Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - EvilDead
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

EvilDead

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: EvilDead
    Posted: 14.Apr.2008 at 14:49
Evil-fucking-Dead!

Sam Raimi influenced thrash at it's best! :)

"Annihilation of Civiliastion" mi je nedvomno top thrash plata ever :)

http://www.youtube.com/watch?v=9-FlIwepbh4

whaaaa!

Edited by Gigo - 14.Apr.2008 at 14:49
Back to Top
Ozee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ozee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 15:09
Tonguetop thrash plata je TIME DOES NOT HEAL od DARK ANGEL!!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 15:12
...tu pa debatiramo o evildead....

men so zakon, spoznal sm jih pred eda repke!

obe plate so mi zakon, cepraw mi je underwolrd mal slabsa...ce se ze morm odlocit
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 15:14
aja, ta spot mi je pa tak najbolsi metal spot! no ajde.... skor najbolsi
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 15:18
Js sm itak weirdo in mi je najbolša DA plata DARKNESS DESCENDS! ha!
Back to Top
Alex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 16:09
Kako vm je lahk Dakness najbol plata no, 2, 3je komadi pa zgubim živce:)

Drgač pa ja, Evildead rule!
Give me head 'till I'm dead
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 16:15
Pa nevem...mam rad shundraste zadeve, verjetno nimam živcev sploh :) 
Back to Top
Alex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 16:20
Ne sj se zejbavam:) Vsakmu svoje itak, drgač sm pa promašiu, mislu sm napisat kako vm je lah TIME DOES NOT HEAL najbol plata:) 
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 16:21
Originally posted by Alex Alex wrote:

Ne sj se zejbavam:) Vsakmu svoje itak, drgač sm pa promašiu, mislu sm napisat kako vm je lah TIME DOES NOT HEAL najbol plata:) 

Sej na time does not heal ti poješClap
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 16:22
no pol se razumeva :D meni je "TIME..." prov malo moreča :)

Back to Top
Ozee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ozee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 18:41
Psolušajte  od Evil Dead komad PARRICIDE ki ima res zakon riffe na začetku :D:D pa potem še sweepi :Pzakon ej...potem pa speedira do kraja!!!

Mogoče ti je Time moreča zaradi bolj monotonega vokala...meni je zakon prav ne morem preživeti dneva brez nje LOL

Edited by Ozee - 14.Apr.2008 at 18:42
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 22:01
meni je od HT Mind Wars dosti bolša :) 
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 23:18
evil dead!!!!!!!!!!!!!!!!
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Alex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 23:33
Kdor je fan evildead bi ga znal zanimat TERROR, band od juan garcie z španskimi besedili, praktično isti band z Karlos Medino na vokalu pa zdejšnji Agent Steel bobnar igra še zravn.

Js to seveda mam "Hijos de los Cometas" in EP, ampak NOBENMU ne dam ker sm peder.

Edited by Alex - 14.Apr.2008 at 23:37
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Apr.2008 at 00:53
Mam tud jst! Zakon band, še logo je praktično isti :))))
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Apr.2008 at 09:00
Originally posted by Ozee Ozee wrote:

Psolušajte  od Evil Dead komad PARRICIDE ki ima res zakon riffe na začetku :D:D pa potem še sweepi :Pzakon ej...potem pa speedira do kraja!!!

Mogoče ti je Time moreča zaradi bolj monotonega vokala...meni je zakon prav ne morem preživeti dneva brez nje LOL

Najboljshi komad s tem naslovom na planetu je od Pestilence iz MM. plateSmileSmile

EvilDead, niso bash nestho, ampak je pa bay area thrash in it´s purest form...kul bendBig%20smile
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Apr.2008 at 10:02
EVIL DEAD ZAAAAKON!!!!! Wink  ful bi sedl, da bi Garcia se kako plato naredu z njimi...sj Medina (basist of Agent Steel je pr njih igral Clap

V bistvu, ko sm spoznal Jeya in k sva iskala ideje za Negligence (back in 2000) so bli Evil Dead en njegovih glavnih vplivov! :) sj recimo en rif iz Fight Back,...tam k se vse ustavi in sam ena kitara žaga....uno je cisti Underworld scena.... :)

Aja pa una ta ZAKON Ritual Carnage plata, k je res najboljša - tam ma pevc ISTI Evil Dead vokal!!!! :)

meni osebno pa je Uderworld boljsa plata od Annihilation of Civilization. Annihilation komad mi je dalec najboljsi komad od Evil Dead (bi znal v prihodnosti kak tribute cover pastEmbarrassed 
.....samo kot celota pa mi je Underworld ful ful boljsi - ful vec dobrih komadov je gor, lepse je zaigran, boljse se slisi..... Annihilation vcas mal meji na narazlocnost na kasnih delih, ceprov komadi Gone Shooting, Holy Trials..... ZAKON! :) sam edino Annihilation mi je res ful dober komad, med tem ko mi je Underworld v celoti ful dobra plata, k ma res ene 10 popolnih komadov gor (The Hood, Welcome to Kuwait, The Underworld, Process Elimination.......)  

mam obe originala....manjka pa mi tisti EP Rise Above, k je notr Suicidal Tendencies Institutionalizer riff :D :D RISE ABOVE zakon! Treba stauhat na kaki metal borzi kdaj LOL  pozna kdo ta singel???? ful je RULZ!!! res uni pravi L.A. thrash, k je kr drugac k Bay Area S.F. ....k je se bolj mexicano :) sam uno groovy skate thrash s kapcami s šildi na gor :) hehe.... SUICIDAL T. way...

kar se tiče Dark Angel so meni osebno eni najslabsih threserjev (mislm, da oni so tudi L.A.). We have arrived mi je fajn plata, pol Darkness Descends in pa Leave Scars mi masta obe skup samo en komad dobr (prvi na Leave Scars), Time does not Heal je pa tko no.... :/  men ni lih kokr je Alex reku, mi je v bistvu dost solidna in zanimiva plata, sam še vseeno mi pa ni lih plata, k bi jo dal v player pa poslušal od začetka do konca in da bi mi zravn še totalno trgal :)

Edited by Wind Carrier - 15.Apr.2008 at 10:08
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2008 at 19:17
Se prav, da bojo na KIT XII... 1989-ga so pa tkole špilal:

Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2008 at 19:43
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2008 at 22:30
o faaaaak!

a karte so ze v prodaji?!?!??
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.May.2008 at 10:26
Originally posted by Sunshine Sunshine wrote:

Se prav, da bojo na KIT XII... 1989-ga so pa tkole špilal:

Ma kaj tle so slucajno igrali z Morbid Saint?

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Feb.2013 at 18:26
Yo, te dni zaključujem mega projekt, k sm se ga lotu septembra 2011 in sicer sm zripal vse original in napečene plate (če so ble pečene iz originalov) Heart

temu dodajam še kvalitetne mp3je iz neta...

zbirka postaja res of epic proportions...

sam ta faking RISE ABOVE E.P. mi še vedno manjka

RES NIMA NOBEN? Heart

EVIL DEAD - RISE ABOVE [e.p]

Back to Top
sovdat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovdat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Feb.2013 at 19:26
Mam ta CD ... 3" :) Lahko zripam pa dam kam na net mp3je, samo povej, v kakšni kakovosti hočeš ;)
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.160 seconds.