Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - PRIMORSKA METAL SCENA
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

PRIMORSKA METAL SCENA

Post Reply Post Reply Page  123 5>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: PRIMORSKA METAL SCENA
    Posted: 04.Mar.2009 at 15:20
No tule naj se predstavi bilo kateri primorski metal bend!!Vem da jih je ogromno vsaj na obali in na goriškem koncu.Vabljeni tudi organizatorji koncertov, za napoved koncerta, festivala!!Če so že gorenjci začeli s to podobno temo, zakaj pa jo ne bi tudi mi primorci...!!!! Evil%20Smile Evil%20SmileExclamationEvil%20Smile Evil%20Smile

Edited by danzig - 09.Mar.2009 at 15:01
Back to Top
Hopsy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hopsy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 15:23
papiga ponavlanka
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 15:41
We are Keller from Nova Gorica.

www.myspace.com/kellermetal

Ubistvu sm prou z gorice samo jst, ostali so z Vrtojbe, Šempasa in Vrtwč oz. Duljega Kwnca :))

Hide your head or join the dead!
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 15:53
+ wšewljkBig%20smile
...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 16:39
si sploh prebrau za kaj se gre v debato o gorenski sceni?? sigurn ne o tem da se bendi predstavlajo ampak o tem da bi se najdl kšn plac na jesenicah za koncerte ipd. še ponavlat neznaš prou :P

Edited by Kali - 04.Mar.2009 at 16:40
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 17:42
moja najljubsa slovenska (metal) regija   

ljudje, vino, bandi, podnebje......
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 20:56
...pa sej vsi vejo da se na naših koncih vedno kaj dogaja...Cool
eh,fuck that shit and make some noise!!!
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 21:05
Originally posted by FABO-SUPERGRIZL FABO-SUPERGRIZL wrote:

+jame!!! :)

Tud moja najljubsa. Najboljsi zuri so bli zmer na primorskem :)

Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 21:21
Originally posted by MajTits MajTits wrote:

Originally posted by FABO-SUPERGRIZL FABO-SUPERGRIZL wrote:

+jame!!! :)Tud moja najljubsa. Najboljsi zuri so bli zmer na primorskem :)

oh jaa ... primorska <3
.....
Back to Top
Ytsejam View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ytsejam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 21:31
Vračam se na primorsko za zmeraj, tam sem doma kjer soča izvira ooooo na primorsko :D
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 22:02
soča izvira v zgornji trenti hahaSmile
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Mar.2009 at 22:09
zgornji pritok-koritnica.sm se kopu not
mrzla ku sam satanEvil%20Smile
kje pa spodnji izvira?

Edited by puzavnar - 04.Mar.2009 at 22:09
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 00:03
ne vem točno,mislim da se tam reče zadnja trenta al nekaj podobnega,se ne spomnem točno.sm imel pa punco ki je tam zraven imela staro mamo pa sva malo pohajala tam okoli.ona ve bolje od mene.Tongue
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 00:21
za taspodnjo reko sm mislu koritnico.kr tmniu se združta v eno
mene zanima kje ta2izvira
kr zata1 vem ker sm se kopu tmBig%20smile
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
WILDEN MATIKEN View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 09:49
Originally posted by Kali Kali wrote:

si sploh prebrau za kaj se gre v debato o gorenski sceni?? sigurn ne o tem da se bendi predstavlajo ampak o tem da bi se najdl kšn plac na jesenicah za koncerte ipd. še ponavlat neznaš prou :P

sepravi da ne ponawlja.hmSmile
lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
Back to Top
PELHAN View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PELHAN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 12:06
POWSOD JE LEPO A NA PRIMORSKEM JE NAJLEPŠE!
nekateri smo srecni drugi so trezni
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 12:07
pa pozabli ste Tv Poper band oment...
Back to Top
Mad Butcher View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mad Butcher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 12:20
Originally posted by Varggoth Varggoth wrote:

pa pozabli ste Tv Poper band oment...

TRST je naš, mi ga ne damo!
TRST je naš, ga ne prodamo!
TRST je naš, ga ne spustimo!
ITALIJA, ITALIJA, BEJŽI PROČ!!

NAJRAJE NA SVETU IMAM SERĐOTA!! IN BRIGA ME...
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 13:21
Mi smo družina Vižintin tin tin !
Kamor gremo je kažin žin žin !
Tra lala la la la lia !!!!
Jst sm Mario......
Jst pej Mrijaaaaaaa !!!
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Valuk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Valuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 13:29
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 15:07
Kobal je legenda, primorska Metal scena pa sploh!
FUCK THE WORLD
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 15:09
Se strinjam s faturjem, čeprov sam pripadam bolj bedni - ljubljanski sceni :D
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 15:56
sam mal pa vsen tud k primorski :D
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 16:00
ja, kobal!!!!!!!!!!!!!!!!  uni dan uletou na tv na opeth kući, in zgleda da je vlogu analize prevzou kobal. jst sm ležou pod mizu!!!!!!!!!!!!!

glede metal scene pej, sicer sm taki člouk, da bolj malo se zavedam okolice, kaj šele, da bi bu sposoben kake refleksije, samo zmeri sm jimu občutk, da u NG je bolj punk pa HC razvit, zadnje cajte se neki bliska po metali. in teha je zmeri več. upam, da n bo kvantiteta zamenjala kvalitete.
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Mar.2009 at 16:33
GORICA GRINDCORE!!!prvi metalci v gorici so bli sigurno EXECRTAED DEATH in GREBEN ZLA!za njimi pa mighty VORTEX!in potem je začel GRINDCORE hehehe
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 08:54
ku zgleda,trenutno vidim samo 1 metalski bend,al kar je ži:) . kje je kak člowk dijoporko!zčnte hbat se gor primorski bendi sej nikjr ne piše da je heavy in glam prepovjdan na tej strahi hehehehehe.winko je kaka šansa za vršt gor keller distribution-strup za miši?
Back to Top
mlins View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 09:55
Ekola:

Woli Wo szi Grgarja!
Je rjku gospodar: zvij kanu na buči vina!
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 10:54
mlins usaj hišnu številku bi lohko napisowLOL
Back to Top
mlins View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 11:18
haha sej ne vjm kolko je številka
Je rjku gospodar: zvij kanu na buči vina!
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 11:37
we are Lintver from Goriška brda!

http://www.myspace.com/officiallintver

Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 11:46
Originally posted by mlins mlins wrote:

haha sej ne vjm kolko je številka
Sej nemste številk tm u Grgarji k ste tku mičkni ;)
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 11:48
glede nas bi lahko razpravljali, ampak mi se mamo za primorski band :D

Say no to notranjska!

Edited by Gigo - 06.Mar.2009 at 11:49
Back to Top
teubujem View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teubujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 11:57
paparazzi ti dam jst mejhni
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 13:42
Originally posted by teubujem teubujem wrote:

paparazzi ti dam jst mejhni
No pa puvej ti mjeni, če si iz Velikega Grgarja al majhnega ?
Jst sm iz VELIKEGA Otoka !
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
teubujem View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teubujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 14:24
nimam uguvoraThumbs%20Up
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 15:24
Ben, fliknem še nas tole gor.

SHUTDOWN (hevi mecol) from Vrtojba
Ne preklinjam več.
Back to Top
Valuk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Valuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 15:34
Vrtejba!
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 15:34
Originally posted by Valuk Valuk wrote:

Vrtejba!

Gartenöjba Star
Ne preklinjam več.
Back to Top
mortes View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mortes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 15:36

bravo bravo dejmo ŠEEE!!!     

od obale do triglava dejmo vsi  mali, veliki, znani, neznani bendi,  to zna bit zanimivoSmile. Jz dam 10/10 točk tej debati.      Toooormeeent!!!

Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 15:39
Originally posted by Valuk Valuk wrote:

Vrtejba!

tiho prseljenc!
dej valuk, pa boco, pa drugi... napišta kej več, kku se je kej razvijalo. sej pravim, k sm se jst, kot najstnik gibou po p. sceni, sm zapazu samo kake man in the shadow, pa z branika se spomnem absent minded, pa skafiči, elvisi su se takrat lotili. fak, sej spljoh nism biu neč u metal vodah tkrtConfused  ma je blo lih tku lepu
Back to Top
Valuk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Valuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 16:10
Ma kaj vem...jaz sem itak začel v mid-90, tko da bo Lord Boco vedel več. Jaz se spomnim metal bendov tipo No Name, Black Religion in te škuadre. Večinoma so bli v vseh bendih itak vedno ene in iste osebe, samo menjalo se je malo med sabo :)
Pol smo pa prišli mi...in zdej naval metalcore freakov :)
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 18:49
ma usaj v gorici od razpada vortex-ov ni blo en cajt ništa,kar se metala tiče.ja,JULLIETE JUSTINE!so igrali taki rock/heavy,malo šminkerji ma ni važno.žagali so.da bi pustili kaj posnetkov za sabo se mi ne sanja.ma tam 89/90 je blo res mrtvo obdobje,sami neki rock bendi in podobna jajca.pole smo začeli mi neki žagat szi EXTREME SMOKE 57,ni bil nikoli metal,,,ma še sami nismo vedli kej je blo-BUKA!Tongueblo je niki punk bendov tipa STEKLINA in SCHOTTER(po domače ŠUDR)ma če pomislim smo samo mi bli da smo bol žagali.sej ku je reku valuk,isti ljudje smo bli v bendih samo druga imena-VAGINAL VOMITATOR(grinddeathcore),D.T.W.(grrrind),pole so začeli NO NAME,soliden metal za mularijo(no,takrat so bli mulci),u bistvu so bli oni začetniki novega metal poglavja na goriškem.ja,pa AUSCHWITZ iz tolmina,pozneje preimenovani v IN A SPLEEN...oni so bli kul.ja,tej pa so bli prvai metalci!šopali komade od death,metallica,slayer,kreator da je prow prašilo za njimi!!pa gor po karsu se je tudi neki žagalo,rošto,miha in še un tip iz dutovlji,sm pozabu ku mu pravijo.dol po obalnem področju so začeli NO LIMITS,BLOODSUCKERS itd,ne bi vedel točno.ma tam na začetku devetdesetih je blo bolj malo metala.JA!MAVRICA, iz kopra se mi zdi.heavymetal z pičko na vokalu!pa pizda,kako sem lahko pozabil-ANAKONDA iz tolmina!heavytrešerji,še pred aušvic,pa BARAKA,heavy metal,par članov zdej igra pri RODOLJUBAC.ma sej če pomislim nekaj malega je pa le bilo...Smile
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 18:55
...ma vem da je blo še nekaj benov,samo se res ne spomnim imen.uni tipi iz rihmberga,k je noter pel pepi k zdej poje pri kalamarih!!tipi so celo idali kaseto ali dve!ma kako so že bli!!????LUKNJA U GLAVI kej češ#XxXxXxXxXxX#
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 21:49
Boco ali mogoče veš kaj se dogaja z člani ex benda In a Spleen,kje igrajo???
Se kdo spomni koprskih bendov RADICAL VOMITATOR,DANTE ALIGHIERI,HALOGEN LAMPS,SPERMATOZOIDUS,TANTRUM...???
Ve kdo če kaj ustvarja "legenda" Mezek ?? Škoda BLOOSUCKERS-ov !!
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Mar.2009 at 21:49
a ker od teh bendov še igra?Smile
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Mar.2009 at 15:26
To so stari bendi nedelujoči....Ne vem kaj pa se dogaja z Mezekovo klapo ??
Nekaj časa nazaj so celo pravili, da bodo BLOODSUCKERS spet začeli igrati....
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Mar.2009 at 09:40
mezek je pijanc!hahahah
evo,jst sm šele zdej prišel malo k sebi od vikenda.kdor je v nedeljo zamudil EXCREMENTORY GRINDFUCKERS JE MONA!koncert stoletja,cela pizdarija!po treh mescih prvi koncert v idealu,jst sm se oz. me je mama zbudila pred vrati od bajte...očitno mi ni ratalo niti ključa vtaknit v ključavnicoWacko,pole smo zaklenli ideal in nobeden ne ve več kje je ključWackoWacko,milič je končal v bolniciDead-tip je prpizdu z motorjom direta v kandelaber na krožnem pod idealom-najmanj DVA ODPRTA ZLOMA(!!!),maksa je prušel kar tastari iskat kr ni blo mulca dva dni domou...same štale!!jst ne vem kako nam to uspeConfused
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Mar.2009 at 16:20
Jaja sm slisu za milica, pizdarija. Ma eni pravijo da je polomljen drugi da je u kriticnem, kej je s tipom?

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Baco View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Baco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Mar.2009 at 16:32
Originally posted by BOCO BOCO wrote:

...ma vem da je blo še nekaj benov,samo se res ne spomnim imen.uni tipi iz rihmberga,k je noter pel pepi k zdej poje pri kalamarih!!tipi so celo idali kaseto ali dve!ma kako so že bli!!????LUKNJA U GLAVI kej češ#XxXxXxXxXxX#

tm kjer je pwojow pepi so se klicali FAUST [glam rock]...če si mislu te....Big%20smile
Bajc the mean-machine - keep it KOROMAČ
Back to Top
Valuk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Valuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Mar.2009 at 17:21
FAUST so bli zakon!!!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123 5>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.