![]() |
Smargroth |
Post Reply
|
Page 123 5> |
| Author | ||||||
smargroth
Newbie
Joined: 21.Jan.2008 Location: Antarctica Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: SmargrothPosted: 22.Feb.2009 at 17:35 |
|||||
|
Slovenski black metal band Smargroth
http://www.smargroth.com http://www.myspace.com/smargroth http://www.facebook.com/smargroth Edited by smargroth - 20.Oct.2010 at 15:24 |
||||||
![]() |
||||||
awbl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Feb.2009 at 19:52 |
|||||
|
Nice. Komadi imajo celo point za razliko od ostalih slovenskih bm smeti. Dober sound, dobri vokali, dobra melodika. 1A morm rect.
|
||||||
![]() |
||||||
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Feb.2009 at 20:17 |
|||||
|
No, meni tole nevemkoliko originalno in 'netipično' ne deluje, deloma prej obratno, mogoče zaradi vokala ... Sicer pa če to dam na stran pa je okej, čeprav mi ni tak stil nevemkaj pri srcu. Posneto je fino pa nekaj komadov dobro izpeljanih. :) Še malo poslušam, Legions je res spodoben šus. Pa Fantasia Infernale ma prov sitn začetek ampak pol presenetljivo dobro zaštarta. Edited by rožica - 22.Feb.2009 at 23:44 |
||||||
![]() |
||||||
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Feb.2009 at 22:04 |
|||||
Od kje naj bi "večina" od nas to poznala, lol? Sicer pa je zadeva, glede na to, da ne poznam 2nd wave blacka, razen Immortal, kar všečna .Edited by Atheist - 22.Feb.2009 at 22:34 |
||||||
![]() |
||||||
Everlost
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Feb.2009 at 22:21 |
|||||
|
Hopsasa blek metl
![]() |
||||||
![]() |
||||||
gribbo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 12:15 |
|||||
|
0 posebnega!
|
||||||
![]() |
||||||
BOCO
Senior Member
Joined: 10.Jan.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3088 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 12:54 |
|||||
|
dobra zadeva.škoda da ni original bobnov kr bi ful bolj sekalo.meni je všeč.rabiš bobnarja?
|
||||||
|
eh,fuck that shit and make some noise!!!
|
||||||
![]() |
||||||
Prophet
Organizator
Joined: 19.Nov.2007 Location: Pitcairn Status: Offline Points: 2117 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 13:05 |
|||||
|
Jst sm pa za to, da prepustimo delanje bm-ja norvežanom. Nič ni bolj smešnega kot, da v takih zvrsteh nekdo piše in poje o stvareh, ki jih niti približno ni doživel. Ledenik obupa.
Edited by Prophet - 23.Feb.2009 at 13:07 |
||||||
|
Never allow yourself to be used as an instrument of another man's hatred
www.profanity.si |
||||||
![]() |
||||||
engl
Senior Member
Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1223 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 13:12 |
|||||
|
men je pa zadnje čase Poljski black najbolši. Saj res da so Norvežani velesila, takoj za njimi pa Švedi, ampak glede novejšega materiala mi nekak Poljski black najbolj leži.
glede Smargroth pa lahk rečem da je na trenutke preveč melodično. Je pa tu sam reku da ni tipičen bm. |
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 13:49 |
|||||
|
Vau, se je pa nabralo jih nekaj :)
Ja, se mogoče res najdejo meni podobni bendi. Jih pa ne poznam, zato bi jih rad spoznal. Če te spominjam na koga, mi povej, bom vesel. V vsakem primeru je pa drugačen stil kot kaki Darkthrone ali Mayhem, ki so kao neka osnova za večino slovenskega BM
Ker se dosti reklamiram po myspace, pa večina slo black metalskih bendov me pozna. No, očitno pa ne čisto vsi ![]()
0 hudega ![]()
Že imam sešn bobnarja, hvala vseeno. Stvar bo v kratkem zaživela s koncerti. Na plati bodo pa vseen ostali sintetični, ker drugače to ne bo one-man band projekt.
Haha No, besedila komadov na tem konceptualnem albumu govorijo o nekem posebnem fantazijskem svetu, ki nima veze s Norvežani sploh. Prej bi mogoče kdo povlekel vzporednice s Tolkienom (že kar vidim komentarje na tole )Glacier of Despair je razmišljujoč, introvertiran komad, naslov pa je metafora. Nikjer v besedilu se ne pojavi kak konkreten ledenik.
Aha, se strinjam, poljski Mgla, pa Graveland (ki ga osebno sicer ne maram) itd... so res med najboljšimi. Melodično je precej, ja, in sicer namenoma, ker ne maram uniformiranja in tega "tr00", "kvlt" in podobnega sranja... Vem, da bom zato imel manj poslušalcev, ampak meni je važno da delam to kar je meni všeč, ne nujno pa tudi drugim. Hvala za konstruktivne komentarje, sem zadovoljen. Edited by smargroth - 23.Feb.2009 at 13:54 |
||||||
![]() |
||||||
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 14:11 |
|||||
|
men se tud ne zdi nč posebnega
mrbit se sam teb tko zdi oz bi rad![]() zadewa mi je po enem poslušanju všeč,bi mi pa bla zlo všeč če bi bli bobni bl naglas kr kitare so čist prenaglas,bobni pa nek v ozadju a nemaraš bobnarja? ![]() |
||||||
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||||||
![]() |
||||||
Buco
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2133 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 15:58 |
|||||
|
Js tud ne slišim kaj je tle tok netipično, je pa res da nism nek stručnjak za black metal. Drgač pa ok, je kr prijetno uhom.
|
||||||
![]() |
||||||
Bwaze
Newbie
Joined: 16.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 38 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 17:02 |
|||||
|
Hm, povprečni Slovenec precej lažje pride do ledenika kot pa Norvežan, tako da Glacier of Despair (kljub zemljepisni širini) lahko kamot ostane. Zaenkrat. Ko bo pa global warming dosegel svoje na Julijcih, bo pa pač fantazijski komad. ![]() Men je tudi kar poslušljivo, precej vpliva melodic death, pa res točno takšnih black metalcev jaz ne poznam. Ampak bi pa tudi jaz raje poslušal prave bobne, one-man projekt gor ali dol. AMpak za prvi "masterpiece" je kar v redu. ![]() |
||||||
|
Pezzer Ritter Wenne Knecht!
|
||||||
![]() |
||||||
zamorc
Newbie
Joined: 27.Jan.2009 Location: Uganda Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 17:33 |
|||||
ti si genij LOOOL.. nakak se mi zdi da George Fisher še nikogar ni z nožem posilu, Dave Mustaine se tud še ni mrtev zbudu. Tom Araya tud še ni krvi pucal z dežnika.. vsaj meteorne ne... |
||||||
![]() |
||||||
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 21:33 |
|||||
a ni bil to Chris Barnes ? Aja Atheist, ne vem zakaj ti je tok smešno da ne poznaš tega projekta res da ga ne poznajo vsi, a po drugi strani tudi ti sam ne predstaljaš večine.
Drugače pa Smargroth; z moje strani so kritike/pohvale po večini že znane, razn če je od poletja nastalo že kaj novega ? Edited by matos - 23.Feb.2009 at 21:33 |
||||||
|
. . .
|
||||||
![]() |
||||||
zamorc
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 21:39 |
|||||
|
Ja ravno v tem je fora!!! Barnes je to doživel večkrat, Fisher pa ne in vseeno z ansamblom prepeva to vižo
![]() res je obupen no... tako vsaj pravijo tisti ki se spoznajo. Edited by zamorc - 23.Feb.2009 at 21:41 |
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 21:49 |
|||||
Res je, bobnar na plati je en smotan kreten... še dober da sm dobu pravega bobnarja za na koncerte Pač jst, kot kitarist, dajem poudarek na kitari, bobni so pa pač za zrawn, nujno zlo ![]() |
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 21:50 |
|||||
Ja, od poletja sem plato dokončal, iščem založbo (nekaj se celo obeta, neverjetno), in počasi bomo začeli tudi igrat v živo. |
||||||
![]() |
||||||
Kataklysm
Newbie
Joined: 24.Sep.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 237 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 23:24 |
|||||
|
Ej....jst sem pa prav navdušen!!! RES JE ZAKOOONNN!!! :D:D
|
||||||
|
idi vidi drek na zidi!
|
||||||
![]() |
||||||
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Feb.2009 at 23:49 |
|||||
|
.
Edited by plegueangel - 28.Jun.2011 at 16:25 |
||||||
![]() |
||||||
puzavnar
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Feb.2009 at 00:10 |
|||||
jah ni važn sam sound porihti.kr tole me je odvrnilo žau. |
||||||
|
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||||||
![]() |
||||||
zamorc
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Feb.2009 at 16:05 |
|||||
on se spozna na BM tako da veš! ostali nimamo pojma. |
||||||
![]() |
||||||
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.Feb.2009 at 17:04 |
|||||
|
.
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Mar.2009 at 23:47 |
|||||
Hja, jebiga en "fan" manj (še vseen jih je pa 999 ostalo ) No, v resnici sem zvok te dni nekolk predelal (in je že na myspace), težko je miksat če nimaš primerne opreme (= studijskih monitorjev). Vseeno mislim, da je zdaj zvok boljši od prej. Bobnov pa glasneje žal ne morem dat, čeprav, Jordan, spoštujem tvoje mnenje. Za info, kmalu bomo začeli tudi koncertirat. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
puzavnar
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Mar.2009 at 23:55 |
|||||
|
sej sm reku da mi je kr všečno sam zvok je pač
![]() vživo bo pa itak drgač an? |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
awbl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Mar.2009 at 16:02 |
|||||
|
Smargroth...to lahko popravis. Kupis skoraj nic rabljene monitorje M-Audio BX8a? :D
|
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Mar.2009 at 19:38 |
|||||
Hehe, to že to, samo moraš pa met tud dovolj prizanesljive sosede, če že živiš v bloku Pa moraš imeti tudi dobro akustično sobo (česar žal nimam )Sicer moram posnetke dati še v mastering, kar je pa odvisno od založb, če imajo kake posebne zahteve. Takrat bo tudi boljši zvok. Je pa zanimivo, kako folk v Sloveniji omalovažuje in trivializira mastering. Večina bendov kar samih kao "masterizira", ponavadi kar na slušalkah, ali pa računalniških zvočnikih :) (s tem da se jim ponavadi še sanja ne, kaj mastering sploh je). Glede na moje izkušnje (sem poslal nekaj primerov v razne studie za demo mastering) dvomim, da je Sloveniji kak primeren mastering inženir za black metal. Sam se sicer že več kot 15 let ukvarjam z zvokom, sem se naučil vsaj to, da nikoli sam masterizirat, ampak zaupat nekomu, ki se na to dobro spozna. Edited by smargroth - 06.Mar.2009 at 19:40 |
||||||
![]() |
||||||
Nerthag
Newbie
Joined: 02.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 384 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Mar.2009 at 22:38 |
|||||
|
Mal spremljam ta topic. Sej smargroth smo si že izmenal besede, lahko pa še tuki povem. Zadeva zlo vredu zamišlena kot izpeljana. Čuti se pomankanje 'pravih' bobnov, sam potem ni one man band.
btw: tudi zanimiv pristop k grafičnim podobam.
Glede masteringa... smo pa že tut kšno rekl na to temo, in sam delno odstopam od tega mnenja, ker jes sm primer ko sm s tem da sm sam skušou nrdit mastering (ob nekaj pomoči oybla) prdobu ful znanja in sposobnosti kar se tiče muske. Mi je vdihnlo neki kr mi neb mogl če bi dau nekomu drugmu. Izdelk je nastov pač kakršen je in še noben se ni lih prtožvou glede slabosti masteringa. Tko da jes bi reku, če se že lotiš masteringa (kdorkol) pošl enmu k ma kej pojma od tega da dobiš konkretno mnenje. |
||||||
|
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
|
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Mar.2009 at 23:20 |
|||||
Hehe, hvala, rad rušim stereotipe. ![]() Namenoma nikjer v artworku nimam kakih pentagramov in obrnjenih križev (sicer osebno jih imam rad, pentagram tudi nosim na verižici). Naj bo nekaj samosvojega, nestandarnega. No, resda je uporabljena tudi lobanja, ampak v kontekstu . Ja, pa logo sem namenoma naredil povsem enostaven, stiliziran, brez nepotrebne navlake. Mogoče ni ravno najboljši in najlepši logo, je pa en redkih, ki se ga da izdelat tudi kot obesek za verižico (Še vedno pa se ne da prebrati, kaj notri piše, torej se enega stereotipa vseeno držim )![]()
Z Oyblom tudi sam sodelujem, on se zelo spozna. Ampak vseeno... Glede masteringa je res več vidikov, odvisno od tega kar želiš doseč. In noben ni napačen . Lahko imaš čisto lo-fi zvok, ki ga overkompresiraš in limitiraš do amena, lahko imaš pa kristalen zvok, ki pa je vseeno maksimiziran brez preveč slišnih artefaktov. Za mastering v teoriji rabiš čimbolj verodostojne monitorje, akustično sobo, in zelo dobra in izkušena ušesa. V praksi pa je bolj zapleteno. Mastering ni samo eq, stereo widening, warmer, exciter, reverb, limiter, dithering, ... ampak so pri tem važni tudi taki fini detajli, kot recimo fazna zakasnitev zaradi fazno nelinearnega filtra, kar res malokdo sliši. Itd. Sam toliko vem o teoriji zvoka (dolga leta študija in izobraževanja), da vem, da nisem sposoben napravit masteringa, četudi bi imel primerno opremo . Pred 10 leti in več pa sem mislil, da sem sposoben, hehe. Sicer je to že offtopic, pa se lahko tole prestavi v drug thread A že obstaja kak na temo masteringa?Edited by smargroth - 06.Mar.2009 at 23:34 |
||||||
![]() |
||||||
Oybl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Mar.2009 at 13:24 |
|||||
|
Dejte mer, jst pojma nimam:D
|
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 13:13 |
|||||
|
Evo, nov uradni sajt je postavljen. Music player pride še v bližnji prihodnosti
http://www.smargroth.com |
||||||
![]() |
||||||
riry
Groupie
Joined: 01.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 578 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 15:03 |
|||||
|
ful estetska! všeč
|
||||||
![]() |
||||||
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 16:16 |
|||||
|
Brez zamere, ampak a se zavedaš/zavedate, da vaš artwork deluje bolj kot screenshoti iz neke igrce? Še kar kul stran sicer. :)
|
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 16:55 |
|||||
Hvala za pohvalo. Ja, se zavedam tega da je kot iz igrice, in to je tudi bil moj namen :), saj se s tem (poklicno) ukvarjam. Marsikomu so všeč, marsikomu pa tudi niso, kar me ne moti. V bistvu je v slikah dosti simbolike, povezane z vsebino in zgodbo komadov. Na sploh ne maram (in se borim proti) stereotipov, češ da če je black metal, da potem mora biti pa črno belo, ročno narisano, drevje, pentagrami, obrnjeni križi, folk s corpse paintingi.... Napravil sem svoje komade, svoj artwork, ki so meni všeč. Če so še komu drugemu tudi, toliko bolje, če pa ne, pa ima vsak to pravico. Zakaj bi se torej ravnal po tem, kaj je drugim všeč, če pa meni ni? Sploh pa, kdo pravi, da računalniške igre ne morejo biti estetske? ;) Ampak v resnici imam namen v bližnji prihodnosti napravit tudi računalniško igro :) |
||||||
![]() |
||||||
Ulverbite
Newbie
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 17:03 |
|||||
|
Smargroth je za poklicnega programerja nadvse talentiran computer graphic umetnik! Redki so tisti, ki obvladajo oboje...
|
||||||
|
Aliud Ex Alio Malum.
|
||||||
![]() |
||||||
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 18:52 |
|||||
a res?
Hudo a bo taka da boš notr ob zvoku black metala sekal glave in nabiral XP :P, jest bi to! dej nared pol jo pa lohk tko kot eni prodajajo limited dvd in šaro zaravn albuma, ti prodajš zravn plate. Pomoje bi jest to kupu, no al pa saj dol potegnu (pa brez zamere )Edited by matos - 22.Apr.2009 at 18:53 |
||||||
|
. . .
|
||||||
![]() |
||||||
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 20:24 |
|||||
|
.
||||||
![]() |
||||||
Vraan
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 22:54 |
|||||
|
špili so zakon, npr keep of kalessin majo tud vse isto kot Oblivion špila na tanovi plati... ubistvu je identicno... pri smargroth pa je lastna domislija tko da...
Edited by Vraan - 22.Apr.2009 at 22:55 |
||||||
|
The real monsters are often just people.
|
||||||
![]() |
||||||
Helldragon
Newbie
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 490 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Apr.2009 at 23:53 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2009 at 17:56 |
|||||
|
Zdaj so kompletno na novo napisani in zmiksani bobni, thanks to Oybl
Še v tem tednu gre verjetno v mastering, nato pa v tisk. Komadi so tudi že uploadani na myspace. |
||||||
![]() |
||||||
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 12341 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2009 at 18:55 |
|||||
|
snare se ne sliš nč:o
|
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2009 at 19:24 |
|||||
Myspace mi total fenta sound (ker mam zelo odprtega, myspace ma pa težave z nyquistom). Na CD bo bolj kvalitetno. Snera je v resnici celo skor preveč. |
||||||
![]() |
||||||
Ruda
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Aug.2009 at 23:27 |
|||||
|
Muzika mi ni ne vsec. Artwork je pa fakin majka! Totalno dobro.
|
||||||
|
www.rkc.si
|
||||||
![]() |
||||||
Wulf
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2009 at 09:00 |
|||||
|
nyquist sucks donkeyballz.
|
||||||
![]() |
||||||
Jovo
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2009 at 09:27 |
|||||
|
||||||
|
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
||||||
![]() |
||||||
smargroth
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2009 at 11:03 |
|||||
Kakorkoli, ročno risanje je meni čisto brezveze in "že 1000x videno" (če bi želel, imam še pa še kandidatov ki so se mi ponujali za risanje), za bolj fotorealističen CG artwork pa nimam ne časa ne računalniških zmogljivosti. Je pa to vseeno natančno to, kar sem želel doseč. Sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja. Se ne sekiram :) Veliko ljudem je ta artwork zelo všeč, odvisno pač od osebnih preferenc in okusa. |
||||||
![]() |
||||||
danzig
Senior Member
Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 23:48 |
|||||
|
Res odlična zadeva, vokal odlično
|
||||||
![]() |
||||||
InfernalK
Newbie
Joined: 13.May.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 09:45 |
|||||
|
smargroth: jaz menim takole...
Smargroth bi ločil in siciral na 4 dele: grafika, muzika, logotip, tematika
grafika kar se tiče grafičnega izgleda je odlična, muzika mi osebno sede, logotip kar se tiče grafičnega izgleda je spet odličen, tematika ni zame..
point vsega? Iz mojega vidika so stvari dane skupaj ki ne sodijo skupaj katere pa so posamezno odlične... sicer pa kot si sam reku, rad razbijaš stereotipe!:)
Pohvalno! Edited by InfernalK - 11.Aug.2009 at 09:46 |
||||||
Bleeding Fist www.bleeding-fist.com www.myspace.com/bleedingfist 29.9.2009 - Bestial Kruzifix666ion out on Moribund Records |
||||||
![]() |
||||||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Aug.2009 at 00:04 |
|||||
|
ti, zadnjo tretjino postov se mi ni dalo več brat. je že skoraj polnoči.
AMPAK!
tole, kar si naredil, je pohvalno. komad Below na yourspace profilu je fuuul bomba! vmes se en kanček zgubiš, ko mal zabluziš, mapak ostali del komada presega meje slabega dela. oceno dam 4/5. ostali komadi so, zdej, ne me ostali tepst, netipični slovenski. mislim, cela zadeva je nekak rešena tega tipičnega slovenskega pristopa. tko govorim zato, ker men ta lovenski vokal pa podobne zadeve v metal muski ful sucks. ne vem, tak nagnusen odbijajoč zvok. rottendel je tud d'best! zelo dinamičen komad. in se vidi, da uživaš v njem.
web page je pa tko. vidi se, da imaš smisel, sam si se kr kmal zadovoljil. pa res, obvezno dodaj kak free player.
hočem tudi povedat, da to, da imaš računalniške bobne, se sploh ne opazi tolk.
codex of tyranny je tud špica!
sam a veš kaj mi ni kul, pri tej tvoji muski? to, da je premalo udarna. premalo brutalna. premalo seka. preveč je mehkužna. to mislim z... čak, kako se naj zdej izrazim?... note pa struktura komadov je v redu, ampak sound je preveč pussy. ne vem, ko poslušam tole tvojo stvaritev, vidim, da si precej energičen tip, tak pester v sebi. sam predstavil si pa zadevo kot nek sisi vijak. pardon, vojak. hehe ;).
dej mal navij base - bobne in bas kitaro!
ne sam re... triumphant legions je majka! ne vem, tak oldschool black metal. cela zadeva mi je oldschool! tale komad vmes spominja na enslaved - frost album! tisto skakanje po vratu na kitari gor pa dol.
za konec:
men tale zadeva ni originalna v nobenem vidiku, sam je pa DOBRA kopija old school bendov iz 90'ih.
|
||||||
![]() |
||||||
danzig
Senior Member
Joined: 27.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2638 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Aug.2009 at 16:48 |
|||||
|
SMARGROTH .... želim jim v prihodnje, da si najdejo kakšno (dobro) založbo in normalno, da bi uspeli prvo doma in potem kot si vsak bend želi uspeti v tujini.... navijam za vas SMARGROTH
|
||||||
![]() |
||||||
Post Reply
|
Page 123 5> |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |