![]() |
Iščem vokalista/ko (NG) |
Post Reply
|
| Author | |
BlackBurn
Newbie
Joined: 11.Oct.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Iščem vokalista/ko (NG)Posted: 27.Oct.2011 at 08:59 |
|
Žio Pred kratkim sem se odločil zapustiti bend v katerem sem bil mnoga leta, zaradi različnih ciljev. Ker mi ni do tega, da bi se pridružil nekemu bendu, sem se odločil da bo začel znova. Trenutno iščem le ambicioznega vokalista ali vokalistko(to ni pomembno)ki ima veliko veselje do glasbe. Igram kitaro...ne bom reku zelo zelo dobro ampak mi kar gre od rok....imam pa še eno dobro lasnost in sicer znam zelo vredu pet beck vokal. Trenutno imam še en duo s katerim igrava predvsem na porokah in raznih žurih in to mi je zelo pomagalo da sem razvil svoj vokal. No iščem predvsem osebo ki bo imelo dobro uho in smisel za naštimat tudi kaj novega, leta niso pomembna. Če bomo vidli da stvar kar lepo deluje potem dobimo ostale člane. No zvrst ki mi je najbolj všeč je seveda rock pa hard rock....v bistvu od mirnih balad do glasnega razbijanja važno je da je stvar melodična in da je čist visok vokal. Ma začnemu lahko tudi z akustično kitaro v parku:P Pišite na: steel.heart.man@gmail.com Okolica ajdovščine in nove goriceJ Tadej/Tado |
|
|
keep on rocking:)
|
|
![]() |
|
Banshee
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Novo mesto Status: Offline Points: 608 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Oct.2011 at 13:20 |
|
Kaj pa heavy metal?
Javim se pa ne, ker živim na drugem koncu Slo. |
|
|
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
|
|
![]() |
|
BlackBurn
Newbie
Joined: 11.Oct.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Oct.2011 at 17:39 |
|
No sej tudi heavy mi je všeč....in tudi to sem že igral
Kot sm že napisal samo da se fajn sliši in da je melodično.
|
|
|
keep on rocking:)
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |