![]() |
2022/10/30 Kamra, Snogg @ Channel Zero |
Post Reply
|
| Author | |
Dejan
Admin Group
Joined: 18.Oct.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: 2022/10/30 Kamra, Snogg @ Channel ZeroPosted: 28.Oct.2022 at 14:05 |
|
RAZODETJE IN RAZKOPIČENJE: 20:00 Vrata / Blagajna 20:30 Snogg (60min) 22:00 Kamra (60min) https://www.paranoid.si/napovednik/30-10-2022-razodetje-in-razkopicenje-kamra-snogg-channel-zero-metelkova-ljubljana |
|
![]() |
|
Dejan
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Oct.2022 at 11:42 |
|
Tole je bilo včeraj odlično. Snogg z enakimi koamdi, a spet nekoliko drugače. škoda za počeno struno, bi sicer mortda slišali še en komad več, ampak drugače pa fajn izpeljano. me zanima, ali bo danes v Velenju ista setlista. mogoče bi pri tistih atmosferičnih komadih prav prišla kakšna vizualizacija? pri Kamri me je skrbel vokal, ki je na plošči zelo raznolik. no, skrbelo me je, ali bodo vse fasete dobro slišne... pa so načeloma bile, razen res tistega govora vmes - ampak to težavo so imeli tudi Snogg. sicer pa odlično odigrano in interpretirano od pevca - mi je bilo všeč, da je znal prikazati stvari malo po svoje. navdušen sem nil tudi nad bas kitaro, ki je bila dobro slišna. skratka, rodil se je avantgardni BM band, na katerega smo lahko v SLO ponosni.
|
|
![]() |
|
Poli
Senior Member
Joined: 29.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 11877 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 31.Oct.2022 at 16:25 |
|
Ne vem no... Snogg mi ne sedejo, že "na mrtvo" mi niso, v živo pa tudi ne. Zadnji komad je bil morda še najbolj zanimiv (brez vokala?, violina vodila linijo). Sicer pa mnjah... Saj so ideje tu, a izpeljava je... nič se ne prime. Kamra pa bistveno bolje. Najprej kapo dol modelu, ki jim je naredu naslovnico, Jeff res svetsko. :D Prvi komad sem prepoznal, ker je edini tudi že objavljen z nove plate. Mislim, da je bil zadnji komad včeraj tisti, ki me je še najbolj spomnil na Eideja in njegove stvaritve v VBE oz. morda celo še bolj Virus. Vsekakor zanimiva mešanica, ki obeta. Veliko idej, morda malček šepa pri realizaciji. Oziroma premalo kaveljčkov, ki bi jih pripeli nekam nad vodo, vsem na oči. Je pa res, da moram prvenec še slišati, v živo je vseeno malce drugačen občutek. Smo bili pa včeraj kar dobro zakajeni... lublanska megla na odru? :D Mislim, da bomo nekje s 3. albumom dobili tisti presežek, na svetovni ravni (heh, pri meni obstaja neka "definicija" tretjega albuma, ki je pri večini skupin tisto remek delo, top shit). Ajde, držimo fige. :) Edited by Poli - 31.Oct.2022 at 16:27 |
|
![]() |
|
Dejan
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Nov.2022 at 15:14 |
|
Snogg so težki, ne samo na prvo uho, na splošno. in ne sedejo vedno in ob vsaki priložnosti. ampak Bogdan voda pa zmaga ne glede na situacijo: |
|
![]() |
|
Dejan
Admin Group
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Nov.2022 at 07:52 |
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |