Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - tisk majic
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

tisk majic

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: tisk majic
    Posted: 03.Jun.2009 at 12:56
ok... zdej ne vem, a je to ok ali ne, ampak... tlele je en link od ene tiskarne, ki ima res hudo mašino... s karuslom se da naredit res WAW zadeve...
morda bi to zanimalo kak bend za promo majice... in itak je tako, da posrednik še podraži zadevo...
posnetek je kr dolg... ne vem... če se komu pač ne da vsega gledat (ampak sej, naj pa muziko posluša LOL), naj recimo klikne na 2:15 ali pa na 4:52... čeprav... kakorkoli...

aja, ma sem kr sem dala, ker recimo, da slo bandi sem kliknenjo :))

Edited by mother earth - 03.Jun.2009 at 12:57
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jun.2009 at 15:42
tele tiskarne sicr ne poznam, bi pa tak, v znak dobre volje kr tu še nrdil reklame za tiskarja, k je nam (eliminator) delo majce!

TISKARNA MASTNAK, košnica pri celju

res zakon tiskar, kot človk :) , odlična kvaliteta (tisk je res lep & še na nobeni se ni spral, zgubla barva itd...) + reference (tisk majc za MMOA, metalcamp in nevem kere vse še...)

drugač pa, darjan, sitotisk se res ne splača sam za eno al pa manjše število majc, kr ne glede na velikost serije plačaš pripravo tiskanje, matrice, barv...

Edited by FABO-SUPERGRIZL - 03.Jun.2009 at 15:42
Back to Top
Satanya View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Satanya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jun.2009 at 15:55
dora scena...samo kolk je pol majca 15-20€???
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jun.2009 at 16:02
ma to je odvisno od količine... pa od tega, če ti oni zrišejo... pa od tega kuk barv je... kej več pa ne vem (zato tudi nečem preveč govorit, da ne bom kej narobe rekla...)... če je ful barv, je za sitotisk potrebno svoje sito za vsako barvo... pa verjetno še kaj drugega... digitalen tisk pa izpade precej plastično... in ne diha... švic švic Big%20smile
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Valuk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Valuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jun.2009 at 19:53
Mi smo tudi dali delat Mastnaku...ful prijazni, odlicna kvaliteta in se mi sploh ni zdelo drago.
.:the brighter the light - the darker the shadow:.
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2009 at 04:34
Kolk je to "ne drago"?
Back to Top
Satanya View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Satanya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2009 at 13:59
ja sej vem da za vsako barvo je novo sito,jz ponavadi samo eno barvo, niti nimam lih neke opreme da bi tiskala večbarvno...
valuk,kolk ste skeširali in za kolk majc?
Back to Top
Ytsejam View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ytsejam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2009 at 14:15
Mi ko smo letos delali majice za HMN in za REQUIEM smo bili zelo zadovoljni z kvaliteto tiska. Niti ne vem kakšno tehniko uporablja ta tiskar, ga pa je priporočal Marko ker je njim tiskal že prve majice in je tisk še danes zakon. In kar se tiče cene je bil med ugodnejšimi pa še človek je ki se da vse dogovoriti z njim. http://www.pirs.si/slo/podjetja/podatki-o-podjetju/11516/alpo-grafik-graficno-podjetje-doo/ tukaj pa se nahajajo podatiki. Če hoče kdo natančnejšo ceno se lahko zglasi na PM ju:)

Lp
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2009 at 14:19
Fabo, keik pa kasirajo u tti tiskarni? ... če weš cene ...
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2009 at 15:44
Tak kot povsod je tud pri Mastnaku pri sitotisku ful odvisno od tega kak kompleksen tisk maš, tak da nekega cenika za to niti ni. Je preveč dejavnikov ki zelo občutno vplivajo na ceno tiska.

Mi smo mel mnda šest sit, štiri barve pa še en cel kup enih filtrov čez, in je zato tiskanje prišlo malo dražje. Pa še nek reliefen tisk smo mel.

Ena okvirna cena za tisk 100 majc z obojestranskim tiskom, z neko večbarvno grafiko je pa pri Mastnaku lahko vse nekje med 300 in 500e. Odvisno od tega kakšna grafika je, kulk barv je in kulk kompleksno je vse skup.

Za vsak tisk posebej morš pač nardit predračun.

So pa res kul firma, tak da jih priporočam vsakemu.
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
MoshInc. View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MoshInc. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Jun.2009 at 20:28
Originally posted by Kipar Kipar wrote:

Tak kot povsod je tud pri Mastnaku pri sitotisku ful odvisno od tega kak kompleksen tisk maš, tak da nekega cenika za to niti ni. Je preveč dejavnikov ki zelo občutno vplivajo na ceno tiska.

... lepo napisano

v glavne lahko povem da par mojih grafik  ( mmoa, evenrain, entreat., itd.) se je tam tiskalo s tem da sem jaz jim se pantone točno napisal pa vse odmike od roba ovratnika in zadeva je izpadla fantastično .in vsi najmanši detajli vidni..  

www.sitotisk-mastnak.si

...pred kratkim se je frend vrnil iz amerikkke po 10letih, kjer je mel svojo tiskarno/sitotisk in tiskal  za bende in druge zadeve  ... in v kratkem času misli nadaljevat obrt v Novi Gorici (s sabo je prvleku vse stroje)  ...sem videl par reci (tiskanih majic) ki jih je delal  ...dobra kvaliteta ... ko bo bolj resno zacel bom kasn link tuki se prilimal ...

Edited by MoshInc. - 05.Jun.2009 at 20:29
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.140 seconds.