Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 2026/04/17 Hypocrisy & co. @ Cvetličarna
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

2026/04/17 Hypocrisy & co. @ Cvetličarna

Post Reply Post Reply
Author
Admin Group
Admin Group

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dejan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 2026/04/17 Hypocrisy & co. @ Cvetličarna
    Posted: 18.Apr.2026 at 12:31
Sem obiskal že kar nekaj koncertov, a ta včeraj je bil zagotovo najdražji. Vreid sem zamudil, zato sem jih poslušal samo 20 minut, Vomitory so imeli neprepoznaven zvok kitar, zato sem po 10 minutah zapustil dvorano, Abbath so nas pustili čakati dodatnih 15 minut, dokler je trojice stopila na oder in sporočila, da je Abbath v bolnici, glavni akt večera, ki naj bi tudi imel porazen zvok, me pa že v osnovi ni zanimal. 45 EUR za 30 minut glasbe. Tongue

k sreči je bil koncert fuuuul obiskan in sem srečal polno ljudi, s katerimi se že dolgo nismo ali se pač srečujemo samo na koncertih, tako da je dobra družba nadoknadila pomanjkanje dobre glasbe.
Back to Top
Dejan View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dejan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Apr.2026 at 12:31
kot kakšen koncert izpred 20 ali več let ...
Back to Top
Lunik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lunik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Apr.2026 at 15:39
Če odmislimo Abbathovo neresnost ter (vsaj na momente) res porazen zvok kot je Dejan omenil, je bil včeraj naravnost nor večer. Ponovno snidenje z obrazi, ki jih že celo večnost nisem ugledal, pa vzdušje tudi na ravni vse do konca, v nasprotju recimo z akcijo minuli teden, ko smo orgazmirali ob Carcass in Kreator, a bili vmes deležni tišine med komadi ipd.

Lepo od Hypocrisy, da so malo podaljšali set, čeprav je smešno, ko se akcija zaključi, ura je pa par minut čez deseto uro. Ampak nič zato, lepo smo se imeli, pa tudi pasalo je po nekaj letih spet razsajat v mali dvorani Cvetličarne.

P.S. Pardon vsem, ki vas nisem imel cajta več kot samo bežno pozdravit.
Back to Top
egregius View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote egregius Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Apr.2026 at 15:44
A pa se ve, kaj je z Abbathom?
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.145 seconds.