Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Cyclöne
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Cyclöne

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Groupie
Groupie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Cyclöne
    Posted: 27.Apr.2009 at 17:02
Band je nastal leta 2006, ustanovila sta ga Anžk in Kernc (ex kitarist). Pridružila sta se jima še Šujo in Tommy in nastali so Cyclöne. Za mikrofon je prijel Nejc, ampak ga tudi kmalu izpustil. Nadomestil ga je Miha Ravšelj. V tej postavi so tudi nekaj časa delovali. Sprememb pa še ni bilo dovolj, tudi Miha je zapustil skupino in za mikrofon je tokrat stopil Anžk. Bendu se je na kitari pridružil še Marin, Kernc pa je zapustil skupino. Za klaviature se je postavila Anja, na ritem kitaro pa brenka Matic.

Smile

http://www.myspace.com/cycloneglam

Špili:

8.5.2009 : MC Jedro, z Broken Arrow

wiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Apr.2009 at 17:32
vas še nism vido v tej postavi, ma upam da bom to popravo čimrej

Back to Top
McPejer View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote McPejer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2009 at 03:09
Pridni ste:D še tko naprejSmile
! ! Prow HEAVY ! !
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2009 at 13:12
Originally posted by McPejer McPejer wrote:

Pridni ste:D še tko naprejSmile

enako Big%20smile

Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2009 at 19:31
Že k je tema, dodam še jst kšn komentarćeć Smile

Napram metal maniji 07 in 08 ste ratali zakon Clap (ztu k drugje vas tudi nism vidu, tku da zmerej primerjam zs prvim utisom)
Ne preklinjam več.
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Apr.2009 at 19:48
hvala Embarrassed
ta metal manija se nam je pa res ponesrečla.. sam zdej nam gre pa zmer bolš, še je par stvari za poštimat ampak napredujemo, to je važno Smile

Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.May.2009 at 14:58
weeee....lih nalagam filmčkeBig%20smile Zakon je blo...in un komad...magic ride...hehe, sm bla zihr, da je priredbaEmbarrassed...sm mogla prow Anjo vprašat, če je al ni...ful dober!Thumbs%20Up
Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 16:12
Ou! Dobr intervju za rockline! In Šujo, bolj se ne bi mogla strinjat s tabo, glede začetnikov 'hair' scene pr nas;-) heh, sej mulci niti nimajo švoh komadov, sam izjave majo pa take, da...te mal mine;-)
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 16:21
evo še link do intervjuja :

ROCKLINE

Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 17:04
" Potem imaš lahko obrnjeno situacijo. Denimo Shutdown, oni so zelo cool, pa jih ne smeš označit za »glam«, kljub temu da igrajo Motley Crue, imajo Kramer kitare, nosijo usnjene hlače. Pa zanimivo je da jih podpirajo ljubitelji »glama«. "

Hahahahha Big%20smile Kej če mamo to, smo 100% glem, oz. bi morali bit glem Big%20smile Pole so megadet, mejdni, đudasi usi glem, ker so meli usnjene hlače Big%20smile

Drugače pej lepo, d ste nas omenli Smile
Ne preklinjam več.
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 17:12
Kle je teu šujo pomoje sam povedat da majo dosti bendu za glam, pa ubistvi niso.. vi ste pač heavy metal, kukr rokolušn nek star rock.. ni blo nč kej proti vam namenjeno :*

Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 17:18

A glemrji nosijo usnjene hlače? No, razen ŠujiceBig%20smile

Maiden in usnjene HLAČE? Mogoče na 20 špilih vse skupaj plus FOTD turneja in booklet...
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.May.2009 at 20:51
Sm rzumu Marin. Nism nč slabga mislu tudi jst Smile

In ja, mogoče na 20 špilih, ampak na 20 špilih je meu usnjene hlače Wink
Ne preklinjam več.
Back to Top
Crazy Vixx View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2009 at 15:10
sj pa cyclone niste glam.... nevem... men se ne zdi...razn pač par priredb k ste špilal(npr poison)... sj iced earth pa saxon niso glam... vaši komadi pa tut niso glam....če mene prašaš...ste bl hard rock ..nevem zkva se pol počutte ogrožene od enga benda ala rockolutin.... pa tut tisto u žurnalu je novinar napisu d so kao prvi tak bend.. no sj po eni strani so pa res... poleg broken arrow... cyclone zame niste glam, hottyji so pa itk parodija, edini bend k bi js rekla d je še glam pr ns so broken arrow... cyclone pa ne, kr tut vaši komadi (k so mi kul d ne bo pomote) niso neki hair al pa glam...

nevem moje mnenje..

aja pa sleaze v sloveniji NI.... ne po muski ne po imiđu noben bend pr ns ni sleaze....
pa nevem kao, so vsm rockolution bedni.. kao zanč muska in vse... sj kašn je biu pa prvi cyclone špil, tut čis bedn... pa tut pol še kšn.. pač se fantje še iščejo, čene druzga majo pa saj dobr nastop... pa menda ni tok lahko igrt pet pa še skakat okol... nevem ni tko kokr pr cyclone al pa pr kkšnem drugem bendu k vsi n svojm mestu stojijo pa se ne premaknejo za pou metra.-.... je tut nastop fuuul pomembn prow tko pa imiđ... raj gledam en bend k mu dogaja na odru pa k ma usklajen imiđ kokr pa en bend k perfektno igra!!!

moje skromno mnenje, kr mi gre na žiuce ta fovšija pr teh parih bendih kokr jih je...
namest d bi se za kšne špile skup zmenl se kurcate in eni in drugi... nevem lahko bi kdaj nrdil kšno turnejo pa ne spet tko d dva ista benda špilata vsak mesc kokr že zadnjih par let.. bi blo fletn vidt mal raznolikih špilov..

!!!
I'm crazy after all.......
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2009 at 15:12
aja pa nimam nč prot cyclon in njihovimi člani pa nč... sam mogla sm povedat kr mi leži na duši
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2009 at 16:20
haha noben se ne počuti ogrožen in tud foušije ni Smile in če tako omenjaš, pač rokolušn še zmer ne morjo bit prvi tak bend ker tud njihova muzika ni glam..  kar se tiče sleaze-a nismo mi nč od tega govorili, je novinar to napisu. pa tud govorilo se je bl nasplošno od neke glam scene, kokr zdej berem, nismo mi težili da bi bli glam, sej piše na vrhu melodični hard rock. pa tud mi se mamo za hard rock bend

Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2009 at 17:33
Phantom
ja ne... pr glamu je pač kul če ma bend spedenan imiđ pa stage show.... nevem... js velik bl uživam n koncertu kjer se dogaja kj na odru kokr pa če bend sam stoji pa špila... nevem no... sj pr thrashu je tut tko d če bi usak sam stau n odru in se ne premiku bi blo mal dolgočasn a ni tko...

ja vem marin... sam dobr mogla sm povedt kr mislm... sj veš d te mam rada drgač (rum ShockedSmile) hehe

no vidš d ponavad novinarji dost po svoje povzamejo in pol pride do nesporazumou ;)

nč slabga nism mislna ;)
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2009 at 17:51
Tongue ja res je
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.May.2009 at 00:41
jst bi kle fuuuuuuuul rad enkp stvari napisal....sam jih nebom....mogoče ko bom pjen pa se mi bo jebal za vse.
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 13:37
cyclone sporočamo vsem fenom, frendom in ostalim da je bil naš včerajšnji koncert v Hruševju naš zadnji. Nekateri člani bodo verjetno v prihodnosti videni v kakem drugem bendu,drugi bodo prenehali z glasbo, v bližni pa ni ničesar več.
Hvala vsem za podporo pa se vidmo! 

Edited by Šujo - 06.Jun.2009 at 14:20
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 13:47
:(
Back to Top
voxxx View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote voxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 13:55
wow, tu pa j blu na hitr. Kkšn pa je uradn razlog?
Drgč pa, nevem kj se sploh krjegaste kdu je biu tapru u SLO. Lol, baje, d su bli FASTLANEClap sm jst še jh nism slišu igrt. b pa blu zanimiu glde na membrse. sj res, kj su pa pol po vaše štajerci? White night & Toxicheart?

PISThumbs%20Up

Edited by voxxx - 06.Jun.2009 at 13:56
Blub?
Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:02
Ah dejte bit resni, no! Pa jst vas hočem še čut, super komade maste, super se razvijate, grete sam še na boljš, zdej bi pa to zavrgli? No go! Dejte se mal usest, vdihnt, izdihnt, poment...ne kr nekih izjav v afektu pisat, no:-(
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:13
riry, tut jst si želim d bi blo to iz jeze pa v afektu,  ma na žalost ni....ko sm jst to zvedu (5 minut po špilu), me je blo skor konc :( :(

Edited by Šujo - 06.Jun.2009 at 14:20
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:17

Kdo si je zmislil razpad,...?

Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:21
Poslušam Magic ride od včeraj...ne razumem? Dogovor vseh, da kr nehajo? Ne vem. Škoda benda kot takega. Če so bla kaka trenja med vami, pač, žali bog, ajde, posameznika vn...sam, da pa cel bend zato žrtvovat? Jst ne vem ozadja, sam res, škoda Cyclonov:-(
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:27
Aaaa dej dej, dejte bol odraslo reševat probleme. Use se da zment!
Ne preklinjam več.
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:32
sj ni nobenih problemu ko se ni noben skregu! 
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:38
Noben se ni skregu, jst sm se pač odloču da grem vn.. ko sm to povedu ostalim, so rekli da grejo tud oni, to je to.

Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:43
Originally posted by Šujo Šujo wrote:

sj ni nobenih problemu ko se ni noben skregu!
bu, bi rekla 'pol pa itak vse ok', sam zna bit to še huj, če je k trenutni situaciji botroval nek splošni neinteres? Kr presek, 'ajde konc' kr tko? Držim pesti, da se zadeva uredi *hug*
Back to Top
riry View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote riry Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:51
Originally posted by JuRiJ JuRiJ wrote:

Noben se ni skregu, jst sm se pač odloču da grem vn.. ko sm to povedu ostalim, so rekli da grejo tud oni, to je to.
če je pa res tko...očitno res ni blo interesa ostalih (Šujo izvzet)...škoda dobrih komadov:-(
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 14:55
Unhappyin kdaj vas bom poj jst vidu?

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 15:00
lahk tud zdej, Youtube.com Smile

Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 15:11
dejstvo je da je bil Marin aka Jurij glasbeni motor benda, jst pa promocijsko/besedilni. Jurij pač smatra da mu bo boljše brez nas, in je pustil stvar, naja ne uživa v igranju klaviatur, Matic pa pač ni hard rocker. Tako je in tako bo ostalo. Mi pa tale tema daje volje da bo neko nadaljevanje benda, pod drugim imenom, zaživelo čimprej.
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 15:18
Originally posted by Egzi Egzi wrote:

Usnjenih nikoli.

Latex pa ja :) Big difference!

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 15:25
ZDej sm sele vidu da ste razpadli. Buuu, to ni prou. Nove clane a za koji k je treba razpadat.

Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 15:45
Originally posted by Ventor Ventor wrote:

Usnjenih nikoli.

Tudi usnjene je meu! Ti zagotauljam.
Ne preklinjam več.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 16:10

Usnjenih nikoli.

haha, Winko, ne ultra fenu pameti solitTongue...mel jih je na LAD, Raising Hell, FOTD fotosešn ipd...
Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 16:15
Originally posted by Atheist Atheist wrote:

Usnjenih nikoli.

haha, Winko, ne ultra fenu pameti solitTongue...mel jih je na LAD, Raising Hell, FOTD fotosešn ipd...

Zadnje dve stvari od naštetih sm meu u mislih Smile
Ne preklinjam več.
Back to Top
Helldragon View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Helldragon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 16:52
jah, skoda no...
upam, da se hitro poberete in zazivite z novim(i) band(i)-om :)
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 18:37

Usnjenih nikoli.

Kaži sliku :)

Back to Top
Jera View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jera Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 19:02
Ah.. Škoda. Ste bli vedno boljši.. Upam, da si kmalu najdete bende v kerih vam bo fajn :)
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 22:04

Sm rzumu Marin. Nism nč slabga mislu tudi jst SmileIn ja, mogoče na 20 špilih, ampak na 20 špilih je meu usnjene hlače Wink
Usnjenih nikoli.Latex pa ja :) Big difference!

Kaži sliku :)

http://www.youtube.com/watch?v=7oemE6hw8Ss&feature=related

Evo ti, pri 26 sekundi se ti bo prikazal Bruce v leder hlačah
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jun.2009 at 22:06

http://tinpan.fortunecity.com/fitzgerald/883/bruce.jpg

Evo ti,...

Edited by Atheist - 06.Jun.2009 at 22:08
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 00:29
Šujo, ne obupat...:)
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 11:31
ce bi razpadu kak metal bend, bi se sekirou, tko mi je pa navaden

jurij, velik srece pri ustvarjanju novega projekta

majtits, lepo te je blo ucer videt

Edited by sajmon - 07.Jun.2009 at 11:36
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 12:10
Atheist: Pizda sm zajebu :) Ma nene sej jst sm mislu na kitarista da ni imu nikoli usnjenih:)))))

Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 12:13
Joj Sajmon zlobnež :D
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 12:16
Originally posted by Buco Buco wrote:

pac, glam, oziroma hard rock mi ne sede

sej sm juriju zazelu velik srece u nadaljnem ustvarjanju
Back to Top
voxxx View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote voxxx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Jun.2009 at 19:19
Originally posted by sajmon sajmon wrote:

Originally posted by Buco Buco wrote:

pac, glam, oziroma hard rock mi ne sede

sej sm juriju zazelu velik srece u nadaljnem ustvarjanju

kokstikulj
Blub?
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.