![]() |
2010/06/29 - MEGADETH - KINO ŠIŠKA, LJUBLJANA |
Post Reply
|
Page <1 141516 |
| Author | ||||
jesus
Newbie
Joined: 10.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 284 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 21:06 |
|||
|
[/QUOTE]
... Ne vem no; imam že kilometrine kar nekaj za sabo, pa se meni to res ni zdelo švoh. In ja, trezen sem bil :) Je pa res, da sem bil bolj v zadnjih vrstah. [/QUOTE]Kva pa to pomen Frenky "in ja, trezen sem bil" Da nisi morda bolan, posevetuj se z zdravnikom ali psihologom ![]() Edited by jesus - 30.Jun.2010 at 21:07 |
||||
![]() |
||||
Ytsejam
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 21:21 |
|||
|
Meni pa je biu sound totalno zakon. Bil sem v šiški že na dave weckl-u in je blo perfect, včeraj pa spet :) Mogoče prvih parkomadov ni bilo čisto 100% poštiman zvok, naprej pa definitivno sound of my life :D Zgleda da je bilo res precej odvisno od pozicije posameznega poslušalca :) Ampak zato pa mamo noge :)
|
||||
![]() |
||||
Hopsy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Canada Status: Offline Points: 1320 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 21:28 |
|||
|
Upam da je blo tok dobr kokr je blo men useen :)
|
||||
|
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
|
||||
![]() |
||||
Frenky
Newbie
Joined: 11.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 21:36 |
|||
... Ne vem no; imam že kilometrine kar nekaj za sabo, pa se meni to res ni zdelo švoh. In ja, trezen sem bil :) Je pa res, da sem bil bolj v zadnjih vrstah. [/QUOTE]Kva pa to pomen Frenky
"in ja, trezen sem bil"Da nisi morda bolan, posevetuj se z zdravnikom ali psihologom [/QUOTE]
Hehe. Ne ne; koncerte, katere si res želim v polno slišat, raje gledam s samo tremi piri v riti. Drugače nič ne odnesem od njih, razen norenja:) Hotel sem samo poudarit, da pač nisem bil koma pijan, da ne bi zvoka znal ocenit :) |
||||
![]() |
||||
Lejla
Groupie
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 516 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 21:41 |
|||
|
Men je blo cist zakon, zvok mi je biu tut dobr... pa lepo je blo vidt tok znanga folka na kupu. Vrocina je pa ubijala :D
Slike: http://picasaweb.google.com/LejlaSef/6202010MegadethProspectKinoSiska# |
||||
![]() |
||||
BudZpencer
Organizator
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 22:44 |
|||
Jaz sem bil že kar na par koncertih kjer je bil zvok kul... Je pa res da na določenih prostorih malo niha. Včeraj sem se sprehajal čez celo dvorano iz leve-desne-spredi-zadaj in je dejansko res bil povsod drugačen zvok. Ni bil pa skor nikjer razen skrajno ob strani in za toncem u p**** |
||||
|
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
||||
![]() |
||||
Hysteria
Newbie
Joined: 05.Apr.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jun.2010 at 23:09 |
|||
|
nici ful lepe slike! =)
men je blo tut res supr megastično ![]() sam k sm pa vn pršla sm bla pa k d bi iz savne lihkar stopla:D fajn večer je bil =) |
||||
![]() |
||||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 00:31 |
|||
|
Nisi še bila prav dostikrat v Gali ne?
|
||||
![]() |
||||
Forbidden
Newbie
Joined: 02.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 253 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 01:54 |
|||
|
zakon koncert včeri! megadeth sm vidu četrtič, pa mi je biu tokrat sound najslabši do zdej, (sprva se mi je zdelo prepotiho, pol se je pa sčasoma popravlo) je blo pa zanimivo jih gledat v tok mali dvorani, na vseh treh koncertih v tujini (munchen,milano,katowice) so nafilal ful velke dvorane :)
drgač pa ceu RUST IN PEACE!! zakon!! |
||||
|
Master of puppets I'am pulling your strings, Twisting your mind and smashing your dreams!
|
||||
![]() |
||||
poba
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 01:58 |
|||
|
Mega na Megadeth.
Energija super. Igrajo fenomenalno. Krasno da je cel RIP odšpilan v Ljubljani. Mustaine je bogi na vokalu in to ni nič novega, je pa super folk pomagal Daveu na vokalu. Res sva čast noro vživeti publiki. Tokrat se je res, res, res dalo polno uživat na koncertu, zarad vse te pozitivne energije. Zvok je bil pa slab. Sicer če si bil zgoraj nekje pri mešalki, si verjetno potegnu več s koncertnega zvoka, vednar pod odrom je bilo res obupno slabo. Sploh kitare niso bile razločne, Mustaine-a se je prav tako slabo slišalo.
Danes sen šel v Zagreb. Preprosto mi je tooooolk dogajalo v Ljubljani, da tega konceerta nisem hotel spregledati tudi v Zagrebu. Scena zelo podobna kar se zvoka in odrske pojave (karizma, dnevna forma - razpoloženje) skupine tiče. Zvok še slabši kot v Ljubljani. Mustaine-a se ni prav nič slišalo. Je pa res to, da dlje ko si bil stran od odra bolje si slišal delo obeh kitar. Torej zadaj okej - recimo temu sprejemljivo (a nikakor ne optimalno), spredaj znova zvočna grozljivka.
Bend super razpoložen, Mustaine nekajkrat ni mogel skriti nasmeha na obrazu. In še tole. V Zagrebu niso igral celega RIP-a. Po Symphony so se spravili za "zaveso", vendar zelo hitro nazaj prišli in odsekali Peace sells, pa instrumentalni del HOly Wars. Potem pa se kao drugič poslovili. In to ni bil konec. Pridejo nazaj na drugi dodatek in odšpilajo še: She Wolf in Angry Again. TKo da je bil koncert v Zagrebu enako dolg kot v Ljubljani.
Folka pa ziher ene 1500. Boogaloo nabit do zadnejga kotička. Podobna scena kot Saxon in Iced Earth, dne 21.02.2009, če je kdo bil. Folk je bil tooolk glasen, da Mustaina res tokrat ni bilo mogoče slišati. Zahvaljujoč slabo načrtovani statiki v Kinu Šiška, pač sprejmejo omejeno število folka. Zato ni čudno da se lahko sprehajaš po dvorani, čeprav je dvorana kao razprodana. No Hrvati imajo to srečo, da se Boogaloo, kljub slabi akustiki, ne more zrušiti v pekel, kot se lahko Kino Šiška. Suma sumarum. Splačalo se je it na oba koncerta. Zelo zadovoljen.
|
||||
![]() |
||||
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 02:21 |
|||
|
Ko smo pršli na prizorišče smo vidli sam zakon folk na kupu, že to se je splačalo videt. In potem pit v izi do začetka Megadeth, potem pa hitro v dvorano. Razprodano, za pridet iz vhoda v 3. vrsto pa sm rabu 5 sekund. In tam spredaj po pol metra placa na vsako stran, tako da si se komot gibal. V bistvu ful dobro hehe. Definitivno prepotiho. Sicer kar razločno, ampak meni res prešvoh. Bend bi bil lahko malo bolj živ oz. manj rutinski - mogoče več stika s publiko. Sam koncert zakon, setlista odlična (cel RIP, fakin zakon). Manjkala mi je pa neka pika na i, še sam nevem kaj, mogoče sm jst imel slab dan... Mogoče sm vseeno malo preveč pričakoval. Lani v Milanu so mi bli boljši. No, drugače gledano pa res zakon koncert, nikoli si nism mislu da bom slišal Polaris itd. live. All in all še vedno res dober koncert, saj so le bli fakin MEGADETH!
![]() |
||||
|
FUCK THE WORLD
|
||||
![]() |
||||
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 02:29 |
|||
|
Meni se je pa zdelo da je bil zvok v zagrebu boljši.In igrali so angry again po 15 letih prvič.Res odlično:):):
Mislism da ni potrebnoi poudarjati koliko se magadeth potrudijo za svoj nastop koliko metallica.Metallica ve da tud če fušajo bojo feni rekl da je vse idealno. Edited by doda24 - 01.Jul.2010 at 02:30 |
||||
![]() |
||||
sovdat
Senior Member
Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1007 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 07:40 |
|||
|
Osebno pa mi je tak "minimalističen" pristop pri njih zakon, 100% Megadeth - njihov stik s publiko je glasba, ne pa govorjenje - na srečo niso vsi Manowar :D Na prejšnjih koncertih je Mustaine na začetku itak poudaril, da bo raje igral, kot pa govoril, zdaj pa je očitno še ta nagovor eliminiral :D
|
||||
![]() |
||||
Sh0dan
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 08:03 |
|||
|
A daj, Angry again so igrali
|
||||
![]() |
||||
Gapa
Groupie
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 722 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 08:14 |
|||
|
Karto sem kupil že prvi teden, ko so bile v prodaji. In mi ni niti malo žal. Res odličnen koncert, taka energija. Tudi meni je bila playlista zakon, sigurno ima vsak še željo po kakšen komadu, samo zame zakon izbira komadov.Tudi meni je biv sound zakon, stal sem v peti vrsti na sredini in se je vse razločno slišal in dobro. Mustaine je že v letih in nima več take moči v vokalu, samo se pa trudi in se mu vidi. Videlo se je celemu bendu na obrazih da so zadovoljni. Meni je ravno to pri njih všeč, da pridejo in kvalitetno zaigrajo, ne rabš več.Megadeth - Megazakon!!
![]()
Točno tako,metallica pa itak jim bojo ploskal tud če bojo v pizdi igral v tem je razlika.No,sej kdaj pa ne igrajo v pizdi po letu 1992.Men je drgač bla metallica top bendov sam s takim odnosom zgubljajo pike,ne moreš neki na površno igrat komadov sam zato da jih igraš. Edited by doda24 - 01.Jul.2010 at 08:52 |
||||
![]() |
||||
Tokio
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 08:51 |
|||
Pač je to band, ki sem ga hotla enkrat videt. Par komadov mi je supr, mi pa na splošno ne potegnejo. In zanimal me je , kako to zgleda v živo.
Tko da Freia, čist prou maš
|
||||
|
Metal je muska za grde.
|
||||
![]() |
||||
Khronoss
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Cambodia Status: Offline Points: 229 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 09:15 |
|||
Ej nisi edina; sem v zadnjem času slišal od več metalcev da jim Mustejnov vokal pač ne potegne in je poslušanje komadov že včasih muka ![]() Čeprav meni je blo zakon, se je splačal it pogledat ![]() ![]() |
||||
|
I have taken a supreme vow of celibacy, like my father and his fathers before him.
www.shadowicon.com www.sola-kitare.si |
||||
![]() |
||||
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 09:51 |
|||
|
Po LJ smo šli še v Zagreb...meni 20-krat boljši koncert... so šli že iz odra, plus outro je zaigral (kjer potem nikoli ne pridejo nazaj na stejđ) in potem je Dejv vprašal folk " What do you wanna' hear"? En se je zadrl Angry Again, in prvič po mnogih, mnogih letih so zasekali MegaKlasiko, ki je ponavadi ne... že zaradi tega je bilo zakon...
Aleš, sem gledal za Slovenci, pa razen železnikov nisem videl nobenga:) Škoda, da nisi rekel, da greš, bi kej spili... Ekipa, kot vedno, zakon, Frogi, prpopi nekam metalroadtrip fotke:D.... |
||||
![]() |
||||
FIFS666
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 10:08 |
|||
|
Setlista je bla v osnovi enaka ?
|
||||
|
Pojej jogurt.
|
||||
![]() |
||||
doda24
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 10:14 |
|||
|
Ja sam pač niso igrali zadnjih 3 komadov,namest teh so igral angry again in she wolf.
|
||||
![]() |
||||
wdream8
Groupie
Joined: 08.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 554 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 10:29 |
|||
|
čist so potrgal u zagrebu, prou bolš koncert mij biu kt u Lublan pa Švic. Pa še doda je skor ene dve hrvatice posilu, k so čist preveč hude
|
||||
|
GURI GUGURIN
|
||||
![]() |
||||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 11:00 |
|||
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!
JST BI TUD TO SLIŠAL Edited by Wind Carrier - 01.Jul.2010 at 11:04 |
||||
![]() |
||||
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 11:09 |
|||
me too... ![]() |
||||
![]() |
||||
Preshko
Newbie
Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 395 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 11:38 |
|||
Jaz sem jo slišal 13 let nazaj
|
||||
![]() |
||||
doda24
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 12:38 |
|||
|
No,ja sej možno da so jo igral vmes kej,sam to zelo redko:):).
|
||||
![]() |
||||
Kilroy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1590 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 13:12 |
|||
"I found McDonalds, but no Starbucks." |
||||
|
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
||||
![]() |
||||
ZeroTolerance
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 14:11 |
|||
|
V zagrebu je blo zakon, razn parkirišča, ko tablo spregledaš pa dobiš kazn amapak kurc niso take kazni ko v Sloveniji tk da ql :) Zakon zvok je bil... Prospect so mi bli ql, Megiči razfukali plac. Edina stvar ko me je motla je bla ta gužva pa tečn folk, ko je silu tak naprej, da je blo kr hudo. Sj vem, da je metal koncert pa vse, sam ni pa treba bit tk posiljen. Ko ga pa odrineš nazaj se pa pizdi... Drugač cel večer je bil zakon. Dave je bil zakon, Broderick je tk :O PA ANGRY AGAIN pa she wolf so igral :D res prav zakon :)
Edited by ZeroTolerance - 01.Jul.2010 at 14:12 |
||||
|
https://www.facebook.com/CorduraOfficial
http://www.reverbnation.com/timdraksler http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee |
||||
![]() |
||||
gašper
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 18:31 |
|||
![]() |
||||
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 19:26 |
|||
|
par fotk, neprečiščeno in tako dalje, bom pol naložil tko kot se zagre.. v zunanji mapi mate še do zagrebaklik
|
||||
![]() |
||||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 19:27 |
|||
|
Okej si podeljujem nagrado za najbolj butasto faco leta : )
|
||||
![]() |
||||
želodčni lisjak
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 20:12 |
|||
|
moj avto ni več renault megane
![]() |
||||
|
en mrzu burek bi
|
||||
![]() |
||||
Frenky
Newbie
Joined: 11.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 20:24 |
|||
|
Haha, huda.
Škoda samo da je pinki barva :) |
||||
![]() |
||||
želodčni lisjak
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Jul.2010 at 20:44 |
|||
|
pač nisem najdu črnega flumastra
|
||||
|
en mrzu burek bi
|
||||
![]() |
||||
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 12:08 |
|||
|
http://www.youtube.com/watch?v=IsfXsVjDz_4http://www.youtube.com/watch?v=IsfXsVjDz_4
Par odličnih posnetkov iz Šiške... |
||||
![]() |
||||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 12:37 |
|||
![]() |
||||
Beno
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 320 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 13:58 |
|||
|
me-ga-det me-ga-det ta ta ta me-ga-det You take a mortal man
me-ga-det .... Kok mi je blu doru k smo peli kitarske riffe z me-ga-det al pa kokrkoli http://www.youtube.com/watch?v=sf-gm_LoyEA |
||||
|
...iiiiin gremo!
|
||||
![]() |
||||
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 14:10 |
|||
![]() |
||||
WD-40
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 14:50 |
|||
haha ja hudo! :D ta komad sem pa cakal prov cel koncert, ma sicer edino tega sem poznal sam mi je pa dobr potrgal ker je fajn komad. je blo pa fino ker je blo vsaj enkrat za spremembo spet dost folka. pol pa se tezka zurka po koncertu, pa lubica... domov sem prilezu sele drugi dan enkrat popoldne, tko da lahko zakljucim da je blo vse skupaj zlo posteno :)
|
||||
![]() |
||||
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 15:11 |
|||
|
Mah če pridejo še jih grem tudi sam gledati dvakrat pa če moram ledvico prodat za to.
|
||||
![]() |
||||
Valia
Newbie
Joined: 17.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 158 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 18:22 |
|||
|
http://www.youtube.com/watch?v=Yg-ZZoOZKuI ---> Dawn Patrol + Rust In Peace...Polaris
Dva posnetka pa še prideta sam mi mora erat youtube zabavat... |
||||
![]() |
||||
Paparazzi
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jul.2010 at 23:24 |
|||
|
Noro je bilo poslušat celo plato, si vedu za vsak naslednji komad kateri bo
![]() ...še dobro, da edino kaseto, ki sm jo imel od Megadeth so šli odšpilat celo ![]() SLIKE |
||||
|
Papa Papa Paparazzi !
|
||||
![]() |
||||
poba
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Jul.2010 at 14:03 |
|||
|
Sej pol pa dodaš k tej plati še So Far So Good So What in Peace Sells in si skor že čist zmagu
|
||||
![]() |
||||
Valia
Newbie
Joined: 17.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 158 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Aug.2010 at 18:32 |
|||
|
Evo še šta dva filmčka:
http://www.youtube.com/watch?v=jEzD03l_RQQ ---> Holy Wars... The Punishment Due http://www.youtube.com/watch?v=Cp1xuIAoJVo ---> Hangar 18 |
||||
![]() |
||||
Post Reply
|
Page <1 141516 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |