![]() |
2013/07/31 IRON MAIDEN + ANTHRAX @ Arena, Zagreb |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Jul.2013 at 21:05 |
|
dans zvečer dobite flyer z vsemi informacijami.. računajte okoli 5h v ljubljani, torej prejšnje postaje tolk prej da se iz začetne štarta ob 4h. |
|
![]() |
|
BillyBoBo
Newbie
Joined: 11.Jun.2012 Location: Kras Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 08:54 |
|
Ma nebo okoli 5 malo prepozno. Koliko se rabi iz ljubljane do Zagreba? 2 uri cca?
|
|
|
https://www.facebook.com/Motorfire
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 11:34 |
|
kul bo. točni bodte pa tokrat bi res pičili, nebi se preveč ustavljal za čike, scanje.. tko da probite se ne preveč nalivat..da bomo skos pršli.. ta bus je nrjen ravno za tiste, ki zaradi služenih obveznosti ne morjo z drugimi prevozi ki so 2 uri prej.
|
|
![]() |
|
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 13:06 |
|
Pozdravite Maiden še za mene, nč ne bo z Zagrebško 10 obletnico zame zaradi turneje :( UP THE IRONS!
|
|
![]() |
|
Lunik
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2099 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 14:05 |
|
Bomo Tilen, bomo! Nič bat!
|
|
![]() |
|
mati zemlja
Senior Member
Joined: 12.Feb.2008 Location: POJSTLCAIZMAHA Status: Offline Points: 5975 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 18:25 |
|
tileeeeeeeeeeeeeeeeeen
![]() bomo pozdravili mejdne in antraks tudi v tvojem imenu, seweda :)) tebi pa vse dobro na turneji in še naprej bodi takšen kot si :-) zelo lepo te je imeti v tem nadvse simpatičnem svetu :PPPPP wik wik ... sovražim vročino, imam pa rada tople in prijazne ljudi ![]() |
|
|
~ V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo. ~
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 21:16 |
|
za busarje: 16h loka glavna avtobusna 16:15 kranj kreina 16:30 medvode 17h ljubljana tivoli |
|
![]() |
|
Vitoslav
Newbie
Joined: 07.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 221 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 21:58 |
|
Gre še kdo z avtom iz Ljubljane pa ima plac, sem ravnokar brez prevoza ostal..?
![]() Urban
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2013 at 22:01 |
|
na busu mamo še eno mesto.
Edited by frogstomp - 30.Jul.2013 at 22:04 |
|
![]() |
|
Mrtupevc
Senior Member
Joined: 12.Jan.2008 Location: Bangladesh Status: Offline Points: 1935 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 06:47 |
|
Mnogo bo dobre volje dans, že vidm :D
|
|
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|
![]() |
|
jajčk
Senior Member
Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 08:10 |
|
Wiuwiuwiuwiuwiu, še par urc oddelam, pol pa prot ZG. Komi čakam! :)
|
|
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
![]() |
|
Tokio
Senior Member
Post Options
Thanks(1)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 12:04 |
|
Prijatelj iz LJ išče prevoz za svojo suho rit. Če ma sučajno še kdo fraj -
Jeros: xxxxxxxxxxxxxxx Edited by Tokio - 31.Jul.2013 at 14:16 |
|
|
Metal je muska za grde.
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 13:22 |
|
a je to še aktualno?
|
|
![]() |
|
Tokio
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 14:04 |
|
In zrihtano. Hvala :) Edited by Tokio - 31.Jul.2013 at 14:14 |
|
|
Metal je muska za grde.
|
|
![]() |
|
mars
Newbie
Joined: 05.Apr.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 14:16 |
|
Vrata Arena Zagreb otvaraju se u 17:30. Raspored izvođača je sljedeći: Voodoo Six: 18:40 – 19:20 Anthrax: 19:40 – 20:30 IRON MAIDEN: 21:00 – 23:00 http://www.adriaentertainment.hr/vijesti/item/168-spektakl-u-punoj-areni-zagreb-pripremite-se-za-iron-maiden |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 14:53 |
|
ok.. to je pa kr bedno glede na to da je pisal na strani od arene začetk ob 20:00.. ampak bomo že nekak..
|
|
![]() |
|
Pero
Admin Group
Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3916 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 14:58 |
|
manj pit, manj scat, pa bo ;)
|
|
![]() |
|
Cepo
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Jul.2013 at 17:00 |
|
Alo, če kdo rabi karto za IRON MAIDEN dans, naj me kontaktira na 040 757 280! Meni žal ne bo uspelo it... Cena 15€. Prevzem v MASTER OF METAL trgovini!
|
|
|
Clive Barker For President!
|
|
![]() |
|
Mrtupevc
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 08:10 |
|
Najprej da se izkašljam (edin minusek)... Zvok. Z njihove strani bi vseeno pričakoval kaj več. Na trenutke sem že mislil: "A so fušnl - pa ne oni!" Res, zvok jim včeraj zvečer v Areni ni bil glih najbolji drugar in če res nekdo ni poznal kakega komada (no, upam, da je bilo takih na račun playliste morda za ducat, dva). Ok, pustmo to. Vizualizacija pt. 1 (oder). Najprej tko: "A ne deluje vse skup nekam mejhno?" No, tekom koncerta mi je blo jasn, da je blo vse skup preklet dobr premišljen. Glede na vse skulpture in Eddijeve pojave, ki so se dvigovale / spuščale izza kulis + vsa pirotehnika... JEBEMTI!!! Hudo noro! Stal sem kakih 2-3 metre pred ograjo, ki je ločevala sredinske kamere / tonca in pri Moonchild mi je vročina ognja, ki je bruhnila iz kakih 6ih vulkanov, dobesedno razžarela ksiht. Pa ne zarad same vročine v dvorani (ja, bilo je res svinsko vroče). No, poleg odra sta bila na vsaki strani še dva big screena, kjer so z različnih kotov kazal bando na odru in bando pod odrom (bemti, kjera slika je bla, ko je kamera usmerila pogled pod oder!!!). Na trenutke so zraven dotičnih komadov vrtel še inserte iz njihovih spotov, pri Aces High pa celo Camp Chaos (~animirano) verzijo. Vizualizacija pt. 2 (dvorana oz. folk). Pred samim Churchillovem govorom in posledično sledečim Aces High je začelo grmeti. Resnično grmeti. Najprej me je spet prešinilo: "Haha, a so dal na sorround fighting in the air"?" Malo morgen. Ko je šla svetloba žarometov od enga konca dvorane do drucga, mi je blo jasno. Folk (predvsem na tribunah) je začel skakat - od tod "fight in the air". Za tole bi mogl Mejdni honorirat vse prisotne :))) Banda na odru: Janick itak večni zabavljač. Bruce maratonec (pomoje je pa kar napral kak kilometer včeraj). Nicko - ta prav priimk so mu dal. Večno nasmejani ata z ubijalsko "enonožno" pedalko in šestimi rokami. Harris najstnik. Skakat na mestu, laufat sem pa tja, zašvicat ful, vmes pet komade... Murray in Smith... Ok, če še Gersa zraven prištejem, upoštevaje Trooperja, potem vem, zakaj so trije kitaristi. Če pa v drugo enačbo dam Smitha, Harrisa in Dickinsona ter "Fantoma iz opere", na drugi strani enačaja stoji troglasje. Pizda, k sm vidu video iz Švedske (Early days tour) pa ta ista dva komada, sm si mislil, fak, da bi to enkrat vidu/slišu v živo! (no, sam zarad v uvodu omenjenega minuska sem se moral pošten potrudit, da sem slišal oba detajla). Na Trooperju po vzoru BBC radio sessiona tri kitare v dveh tercah, na Phantom of the opera trozvočje vokalov. Jebiga, majstri. Banda pod odrom: Skakat, mahat, ploskat, se dret, ni da ni. Mimo mene so se tekom koncerta gužvale pupe, ki so bile ali namazane z Nivea kremo ali pa čisto obnemogle. Bilo je res peklensko vzdušje, vroče za popizdit, zato sem eno drugo pupo, pol manjšo od mene (in nam je kolegialno posodila svoj upaljač, katere so na vhodu sicer varnostniki plenil in jih metal v kanto), vprašal, če bo preživela. Gor vzdignjen palec in usta od ušes do ušes je povedal vse. Take norije cele dvorane ni za videti povsod. Overall: Naj mi ne zameri kdo, ker sem spustil predskupini. Prvih sploh nisem videl, ker smo imeli s samim prihodom in ostalo logistiko precej dela, pri Anthrax pa tudi razen par komadov (med drugim smo slišali tudi AC/DC) nisem dobil kakega močnega vtisa, žal. Tako, Maiden England v Zagrebu je za mano. Srečen sem. Aja, še setlista (približno po spominu, mogoče vrstni red ni ta prav): 1. Moonchild 15. Churchill's Speech / Aces High (+ po parih minutah norenja publike v temi in končnemu prižigu luči še obvezen Pythonov Look on the bright side of life) |
|
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 09:00 |
|
Koncert super,razn zvoka,ki bi lahko bil boljši.Vokal je bilo premalo.Smith je bil prepotiho.Natop benda 10/10,dal so vso energijo v nastop-Folk zakon.Noreli od prve do zadnje minute.Bil sem v headbangers pitu in mi je na koncu zmanjkovalo sape.Maidnov mi ni uspelo posneti je bilo preveč goril pred mano in preveč se je norelo:):).
Anthrax inštrumentalno dobri,vokalno bolj ne-Minus T.n.t. (ac/dc cover), kot da nimajo miljon odličnih komadov.Belladona:Ta dan ni bla moja noč:):). Še en posnetek Anthraxov Edited by doda24 - 01.Aug.2013 at 09:01 |
|
![]() |
|
jajčk
Senior Member
Joined: 26.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1426 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 09:06 |
|
Zakon je blo včer! Koncert je bil točno to, po kar sn prišla v ZG (ajde, pač zvok je bil res mal prepotih, kar se tiče pa energije pa tut folka je blo pa noro!). Moram pa pohvalt še eno stvar - kljub temu da je blo res velik folka nisn na vhodu niti minute čakala za not, prav tako na WCjih (OK na WC sn čakala mogoče 2 minuti) tak da res sva čast Hrvatom, kar se tega tiče!
Pa hvala Lunik in Jaša ker sta me včer cel dan razvajala. Lepo mi je :) :*
|
|
|
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
|
|
![]() |
|
Valuk
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1551 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 09:42 |
|
Vse super, razen:
- zvok Anthrax totalno nehvaležen - pri Maidnih tudi ni bil ravno super, pa še par kiksov so imeli (SSOASS in Fear Of The Dark še najbolj očitno), kar pa me ne moti - ljudje, ki ne uporabljajo deodoranta - ljudje, ki pridejo furat romantiko v pit in se pizdijo :) |
|
|
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
|
![]() |
|
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 09:46 |
|
Anthrax presegli pričakovanja: slab sound, dober nastop, prekratko, vseeno, men je blo kar top.
Maiden izpolnili pričakovanja: bilo mi je brezveze in sem šel ven :D All in all top večer! |
|
![]() |
|
Jovo
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 10:13 |
|
|
|
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
|
![]() |
|
Lunik
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 10:45 |
|
Umrl na Bucotov komentar!!!
![]() ![]() ![]() Drugač pa fuckin' top shit, pa to je to!!! Se pridružujem malim kritikam čez zvok, ampak kaj čemo, če je bil pa filing naravnost fenomenalen. Temu se reče koncert, saprabolt! ![]() Videl sem tako Anthrax kot Mejdn in čeprav nisem nek fan prvih, so bili oboji kul, pa že takrat je bil kul občutek v dvorani, pa že takrat je alko pritiskal v vrelo bučo, pa že takrat smo se slikali in delali blesave frise, pa že takrat smo razvajali Jajčka (BTW, ni za kaj! ) in oh in sploh karkoli se že da počet na takih scenah. Še Rado me je bil neizmerno vesel, ko sem mu zrihtal vžigalnik, ma ni da ni! ![]() No NAJVEČJA pohvala gre pa organizaciji koncerta, namreč močno upam da se ga je udeležil kak organizator, ki rad koncerte tlači v Stožice ali na podobne kraje: - V vrsti smo čakali... čakaj, pa saj sploh nismo čakali, direkt smo šli noter kljub hordam valečim se v dvorano! - Osebje je delalo in ne zasanjano zrelo nekam v 3 PM... - Cene so bile še sprejemljive, čeprav se tu vedno da debatirat, smo pa sami tu definitivno precej slabi proti ostalim. - Še WC-ji so bili dostopni, ne moreš verjet. ![]() - Em, to moram poudarit - vstopnica za Mejdn + Anthrax za CELIH 19 €!!! Pri nas se ji ne bi izognil pod 60 €, sem zihr. Kakorkoli, ob poslušanju Prisonerja sem orgazmiral, podobno se je godilo še med Afraid to Shoot Strangers ter 7th Son... sicer je bila pa nora izkušnja v dvorani/pred dvorano/med vožnjo in vse ostalo. Hvala številni publiki in sploh vsem, ki so imeli veze s tem, sam grem pa gotovo še kdaj v ZG kaj pogledat, pa magar Mejdne! ![]() Lepo se imejte in upam, da se počutite bolje od mene, ki sem danes ko hripav, paraplegični, rahitični preživeli bojevnik velikanske bitke. ![]() |
|
![]() |
|
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 11:34 |
|
no ja, tolk dobr pa spet ni blo. I get it, it's Maiden. Ampak je treba izpostavt, da se jim je mal mudil zaklučt tour in bi lah tale koncert izpelal mal bol. Mislm sj vse ok, sam Bruce se je kr šparal (al pa ne more več), CIPWM so zašprintal u pm pa med wasted years se je kr konkretn blooper med solom zgodil. Komunikacije s folkom ni blo, čeprav je bila publika pa res zmešana, fak, na velike bende hodm sam še na Balkan majkemi! Hala sej skor zrušla ob divjanju. In ja, ful folka je jokal od sreče, ena pupa zraven naju je prov slap spustila med afraid to shoot strangers. Presenetl so me anthrax, men se je zdel joeyev vokal TOP of the Top, super setlista, s TNT so pa zadel žebljico na glavico, k se je folku čist snel na ta komad, tko da res super. Sound je bil pa generalno nakalibriran na ldi s čepki, ker če si dal to not si use slišu, sam to pač pol ni metal. Pa zadi na tribuni nm je vse base požrl, tace sploh ni blo, tko d je tale arena res zafukana za sound očitno...na GN'R pred leti je bil pa top. All in all je bila zelo fina izkušnja, prov res pravi throwback to the 80's ko je metal vladal. Lp vsem k ste bli tm, razn bucotu k je debu trol :)
|
|
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
|
![]() |
|
Profanity Zine
Newbie
Joined: 15.May.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 11:36 |
|
PROFANITY - METAL IN HC WEBZINE
WWW.PROFANITY.SI info@profanity.si Za razliko od drugih si drznemo iti globlje!!!
|
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 11:37 |
|
Men je bil od belladone vokal naslabši do zdej pa mislim,da sm jih že ene 3 x prej gledal.
Edited by doda24 - 01.Aug.2013 at 11:38 |
|
![]() |
|
Mrtupevc
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:01 |
za report, res, oni ti res ponudjo paket vsega, kar češ :)
|
|
|
Ole - OleOleOle;
Peterle - zakaj pa ne? |
|
![]() |
|
Valuk
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1551 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:05 |
|
Meni osebno je imel dober vokal. Le res slab zvok.
Žalostno pa, da najbolj zapalijo priredbe (Got The Time, TNT, Antisocial...) |
|
|
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
|
![]() |
|
Lunik
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:09 |
|
Dobro je Tegla reportažo napisal, se strinjam z njim.
|
|
![]() |
|
Stne
Senior Member
Joined: 20.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:10 |
|
Zadovoljen s koncertom..........
|
|
|
You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I AM GOD!
|
|
![]() |
|
izzy
Newbie
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 435 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:21 |
|
Hvala Tegla, k si mi razjasnil dve vprašanji glede včerajšnje postave Anthraxov ... k sem bil prov uno: WTF kje je Charlie :) ... Men so bli Ontraks top... prčakval sem ful mn kukr sem pa dobil :)
Edited by izzy - 01.Aug.2013 at 12:21 |
|
|
Music is the gate, it's an opening to our fate, it's a feeling that binds us strong
|
|
![]() |
|
Andrej B
Newbie
Joined: 08.Jul.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 444 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:33 |
|
Zagotovo nepozaben koncert !
Predvsem zaradi tega, ker mi je uspelo čez mejo priti brez osebnega dokumenta ! Res lepa in pohvale vredna gesta policistov in carinikov na meji ! Pridružil bi se pohvalam glede organizacije. Nobenih problemov ni bilo niti s parkiranjem. Bilo je dovolj BREZPLAČNIH parkirnih mest v neposredni bližini dvorane. In hitro se dalo pripeljati in potem tudi odpeljati s parkirišč na avtocesto ( obvoznico ). Res se lahko nekateri naši organizatorji še marsikaj naučijo. Tudi od Hrvatov ! Predvsem, naj se ne komplicira tam, kjer to ni nujno potrebno ! Srečal sem cel bataljon Slovencev, tako da sem se vmes že vprašal. če sem res v Zagrebu. Očitno je včeraj le malo naših metalcev in ostalih ljubiteljev metal glasbe ostalo doma... |
|
|
"Samo dve stvari na tem svetu sta neskončni :
vesolje in človeška neumnost, čeprav za prvo nisem povsem prepričan." |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 12:59 |
|
zen reportič, zdej mi je pa žal :) kurc, sm mogu na sestank it na drugo stran mesta. mi je blo pa vseeno v veselje z biciklm mal raziskovat zagreb.. vozit čez rdeče, po bilokeri strani ceste.. pač promet deluje, nobenih židov k bi se utikal vame... čisto nasprotje tega k pr nas, k je cela država postala ena jebena kaznilnica... anyways, hvala za udeležbo na busu, prov kul ste bli, ni blo velik za pospravit in vse se je odvijalo najbolj tekoče do zdej..
Edited by frogstomp - 01.Aug.2013 at 13:23 |
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2013 at 13:35 |
|
TA DOGODEK, SE LAHKO PONAŠA Z NAZIVOM KONCERT! Najbrž tudi zato, ker so igrali same zakon komade (predvsem Anthrax so me s set listo tako pozitivno presenetili da joj!!!!!), ki so bili mojim možganom splošno znani in so že sami sprocesirali manjkajoče kose ![]() No edini minus bi bila projekcija, ki pri Anthrax ni bila prisotna, kar bi bistveno olajšalo pogled na Ianovo lepo frizuro ![]() Merch je bil malo siromašen, tako sva le par Anthrax majic za spomin odnesla ![]() p.s.: nima veze s samim koncertom, sem pa bil ponovno zelo zadovoljen s koncerti.net in njihovim prevozom. Vodič Čedo ni utrujal po mikrofonu in je povedal le kar je bilo nujno in poglavitno! Pa hvala folku na busu št.3 ker ste bili tako točni... nisem še doživel kaj takega
![]() |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
BOCO
Senior Member
Joined: 10.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3088 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2013 at 02:31 |
|
eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
|
![]() |
|
FINc
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2013 at 09:35 |
|
"Htjelo se reći, evo, možeš ti njih izvući s Balkana, ali Balkan iz njih – nigdar!" ni ti treba bit Einstein da to dojameš Bruce Dickinson (dick-in-son?!?) hahahahaha pobira me od smeha
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2013 at 15:12 |
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Poli
Senior Member
Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11877 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2013 at 21:57 |
|
upam samo, da vsi vedo o kakšne vrste portalu je beseda ![]() drugače dober štos ![]() |
|
![]() |
|
Jeros
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Aug.2013 at 15:21 |
|
Jst bi se pa rad predvsem zahvalu Tokio (
) pa froggyu za plac na busu (sm bil že skor na železniški k sm dobu klic od Tokijke z info). Zakon je blo, hvala! |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(1)
Quote Reply
Posted: 08.Aug.2013 at 15:27 |
|
me veseli, da smo lahko pomagal
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |