Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Mike&Dyz
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mike&Dyz

Post Reply Post Reply
Author
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Mike&Dyz
    Posted: 04.Sep.2008 at 17:06
Pa še tale komad:) Mike in Dyz sta ga skupaj naredla, več pa bo Dyz povedal.

Link; www.myspace.com/mikepipenbaher
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 17:19
sem že na pipenbaherjovemu forumu komentiral
ful mi je fajn, kr ustvarjajta še naprej :D
www.rkc.si
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 17:35
Dejzi je že marsikaj bolšiga naredu, ampak tole sploh ni slabo! Men je dost všeč no!
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 18:06
In zakaj moraš brezveze pripomnit da je dejz že marsikaj boljšega naredil?
Sej vsi vemo kakšna je situacija. Če je dobro je, če pa ne pa ne.
V bistvu to sploh ne leti nate, temveč na vse, ker se to ves čas ponavlja. Ne vem zakaj je vedno treba nesmiselno drezat v meglo in iskat neke, kaj vem "pomanjklivosti, bedarije, kakorkoli hočeš temu rečt" in s tem iskat probleme kjer jih ni... Zakaj je tako težko rečt čist enostavno: Super je...?
Konstruktivna kritika je res eno in o tem nimam pojma, nepomembne pripombe so pa spet nekaj drugega, in le-te so mi totalno gnile.

Mah... 24h v hiši... Mi škodi :x
www.rkc.si
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 18:12
Zgleda, da ti res skodi.

Itak pa se za use bende novi izdelki primerjajo s starimi, poglej samo Metallico, ko vsi jokajo za MoP in podobno.

Sej je cist normalno napisou, mislm, sej sm sam enakega mnenja. Komad, ki sta ga skp posnela mi je super, ceprou mi je par Dyzovih stvari bolsih, recimo Neverfall in podobno.

Tut za Marjana Smodeta lah recem, da je naredu se velik bolsih komadov kot Mala Strucka, Bela Strucka, ampak mi je ta komad vseeno super. Get it? Tongue
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 18:14
Ah breskvica, ti bi moral bit moj tutor, da se nekak prebijem izven zidov idiotizma :D
www.rkc.si
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 18:15
Originally posted by Ruda Ruda wrote:

Ah breskvica, ti bi moral bit moj tutor, da se nekak prebijem izven zidov idiotizma :D
The road ahead won't be easy, I fear. LOLHeart

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Sep.2008 at 18:21
fajna zadewaThumbs%20Up
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Božo IV View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Božo IV Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2008 at 07:44

He, he, Dejzi že ve kva dela...WinkLOL

http://www.myspace.com/sergejskofljanec
http://www.ironmedian.si
http://www.myspace.com/requiemslo
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2008 at 12:07
To je eno! In drugo je: aj lajk juzhnjashki stil mach mach! :)))))))))) JIPIIIIIIIII
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Božo IV View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Božo IV Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2008 at 12:27
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

To je eno! In drugo je: aj lajk juzhnjashki stil mach mach! :)))))))))) JIPIIIIIIIII

Pol si morš pa tegale nabaut:

http://www.myspace.com/sergejskofljanec
http://www.ironmedian.si
http://www.myspace.com/requiemslo
Back to Top
darker View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote darker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2008 at 13:02
Originally posted by Ruda Ruda wrote:

In zakaj moraš brezveze pripomnit da je dejz že marsikaj boljšega naredil?
Sej vsi vemo kakšna je situacija. Če je dobro je, če pa ne pa ne.
V bistvu to sploh ne leti nate, temveč na vse, ker se to ves čas ponavlja. Ne vem zakaj je vedno treba nesmiselno drezat v meglo in iskat neke, kaj vem "pomanjklivosti, bedarije, kakorkoli hočeš temu rečt" in s tem iskat probleme kjer jih ni... Zakaj je tako težko rečt čist enostavno: Super je...?
Konstruktivna kritika je res eno in o tem nimam pojma, nepomembne pripombe so pa spet nekaj drugega, in le-te so mi totalno gnile.

Mah... 24h v hiši... Mi škodi :x

Mislim,da je svoboda govora in lahko poveš in napišeš kar ti srce poželi,in on je napisal post,ki sodi v to temo in povedal svoje mneje,na žalost ali na srečo je pač tako kot je,če pa ti kaj ni prav pa veš kje so vrata za izhod iz foruma Big%20smileLOL

se opravičujem za offtopic Embarrassed

Edited by darker - 05.Sep.2008 at 13:05
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Sep.2008 at 13:27
pa neeeeeeeeee, shkrjanchk... tu je prenizku zame... jz rabm razgled! :)))
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 12:50
Ne maram preveč thrasha, to je dejstvo, za moj osebni okus je vse kar je Dyz do sedaj ustvaril razen Dusk Delight nekam dolgočasno in depresivno ampak Redneck mi je pa ZAKON!!!
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 13:19
Redneck je prav Heart
Čestitke ^^
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 13:47
http://www.youtube.com/watch?v=CayKBU8EfH4

Pan! Pan! Yip! Pan!(v bistvu ne vem ali pleše ali ima hud epileptični napad)

Edited by devlin - 06.Sep.2008 at 13:48
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 13:48
Men je SUPER komad. Res sm ga že ene 20x dons poslušala.
Upam, da bo tole stalna naveza.Thumbs%20Up
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 14:44
Originally posted by Tokio Tokio wrote:

Men je SUPER komad. Res sm ga že ene 20x dons poslušala.
Upam, da bo tole stalna naveza.Thumbs%20Up

skoraj zihr, da ne, ker ni časa in dovolj energije za vse skupaj. Če bi se lahk 100% skoz ukvarjal z muziko, pol bi itak fural Negligence, solo stuff, Neverfall in pa še tole... tko pa ni zadost časa in je treba za moje pojme mal zoomirat energijo...če ne je vse preveč razpršeno...

kar se mene tiče - ta komad je bil just for fun....da smo nardil video, smo mogoč mal pretiraval...ampak ok, zdej je narjen, pa bomo vidli, kaj bo ven pršlo, drugač pa - skor zih, pa bomo vsaj še kak komad nardili, to pa 100%

Clap

meni je tudi dober komad, edino besedila ne prenesem!

-imam ga pa tudi jst zdele na svojem profilu - tako kot tudi naš spot in pa največjega glasbenega genija vseh časov Ronalda Jenkeesa Hug

Edited by Wind Carrier - 06.Sep.2008 at 14:46
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 14:46
zakaj ga potem pojes?

kak pa gre text? o cem?
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 14:46
Rzpusti Negligence in furaj Rednecka naprej Smile.
Back to Top
Jurčk View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jurčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 18:46
Da nebi slučajno!!!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 20:13
Originally posted by Jurčk Jurčk wrote:

Da nebi slučajno!!!!

kwa ti pa je LOL 

ignoriraj take neumnosti drugič -> moj nasvet...
Back to Top
Eddie t.h. View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eddie t.h. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2008 at 21:07
Kdaj lahko pričakujemo intervju v častniku Kmetske Novice?
666, the number of the Beast!
Back to Top
mistersister View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mistersister Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2008 at 11:37
Originally posted by Eddie t.h. Eddie t.h. wrote:

Kdaj lahko pričakujemo intervju v častniku Kmetske Novice?

LOL

sta pa bla dans u novicah.
Back to Top
white_as_hell View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote white_as_hell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2008 at 12:04
saj ni neke razlike, vse skup je ena vlka kmetija in tud petelini na kupu gnoja morjo bit, da se vidi kdo je frajer
she wanted nothing and i delivered
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2008 at 14:23
Mal slovenske fovšije?Smile
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote white_as_hell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2008 at 14:25
ne, malo slovenskih realnih tal Wink

slovenci se pač radi kažejo, smao poglej vse te reality showe, popstarse, bodi zvezde in podobno, kjer je jasno razvidno, da bi udeleženci lastni drek žrli za 5 minut slave. vglavnem dobro je ločit realnost in faušijo. realnost je npr. to zgoraj napisano, po drugi strani pa tud to, da obstaja še druga stran.

aja, moj komentar je letel na primerjavo med kmetskimi novicami in novicami, nič več. samo tolko, da mi nebi spet kdo faušije očital samo zato, ker ni dojel.

Edited by white_as_hell - 06.Oct.2008 at 14:39
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Oct.2008 at 17:37
Aha.
Back to Top
alexi View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote alexi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 09:57
Jst pa mislim, da bi morala še sodelovat skupaj! Ql komad!
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote white_as_hell Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 11:00
čisto preseravanje

Edited by white_as_hell - 17.Jun.2009 at 18:07
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 14:57
Ma meni ni prevec vsec kr komad prav krici vn "Amerika!!!". Vse je tko amerisko, besedilo kar ga razumem je ful neumno "Walking down the road with a bottle of whiskey in my hands" al neki tazga ... kolk besedil se zacne tko oz. podobno, 106834938238? Mogoce kej vec .... Sej posneto je vse kul in to, meni pac ni vsec. Negligence much MUCH better hehe

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Ewelin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ewelin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 17:11
Ja če je pa redneck komad nooo
Out of control
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 17:29
Pa kaj, to še ne pomen da mora bit vsme všeč, Ventor je čist lepo podal mnenje in ga argumentiral.
Back to Top
Ewelin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ewelin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Oct.2008 at 17:35
Ej ej, sj nism rekla da je kj narobe s tem, da ma svoje mnenjeBig%20smile- sam pač, če je redneck komad kj druzga ni lih za prčakvat al kuko (take it easy)Cool
Out of control
Back to Top
Rider View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rider Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2009 at 09:18
http://www.youtube.com/watch?v=14jER8Q_VoI

Ewo vam video ;)
http://www.myspace.com/nejcpipenbaher
http://www.myspace.com/toxicheartofficial
I'm famous here!! :)
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2009 at 09:55
kul video
je lepo vidt dyza z deanko.sam men se zdi da ma na myspace verzije dyz več vokala?no un mi je bolš
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
Mighty Hammer View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2009 at 11:54
Video je ful dobr, komad pa tut ni švoh. Thumbs%20Up
Into Glory Ride!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2009 at 15:50
eh, mi ni všeč spot....... komad mi že itak ni bil neki posebnga (od dejzija pričakuje človk kj dost bolšga), pa tut to da je še ta OOOH vokalist zram (k mi je drugač čist zakon) mi ne deluje nekok.... preveč vsega...

zdle ko sm pa vidu spot, k je vse tak, umetno nrjen no....... če ne bi poznal dejzija, pa bi vedo, kak je on z dušo in srcem v ameriki, bi zgledal ko eni mulci, k so vidl po tv kak spot od pantere, pa so nrdil dost slabši komad in najbol brezvezn spot (tut naslov da tak brezvezn vtis.. Redneck.... pizda, ko da bi nrdil agent steel tribute komad Space al pa nek tankard tribute z naslovom Beer...)

pač, mal sm razočaran, da se tok enga dnarja vlaga v take spote, da mi pa komad ni preveč všeč je pa čist moje subjektivno mnenje, ki je blizu mojega ušesa. k je že slišal komada ala Rollin South, Lone Dawn...

Back to Top
joza View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.May.2009 at 19:35
men je pa kul. muzka in spot.

show your face madafakaaaa :)
Lejga kamerat sam bumf bo nardil!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.May.2009 at 00:56
Js se precej strinjam z gospodom Purgom.
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.May.2009 at 10:56
Men je tut všeč. Komad bl kot spot.
Metal je muska za grde.
Back to Top
DEATH View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DEATH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.May.2009 at 13:03
MEni je fredi (Y)

Sicer pa majo Lamb of God tud naslov komada Redneck pa mi niti najmanj ne izpadejo kot agent steel tribute komad Space al pa nek tankard tribute z naslovom Beer. Big deal...sam da ga šopa! ua ua!
Back to Top
Wrath View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wrath Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.May.2009 at 13:23
smeti.
Back to Top
mistersister View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mistersister Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Jun.2009 at 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=Z_sDfLedQq8

zakaj sta dva različna spota?
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Jun.2009 at 17:12
sej sta sam drgač napisanaBig%20smile
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Jun.2009 at 18:01
Ne, sta dva razlicna!

En je ful neumn, ko za vsak kurac kaze Mika, drug je pa ajmo rec normaln.

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Jun.2009 at 18:59
Bobnar je ko en 11 letni šolarček...
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.