Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - CIRCUS MAXIMUS
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

CIRCUS MAXIMUS

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote D'Addario Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: CIRCUS MAXIMUS
    Posted: 01.Apr.2009 at 21:03
Komu fajna zadeva?
Komu nedoumljivo dobra, nadzakon, orgazmična melodična progresiva?
Po mojem skromnem mnenju najboljša neuveljavljena zadeva v omenjenem žanru v zadnjih 10 letih, definitivno najboljša stvar, ki je kdaj pršla iz Norveške - (iskreno prosim black metalce za toleranco do mojega mnenja).
Back to Top
Akasha View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Akasha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:06
Ja, dobri so...poslusam jih občasno Thumbs%20Up

Predlagam za POA Smile
THE SPIRIT OF FIRE !!!
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:07
Originally posted by D'Addario D'Addario wrote:

definitivno najboljša stvar, ki je kdaj pršla iz Norveške - (iskreno prosim black metalce za toleranco do mojega mnenja).

LOL

Ja, nori so Big%20smile
Pomoje bi ti znal bit še Pagan's Mind kul, če jih še ne poznaš Embarrassed
Tut nadorgazmičen novejši prog ^^
Back to Top
Akasha View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Akasha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:10

.

Edited by Akasha - 01.Apr.2009 at 21:14
THE SPIRIT OF FIRE !!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:13
ma od kdaj se deli muska na melodično pa nemelodično?

kr v vsak topik, melodika sm, melodiko tja

(sicr pa mi ta band ni neki preveč, majo pa kul ime )

Edited by FABO-SUPERGRIZL - 01.Apr.2009 at 21:13
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:15
eh melodika je gay
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
D'Addario View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote D'Addario Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 21:15

Originally posted by Person-man Person-man wrote:

LOL

Ja, nori so Big%20smile
Pomoje bi ti znal bit še Pagan's Mind kul, če jih še ne poznaš Embarrassed
Tut nadorgazmičen novejši prog ^^

Poznam, stvar je zlo všečna, edino kar je, me riffi nekak ne impresionirajo tolk, kot mogoče pri CM, kjer pa sta izvirnost in same strukture komadov nad nivojem.

Edited by D'Addario - 01.Apr.2009 at 21:17
Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 22:09
Za mene ze skoraj prevec melodicnio so slicni ze popu skoraj. Vsi sledilci prog  metala, ki prenasajpo stvari iz prog rocka pozabljajo, da so slednji , z izjemo canteburryske scene bili zelo temacni v svojem bistvu.
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
D'Addario View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote D'Addario Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:04
Originally posted by plecocicho plecocicho wrote:

Za mene ze skoraj prevec melodicnio so slicni ze popu skoraj. Vsi sledilci prog  metala, ki prenasajpo stvari iz prog rocka pozabljajo, da so slednji , z izjemo canteburryske scene bili zelo temacni v svojem bistvu.

Kar se popa tiče se popolnoma strinjam, kar ne razumem je pa to, zakaj bi bandi, ki kot si omenu prenašajo stvari iz prog rocka bli oblegiran držat popolnoma istih žanrskih odtenkov kot bandi, ki so ga nekoč razvijal. Zakaj bi kdo želel popolno predvidljivost žanra, ki se z obdobji, bandi, stili ne razvija, spreminja, s tem ne ustvarja nove smernice iz izhodičnega in ne nastaja in se oblikuje kot neki novga?
Pri tem pa seveda ostajajo tudi neverjetno odlični bandi, ki strmijo, da bi mel čim bolj podobn sound, kot določeni prog rock pionirji in tak je tut prav.
Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:18
Saj ne mislim, to da morajo kopirat njihov zvok, hoces noces pa so ti bendi pomembno vplivali na prog metal,. Saj so v redu bend, sam za mene pac prevec melodicni. Mogoce so pa v zivu bolj udarni, ko t pa na platah.
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
D'Addario View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote D'Addario Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:28
Razumem, ja.   Smile                Bolj udarna in nekolk manj popish je prva plata, medtem ko je druga mogoče res že konkretno na meji, je pa zato velik bolj pestra.
Back to Top
Madafaka View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Madafaka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:52
Zelo okusno (glej moje predloge za POA). Nekaj časa sta se mi obe plati valjali naokrog, pol pa sem 1st Chapter iz obupa vzeu u avto in.... Revelation!!!!!!! Definitivno naj stvar, ki se je Norveški na prog/power sceni zgodila po Conception....Clap
Raul artista, siempre Madridista!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.