![]() |
9.6. Origin, Impaled in Hour of penance - Orto bar |
Post Reply
|
Page <123 |
| Author | |
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Jun.2008 at 19:46 |
|
Hour of pennance: Sicer dobri, samo monotoni. Komadi preveč podobni med sabo.
Impaled: "We are Impaled, we bring war, death, wounds, blood and George Bush!" Tegla, ali niso bile melodije, hm, no,... malo preveč švedske? Ni imel desni kitarist hm, no,... malo preveč švedsko kitaro? Preveč kričanja, premalo kruljenja, levega kitarista se ni nič slišalo pri petju. Pa ravno on je imel najboljši growl.
Origin: Kul. Kot če bi od daleč gledal kako bolj brutal vokalno varianto Easy Mucija na odru : ). Edited by devlin - 12.Jun.2008 at 11:01 |
|
![]() |
|
joza
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 404 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Jun.2008 at 10:44 |
|
Hour of pennance so men tut bli rahl dolgocajtni. Tak k je devlin povedu, monotoni, pa sound je bil v pizdi. jst nism nč slišu, sam bol ko ne nažigavaje bobnov. ma ja no...
Impaled pa itak zakon!!! vidu zdej drugič, pa sm spet tak navdušen. sound je bil tuki bolši ko pr prvih. kitare so se bolš slišale pa tak zakon je blo. bend večera! Origin so bli pa tut kr kul. pač bi se spet lahk kitare mal bolš slišal, sam to je zgleda pač posledica da so mel sam eno kitaro (isto ko makaronerji). drgač pa tak k že vsi pred mano ... bobnar pa basist -> odfukanca! skratka blo je zakon. še posebi impaled. pa tut tak ful prazn se mi tut ni zdel tak da je blo fajn. mal za pogledat pa kak pir spit hehe :) aja pa mosha neki ni blo... sm čaku da se bo kej začel... ajde! |
|
|
Lejga kamerat sam bumf bo nardil!
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Jun.2008 at 10:59 |
|
V gornjem postu sem pobrkal levo in desno med sabo. Zdaj je popravljeno. Če ga je kdo slučajno bral in bil zmeden v nulo se mu opravičujem
P.s.: Tisti kreol ali karkoli je že bil na sredini je bil FREAKY. Me pa zanima zakaj je stal tam glede na to da je večino vokalnih dolžnosti opravil desnak. Mejbi zato ker je imel kul zaključek vrata na baski Edited by devlin - 12.Jun.2008 at 11:03 |
|
![]() |
|
krepitacija
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Jun.2008 at 09:09 |
|
hmm.očitno so bli sam meni HoP zakon
drgač je biu pa res super koncert. pa se opravičujem vsem tistim ki sem jih spotaknila, ampak ko stojim moram met levo nogo stegnjeno naprej
'' the doctors of Impaled say: up the dose!!! ''
|
|
![]() |
|
Person-man
Organizator
Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Jun.2008 at 09:21 |
|
Ma, sej so bli men HoP tudi zakon :D
Ampak vse so Impaled čisto zasenčli. Niso ravno tehničarji kot drugi bandi, ampak so vseeno bili nadodlični :D |
|
![]() |
|
Ivan
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2579 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Jun.2008 at 10:12 |
|
Impaled so imeli perfektni sound (razen vokala na desni, ki - Devlin - ne growla, ampak KRIČI!!!, HEHEHE), odličen nastop, razgibane komade, zanimive govore in totalni šus. Zakaj je Ross Sewage v sredini? Coz he's the man with the axe!!!
Origin - vsi komadi isti, ampak ritem sekcija - bobnar + basist - out of this world!!! Drugače ok vokal, nerazločne kitare in ful annoying scream od kitarista. Plus - a nimajo oni dveh kitar v originalu? Hour Of Penance - super boben, vsi komadi skorajda isti, slab vokal. Kitare in bas ok. Koncert - povzetek: ZAKON!!! |
|
|
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
|
![]() |
|
BudZpencer
Organizator
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Jun.2008 at 12:00 |
|
men je bil pa glih un 'annoying scream' vokal od kitarista zakon :)
tko nekak je razbil un growl monotonost |
|
|
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Jun.2008 at 12:18 |
|
Tegla saj sem popravil. Levega vokala ki growla ni bilo nič : (. Tistega brutal špeglarja : (. Drugače pa mi je tvoj brat grozil in me pozval na dvoboj. On na traktorju, jaz peš, brez vsega. In kolikor ga poznam bi goljufal in zadaj dal še obračalnik. Barbar. Jest-ga-ne-maram-preveč. Edited by devlin - 13.Jun.2008 at 22:49 |
|
![]() |
|
Tyrant
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Jun.2008 at 15:39 |
|
Ja zakon je blo! Pa na konc je še en zob odletu
|
|
|
To err is human..to arr is pirate. mjau
|
|
![]() |
|
Šufko
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Saudi Arabia Status: Offline Points: 653 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Jun.2008 at 17:38 |
|
Za letenje ne rabiš kril !!!
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <123 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |