![]() |
Vprašanja |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 22> |
Author | |
khors ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na koncu ti manjka vpršanje ala teta Justi: a to pomeni da sem noseč? |
|
Agencija za sramoto in slab vtis d.o.o.
|
|
![]() |
|
Zupan ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 28.Nov.2007 Status: Offline Points: 792 |
Beard with a mind of its own
![]() Se prav 2x2cm brade ti manjka ... ti je kje drugje zraslo 2x2cm kocin,kjer jih prej nisi mel ? ![]() |
|
![]() |
|
LYnX ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Sep.2008 Status: Offline Points: 284 |
ja lol, k cunja, vzamš, pa pršiješ drgam=)
ne da bi porajtu, bi si pa želu pod popkom<3 =) @wuko: povej nalogo, mrbit bi se znal kj pomagat |
|
![]() |
|
memento.mori ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 19.Jan.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 27 |
Uh, mogla bi te celega pregledat da bi lahko konkretnejše rekla kaj je vzrok... ![]() ![]() Mogoče gre za stanje imenovano alopecia areata. To je sprememba stanja kože, katerega vzrok ni točno znan (ima pa pri tem verjetno glavno vlogo stres). Območje kože kjer odpadejo dlake ni spremenjeno, ni srbeče in ni pordelo. Pojavi se lahko na predelih lasišča ali brade. Ponavadi ostane območje flike neporaščeno od 3 do 6 mesecev, in ponovne rasti se ne da pospešit z nobenim zdravilom. Če gre za to, je najboljši nasvet dobro ravnovesje, torej dovolj spanja, rekreacija in zdrava hrana. Če pa je območje kjer ti je flika brade odpadla rdečkaste barve lahko gre za mikrosporiazo (ker to ni simptom alopecie) in če gre za to je stanje resnejše in je potrebno zdravljenje z antibiotičnimi kremami in včasih tudi tabletami (zdravljenje lahko traja tudi od 2 do 6 mesecev), ker ta okužba pozneje povzroči med drugim tudi odpadanje las in ne samo kocin, pa luskavico. Si opazil tudi kakšne spremembe na koži? Drugače pa se ta okužba (mikrosporiaza) prenaša preko stika z bolno živaljo ali človekom (oboji so pogosto lahko videti čisto zdravi). Lahko pa se tudi, sicer redkeje, prenaša po predmetih npr. oblačilih, brisačah… Mikrosporiazo je treba obvezno prijavljati zavodu za zdravstveno varstvo. Pametno bi blo obiskat splošnega zdravnika ali dermatologa. Edited by memento.mori - 04.Sep.2009 at 15:48 |
|
|
|
![]() |
|
LYnX ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Sep.2008 Status: Offline Points: 284 |
hvala za poglobljen odgovor. mikrosporiaza pomojem ni (nč rdečkasto), tko pomojem kr prva opcija, glede na to da se bliža izpitni rok..
|
|
![]() |
|
W.U.K.O ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Rabm narest urnik dela zase in sodelavce za vsaj 3 mesce vnaprej (programček? - sm čekiru excel, pa nism nč najdu, mogoče tut zato k nimam pojma :)). Torej, 6 nas je, 2 izmeni, 4 dop, 2 pop. V povprečju si 1x(cel teden) na 3 tedne popoldne, vsaj 1 tedn mora bit med dvema pop. izmenama delavec dopoldne. Popoldanski pari naj bi se mešali med sabo. Mislm, daje to to. Sj verjetn obstaja kak programček, sam js res ne vem, kateri... ![]() |
|
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|
![]() |
|
matos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
Danes med vožnjo domov iz krampa, me je obsedlo vprašanje kakšne bareve so (ponavadi) smeri, tko nekeak: kero barvo morš vidt in takoj pomislš LEVA! ? torej kera barva je tko pač najbl značilna za levo kera pa za desno ? (aja pa demši in hopsi tega ne vesta)
|
|
. . .
|
|
![]() |
|
Šujo ![]() Paranoid crew ![]() Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3284 |
za desno je spermasto bela.
|
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|
![]() |
|
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
a se iz facebook-a profil sploh da čist skenslat... čist čist???
|
|
.....
|
|
![]() |
|
Crow ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 802 |
na žalost ne,se bo treba sprijaznit z kruto resnico
pač skinejo ga sam kkr boš šla na fb in vpisala meil in svoje geslo je spet profil nazaj Edited by Crow - 17.Sep.2009 at 20:24 |
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
ja, se da... deaktivacija... ne znam ti iz glave povedat kje, ampak je čist preprosto kakor se spomnim... poglej pod kake settings... al pa kaj takega... /kake pol leta nazaj se je dalo.../
![]() ![]() Edited by mother earth - 17.Sep.2009 at 20:29 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
_wasted-tina_ ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
ja sj to sm nardila... sam mi poj piše na prvi strani de če se spet vpišem pod temu mailam pa geslam de bo vse isto kt de nism nč nardila :/ jst pa nočem tega, hočem čist skenslat :))
|
|
.....
|
|
![]() |
|
mati zemlja ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
aja !! ja, to pa zdej ne vem kako pogledat kaj se pri meni dogaja
![]() ![]() Edited by mother earth - 17.Sep.2009 at 20:31 |
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
ja pač svoj mail pa geslo kt si ga prej mela vpišeš pa to je to:)
Your Facebook account has been deactivated. To reactivate your account, log in using your old login email and password. You will be able to use the site like you used to. We hope you come back soon. ampak tale na konc pa zmaga.. we hope you come back soon:)) nočeeeeem :D :D |
|
.....
|
|
![]() |
|
kr neki... aja, sej gesla se pa ne spomnim /prosit za novega pa ne grem
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
matos ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1756 |
No vidte, vi pa me imate kot za poblaznelega preroka, ko pravim da je facebook svetovno zlo, ki bo poglobilo globalno krizo in privedlo človeštvo na rob...
![]() |
|
. . .
|
|
![]() |
|
dupli ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 17.Nov.2007 Location: Cayman Islands Status: Offline Points: 1535 |
mi upa kdo pobrat dol vsebino iz počenga dvdja? počen je iz sredine vn kaka 2 cm.
|
|
...vsaj sendvič z mortadelo.
|
|
![]() |
|
Zmešnjavca ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 378 |
Eno vprašanje predvsem za kitariste, in sicer... Odličil sem se, da je skrajni čas da zamenjam svoj combo feršt za lampaš glavo, ampak ker sem na področju feršterkarije čisto bos, bi prosil če mi zna kdo predlagat kaj se splača nabavt, na kaj morem bit pozorn in podobne stvari. Kar se pa tiče financ, računam odštet za stvar cc 1000€.
|
|
![]() |
|
Gorjanec ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 3812 |
Mene pa zanima, kje v Ljubljani prodajajo denim jakne, po možnosti kake cenejše sorte?
|
|
![]() |
|
JuRiJ ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 886 |
Jst sm meu eno jeans jakno Denim se mi zdi, dobil sm jo pa v Nami. Sam je že kr dougo nazaj.. |
|
|
|
![]() |
|
JuRiJ ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 886 |
Do 1000€ imaš res dost izbire.. najbolš, da sprovaš in vidiš kaj ti paše. Maš pa razne Engle, Peaveye, Mesa Boogie, Hughes & Kettner ... vse so dobri ojačevalci, najbolš da mal bolš opišeš kaj bi rad.. |
|
|
|
![]() |
|
engl ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1222 |
Mesa Boogie glih ne za tako ceno.
pomojem je najbolš leto star Engl Powerball. |
|
![]() |
|
rožica ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 24.Nov.2007 Status: Offline Points: 3407 |
Čisto tako za firbc - se ve, kdo si je prvi izmislil poziranja s kitaro, kakor da bi držal v roki puško?
![]() v stilu tega npr
![]() ali tega (začne na 3.15):
itd.
treba rečt namreč da zgleda zelo kul. ![]() Edited by rožica - 15.Oct.2009 at 21:46 |
|
![]() |
|
pestilence. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 23.Jan.2009 Status: Offline Points: 2465 |
Jaz si nekako, občasno, z politiko pomagam.. Leva -> Rdečs Desna -> Bela |
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
@rožica
Mislim, da so že Bodycount mel za Copkillerja, če se ne motim. |
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
|
![]() |
|
Windir ![]() Senior Member ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1202 |
a je kakšne strojnik tuki?
rabim nardit procesno shemo s standardnimi zanki (flow diagrams for process plants - general rules ISO 10628:1997) in mam problem, ker ne najdem nobenga pametnega programa. baje jih obstaja ene par, ki so zastonj in delujejo v linuxu, ampak js tega ne najdem. kdo kj ve, ime programa npr? in še zanima me kakšno možnost imam potem sploh narediti to shemo, če jih ne smem narisat na roko, morjo bit na komp in pač proporcionalni tistim v standardu? se da s kerim program to dokaj enostavno nardit?
ne maram seminarsk v smislu znajdi se sam..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Guest Group ![]() |
zakva nevem očem govoriš?
![]() dej razloži tole šenkrat,drgač pa strojnikov nas je neki ni vrag da neb pogruntal |
|
![]() |
|
Windir ![]() Senior Member ![]() Joined: 17.Nov.2007 Status: Offline Points: 1202 |
ja ne vem kako nj ti bolš razložim..obstajajo standardni znaki za npr. filtre, sušilnike, komore, dvižne in transportne naprave..ti znaki so zbrani v eni knjižnici, katero sm že zgoraj napisala, js pa rabim narisat procesno shemo proizvodnje pekovskega kvasa. problem je, da moram to narediti z računalnikom, zato iščem programe, ki vsebujejo te znake oz. programe s katerim bi te znake lahko narisala. to je to
![]() |
|
![]() |
|
če hočem povezat računalnik z zvočniki iz stolpa a rabm sam kšn kabl, a je večja znanost v ozadju?
|
|
![]() |
|
tale kabel (AUX kabel) vtakneš z činči v stolp, banano pa v računalnik.
![]() ČINČ | BANANA 3.5 |
|
![]() |
|
oho fajn, hvala
![]() |
|
![]() |
|
Microsoft Visio je naprimernejši za tole. Imaš kar velike knjižnice standardnih elementov, na netu se pa dobijo tudi dodatni |
|
![]() |
|
uuu super! desci ste res uporabna stvar
![]() no upam, da dejansko kj pride v poštev in, da ni preveč zakomplicirano
![]() |
|
![]() |
|
ql programčič, tko še dejansko so isti znaki, rabm par novih dodat še notri in ne znam
![]() |
|
![]() |
|
tut to že ugotovila! faaak kok je ta programčič ql! res je najbolj zakon sestavljat shemo! yaaaaaay! čist sm not padla! pa res najbl enostavn za uporabo, lahko naštimuješ debeline črt, pač točno tko kot je definirano v standardih..wooow! edin ni mi še jasno, kašne črpalke in to se tuki uporabljajo pač za pretok in to..ma bo že..
mizzi dobiš za pivo enkrat, ker bom res lah dobro shemo skup sestavla! (no upam, da mu bo všeč, on ma tok visoke kriterije da joooj)
|
|
![]() |
|
Vargrim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
sledeča situacija:
pranje perila v pralnem stroju: opcija A: perilo daš prat (ni važn al je črno, belo ali pisano) ob 22:00 ko se menja tarifa za tapocen električni tok. cote se operejo samo čez noč vstanejo v pralnem stroju in kakor je meni znano začnejo dobivati čudenj vonj po vlagi. opcija B: naštimaš pralnistroj da začne ružit ob 4:00 tja do 6:00 ko je še poceni tok. zadeva je da zvečer ko zbašeš cote v pralni stroj, dodaš vse tiste tekoče kurbarije + še ono merico direkt v boben itd. ampak ker to pustiš čez noč v pralnem stroju, je možnost da se zasušijo te tekoče stvari? torej, kaj se bolj splača, oz v katerem primeru je bolje prati in ali se tekoči pralni prašek, mehčalec in še kakšna random tekoča pizdarija za pralni stroj lahko zasuši in ni takšnega efekta kot pa če bi dal takoj prat ko nalijem prašek, mehčalec itd.? Edited by Vargrim - 29.Oct.2009 at 13:54 |
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5097 |
1.) svetujem ti, da si preračunaš malo ta poceni in dražji tok. mi smo se doma lotli preračunavanja in pršli do zaključka, da je to ena bedarija. prišparat ti uspe samo če si v penziji, ne greš nikamor in se podrediš tarifi. poceni je poniči ko greš spat in za vikende in praznike ko te ni doma. kot smo mi računali, moraš najmanj 1/4 časa porabit v nižji tarifi da prideš sploh na isto kot v enotni tarifi. pol, po 1/4 se šele začne kaj poznat na računu.
2.) jaz nimam nekih slabih izkušenj s cotam čez noč v stroju. mogoče pa nisem polagal pozornosti med opcijami. 3.) če se prašek ne strdi v embalaži, zakaj bi se v stroju. je pa res, da se ful prime na stene plastike (dozirko moraš kar fajn zdrsat, da gre vse ven... ne vem kako poteka prašek (po kakih ceveh) do perila. po mojem nebi blo fajn če bi se zapacale. Edited by Mitja M.J. - 29.Oct.2009 at 17:17 |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Vargrim ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
hvala, bom še mal premlel v glavi vse skup
|
|
![]() |
|
Ejsi_Disi ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08.Apr.2008 Status: Offline Points: 1374 |
Opcija C: naštimaš za prat v nedeljo čez dan, kadarkoli ![]() |
|
|
|
![]() |
|
polopoklip ![]() Senior Member ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2138 |
Ali bi mi lahko kdo povedal kje bi lahko kupil 30% vodikov peroksid (H2O2)?
|
|
...separation of delusion and cum...
|
|
![]() |
|
jesus ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 10.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 284 |
A kdo ve kako se prav kri od krvavice iz fernkov
|
|
![]() |
|
Tuki pravjo, da v trgovini Mavrica: "Prav tako je bistveno, da kupimo peroksid, ki je namenjen živilski industriji. Pri nas ga proizvaja Belinka in se prodaja v Mavrici (in verjetno še kje) in je v litrski embalaži, pri 30% koncentraciji." Kakšen zvarek pa nameravaš narediti? Haha, dodajam tekst z moje priljubljene strani (orgon.si): "Pri tem si morate biti na jasnem. Če boste zdravniku predlagali, da bi poizkusili z nizko dozo peroksida, se vam bo smejal. Raje vam bo predpisal kakšne "zdrave" tablete ter se na ta račun udeležil simpozija na Baliju." Carji! :) Edited by Tonckow - 02.Nov.2009 at 20:46 |
|
![]() |
|
OdiumNostrum ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3125 |
hoho, zdaj pa si me spomnu, da sem pred časom neuspešno iskal natrijev acetat, ki ga rabiš za slavni instant ice...mogoč pozna kdo kako specializirano trgovino z kemikalijami?...pa da je na nivoju, ne neki češki online shopi, ki majo seznam kemikalij napisan na roko in še cene v tolarjih
![]() |
|
![]() |
|
polopoklip ![]() Senior Member ![]() Joined: 16.Nov.2007 Status: Offline Points: 2138 |
Hvala za info! Se pravi, da ima H2O2 vsaka malo bolje založena trgovina z barvami. To zadevo potrebujem za jedkanje. |
|
...separation of delusion and cum...
|
|
![]() |
|
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Mogoče kdo ve, če je možno kje v Sloveniji dobiti takšno mizo?
![]() |
|
![]() |
|
Mitja M.J. ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5097 |
z barvicami al brez?
![]() ta ne bo prava a? http://www.step2.si/images/risalna-miza.png Edited by Mitja M.J. - 04.Nov.2009 at 16:07 |
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
@PErson-man
Jest mam eno še iz SŠ, sicer mal stara, ampak narisal sem pa projekte tako, kot se zagre. Zadaj je obtež, spredaj pa premično ravnilo. Velikost 1,5 x 1,3. Pa nastavljaš lahko poljuben kot podlage. Je pa zadeva precej glomazna. |
|
|
|
![]() |
|
OdiumNostrum ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 29.Nov.2007 Status: Offline Points: 3125 |
http://www.youtube.com/watch?v=5lawY78EMRY
kter IM komad je to? (0:45)
|
|
![]() |
|
Fir of da Dork
|
|
![]() |
|
Person-man ![]() Organizator ![]() ![]() Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Pizda, kdaj to vidim :D Dobiš pm! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567 22> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |