Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Servis B.C. Rich kitar?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Servis B.C. Rich kitar?

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guitaraddict Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Servis B.C. Rich kitar?
    Posted: 05.Dec.2011 at 14:36
Kot prvo, nism sigurn če je to taprava kategorija za ta topic ampk ok... Anyway, a ker ve kdo u Sloveniji popraula B.C. Rich kitare? Nameravam prodat ampk ma neki sfrčkane kontakte pa ne mislm u takmu stanju naprej dajat. Fora je k ma knobe brez šramfou... u glaunem, če kdo pozna za normalno ceno dobr servis, se priporočam.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Dec.2011 at 15:10
za prvo:tema temu namenjena je GUITAR STUFF. Bo kak moderator tja premaknil.

Kitare popravlja Šinko v Mengšu in Sever na obali. No sigurno je še kdo, samo za njun obstoj vem. Sem se pa pred kratkim sam s pomočjo you tuba naučil kitarsko elektroniko popravljat in ti povem, da če imaš malo ročnih spretnosti lahko stvar ravno tako rešiš sem Smile
MacGyver je zakon!
Back to Top
Guitaraddict View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guitaraddict Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Dec.2011 at 15:16
Ja za šinkota vem, sam je kolegu kitaro dokaj poslabšu stanje tk d sm rahlo skeptičn. Am ja glede -naredi-sam- zadev neb blo tok problema, ker tud vem kje je žička problem, ampak fora je da knob za bass je očitno nekak odstopu v notranjosti kitare, da pa bi to popravu bi mogu ohišje knoba dol snet pa uspod fiksirat kar se mi pa sanja ne kako ker v ohišju ni vijaka k bi ga prtrjevau na knob sam. Hvala usen za reply
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Dec.2011 at 15:25
Če prav razumem, ti potencioneter od tona pada v notranjost kitare? Lahko prlepiš kako sliko? Mogoče bo kiri od forumašev dobil rešitev...
MacGyver je zakon!
Back to Top
Belial View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Belial Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2011 at 19:24
probi dobit matico pa prvijačt nazaj gor. če je to ta problem ko je mitja napiso. če bi pa slikco lahko nalepo  bi blo pa super
Back to Top
Guitaraddict View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guitaraddict Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Dec.2011 at 06:25
Probu slikat pa ne rata tko d bi blo razviden kaj točn je problem. U glaunem, ne ni skoz padu, mislš pa ta pravo stvar heh. Sj praum ne mislm komplicirat sam en servis najdm pa je gmah 
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.