Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Dobre oštarije
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Dobre oštarije

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Dobre oštarije
    Posted: 23.Mar.2009 at 17:38
sm učeri popoldne na kavču mal listo Nedelo pa sm se spomno da smo učasih s familijo ful hodl po teh oštarijah katere ocene priporočila smo najdl v Mladini, Nedelu in raznih drugih

kam se da it kj dobr jest, pa ne mislim zdj tistih ultra dragih slowfood kmetij na krasu, ampak pač, anything but mcdonalds

Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 18:34
Maš kake kriterije glede kelnarc tud?

(kot da odgovora na to vprašanje še ne vem Big%20smile )
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 18:49
Pleskavica na celjski avtobusni. To je edino kar lahko res toplo priporočim od 'fastfooda'. Za ostalo kdaj drugič.

Edited by rožica - 23.Mar.2009 at 18:49
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 18:56
itak, beđeti je zakon

sicer pa v celju še:

Taverna Carraro
(srbska kuhinja na 100 načinov)

Dolma - sarajevske speciliatete (na Teherjah)

....

no pa kaj sploh pišem, sj nobenga ne zanima

Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 18:57
Originally posted by Kipar Kipar wrote:

Maš kake kriterije glede kelnarc tud?

(kot da odgovora na to vprašanje še ne vem Big%20smile )

To, da mu nosjo alko, tud ko je čist pjan (ignorirajo napis "vinjenim ne strežemo"), je pomoje zanjga glavni adut :)
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 19:22
hmmm srbska gostilna dubočica na Zaloški Cesti 31...naprej od kliničnga centra pa takoj za železniško progo. naročiš plato za dva k ma gor en kup mesa za 18€ pa ti garantiram da dva tega nemorta pojest...sva šla zanč s fotrom pa ni šlo..še pou nisva zmazala...pa pleske so tooooooook rahle da jih loh pomoje je kdo brez zob :)

pol m je tut kul gostilna Pr Žabarju na Viški cesti 50 kjer majo tut žabje krake kar pomoje glih nima usaka gostilna

pol je tm nad medvodami pr unmu krožišču tut ena gostilna/picerija (pa ne una Na Klancu ampak zravn) k smo šli pa sm naročila pohane kalamare s pomfrijem za mislm da 8€ pa sm tut dobla tako porcijo da je blo joj :)

u Mb gremo s frendicami ponavad u eno picerijo sam nevem zj imena vem sam da not prideš po rdeči preprogi pa da je pač v centru

Edited by Kali - 23.Mar.2009 at 19:22
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 19:40
Baron v Bitnjah...
men osebno najbolš:D
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 20:42
Originally posted by moser moser wrote:

Baron v Bitnjah...men osebno najbolš:D

Sicer sem tu jedel samo pico, ampak je super!

Azur v Ljubljani. Bolj ali manj vse odlično.
Back to Top
Stock View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stock Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 20:44
Čevabđilnica Harambaša v trnovem v Lj, pol maš picerijo Trnovski zvon je FUL dobra...
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 21:19

Baron v Bitnjah...

se strinjam.tam sm jedu najbolso pico pa najbolse ocvrte kalamare s tatarsko in pomfrijomClap
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 22:22

Baron v Bitnjah...

Mogoče že mal prevelka. Z našo jo vsak pol ne moreva zmazat. Res enormna pica. Pa še okusna povrh. Thumbs%20Up
Rock n' roll ain't noise pollution.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 22:53
tist ubitnah ni spet tok velika pica no
en fajn lačn jo zmaže
men je pri trebušnik zakonApprovepoleg najbolšega tazelenga pelinkovcaClapma majstr pečen meso na žaru za 5eu.je čist preveč zakon pa naješ se tud prow fajn
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Mar.2009 at 23:19
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

tist ubitnah ni spet tok velika pica no
en fajn lačn jo zmaže
men je pri trebušnik zakonApprovepoleg najbolšega tazelenga pelinkovcaClapma majstr pečen meso na žaru za 5eu.je čist preveč zakon pa naješ se tud prow fajn

zgleda d je neki od pice ce jo grm komej zmazeBig%20smile
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 00:13
men se ni zdela tok velikaSmile
phantom-rib mam kukr češ duma pri tet ka ma gostilno
tist ka stric speče na žaru,tist čist preveč zmaga
dobra oštarija-MLIN kamna goricaClap
ni drago ni pocen,naješ seStar

Edited by puzavnar - 24.Mar.2009 at 00:13
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Mad Butcher View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mad Butcher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 07:38
Originally posted by FABO-SUPERGRIZL FABO-SUPERGRIZL wrote:

sm učeri popoldne na kavču mal listo Nedelo pa sm se spomno da smo učasih s familijo ful hodl po teh oštarijah katere ocene priporočila smo najdl v Mladini, Nedelu in raznih drugih

kam se da it kj dobr jest, pa ne mislim zdj tistih ultra dragih slowfood kmetij na krasu, ampak pač, anything but mcdonalds

lohko prideš h meni na pico, rižoto, super krompir,... pr useh jedeh, ki jih js nardim je ful sira in mesa.Tongue
NAJRAJE NA SVETU IMAM SERĐOTA!! IN BRIGA ME...
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 09:20
"ultra dragih slowfood kmetij na krasu" :)))))))))))))))))))))))))))) a tega je ful al kaj? kamr jz jem (malco), ne priporocham nobenmu :PPPP drugu mi je pa bl ku ne neznanka... pa pic glih ne poshacam neki bash... rajsh ku rajsh, rajsh nch... krmpjr... ahh... ja no, po sili razmjr sm se ga navadla... sjr... ovchji je kul... drgach pa... une joshte pa tu, kr mejte... obchutek imam, da bi pr rodeti shujshala :))))) ma ne, vse kr rabm je mineshtra
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
khors View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote khors Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 10:49
Originally posted by Stock Stock wrote:

Čevabđilnica Harambaša v trnovem v Lj...

najboljš čevepi EVER!
Agencija za sramoto in slab vtis d.o.o.
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 12:14
no ja...sm bla s fotrom 2 tedna nazaj u uni čevabđinici pa se mi niso zdel čevapi prou nč posebnga...ubistvu so se mi usi zdel še mau preveč pravilne enakomerne oblike pa nekam sumlivo čudn ravno odrezane robove so mel kt da b bli kupleni u merkatorju u unih zavitkih...
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Mad Butcher View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mad Butcher Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 14:48
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

"ultra dragih slowfood kmetij na krasu" :)))))))))))))))))))))))))))) a tega je ful al kaj? kamr jz jem (malco), ne priporocham nobenmu :PPPP drugu mi je pa bl ku ne neznanka... pa pic glih ne poshacam neki bash... rajsh ku rajsh, rajsh nch... krmpjr... ahh... ja no, po sili razmjr sm se ga navadla... sjr... ovchji je kul... drgach pa... une joshte pa tu, kr mejte... obchutek imam, da bi pr rodeti shujshala :))))) ma ne, vse kr rabm je mineshtra

ti nemaš pojma!!!Big%20smile
NAJRAJE NA SVETU IMAM SERĐOTA!! IN BRIGA ME...
Back to Top
Stock View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stock Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 15:05
Originally posted by Kali Kali wrote:

no ja...sm bla s fotrom 2 tedna nazaj u uni čevabđinici pa se mi niso zdel čevapi prou nč posebnga...ubistvu so se mi usi zdel še mau preveč pravilne enakomerne oblike pa nekam sumlivo čudn ravno odrezane robove so mel kt da b bli kupleni u merkatorju u unih zavitkih...

mi je prav vseeno če so iz merkatorja - dobri so še zmer :D Sej pa kajmak sumim da je bl domače sorte k čist po mleku diši... un k ga kupiš pa sploh po ne vem čem...
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 15:57
Originally posted by Kali Kali wrote:

to je taka mašina k nrdi kvader mesa, pa ga razreže na 4 kose.... nc slabga sicer....
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 18:44
pr čadu (pod roznikom).. srbska kuhna.. odlicno za oblogo narest, ce gres pit, al pa ce si mackav.. :))

se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Akasha View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Akasha Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 19:23
Jaz sem že alergična na ta Čad... (prevečkrat sem že tam bila Confused)

Sicer pa še kar...že dolgo, haha.....sem navdušena nad Allegrio (čeprav strežne sposobnosti imajo katastrofalne..........to opozarjam - just in case, da ne bom česa kriva Confused )

Pizza pa v Foculusu ali Azur...
THE SPIRIT OF FIRE !!!
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 21:09
Originally posted by Mad Butcher Mad Butcher wrote:

ti nemaš pojma!!!Big%20smile
ti, pojmonosec, vesh kej sm dns pokushala... slashchico med drugim znano tudi pod imenom titova twrta... s cajta po drugi svetowni wjski... in verjtno tud zhe prej... predstavli si dva kwsa poljnte in wmesh chjshpva mrmelada... so jo nardili otroci za razstavo... :PPPPPPPP iiiiii ****
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 21:48
Kruhki s tatarsko v Gorjancu!!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 21:55
U Klementini je zakon za jest! zdej so neki prenovil pa pomojm so novi kuharji .. pice.. zakon! pa tud ostala hrana je res huda.. koncurenca Baronu u bitnah če mene vprašaš ( tavelka pica je v klmentin in baronu enak velka :) zdej )
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 22:01
u klementin me pa ni blo pomoje ze vec k en let.mare a pravs d se splaca?
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2009 at 22:18
Neki najbolšga v življenju mi je bila tuna z matevžem pri Krištofu. Ampak po mojem sem bil prvič in zadnjič tam, ker so me takrat peljali tja (nije žvaka za seljaka).

Drugač pa so tud men fajn kruhki, Baron je kul, v Kr sta mi ok še kitajska pri avtobusni pa mehiška (Mlin) na Prebačevem, pa v piceriji Romano so tud dobre pice.
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2009 at 14:02
MENZA V ROŽNI - pir 1,50!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Alex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2009 at 14:34
Originally posted by pestilence. pestilence. wrote:

Azur v Ljubljani. Bolj ali manj vse odlično.
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2009 at 14:49
Originally posted by Tonckow Tonckow wrote:

Neki najbolšga v življenju mi je bila tuna z matevžem pri Krištofu. Ampak po mojem sem bil prvič in zadnjič tam, ker so me takrat peljali tja (nije žvaka za seljaka).

Drugač pa so tud men fajn kruhki, Baron je kul, v Kr sta mi ok še kitajska pri avtobusni pa mehiška (Mlin) na Prebačevem, pa v piceriji Romano so tud dobre pice.

Krištof je slowfood varianta, čeprav so se sedaj dobro specializirali na bio hrano. In to pristno slovesnko. Včasih so pa imeli določene mesece razno razne kuhinje - sejšelska, azijska... ni da ni.

Mlin grem pa tud zlo rad, ker je tko preprost, pocen pa še vredu mehiška hrana je.
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2009 at 14:52
Par nedelj nazaj(skor direkt iz HMN-ja) sem bil pri Andrejevih v Narinu najbolj sem si jih pa zapomnil po sladkem vincu, seveda je padla tudi dobra hrana.
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2009 at 19:17
Originally posted by Janchk Janchk wrote:

u klementin me pa ni blo pomoje ze vec k en let.mare a pravs d se splaca?

ej ja an.. zadnč smo šli čis tko na blef s tastarim pogledat kk majo kej zdej tm.. njami :) ful so se popravlt. Men je blo dobr pa ttud od drugih poslušam pozitivne kritike
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2009 at 06:15
Pizzerija in gostilna Kupola,v trbovljah. Najboljše pice za 3 eur(at your own risk). Inšpekcija hotla že zapret,pa je lastnik reku da se bo obesil,če bojo Evil%20Smile
Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2009 at 16:38
Hahaha to je tko k učasih k je biu še tastar Dino burek u kranu.Tist tut nevem kako je šlo čez pr inšpekciji.Sam bureki so bli pa vrhunskiSmile
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2009 at 17:03
orientalski bbq.. all you can eat za 12 ojrov.. celo krokodil in take reci.. sicer sem ze boljse tovrstne reci jedla no..
Back to Top
Inkvi View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Inkvi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Mar.2009 at 03:00
Pizzerija in gostilna Jurman. Havaji puranov zrezek+pomfri je zakon. Porcije enormne cena normalna, sam na kurac mi gre k je skoz gužva, ampak skoz. Je pa dobr. Majo vse živo, kalamarov dobiš tok da morš pou ure jest da vidiš sogovornika spet na uni strani. Včasih če nisi dost hitr zagledaš koga druzga k ga ne poznaš, eh nakladam spet..
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Mar.2009 at 18:49
Originally posted by Paparazzi Paparazzi wrote:

Par nedelj nazaj(skor direkt iz HMN-ja) sem bil pri Andrejevih v Narinu najbolj sem si jih pa zapomnil po sladkem vincu, seveda je padla tudi dobra hrana.
:))))) a ste meli kako obletnco?
Back to Top
Lejla View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lejla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 12:24
Jurman. Ob fužinah :D najbols v slo :D
Back to Top
Beastboy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beastboy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 13:22
Al capone MB Europark-pice da te kap
Picerija Čebelica na Izlakah
Kali verjetno misleš Ancoro??? v MB
Jurman zmaga
Orient(best čevapi ever v MB)
A jebeš vse skp!
Back to Top
Paparazzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paparazzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 13:45
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

Originally posted by Paparazzi Paparazzi wrote:

:))))) a ste meli kako obletnco?

Sosedovo punčko smo krstili :)
Papa Papa Paparazzi !
Back to Top
Play2kill View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Play2kill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 16:07
krištof, to je baje neka ful sezonska hrana, z raznimi zvončki in podobne zadeve

aja pa sovražim jurmana....to je mcdonalds z vineršnicli
od postrežbe, guvže in hrupa. pa še pizze so se jim zelo poslabšale

kar se normalnih gostiln tiče mi je še najbolš pr kral (verje nad medvodami), slow food mi je bil všeč danilo, nekje na poti v škofjo loko

a kdo kej po kitajskih hod...me zanima kera je najbolša
Life is all in vain, for only ashes will remain
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 17:05
za mikro jedce.. le petit cafe pr krizankah.. okusno in inovativno.. z malce hoch klientelo sicer..
Back to Top
Lejla View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lejla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2009 at 19:12
Originally posted by Play2kill Play2kill wrote:

Cesarsko mesto Thumbs%20Up Kr tja pejt pogledat Seba :D
Back to Top
Play2kill View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Play2kill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:16
Originally posted by Vuds Vuds wrote:

Cesarsko mesto Thumbs%20Up Kr tja pejt pogledat Seba :D

dobr no, do kitajske k je najbliži mojga doma mi je pa že kdaj ratal prit lejla
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Apr.2009 at 23:22
KERŠIĆ v Ljubljani...najaća srbska kuhinja!
Back to Top
Play2kill View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Play2kill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Apr.2009 at 19:59
Originally posted by Varggoth Varggoth wrote:

in imajo dokaj poceni bone ...bo treba preverit
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Apr.2009 at 00:30
Je v LJ kaka gostilna, kjer se da jest na bone brez da pokažeš izkaznico/index? Na primorskem so take gostilne.
FUCK THE WORLD
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Apr.2009 at 02:36

Originally posted by Varggoth Varggoth wrote:

in imajo dokaj poceni bone ...bo treba preverit

se splaća, sigurno;)
Back to Top
Lejla View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lejla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Apr.2009 at 06:13
Keršić je zakon, tm je moja sosolka praznovala 18let (ker njen fotr dela tm) in smo se nazrle ko krave :D  tko da to priporocam tut vm :D
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.