Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Čepki za ušesa
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Čepki za ušesa

Post Reply Post Reply
Poll Question: Ali na koncertih uporabljate čepke za ušesa?
Poll Choice Votes Poll Statistics
53 [88.33%]
2 [3.33%]
5 [8.33%]
You can not vote in this poll

Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Čepki za ušesa
    Posted: 08.Dec.2008 at 15:28
Ali na koncertih uporabljate čepke za ušesa?
FUCK THE WORLD
Back to Top
ouch View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ouch Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 15:46
ok...zakaj bi rabli čepke za ušesa????
pa sei na koncert gremo zato da slišimo kej :D
www.myspace.com/bulletinthehead
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 16:02
Nikoli, niti na odru, niti na vajah ...
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 16:04
Če bi poslušal to kar fatur posluša bi razumel:)
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 16:12
Samo na festivalih ko grem spat (da me ne zbudijo krki Marjan!-a).
malce pa le pomagajo
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 16:50
Samo na vajah včasih.
Ne preklinjam več.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 17:09
jaz jih sicer ne nosim, se pa včasih pri kakem nesposobnem tonskem mojstru al pa slabem ozvočenju pozna če si zamašiš ušesa.
pa to zdej ni bla fora ampak res. poskusite kdaj, ko je v zvoku dosti šuma, še posebej če sta dve kitari na odru. si zamašiš ušesa in se visoki toni "porežejo" tako se ti očisti zvok. je pa res, da je pol vse ostalo bolj zamolklo. pa tudi prstov si več ko tolko ne moreš tiščat v ušesa :)
MacGyver je zakon!
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 17:21
Ko sm gledu Hatebreed iz prve linije na velkem festivalu, je kr pasal, da mi ni bobnov razfkal, drgač pa ne.
Back to Top
Ragery View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ragery Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 17:25
samo ko cimra drnjoha (smrči-za neprimorce) Smile
aja, na koncertih.. ne, tam pa ne ^^ smi zdi
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 17:43
na koncertih nikol, na vajah mam pa tiste delavske slusalke + vcasih tudi cepke...

ma me ze kr jebe sluh

spomnem pa se enga italjana na GOM, ki je mel neke posebne sportne cepke med MOTORHEADI!!!!!   
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 19:19
ja, jst tud kadar spim (in nisem pjan) da je use lepo tiho :D

na koncertih pa nikoli.
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 19:25
Js jih tudi nisem še nikoli imel na nobenem koncertu, niti na Manowar (najglasnejši bend), ko so se tla močno tresla (open-air koncert) in je prou bolelo v ušesih. Nikoli niti na odru, enkrat pa na vajah, pa sm vidu da ful popačijo zvok in nism nikoli več. Vidim pa dosti naroda, sploh v tujini, ki imajo stalno čepke v ušesih na koncertih. Vedno se mi je zdelo smešno, samo... Je možno da bomo vsi ki jih ne nosimo čez par let slabše slišali? Meni se zdi da je že malo razlike pri meni, nisem 100% siguren no. Idejo za to anketo sm dobil pa ko sm vidu tisti prispevek v Iron Maiden temi ko una dva die-hard Maiden fana povesta da uporabljata čepke za ušesa.

Edited by Gašper Fatur - 08.Dec.2008 at 19:29
FUCK THE WORLD
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 19:30
Ne uporabljam. Edino kot Šufer na Metalcampih ko grem spat. In poleti da ne slišim kako me ponoči sesajo komarke...
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 19:54
to, da smo metalci povečini malo naglušni se mi zdi da bo kar res. samo jebat mu mater, pa ne moreš 100% uživat v npr. Testament COTLOD na sobni temperaturi. če švasa je neki čisto drugega.

Na koncertih me pa dostikrat moti, da so predskupine na neki normalni jakosti, pol pa headlinerje nažgejo do fula da se: 1. popači zvok do mere da če ne poznaš komada ne veš kaj igra, in 2. ti pol še cel večer zvoni v glavi...
MacGyver je zakon!
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 21:13
jp, zaskrbljenost je kar upravičena. zvočno energijo kar malo preveč podcenjujemo. pa ne samo zaradi slabšanja sluha.  
...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 21:17
Že večkrat razmišljal o uporabi. Ampak mi verjetno več škode delajo slušalke mp3ja zato bi mogu najprej ukrenit kaj glede tega. :/
Back to Top
ouch View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ouch Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 21:39
Originally posted by mizzi mizzi wrote:

Če bi poslušalA to kar fatur posluša bi razumelA:)

no in kaj posluša? :)
www.myspace.com/bulletinthehead
Back to Top
BudZpencer View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BudZpencer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 21:45
bojda so čepki fajn, saj se zna zgodit da pri 60ih ne bomo več slišal nič.... pa tud če je zvok v p**** je res da se ful bolje sliši s čepki. Samo jaz osebno ne uporabljam tega, ker se mi jih preprosto ne da jemat s sabo in tlačit v ušesa. Čeprav morda mi bo enkrat še žal :)
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002

Back to Top
Windir View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Windir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 22:14
Originally posted by Paparazzi Paparazzi wrote:

Samo na festivalih ko grem spat (da me ne zbudijo krki Marjan!-a).
malce pa le pomagajo
uf pol je čepke treba Branetu kupt, da nav drug let na mmoa spet zoprn, ko bo Tonckow imel svoj pevski nastop LOL

js uporabljam čepke za ušesa takrat ko se učim.
Back to Top
Bifröst View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bifröst Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 22:18
Ma od Tonckowga pevski nastop je zmer totalen mood booster!  Nobody does Rhapsody better! :]
You're an inspiration for birth control.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 22:29
Mja, jst jih tut ne uporablam ceprou to sploh ni neumna zadeva. Mislm, sej tut ne pretiravam z naziganjem muske, ce mam slusalke, sam spet... Bo treba zacet merkat se mal na sluh 
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Ramious View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ramious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 22:53
Jest jih imam pa vedno seboj v žepu.. so mi nekako obvezna osebna oprema ratal... tako da jih na koncertih vedno nosim, razen če delam pri ozvočenju ali špilam.  je pa na začetku mal nelagodno jih nosit, še posebej če imaš une penaste , gumijaste , vosek, itd... sčasoma se navadiš...

zdej mam ene mal bl kvalitetne , tk da porežejo vse ta slabe frekvence, in tako  zmanšajo popačenje in znižajo jakost. tk da slišm skor vse in po koncerih mi nč ne piska.ko sm se navadu sploh ne opazm da jih mam ....tk da toplo priporočam vsakomur..Wink

Edited by Ramious - 08.Dec.2008 at 23:17
www.facebook.com/Ramious

www.myspace.com/necroticofficial

http://www.firestartersmc.com/

http://www.necrotic.si/
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2008 at 22:58
Meni je všeč, da so koncerti naglas, ampak mora bit pa tudi razločno. Iron Maiden lani v LJ npr. so mi bli res prepotiho. Tako da čepkov ne bi rad uporabljal. Kot sm že zgora pisal, enkrat sm jih probal na vaji od benda (ker smo imeli bolano naglas Big%20smile), samo so mi ful stišali visoke tone in je bil zvok ki sm ga slišal zanič. Najhujše izkušnje imam pa s kakih manših lokalnih koncertov, ko neko bedno ozvočenje nabijejo do konca, potem pa ko prideš domov ti še v postelji tako šumi, da ne moreš zaspat.

Edited by Gašper Fatur - 08.Dec.2008 at 22:59
FUCK THE WORLD
Back to Top
polopoklip View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 06:46
Jaz tudi ne grem na noben koncert brez čepkov, odkar sem opazil, da se mi je pojavil rahel tinnitus v desnem ušesu, ki ga zaznam samo ob čisti tišini. :/
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2008 at 08:40
Ćepki so NUJNI na festih, kr če greš ob 8ih zjutri spat, nekak ni miru za prčakvat.

Drgač pa ma moj očka zlo polaga na srce, da bi jih začela na koncertih furat, kr ma on, k ma res velik koncertov za sabo, že posledice na sluhu.

sam... ne gre...

metal je narjen za naglas poslušat!Tongue

Edited by Tokio - 09.Dec.2008 at 08:41
Metal je muska za grde.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2008 at 22:14
Sklep: velika večina nas hodi povsod brez čepkov... OK, vsaj ne bom edini gluh na stara leta. Big%20smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2008 at 22:21

Mene bodo morali še pri devetdesetih tišati v vozičku na koncerte, pa si bom magari slušnega do konca navil.

The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2008 at 23:43
Aaa?
MacGyver je zakon!
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 06:54
UUUUUUUUUUU!!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 11:27
prevelika izpostavljenost visokim nivojem SPL (sound pressure levela) - po domače povedano galami, noizu, kažinu LOL, trajno in nepopravljivo poškoduje srednje uho (polža). V tem delu notr mamo ene senzorje, k plavajo v tekočini in v bistvu prek bobnčka zaznavajo vibracije zraka, k se prenašajo na vibracije v tekočini....
če je pritisk prevelik, jih potrga ( ta tanke, tiste, k so občutljivi za pobiranje visokih frekvenc), korenine pa ostanejo in pošiljajo po živcih signal, k da bi pobirale frekvenco, k da bi se sound še vedno dogajal  - od tam šumenje v ušesih, po koncertih itd....  LOL najlepše ga slišiš ponoči, k greš spat, če je res, res tišinaLOL  

drugač pa poškodbe se dogajajo predvsem pri pogostejših in daljših izpostavitvah galami.... par koncertov na let ni tolk panike...sploh če nisi lih 2 uri brez prestanka naslonjen na PA (zvočnike)LOL

bolj je men panika pr vajah, zato sm začel (pa tud ostali v bendu) redno nosit čepke za vaje, ker preveč grmi vse skup in je res škoda ušes....

za koncerte si jih pa želim nosit, pa jih vedno pozabim...sam jih mam tud namen začet uporablat, pa v končni fazi, vse skup še bolj razločno slišiš.... Smile
...sicer se pa itak zadnje čase ful merkam in grem vedno kr stran, če preveč grmi, sploh nočem bit blizu ozvočenja.... pač mi je škoda sluha ratal, k pr 20ih, 25ih mi je blo itak vseeno, sam da je čim bolj vse žgal, pa je blo zakon....24-7, sam da je blo DISTORTION!!!!LOLEmbarrassed

drugač pa obstajajo prou profi čepki, k ti jih ulijejo po meri - se pravi, da ti nardijo odlitek ušesne votline in pol nardijo čepke posebi zate - pridejo med 150 pa 200 euri, sam je pa pol zakon .... v bistvu smo ful neumni, uni k se ukvarjamo z muzko, da nam je škoda investirat v to, ker te čepki niso tko, k navadni, k pač vse zadušijo in visokih frekvenc sploh ne slišiš več - uni čepki lepo enakomerno stišajo vse frekvence, tko da res vse frekvence (visoke, srendne in nizke) slišiš enako, - hočem rečt, vse slišiš enako, k brez čepkov, sam bolj potiho........ zih je zakon zadeva, nism pa probal, k se mi ne da za to keša dat, k sm bednLOL....

drugač se poškode sluha najbolj poznajo na dojemanju visokih frekvenc (ker se ti senzorji najprej poškodujejo)- med tem, k otroci so sposobni slišat 20Khz al pa vsaj do 18KhZ - mi ostali z vsemi poškodbami slišimo tam nekje med 14 in 16 Khz se mi zdi....

p.s. kolk je že una freq. na old skul TV-jih? :)  a jo slišite, k piska?

p.p.s -  v tujini je stalna praksa nošenje štoflcov v ušesih na koncertih - včas sm se jim smejal, sam dones se mi zdi pa pametno.... mislm, da v holandiji je prou po zakonu, da če klub preseže določeno stopnjo dB SPL (jakosti galame), da more folku omogočit čepke za ušesa....  Clap

Edited by Wind Carrier - 11.Dec.2008 at 11:59
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 12:48
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

prevelika izpostavljenost visokim nivojem SPL (sound pressure levela) - po domače povedano galami, noizu, kažinu LOL, trajno in nepopravljivo poškoduje srednje uho (polža). V tem delu notr mamo ene senzorje, k plavajo v tekočini in v bistvu prek bobnčka zaznavajo vibracije zraka, k se prenašajo na vibracije v tekočini....
če je pritisk prevelik, jih potrga ( ta tanke, tiste, k so občutljivi za pobiranje visokih frekvenc), korenine pa ostanejo in pošiljajo po živcih signal, k da bi pobirale frekvenco, k da bi se sound še vedno dogajal  - od tam šumenje v ušesih, po koncertih itd....  LOL najlepše ga slišiš ponoči, k greš spat, če je res, res tišinaLOL  

drugač pa poškodbe se dogajajo predvsem pri pogostejših in daljših izpostavitvah galami.... par koncertov na let ni tolk panike...sploh če nisi lih 2 uri brez prestanka naslonjen na PA (zvočnike)LOL

bolj je men panika pr vajah, zato sm začel (pa tud ostali v bendu) redno nosit čepke za vaje, ker preveč grmi vse skup in je res škoda ušes....

za koncerte si jih pa želim nosit, pa jih vedno pozabim...sam jih mam tud namen začet uporablat, pa v končni fazi, vse skup še bolj razločno slišiš.... Smile
...sicer se pa itak zadnje čase ful merkam in grem vedno kr stran, če preveč grmi, sploh nočem bit blizu ozvočenja.... pač mi je škoda sluha ratal, k pr 20ih, 25ih mi je blo itak vseeno, sam da je čim bolj vse žgal, pa je blo zakon....24-7, sam da je blo DISTORTION!!!!LOLEmbarrassed

drugač pa obstajajo prou profi čepki, k ti jih ulijejo po meri - se pravi, da ti nardijo odlitek ušesne votline in pol nardijo čepke posebi zate - pridejo med 150 pa 200 euri, sam je pa pol zakon .... v bistvu smo ful neumni, uni k se ukvarjamo z muzko, da nam je škoda investirat v to, ker te čepki niso tko, k navadni, k pač vse zadušijo in visokih frekvenc sploh ne slišiš več - uni čepki lepo enakomerno stišajo vse frekvence, tko da res vse frekvence (visoke, srendne in nizke) slišiš enako, - hočem rečt, vse slišiš enako, k brez čepkov, sam bolj potiho........ zih je zakon zadeva, nism pa probal, k se mi ne da za to keša dat, k sm bednLOL....

drugač se poškode sluha najbolj poznajo na dojemanju visokih frekvenc (ker se ti senzorji najprej poškodujejo)- med tem, k otroci so sposobni slišat 20Khz al pa vsaj do 18KhZ - mi ostali z vsemi poškodbami slišimo tam nekje med 14 in 16 Khz se mi zdi....

p.p.s -  v tujini je stalna praksa nošenje štoflcov v ušesih na koncertih - včas sm se jim smejal, sam dones se mi zdi pa pametno.... mislm, da v holandiji je prou po zakonu, da če klub preseže določeno stopnjo dB SPL (jakosti galame), da more folku omogočit čepke za ušesa....  Clap

u fak... to si me pa spomnu... tega piska pa že dolgo ne čujem več. je blo pa hecno, ki si slišal da nekdo gleda TV tudi če je mel čisto potiho Tongue
MacGyver je zakon!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 16:45
ne bom pozabo chedota, ko je letos polet prso z magic circla (manowar...) in mi je hoto s svojim cviljenjem pokazat kaka frekvenca mu uli v glavi

sicr bom pa prav nrdil experiment in bol na kakem naslednem koncertu sow z cepki....

na vajah in med bobnanjem po bom pomoje kr stalno zacel neki za sluh uporablt....

une deloza slusalke zadusijo vse visoke tone, cepki mi takoj padejo vn & slab zvok...

kdo zna priporocat kj pol-profesionalnega?
Back to Top
Gapa View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gapa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 16:49
2X sm jih meu u življenju v ušesih pa še to sm mev prehlajena ušesa... čepke sm pa dubu še v Zlatorogu k so jih talal, enga sm celo požru k sm mislu da je bonbon.. Drunkotard:D

Edited by Gapa - 11.Dec.2008 at 16:50
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 18:01
Originally posted by Gapa Gapa wrote:

enga sm celo požru k sm mislu da je bonbon.. Drunkotard:D

Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile

Drugače pa, če res obstajajo čepki ki ne požrejo visokih frekvenc, pa da niso ful dragi, bi se jih splačalo imet za na vaje. Za koncerte pa pomoje boljše brez, ker pač mora bit naglas. Ve kdo kje bi se dobilo te specialne čepke (ampak ne une za 150€)? Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Voith View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2008 at 23:10
Ramious: kere pa mas to? mene naceloma motjo ker se cudn skos slis pa se cudn me tiscijo te cheapo vrjante. sam bom pa pocas zacel tole nost predvsem v ortu na koncertih ker tm sm bil enkat pod boxom, ko je mel zadeve cez en gluh tonc in pol en tedn nism dobr slisu na levo uho. dost bedn obcutek. tko, da za taka pretiravanja je kr kul met cepke sabo...
Back to Top
Akasha View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Akasha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2008 at 00:16
Jaz tudi o čepkih razmišljam...zadnjič sem jih prvič vlekla sabo na koncert, pa sem jih uporabljala samo pri bednih predskupinah, potem pa ne.

V Ortu je res obupno naglas, tam tudi ne bi skodili...

Tudi jaz vidim tujce na koncertih stalno s čepki....ampak jaz sem jih vedno pozabljala vzeti seboj (razen za spanje na festivalih).

Načrtujem kar tovoriti še to s sabo na koncerte v prihodnosti, če se bom le spomnila, vseeno cenim svoj (zaenkrat še dober) sluh.

Uporabljam pa Ohropax pisane iz lekarne....so mi še najboljši.

Edited by Akasha - 12.Dec.2008 at 00:17
THE SPIRIT OF FIRE !!!
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2008 at 00:27
čepki?? kaj je to?? LOL
nope nikol uporablala in tut zaenkrat ne nameravam
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2008 at 17:01
čepki so za rave partyje ne pa za nas :D
www.rkc.si
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2008 at 17:24
pa če ma kratke lase... :S
www.rkc.si
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2008 at 23:10
Originally posted by Kali Kali wrote:

čepki?? kaj je to?? LOL
nope nikol uporablala in tut zaenkrat ne nameravam

točn tkoThumbs%20Up
mrbit čez ene 15 let

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Ramious View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ramious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2008 at 21:56
Originally posted by Voith Voith wrote:

Ramious: kere pa mas to? mene naceloma motjo ker se cudn skos slis pa se cudn me tiscijo te cheapo vrjante...

Trenutn uporabljam tele:
http://www.thomann.de/gb/ultratech_er20.htm

za ta dnar so prou fajn...
zdele pa čakam na ene velik bolše... več o njih bom pa lohk povedu ko jih preizkusim:P
www.facebook.com/Ramious

Back to Top
PELHAN View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PELHAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2008 at 23:16
vedno!:)
nekateri smo srecni drugi so trezni
Back to Top
Hornseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hornseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Dec.2008 at 23:25
nerabim, ubistvu bi prej rabu slušni aparat kot pa čepke :)
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2008 at 17:10
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

Js sm danes probal in jo še slišim. Juhej! Big%20smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2008 at 17:11
Originally posted by Ramious Ramious wrote:

Trenutn uporabljam tele:
http://www.thomann.de/gb/ultratech_er20.htm

Ti bi bli dobri za vaje, ker ne režejo visokih tonov, ne? Se jih da dobit kje pri nas?
FUCK THE WORLD
Back to Top
Ramious View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ramious Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2008 at 23:46
men osebno že preveč porežejo da bi jih mel na vajah...za koncerte so pa supr.
js sm jih iz thomanna naroču,da bi se točno te dobil kje v slo pa nevem, mogoče dedi center, ki uvaža za thomanna
www.facebook.com/Ramious

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2008 at 01:02
Hvala za info! Zaenkrat bom še kar brez, ker trenutno itak nimam benda, na koncertih pa jih ne mislim nosit. Ampak k tej temi se bomo še vrnili, če ne prej pa čez ene 10 let, ko bo prepozno. Big%20smileShockedDead
FUCK THE WORLD
Back to Top
puntar View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puntar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2008 at 17:16
Mi smo se začel sam mal bolj naglas pogovarjat. 

Mha! It is EVIL! It is SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD!

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.