Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Filmska scena
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Filmska scena

Post Reply Post Reply Page  <1 9899100
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 09:48
Infire je alternativa partisu a rabiš povabilo. Tak da sam največ pocukam z piratebya, če že ni streamov...
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 10:05
MacGyver je zakon!
Back to Top
OdiumNostrum View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 11:08
Če nimaš dostopa do privatnih trackerjev ne rabiš drugega, kot ta dva agregatorja. Dobiš na enem mestu "vse", kar nudi javna torrent scena.

https://knaben.org/
https://ext.to/

Če pa povprašuješ izključno po slovenskih podnapisih/filmih, takrat pa si seveda zelo omejen na eno ali dve že omenjeni opciji, pa še takrat ti ne bo nihče prevajal "indie" filmov/serij v slovenščino.
Back to Top
Powerandpain View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 13:12
hvala vsem bom preveru. ja lahko povabilo na Infire prosim?
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 13:14
https://www.lookmovie2.to/

Še en linkec zate, direkt do streamov. Povabil za infire pa trenutno nimam Ouch
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2026 at 15:13
Ima kdo slo podnapise za Frit vilt (cold prey) in original (norveško) Insomnio? Oz. a kdo kaj ve, če bo podnapisi.net stran oživela? 
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Apr.2026 at 01:10
Pogledal ponovno po letih 28 days later. Zabaven film. Pogledal tudi 28 weeks later, tudi tega po letih, malo manj zabaven kot prvi ampak še vedno kul. No, pogledal sem tudi 28 years later... in ne, ni zabaven. Na momente prav dolgočasen. Konec butast, ki napoveduje predvidljivo butasto nadaljevanje.

Podobna zgodba kot pri Planetu opic, nekoč pri Rambo, še prej pri Jaws itd. Vsak naslednji slabši.
MacGyver je zakon!
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Apr.2026 at 17:48
Zanimivo meni je 28 weeks daleč boljši od prvega ki mi je bil preveč dolgočasen da bi ga še kdaj pogledal.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Apr.2026 at 20:54
meni je bil drugi zelo dober do SPOILER ALERT: tam, ko ga žena okuži. Pol mi je tak kul filmček za pogledat. Ta prvi se pa čez cel film lepo vleče.
MacGyver je zakon!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2026 at 18:56
a kdo spremlja posast za zelezno zaveso? naslov res ni posrecen, mi je pa serija sama kar vsec, igra je zlo dobra, rezija & fotografija fini,  produkcija pa za obicajne male slovenske pare nadpovprecna.. tut upocasnjenost dogajanja me ne moti, v bistvu mi pase v kontekst..
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Apr.2026 at 07:23

Jaz sem pozabil pogledati prvi del pravi čas (zamik) tako, da moram sedaj v arhiv in pogledati teh nekaj delov za nazaj (vsakič pozabim). Da vidimo, kaj je naš metalec Gorkič sedaj ustvaril. :)

Sicer pa trenutno redno spremljam britansko serijo Vdor (The Hack, 2025)

Predstavljena je resnična zgodba o škandalu z vdiranjem v telefone, ki je privedel do ukinitve priljubljenega britanskega tabloida News of the World. Za ukinitev se je lastnik Rupert Murdoch odločil, ko so na dan prišle šokantne podrobnosti. Časopis je zadnjič izšel 10. julija 2011.

Anything is possible     dec d uej

Be The Change You Want To See
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Apr.2026 at 02:07
Pogledal oscar winners: 

Sinners - poceni horror. Spominjalo me na eno epizodo Supernatural. S tem da je bila epizoda seveda krajša in bolj zanimiva. Film bi ocenil max 5/10. Oscar... niti pod razno

Pa še Weapons. Bistveno boljši od Sinners ampak še vedno (v mojih očeh) ne sili nekam v višave. Eno 7/10 bi še dal, več ne. Oscar? Zakaj že? A ker je malo drugače narejeno? ah dejte no. V vsakem petem Dylan dogu je boljša zgodba na to foro. 

MacGyver je zakon!
Back to Top
polopoklip View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Apr.2026 at 15:44
Mitja M.J.: ali je v filmu Sinners kakšen belec, ki je dejansko pozitiven lik?
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Apr.2026 at 20:53
Če se tudi js spotaknem ob serijo o Trobcu. Ogledal sem si jo predvsem zaradi režiserja, ki je sicer pred tem pumpal ven formulaične cenene grozljivke, a firbec je moral biti potešen - zaradi njegovega metalskega stasa. Prvi del kar obetaven za SLO produkcijo, a za tem se je hiša iz kart pričela hitro sesuvati. Razvlečeno, "long shot" segmenti brez vrednosti (vem, da je hotel graditi atmosfero, a mu nekako ni uspelo) in slaba igra - predvsem obstranskih likov (Mandič je preveč izstopal, elita je pač elita). Če bi izrezal ves balast bi epizoda trajala 10 minut, in to prihaja iz ust nekoga, ki je Tarr fanatik, tako da mi je ta scena vse prej kot tuja. Sicer pa, da ne bom samo grajal, zelo spodobna slika in produkcija, a kaj če je substance radikalno primanjkovalo. Ali pa je sama biografija Trobca bolj dolgočasna in režiser ni hotel dodajati fiktivnih elementov samo za to, da bi naredil kreacijo bolj vznemirljivo za gledalca. Vsekakor pa velik preskok za režiserja, v bolj resne vode.

Kar se pa tiče filmov lanskega leta, nekaj meni najljubših:

Train Dreams (slogovno močno spominja na najmočnejše Mallick stvaritve, sanjavo, lepo, tragično in spregledano na Oskarjih - tako kot nedavne mojstrovine, kot so Perfect Days, The Banshees of Inisherin itd; prav tako božanska originalna pesem v izvedbi Nicka Cavea; najbolj pride do izraza na velikem platnu/veliko-zaslonskem TV-ju, pripravi robčke)

The Sound of Falling (nemški arthouse feminizem, ki pa ni moteče pridigarski, slogovni poklon cineast velikanom tipa Haneke, Tarkovsky in Bergman, impresivno za režiserko, ki je pred tem imela za seboj le en dolgometražni film; fantastična kinematografija, bombastični vizualni bombon)

I Swear (topla komedija (s primesmi drame) o Tourettovem sindromu, posneta po življenju resničnega posameznika; tako se pri filmu nisem nasmejal že leta)

Late Shift (drama, ki oriše kaotično naravo nočne izmene medicinske sestre v Nemški bolnišnici, anksioznost priklicujoč film) 

Sentimental Value 
Sirat   
The Last Viking
Left-Handed Girl
Hard Truths
Parthenope
The World Will Tremble
Anemone 
.
.
.

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Apr.2026 at 22:53
Train Dreams je res čudovit film. Resnično življenje slehernika je pogosto bolj grozno in tragično kot invazija zombijev.
Tukaj bi priporočil še nekaj filmov, ki so različni odtenki iste teme. Ghostlight (2024), The Mass (2021) in mogoče I'm thinking of Ending Things (2020).
Lahko kdo priporoči še kakšen podoben film, kjer se ti orosi oko?

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2026 at 00:50
Originally posted by polopoklip polopoklip wrote:

Mitja M.J.: ali je v filmu Sinners kakšen belec, ki je dejansko pozitiven lik?

sploh nisem šel za tem. zdaj ko pomislim, se mi zdi, da ga ni. povprečen film pač. vsaj Buddy Guy doda malo svežine.
MacGyver je zakon!
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2026 at 10:41

Te dni pogledal odličen doku na National Geographicu ob 40-letnici černobilske katastrofe. 
Pogovori potekajo z direktno vpletenimi, torej tudi operaterji, ki so delali v tej nočni izmeni, z inženirji, ministri, običajnimi ljudmi, za vse, ki pa jih zanimajo samo tehnikalije pa se najdejo odgovori v zadnjem 4. delu, tudi o tem tipu reaktorja in da ni bila posredi človeška napaka, kakor je takratni sovjetski režim po standardnem postopku poskušal okriviti navadne ljudi, saj bi bilo priznanje, da so krive velike živine, ki so si zamislile tak tip reaktorja, kar malo preveč, sploh glede na to, da so se hvalili, da so njihovi reaktorji najboljši na svetu. Zelo dobro narejen dokumentarec, priporočam.

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Apr.2026 at 21:08

Train Dreams je res čudovit film. Resnično življenje slehernika je pogosto bolj grozno in tragično kot invazija zombijev.
Tukaj bi priporočil še nekaj filmov, ki so različni odtenki iste teme. Ghostlight (2024), The Mass (2021) in mogoče I'm thinking of Ending Things (2020).
Lahko kdo priporoči še kakšen podoben film, kjer se ti orosi oko?

Hvala za opomin glede Ghostlight, ga bom prestavil na čelo čakalne vrste, ostalo že videl. Kar se tiče predlogov za filme, ki orosijo oko – v moji prvi objavi jih je kar nekaj. Perfect Days in The Banshees of Inisherin sta vsaj zame nuja, Late Shift, Sentimental Value, Sirat in Hard Truths pa so bolj opcijski. Tematsko sicer ne sovpadajo povsem, a jih vseeno lahko opredeliš kot prikaze trpljenja slehernika, če iščeš prav to. Sicer pa tako iz glave, na pamet, še nekaj starejših naslovov: Calvary, Ikiru, Amour, Mar Adentro, The Straight Story…

Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.May.2026 at 15:13
Gledal (še ne do konca) Deathstalker. Zakon, če ti je bil všeč Evil dead, Army of darkness ti bo sigurno všeč tudi to. kot da gledaš horror verzijo herkulesa al xene skoraj vse narjeno brez cgija
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.May.2026 at 18:04
Originally posted by Powerandpain Powerandpain wrote:

Gledal (še ne do konca) Deathstalker. Zakon, če ti je bil všeč Evil dead, Army of darkness ti bo sigurno všeč tudi to. kot da gledaš horror verzijo herkulesa al xene skoraj vse narjeno brez cgija

Če ga dobim, pride že danes na vrsto. Hvala Clap

podvprašanje: a to si gledal  verzijo1983 ali 2025?

Edited by Mitja M.J. - 02.May.2026 at 18:06
MacGyver je zakon!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.May.2026 at 18:53
2025 stare še nisem gledal. je na mojblink slosubs
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.May.2026 at 08:30
Ehh... moja zaupanja vredna stran je imela neke težave, tako da je ogled prestavljen na naslednji vikend...
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.May.2026 at 22:26
Originally posted by OdiumNostrum OdiumNostrum wrote:

Hvala za opomin glede Ghostlight, ga bom prestavil na čelo čakalne vrste, ostalo že videl. Kar se tiče predlogov za filme, ki orosijo oko – v moji prvi objavi jih je kar nekaj. Perfect Days in The Banshees of Inisherin sta vsaj zame nuja, Late Shift, Sentimental Value, Sirat in Hard Truths pa so bolj opcijski. Tematsko sicer ne sovpadajo povsem, a jih vseeno lahko opredeliš kot prikaze trpljenja slehernika, če iščeš prav to. Sicer pa tako iz glave, na pamet, še nekaj starejših naslovov: Calvary, Ikiru, Amour, Mar Adentro, The Straight Story…

Hvala za info! Se priporočam še v prihodnje za kakšen pehar filmov, ki se jih splača pogledat.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.May.2026 at 20:07
Originally posted by Mitja M.J. Mitja M.J. wrote:

Ehh... moja zaupanja vredna stran je imela neke težave, tako da je ogled prestavljen na naslednji vikend...

red v vesolju je ponovno vzpostavljen! stran za filme ponovno deluje, tako da danes/jutri pogledam
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2026 at 13:02

Ja. Pogledal sem ga. Ni da je slab, ni pa noben presežek. Zabaven za pogledat. Army of D. je kar višji nivo od tega. A si pogledal serijo Ash vs Evil dead? Meni je bila fuuul dobra. 
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2026 at 13:13
Doctor sleep: spoiler alert!

Kako je to v knjigi speljano? V knjigi Shining hotel zgori. V filmu shining pač ne. Zgori pa v filmu Dr.Sleep, v bistvu ključni del filma se navezuje na hotel, ki je v knjigi že pogorel. Kako je avtor vmestil hotel v knjigi Dr Sleep?

Drugače je res malo predolg. 3 ure... lahko bi bil komot krajši. King resda vleče svoje zgodbe in včasih kar zaide ampak to v njegovih knjigah naredi neko vzdušje. Da globino zgodbi. V filmu se mi zdi da doda samo dolgčas. Je pa film lepo narejen, izvzemši našil lepo teče. Postane bolj zanimiv kot kaže na začetku. p
MacGyver je zakon!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2026 at 18:43
Me lahko kdo povabi v kak filmski torrent portal? Ful sem mel rad partis, Mojblink pa je totalno nerazgledan.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2026 at 19:11
a na yify ne dobiš nič pametnega?
MacGyver je zakon!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2026 at 11:09
fora je da jaz bi rad gledal tudi stare filme ne samo najnovejše blockbusterje
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2026 at 17:11
Ponovno, zakaj rabiš privatni tracker? Na javnih najdeš 99,9% reči, tudi starih. "ext.to" agregator ima neprimerljivo večjo ponudbo kot Partis ipd. lokalne reči. Sam gledam kar konkretno indie/arthouse sceno in rabim privatni tracker 2x na leto. Pa še to se ponavadi pojavi na javnem trackerju nekaj tednov kasneje.   
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2026 at 19:55

fora je da jaz bi rad gledal tudi stare filme ne samo najnovejše blockbusterje

poglej na yify, boš mogoče presenečen. Tudi sam sem navdušen nad starimi ČB zf filmi in starimi westerni, ČB krimi pa sem dobil marsikaj na tej strani.
MacGyver je zakon!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2026 at 21:11
Bom preveril:) Sem se pa razavadil da imam na strani že v torrentu slovenske podnapise, kar je blo ponavadi na Partisu in zdaj na Mojblink.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2026 at 21:29
ja, tega ni. so kvečjemu ang., pa še to ne vedno. Sej se navadiš brez. Edino če šepetajo al pa če govorijo v kakem šundru je malo kurac. 
MacGyver je zakon!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2026 at 18:15
sem odrastel z branjem podnapisov brez pol ne razumem raten ce je utal. jezik
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jul.2026 at 16:01
jz pa tko kot v literaturi zadnje čase odkrivam stare zadeve.. tako me intigrira bizarna serija fargo.. A še koga lester nygaard spominja na pahorja?
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jul.2026 at 10:40
No, glih stara zadeva to ni. Je pa res zabavna za pogledat. Ene par sezon je res dobrih, ena pa čisto izpod nivoja glede na ostale.

Taka malo nevsakdanja zadeva je tudi Barry.
MacGyver je zakon!
Back to Top
Gorjanec View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gorjanec Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Jul.2026 at 19:48
Včeraj sem se udeležil premiere novega Spider-Mana in se po daljšem času odločil za objavo recenzije. Pa nalimam še klele.

🤟 SPIDER-MAN: NOV DAN (brez spoilerjev)
Na kratko: navdušen.
Film je sicer malo natlačen, vendar še vedno uspešno osredotočen na Spidermana/Petra Parkerja ter na to, kako neizmerno srčen in predan človek je – kljub svoji mladosti je preživel že ful sranja v življenju, izgubil praktično vse, kar mu je bilo pri srcu, a vseeno še naprej požrtvovalno vztraja.
Dramatični deli so dobro premišljeni. Petrova zgodba je nekoliko temačnejša, prizemljena in presenetljivo čustvena. Osprednji liki osebnostno delujejo pristni in človeški, kemija med igralci je odlična, Spiderfant pa s tem filmom uspešno prestane puberteto in se končno prelevi v Spidermoža (v več pogledih).
Akcija (brez heca) izjemna – boljša od vseh predhodnih Spiderman filmov.
Načeloma sicer nisem navdušenec nad 3D-kinom, toda v tem primeru bi ga zaradi odlične fotografije morda celo priporočil, razen tistim, ki imate strah pred višino ali pa vas pri tem daje vrtoglavica.
Film seveda ni brez pomanjkljivosti, kot je denimo Spidermanova uporaba/odvisnost od celega kupa napredne tehnologije. Malo razočara tudi motivacija glavnega antagonista in prisiljeno simpatiziranje z njim, saj slednje predstavlja enega od že zelo naveličanih tropov modernega Hollywooda. Moteč je Spidermanov preveč navezan/povezan odnos z nekaterimi drugimi liki s področja borbe proti zločinu, katerih prisotnost v zgodbi je povsem odveč (Spidey bi moral biti bolj neodvisen in samostojen). Pa seveda že prej omenjena splošna prenatlačenost z liki, kateri navkljub pogrešam prisotnost J. Jonah Jamesona. Izjema je Punisher, ki se v obeh prejšnjih točkah izkaže za odlično popestritev in dopolnitev. Spričo naštetega in nekaterih drugih faktorjev je žal v zgodbi kar nekaj nepotrebne postranske navlake in ‘side questov’ – zelo enostavno bi se dalo ta, skoraj 2 uri in pol dolgi film, skrajšati v še boljši 2-urni film.
Ampak kot sem zapisal na začetku – navdušen. Kot nekdo, ki je pri kupovanju kinovstopnic zelo previden in selektiven, menim, da je tole odlična naložba.

Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Aug.2026 at 18:02
Holy crap zdaj je šel pa še Tim Curry. 80 let Cry
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Oct.2026 at 23:50
Ali je tukaj kakšen fan režiserja Werner Herzoga?
So njegovi filmi in dokumentarci preživeli test časa?
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Powerandpain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2026 at 07:31
Bacek jon 3 - old school plastelin animacija in smesen cel cas. peljal otroka ampak sem se zabaval ves cas. brez nekih sladkornih zgodb.
Back to Top
Poli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Poli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2026 at 07:52

Ali je tukaj kakšen fan režiserja Werner Herzoga?
So njegovi filmi in dokumentarci preživeli test časa?
Jaz bi rekel, da ja. Vsaj za fane.

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 9899100

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.251 seconds.