvala. Zdejle bi sam sebe najraje pregledov če mam kilo ![]() |
||
. . .
|
||
![]() |
||
HomoEyes ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 746 |
|
Je se kdo imel tezave, da po glasnem poslusanju glasbe slabse vidis, pa oci so res utrujene?
|
||
![]() |
||
|
mislm da to ni tok nenavadn pojav v današni dobi ko se glasba posluša prek kompa ;) Sploh če maš besedila zravn in pol zarad hrupa refleksno bl napneš oči da bolš vidš, heh ![]() ne vem pa kakšno vlogo igra glasnost. |
||
. . .
|
||
![]() |
||
Guests ![]() Guest Group ![]() |
|
Le, le! Priporočljivo je okrog jajc šarit, ker lahko še dovolj zgodaj kakšen tumor odkriješ. |
||
![]() |
||
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
|
ja, ma čist res... sej potem sem jo ene 8x ven pa notr dala, pa je bilo ok... ampak kr neki
![]() |
||
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
||
![]() |
||
Zmešnjavca ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 378 |
|
Jest mam pa eno vprašanje glede bolonskega sistema in sicer. V letošnjem šolskem letu sem bil vpisan na smer, ki je potekala po boloncu, ker sem se mal zaštrikov sem se odloču, da se letos prepišem na drugo smer (tudi bolonc) in tko izkoristu možnost, da se še 1x redno vpišem na fakulteto. Zdej me pa zanima, ali imam jest možnost na tej smeri, ki sem jo sedaj vpisal, redno ponavlat letnik, če se mi kj zalomi, ali morem zdelat vse v šusu?
Sem že brskov po netu, če kje kej piše, samo nism najdu nobenga pametnga odgovora, tko da če se komu od vas kej sanja o tej zadevi in mi zna odgovorit bom zlo hvaležn. |
||
![]() |
||
HomoEyes ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 746 |
|
Kakor vem lahko ponavljas, samo moras opraviti pogoje, ce jih imas.
|
||
![]() |
||
Zmešnjavca ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 378 |
|
Ja to da rabš pogoje za ponavljat vem. Sam nism pa ziher za ponavlanje v primeru, da si že 1x padu, ker men se bo letos štel kokr da sm pogrnu. In kokr vem lahko na boloncu sam 1x padeš/ponavlaš, sam zj pa ne vem, a se to šteje samo za trenutno smer k jo delaš, a se to tut šteje še potem k si na drugi smeri.
|
||
![]() |
||
|
jah po starem sistemu si lahko 1x menjal 1x padel in večkrat pavziral.
Zdej ne vem no, mislm da ti lahko tud zdej enkrat rukneš. Če si slučajo zamenjal univerzo pa v vsakem primeru. |
||
. . .
|
||
![]() |
||
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
|
A ni tko, da tudi, če zamenjaš smer, je kot, da bi se prepisal?
|
||
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
![]() |
||
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6766 |
|
mislm, da je tko, da ali ponavljas ali se vpises.. lahko pa das izredno prosnjo za ponoven vpis, kjer je dobro met potrdilo od kakega zdravnika al pa ksn drug razlog.. recimo, da si mogu delat, da si loh zveu.. kar ti pol odobrijo al pa ne.. vem, da so marskomu odobril.. ampak so mogl pokazat, da majo resn namen studirat..
|
||
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
riry ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 01.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 577 |
|
Oz. padel? Kaj ni ali-ali? Zmešnjavca najbol, da v tajništvu vprašaš, heh, če bojo vedli (če si na ff sm skor zihr, da ne bodo mel pojma kaj češ met;-)srečno!) |
||
![]() |
||
|
Haha... Glejga zlomka glih na FF sm ;) Sj ubistvu situacija je taka, da sem jaz trenutno smer pustu ker mi pač ni odgovarjala, samo nisem se pa izpisal zarad statusa in isto na uni-lj so mi rekli, če se hočem prepisat nej samo vpisnico pošlem in da lahko status vlečem do konca. |
||
![]() |
||
|
hehe te prošnje za ponavljanje, pogojn vpis v višji letnk so pr ns nekaj povsm običajnega za več kot 90% študentov ![]() |
||
. . .
|
||
![]() |
||
grafin ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 6766 |
|
vprasanje.. rabla bi si zamenjat okna.. a kdo pozna kako dobro firmo.. tako, da ne bom za njimi se jst zidala, kot se je ze zgodilo.. ?
|
||
se oprasicujem za oftopik :>
|
||
![]() |
||
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
|
mene pa nekaj zanima, glede na to da se tule potika tudi nekaj študentarije, hitro guglanje pa ne da rezultatov:
kako se v povprečja (za razne štipendije itd) vpisujejo dvojne ocene (stila 8/9 naprimer). A se to pol v račun za povprečje vrže kot 8ka in 9ka al kr kot 8,5? logično se mi zdi bolj da drugo samo nevem zdej ... pač kako to poteka, pa ne mi rečt da ti avtomatsko generira e-študent ker na srečo tega sranja še nimam. :) Edited by rožica - 19.Jun.2009 at 00:21 |
||
![]() |
||
demshy ![]() Newbie ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 187 |
|
sem pogledal v estudenta samo zate :)
izračuna se posebej povprečna iz vaj in posebej iz izpitov, pol pa povprečje od teh dveh
|
||
![]() |
||
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
|
o marš u k*
upam da je za nas ko še nismo na eštudentu drugače kar dvomim al je šlo pa eno leto glede koncertov in podobnih uživancij u 3pm. :/ |
||
![]() |
||
|
Vse fakultete imajo estudent douche. Samo moras svojo leno rit spravit do referata.
|
||
![]() |
||
|
vse fakultete še nimajo estudenta dragec. vsaj ne tega, pod čemer si
moja generacija to predstavlja (elektronski indeks, elektronske prijave
na izpite, avtomatska generiranja izpisov ocen, ...).
Edited by rožica - 19.Jun.2009 at 09:49 |
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
|
Am, a kdo ve kako zgleda sprejemc na Visoki šoli za dizajn, smer Vizualne komunikacije? Sem malo gledal po forumih, pa nism nič konkretnega našel
![]() |
||
![]() |
||
Ventor ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
|
Jst sm sou enkrat tja ... (ce mislis uno solo pr veterini), samo je privatna in mores placat 3000 € na letnik. Sprejemni za VK pa niti niso tko tski kar jst vem, par reci narises in to = to ... kar se spomnem :)
|
||
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
||
![]() |
||
Šaja ![]() Groupie ![]() Joined: 09.Dec.2007 Status: Offline Points: 653 |
|
kako se na macu kopira skrin?
|
||
![]() |
||
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
|
S tem šolskim letom je postala redna ![]() Mater, sm bral, da na večini takih šol gledajo na to, če maš ideje, ne pa da znaš risat ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Katere? Tvoja generacija? Hahahahaah. Edited by HomoEyes - 25.Jun.2009 at 11:22 |
||
![]() |
||
frogstomp ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12007 |
|
tako sicer pa "Command-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it as a file on the desktop Command-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it as a file on the desktop Command-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it as a file on the desktop Command-Control-Shift-3: Take a screenshot of the screen, and save it to the clipboard Command-Control-Shift-4, then select an area: Take a screenshot of an area and save it to the clipboard Command-Control-Shift-4, then space, then click a window: Take a screenshot of a window and save it to the clipboard" ne pozabit pol slike na server dat Edited by frogstomp - 25.Jun.2009 at 11:24 |
||
![]() |
||
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
|
Js poznam enga ko je gor, lahk mal prašam kak je to... Ti povem ko kaj zvem. Js sn bla drgač na sprejemcih za Notranje oblikovanje... |
||
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
||
![]() |
||
|
No, se priporočam za informacije, ko bojo ^^
|
||
![]() |
||
Janchk ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
|
zakaj me more racunalnik tok zajebavat d zarad njega celo tipkovnco polomim.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Računalnik to dela namenoma, ker se je skregal s tipkovnico zaradi tega, ker mu ni vrnala štirih evrov, ki si jih je sposodla za sestavine iz katerih je naredila palačinke. It's revenge is complete!
|
||
![]() |
||
Tyrant ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
|
jp, dost pogost pojav.
|
||
To err is human..to arr is pirate. mjau
![]() |
||
![]() |
||
jajčk ![]() Senior Member ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
|
Evo copy-paste tega, kar mi je napisal kolega. (namenjeno Mičotu
![]() Kar se tiče sprejemnih je pa tako: vadi risanje, barvanje, raziskuj nove tehnike, listaj dizajnerske/arhitekturne/whatever revije in navsezadnje razmišljaj s svojo glavo. Dobro je tudi vedeti likovne pojme kot so kompozicija, motiv, tehnika... *Meni osebno so bili sprejemni lahki (mogoče zato ker sem dal že za SŠ ene skozi), nisem se obremenjeval in na koncu končal 77/90 točk. Več nisem rabil. Aja drugače sprejemci: 1.) Po njihovih navodilih naslikaš eno delo, v poljubni tehniki. (navodila so lahko dvoumna) 2.) Oblikuješ grafično podobo za nek izdelek. 3.) Iz kolaža oblikuješ plakat Zdaj tako smo imeli mi, tako da se bo verjetno letos kaj spremenilo. Upam da ti bo v pomoč ![]() Edited by jajčk - 28.Jun.2009 at 20:29 |
||
|
||
![]() |
||
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
|
ma mičo ta šola je u pizdi:)) imo
drgač so dobil koncesijo sam je še zmer za plačat... jst sm mela to srečo de sm hodila še na callegari de ni blo sprejemcov:D |
||
.....
|
||
![]() |
||
|
Hvala Špeliće, maš pir v dobrem
![]() Tina, sm gledal mal po forumih za to šolo, pa eni pravijo, da je obupna, drugi pa, da je orgazma vredno dobra, ljol. Anyway, kje si zvedla, da je treba vseen plačat? Kokr čujem je šolnina nad 3000€, kar pa je seveda brutalno faking nadpreveč ![]() Okej, drugo vprašanje, a ve kdo za kako šolo v stilu vizualnih komunikacij, kjer na sprejemcih bolj gledajo na to, kakšne ideje maš, ne pa da jim morš ustvarjat spletne strani in risat Mone Lise ![]() |
||
![]() |
||
|
Ej Mičo, ni kaj. Vso srečo pa to... Kdaj pa maš? Ta tedn? Ko sn v LJ pa lahko gremo res na pir. Ko mam js tut za arhitekturo spet... Će drugič. Drgač pa kukr vem maš oblikovanje na ALU, pol maš grafično na NTF, em... Drugo mi pa trenutno ne pade na pamet. Na NTF je baje za đabe prit, samo maš pa pol zajebano kemijo pa fiziko. Kukr sn slišala od kolegov ko so gor...
Aja, pa kar se šolnine tiče je ni. Informacija iz prve roke človeka, ki ta fax obiskuje. ![]() Edited by jajčk - 28.Jun.2009 at 21:17 |
||
|
||
![]() |
||
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
|
zato ker nimajo polne koncesije pa tud najbrž ne bojo nkol mel:) pa full so vsi haj sosajeti:/ edin u 1.letnku sm mel enga ql mentorja ke drgač stripe riše pa je biu edin normaln:))
pa tista fora pač jst sm itak kuj šla delat zato de sm lohk šolo plačvala in so full kompliciral če me kdaj ni blo ker sm pač mogla nadure delat.. in so rekl de če hodiš na to šolo morš bit s srcam pa dušo not:/ glih dal se mi je lol |
||
.....
|
||
![]() |
||
|
aja ni šolnine... u po pa my mistake:D
|
||
.....
|
||
![]() |
||
|
Ma ja, lan so polno koncesijo podpisal. Ko najprej niso vedl če bo ratal polno dobit al ne, in pol jim očitno je ratal. Je pa baje dost u izi faks. Pač itq so sami zblojenci gor :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Jo, Dimelj, sprejemce mam 6. in 8. ^^
Če boš takrat v Lj, lahk pade kak pir ![]() |
||
![]() |
||
|
Kurc, 6. bom sparjena ker ma Lunik rojsn dan 5. in po moje bomo mal pil.
![]() Tak da če se mi bo dal i call you ![]() |
||
|
||
![]() |
||
plecocicho ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
|
eno vprasanje: ker pride glih cas festivalov, mi priorocate kak pocen in dokaj kvaliteten sotor?
|
||
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
||
![]() |
||
Gorjanec ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3810 |
|
Jaz sem si danes v Iglu športu kupil enak model, kot je bil moj prejšnji. Velikosti za 4 osebe s predprostorom, cena 66€, če ga pravilno postaviš preživi vsak MetalCamp.
|
||
![]() |
||
Satanya ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 02.Mar.2008 Location: Mongolia Status: Offline Points: 865 |
|
![]() Edited by Satanya - 02.Jul.2009 at 15:06 |
||
LIFE IS BRUTUS!
http://www.pandemoniumclothing.com |
||
![]() |
||
Jovo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Nov.2007 Status: Offline Points: 4317 |
|
![]() |
||
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
||
![]() |
||
|
Ma možno je, da mam sprejemce tut do 21h. Te pokličem, ko končam, pa se zmenmo kok pa kej ^^
|
||
![]() |
||
Jovo ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Nov.2007 Status: Offline Points: 4317 |
|
Okej. Bom za vsak slucaj vzel Mellicka in Gaimana s seboj :*
|
||
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
||
![]() |
||
|
Gejmena že mam
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 22> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |