Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Paranoid Metal Market > Živa roba
  New Posts New Posts RSS Feed - Iščem vokalista/ko (NG)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Iščem vokalista/ko (NG)

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BlackBurn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Iščem vokalista/ko (NG)
    Posted: 27.Oct.2011 at 08:59

Žio  Pred kratkim sem se odločil zapustiti bend v katerem sem bil mnoga leta, zaradi različnih ciljev. Ker mi ni do tega, da bi se pridružil nekemu bendu, sem se odločil da bo začel znova. Trenutno iščem le ambicioznega vokalista ali vokalistko(to ni pomembno)ki ima veliko veselje do glasbe.  Igram kitaro...ne bom reku zelo zelo dobro ampak mi kar gre od rok....imam pa še eno dobro lasnost in sicer znam zelo vredu pet beck vokal. Trenutno imam še en duo s katerim igrava predvsem na porokah in raznih žurih in to mi je zelo pomagalo da sem razvil svoj vokal. No iščem predvsem osebo ki bo imelo dobro uho in smisel za naštimat tudi kaj novega, leta niso pomembna. Če bomo vidli da stvar kar lepo deluje potem dobimo ostale člane. No zvrst ki mi je najbolj všeč je seveda rock pa hard rock....v bistvu od mirnih balad do glasnega razbijanja važno je da je stvar melodična in da je čist visok vokal. Ma začnemu lahko tudi z akustično kitaro v parku:P

Pišite na: steel.heart.man@gmail.com

Okolica ajdovščine in nove goriceJ

Tadej/Tado

keep on rocking:)
Back to Top
Banshee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Banshee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2011 at 13:20
Kaj pa heavy metal?

Javim se pa ne, ker živim na drugem koncu Slo.
Rockers of the underground, black and heavy is our sound! (Running Wild)
Back to Top
BlackBurn View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BlackBurn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Oct.2011 at 17:39
No sej tudi heavy mi je všeč....in tudi to sem že igral

Kot sm že napisal samo da se fajn sliši in da je melodično.
keep on rocking:)
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.143 seconds.