![]() |
Bandi v stilu Devil Doll |
Post Reply
|
| Author | |
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Bandi v stilu Devil DollPosted: 07.May.2013 at 21:39 |
|
Po letih čaščenja Devil Doll ter preizkušanja takšnih in drugačnih bandov, ki bi mi bili enako dobri ter igrali približno podoben stil glasbe, sem se odločil vprašati še tule - kateri band se po vašem približa Devil Doll na kakršenkoli način?
Nekje približno blizu (a še vseeno daleč) so na trenutke Miasma and the carousel of headless horses ... na več koncih sem zasledil primerjave z Lacrimoso ter Jaculo, ampak se mi zdijo neustrezne. Nekako si že lep čas puščam Virgin Black (na več mestih na spletu jih omenjajo ob boku DD) na strani, ker mi s prve njihove stvari res ne potegnejo - kaj se od njih splača preposlušati?
Edited by rožica - 07.May.2013 at 21:41 |
|
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.May.2013 at 21:49 |
|
sej mislm da si hodil tud ti na koncerte vulture industries(so igrali tudi priredbo), to je najbližje z vrha glave, kar bi porinil v ta koš, možn pa da sm čist mim ustrelu.
|
|
![]() |
|
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.May.2013 at 22:04 |
|
Ja, mel so še kr zabavno priredbo s parimi odseki iz Eliogabalusa/Sacrilegiuma v Šiški, kjer je se je zraven njih totalno smešil stric Jesenko, pa v Ortu so igrali To sever the hand of corruption, spojen z nekaj deli Eliogabalusa, ampak sicer so kar daleč od Devil doll.
So pa zelo kul band.
Edited by rožica - 07.May.2013 at 22:05 |
|
|
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.
It’s called the 2nd Law. |
|
![]() |
|
Thunderstorm
Newbie
Joined: 07.May.2012 Location: Slovenija Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.May.2013 at 04:23 |
|
V tem trenutku mi predejo na pamet le Angizia. Sicer zadeve nisem nikoli kaj dosti poslušal (morda ravno zaradi podobnosti)... Edited by Thunderstorm - 08.May.2013 at 04:23 |
|
![]() |
|
Valuk
Organizator
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1551 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.May.2013 at 07:56 |
|
Vokalno težko najdem kaj podobno zanimivega. Mogoče La Masquerade Infernale plata...
Sicer pa greš pač na stare italijanske dark prog bende iz 70ih in najdeš glasbeno primerljive zadeve. Ali pa Covenant Nexus Polaris. LOL |
|
|
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |